#سوتى_پلو 🍛 😋
ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#ترایفل_کرامفیل_نوتلا 😋
🔸توی یک قابلمه ۱لیتر شیر ،۱۰۰ گرم خامه، ۶ ق غ خ آرد، ۶ق غ خ شکر و ۱ عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش ۱ ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا ۲ بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم.
حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه برگ مو
مواد لازم :👇
برگ مو به میزان لازم،
سرکه و نمک برای ضدعفونی از هرکدوم ۱ ق غ
برنج پخته، که کامل دم نکشیده ۱ لیوان
لپه پخته ۱ لیوان
سبزی خشک معطر (شوید، شنبلیله، مرزه، ترخون) ۲ ق غ
ابلیمو ۲ ق غ
نمک فلفل زردچوبه، دارچین به میزان لازم
روغن مایع یک چهارم پیمانه
پیاز ۲ عدد
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلمه خورا دستا بالا 🙋🏼♀️ من ک عاشقشم 🤩
#دلمه_کلم .
3 کیلوگرم گوشت گاو
3 پیاز بزرگ
300 گرم برنج
2 سیب زمینی متوسط رنده شده
نمک ، فلفل را برای مزه دار کردن
آب سرد .
برگ کلما رو ۵ دیقه توی مایکروفر قرار بدین تا به خوبی جدا بشن.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا
تقدیم به همه شما...
.
به ازای ۵۰۰ گرم ورق لازانیا:
سس اصلی:
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۲ عدد
فلفل دلمه: ۲ عدد
قارچ: ۴۰۰ گره
زیتون: ۴ قاشق غداخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غداخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
به فاصله هر ۷ دقیقه به ترتیب پیاز، هویج، فلفل دلمه، قارچ و زیتون رو بزنید و بعد از زیتون سریع ادویه و ربگوجه، تمامه کار.
.
سس انسجام:
کره: ۲۰ گرم
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیوان
.
پنیر پیتزا: ۵۰۰ گرم
.
بعد از درست کردن همه موارد اونهارو مثل فیلم به صورت لایهلایه بچینید و بره تو فر واسه خودش.
حدود ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه.
اگه نمیخواید سس انسجام رو بزنید، ورقهای لازانیارو بپزید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاشقای سیب زمینی کجان
بیاین که یه خوراک خوشمزه سیب زمینی و مرغ پنیری اوردمبراتون
عاشق این غذا میشین😋😍
مواد لازم👇
.
. • 1 کیلوگرم سیب زمینی آب پز
• 1 قاشق غذاخوری کره
• 1 لیوان شیر
• 1 قاشق غذاخوری نمک • مرغ 500 گرم
• 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
• 1 عدد فلفل دلمه ای سبز
• کره
•فلفل
• پنیر پیتزا .
.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خنک های تابستون
.
اول بگم که یخ نریزی بهتره چون مزه و عطر نوشیدنی رو کم میکنه، به جاش میوههاتو چند ساعت قبل بذار تو یخچال.
.
پایههای اصلی نوشیدنی:
طالبی زرد (که تو ترهبار بهش ملون هم میگن)
طالبی سبز (همون معمولیها)
سیب
شیر(خیلی کم - در حد نصف فنجون برای کل)
(البته اگه یه مدل طالبی هم باشه اشکالی نداره)
.
واسه لیوان دوم بادم زمینی زدم توش (طالبی - سیب - شیر - بادومزمینی)
.
و لیوان سوم بستنی وانیلی زدم که دیگه «میلک شِیک» صداش کنیم. (طالبی - سیب - شیر - بادومزمینی - بستنی وانیلی)
.
مقدار هاش همه به ذائقه خودت بستگی داره. اما حواست باشه دیگه زیاد بادومزمینی و بستنی نریز که خرابش نکنی.
بزن بر بدن خنک شو و حالش و ببر 💚
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰#کیک_بدون_فر
✍مواد لازم :
یدونه تخم مرغ
۳ ق غ شکر
نوک ق غ وانیل
۳ ق غ روغن مایع (مخصوص پختنی جات باشه بهتره)
۵ ق غ آب یا شیر (من طعم شیر رو زیاد دوس نداشتم آب ریختم.
۷ یا ۸ ق غ آرد سفید (من اول ۶ تا زدم دیدم مواد غلیظ نیس،یکم دیگه اضافه کردم)
بکینگ پودر نصف ق چ
۳ ق غ پودر کاکائو
.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#سالاد_سینه_مرغ
سینه مرغ وبرای هرغذایی که لازم باشه ازقبل طعمداربشه به این روش آماده میکنم .
نصف سینه مرغ و به دولایه تقسیم میکنم وروی تخته باپشت کارد آشپزخونه روش ضربه میزنم تا نازکترشه.بعدبا سویاسس ،سیرله شده،ادویه استیک(یافلفل سیاه نیمکوب)ویکم روغن زیتون مرینیدش میکنم ویکی دوساعت استراحت میدم.تابه گریل وبدون روغن داغ داغ میکنم ومرغهاروگریل میکنم.بااین روش مطلقا خشک نمیشه وکاملا آبدارمیمونه.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شیرینی_نارگیلی_مجلسی 🥥 😋
▫️۱۲۵ گرم کره
▫️۲ عدد زرده تخم مرغ
▫️۵۰ گرم پودر قند
▫️۴۰ گرم نشاسته ذرت
▫️۶۰ گرم پودر نارگیل ریز
▫️۱/۲ ق چ بکینگ پودر
▫️۱ ق چ وانیل
▫️۱۶۰ گرم آرد
برای تزیین:
▫️پودر نارگیل به میزان لازم
▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️مربا توت فرنگی یا بریلو قرمز
کره و پودر قند رو با همزن برقی بزنید حدود ۵ دقیقه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید حدود ۳ دقیقه بعد نارگیل و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیری بدست بیاد حالا از خمیر گلوله های کوچیک درست کنید داخل سفیده تخم مرغ بزنید و بعد داخل پودر نارگیل بغلطونید و روی شیرینی رو با انگشت گود کنید و کف سینی رو کاغذ روغنی انداخته با فاصله ۱/۵ سانتی از هم بچینید و داخل فر ۱۶۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید و بعد با مربا توت فرنگی یا بریلو تزیین کنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
252.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصرتوڹ بہ زیبایي قلبتون❤☕❤
قلبتوڹ بہ زلالي اب🌹
وڪارهاے روزمرهتوڹ🌹
رواڹ وجارے چوڹ جویبار🌹
یڪ دنیا خوشبختي براے🌹
تڪ تڪ شما عزیزاڹ 🌹
عصر زیبای تابستونیتون بخیر ☕😊🌹