eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
یک تخم مرغی ارد 2 لیوان تخم مرغ 1 عدد شکر 1 لیوان روغن نصف لیوان شیر 1 و نیم لیوان وانیل کمی  بکینگ پودر 1 ق غ همه مواد رو به جز آردو بکینگ پودر با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس ارد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود مایه رو در قالب چرب شده بریزید و در فر 180 درجه تا وقتی پخته بشه بزارید میتونید هم به صورت کاپ کیک درست کنید . شکلات تویکس 2 عدد بزرگ خامه صبحانه نصف دریم ویب 1 عدد کارامل 1 عدد همه مواد رو توی غذاساز با هم مخلوط میکنیم و روی کیک سرد شده میریزیم. میتونید به جای کرم تویکس از گاناش شکلات صبحانه یا هر چیز دیگه ای استفاده کنید. 🍀🍀🍀🍀 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍹 مواد لازم: آب پرتقال ۲۰۰ ml شربت آلبالو ۳ ق غ آب یا آب معدنی ۴۰ ml رنگ آبی خوراکی نوک خلال دندون طرز تهیه:داخل آب رنگ آبی خوراکی بریزید و هم بزنید.آب درتقال رو داخل لیوان دیگر بریزید.سپس شربت آلبالو رو به کمک یک قاشق از کنار لیوان به آرومی داخل لیوان بریزید،حالا آب رنگ دار شده رو به کمک یک قاشق از کنار لیوان به آرومی اضافه کنید.و نوش جان😋 چون شربت سنگینه ته لیوان ته نشین میشه و چون آب سبکتره روی لیوان قرار میگیره 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍛 😋 🔸براى سه پيمانه برنج ، يک پيمانه(ليوان) بدون هسته آلبالو و نصف ليوان يا کمى کمترشکر رو بدون آب روى شعله بزاريد تا کمى بپزه.حدود ده دقيقه.موادتون نبايد زياد آبدار باشه,خيلى کم آب داشته باشه. گوشت و پياز رنده شده رو با نمک و فلفل و کمى زردچوبه مخلوط و قلقلى و بعد سرخشون کنيد. حالا برنجو که از چند ساعت قبل با آب و نمک خيس کرديد,بجوشونيد و آبکش کنيد.برنجو زنده تر آبکش کنيد تا خمير نشه.ته قابلمه روغن بريزيد,ته ديگ مورد علاقتونو بذاريد(بهتره سيب زمينى نباشه,ته ديگ نون خوشمزه ميشه با اين غذا ).بعد يک لايه برنج,يکم زعفران,يکم از اون سس آلبالو که درست کرديم,يکم گوشت قلقلى.همينجورى لايه لايه ادامه بديد,لايه آخر برنج باشه.بعدم که برنجو دم کنيد و حدود چهل و پنج دقيقه تا يکساعت بعد آمادست.خيلى خوشمزه و خوشرنگ.قبل از سرو,روى برنج روغن بديد و غذارو آروم مخلوط کنيد. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پنير 🧀خيار 🥒گوجه اينا بيسكوييت هست و پنير روش هم خامه ايه كه اول با چنگال هم بزنیدو بعد داخل قيف ریخته و سر قيف و يك سانت برش زده و به صورت زيگزاگ روي بسكوييت بزنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ یه خوشمزه🥤🍞🍮🍝🍛 ‌مواد لازم:‌ تخم مرغ: ۴ عدد گوجه فرنگی: ۱ عدد فلفل قرمز : ۱ عدد روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری کره : ۱ قاشق غذاخوری جعفری : ۶-۵ عدد نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز : به میزان لازم پنیر پیتزا رنده شده: به میزان لازم ‌ ‌ ابتدا تخم مرغها را آب پز می کنیم، سپس فلفل قرمز و گوجه فرنگی را خرد می کنیم. ‌ ‌ روغن مایع و کره را داخل تابه ریخته و فلفل قرمز خرد شده را تفت داده ،سپس برشهای گوجه را روی فلفل گذاشته ، تخم مرغ پخته شده را از وسط برش می دهیم و روی گوجه می گذاریم .‌ نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز و جعفری و پنیر پیتزا را روی تخم مرغ ریخته و در تابه را گذاشته تا پنیر آب شود. صبحانه خوشمزه آماده سرو هست. ‌ نوش جونتون 🍟🍔🍷🍹 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هلو 😋🍑🍰🍰 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پلو با مرغ . ‎از نیم ساعت قبل برنج را با كمي نمك خیس كنيد.داخل قابلمه آب و مقدار كمي نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج را اضافه کنید و پس از اینکه برنج کمی نرم شد آبکش کنید ( ۵ دقیقه پیش از ابکش کردن رشته را اضافه کنید ). ‎داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را قرار دهید. مخلوط برنج و رشته را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. سپس حرارت را کم کنید ويك چوب دارچین در مرکز برنج بگذارید. در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد. ‎ ، سینه های مرغ از قبل ابپز شده رو تيكه كنيد و توي تابه باكمي روغن و چند قاشق زعفرون غليظ كمي تفت دهيد ‎سپس رشته پلو را با مرغ تزیین و سرو کنید. ميتونيد كشمش هم اضافه كنيد . سس واسه كنار رشته پلو درصورت تمايل كمي روغن ميريزيم و پياز رنده شده بهش اصافه ميكنم و خوب سرخ ميكنم و رب كوچه اضافه ميكنم و تفت ميدم تا رنگش باز شود و فلفل قرمز و كمي نمك (چون اب مرغ نمك داره ) و اب مرغ اضافه ميكنم و زعفرون غليظ اضافه ميكنم و ميجوشانيم تا جا بيفته درصورت تمايل كمي ابليمو بريزيد . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
⁦⬇️⁩کیک فنجانی قابلمه ای ⁦⏺️⁩موادلازم . ⁦✔️⁩تخم مرغ 3 عدد ⁦✔️⁩شکر 1لیوان ⁦✔️⁩شیر نصف لیوان ⁦✔️⁩روغن مایع نصف لیوان ⁦✔️⁩پودر کاکائو 2 ق غ⁦✔️⁩ آرد 2,5 لیوان⁦✔️⁩ بکینگ پودر 1 ق غ ⁦✔️⁩وانیل کمی . .طرزتهیه تخم مرغ و شکر رو با همزن برقی تا وقتی که کرم رنگ شود و شکر آب شود خوب بزنید نوبت به نوبت شیر و روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید ( با همزن دستی ) و آرد و بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه کنید آرد رو در چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید فنجان هاتون رو چرب کنید و مایه رو توش بریزید از نصف فنجان کمی بیشتر بریزید و روش هم یک تیکه شکلات تخته ای بذارید و در قابلمه مرد نظر بچینید تقریبا نصف قابلمه مورد نظر رو آب گرم بریزید درش رو با دم کنی یا با پارچه بپوشونید تا بخار آبش به کیک ها نریزه درش رو بسته روی حرارت بالا بذارید تا به جوش بیاد ، وقتی به جوش اومد شعله رو کم کرده 20 دقیقه با حرارت کم بپزه بعدش شعله رو خاموش کرده درش رو باز نکنید  10 دقیقه بذارید بعدش میتونید از فنجان هارو در بیارید و کیک رو هم دراورده روش رو میتونید با سس شکلات تزئین کنید چیزی که مهمه تو کیک فنجونی اندازها دقیق باشه نوش جان کلیپ در پست بعدی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عزیزان توی پست عکسش توصیح دادم که یه خورش زنجانی که البته خیلی از دوستان در شهرهای مختلف درست می کنند . این خورش ساده و خوشمزه و خوش خوراک . مخصوصا کسایی که مزه ملس دوست دارن . برای ۳ نفر تکه های مرغ ۵ تا ۶ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد آلوچه برغان ۷ تا ۸ عدد قیسی (برگه زردآلو) ۷ تا ۸ عدد نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اصافه کردم فرقی نداره از سینه مرغ یا ران مرغ بخواین استفاده کنید و اون رو هم کمی تفت دادم خیلی زیاد لازم نیست . نمک و زردچوبه و فلفل و رب رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم مقداری آب ریختم آب زیادی نریزین و بعد گداشتم که کمی مرغ بپزه . هویج ها رو هم هر طور دوست دارین خلالی و یا گرد ، من خودم قالب زدم . آلوچه و برگه زردآلو رو هم از قبل کمی توی اب جوش خیس کردم . بعد داخل خورش هویج و آلوچه و برگه زردآلو رو ریختم و تایم زیادی برای پخت نمی خواد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا اینکه له نشن . اگر تمایل داشتین می تونین آب لیمو هم داخل خورش بریزین 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.