252.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عصرتوڹ بہ زیبایي قلبتون❤☕❤
قلبتوڹ بہ زلالي اب🌹
وڪارهاے روزمرهتوڹ🌹
رواڹ وجارے چوڹ جویبار🌹
یڪ دنیا خوشبختي براے🌹
تڪ تڪ شما عزیزاڹ 🌹
عصر زیبای تابستونیتون بخیر ☕😊🌹
دستور و طرز تهیه فیله استریپس👇👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فیله استریپس
مواد لازم برای۳ نفر
مواد اصلی
سینه مرغ ۳ عدد
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
یخ ۸ تکه
مواد لازم برای تهیه پودر کنتاکی
آرد گندم ۱/۲ لیوان
آرد سوخاری ۱/۲ لیوان
نشاسته پودر شده ۱/۲ استکان
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه (،زنجبیل،آویشن،پاپریکا(ازهرکدام) ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه ،دارچین،تخم گشنیز(از هرکدام) ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز هندی ،میخک(از هرکدام) ۱/۳ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- برای تهیه پودر کنتاکی تمام ادویه ها را آسیاب کرده و به همراه نمک و فلفل و جوش شیرین به آرد سوخاری و آرد گندم و نشاسته اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۲- سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به شکل تکه های بلند و درشت خورد کنید.
۳- سه قاشق از پودر کنتاکی را به نصف لیوان آب اضافه کنید و به همراه مرغ ها در یک ظرف سر دار بریزید و 30 ثانیه ظرف را تکان دهید و بعد تا یک ساعت در یخچال بگذارید.
۴- در یک کاسه بزرگ آب و یخ را بریزید و یک آب کش کوچک تر در کاسه بگذارید.ابتدا مرغ ها را در پودر کنتاکی بغلتانید و بعد مرغ ها را در آب کش بگذارید تا خیس شود و بار دیگر مرغ را در پودر کنتاکی بزنید و خوب ماساژ دهید تا بافت مرغ از هم باز شود.
۵- هر ظرفی که برای سرخ کردن انتخاب کرده اید را باید تا یک سوم روغن بریزید حتما با شعله متوسط روغن را داغ کنید و بعد حرارت را کم کنید و مرغ ها را سرخ کنید.حداکثر زمان مورد نیاز برای پخت فیله استریپس 6تا8دقیقه است.
۶- بعد از سرخ کردن فیله ها را روی دستمال تمیز بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
سایر نکات
موقع سرخ کردن مراقب دست و صورت خود باشید.
میتوانید برای خوشرنگ تر شدن فیله ها مقداری پودر پفک به پودر کنتاکی اضافه کنید.
پودر کنتاکی باقیمانده را در پخچال برای مصارف بعدی نگهداری کنید و میتوانید از این پودر خوشمزه برای سوخاری کردن ماهی و میگو هم استفاده کنید. در کل میتوانید این پودر را جایگزین آرد سوخاری کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور و طرز تهیه کتلت میوه ای👇👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
گلت میوه ای
مواد لازم برای۴ نفر
آرد ۲ پیمانه
کره سرد ۵۰ گرم
آب یخ ۸ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
مارمالاد شلیل(به دلخواه) به مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) برای رومال ۱ عدد
پودر شکر (به دلخواه) به مقدار لازم
نشاسته (برای مارمالاد) ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا در ظرفی مناسب کره را ریز خرد کنید
۲- آرد و شکر و نمک و وانیل را به کره های خرد شده اضافه کرده و هم بزنید
۳- آب یخ را قاشق قاشق اضافه کرده تا جایی که خمیر چسبنده نباشه
۴- خمیر را با دست ورز بدید تا یکدست بشه
۵- روی سطح کار کمی پودر شکر ریخته و خمیر را به ۲ یا ۳گلوله تقسیم کنید و در سطح کار روی پودر شکر کاملا پهن کنید
۶- خمیر های پهن شده رو در سینی فر قرار بدید و با دست مجددا کمی پهن و صاف کنین(سینی فر رو از قبل با برس کمی چرب کنید)
۷- روی خمیر ها رو کمی پودر شکر بپاشید و مارمالاد میوه بریزید و با قاشق صاف کنید
۸- اطراف خمیرها را به دور مارمالاد وسطشان با دست جمع کنید و با برس زرده ی تخم مرغ بمالید و سپس سینی فر را درون فر که از قبل روشن کردید قرار بدید درجه و زمان بستگی به نوع فر داره.(برای من حدود ۱ساعت و نیم در ۱۶۰درجه)
سایر نکات
طرز تهیه مارمالاد برای وسط گلت ها
من ۶ عدد شلیل کوچک را با چاقو خورد کردم و هسته هاشونو جدا کردم
درون ظرف مناسب روی حرارت قرار دادم ۶ق غ شکر و ۱ق نشاسته اضافه و مخلوط کردم و اجازه دادم تا شلیل ها نرم شده و به اصطلاح آب بندازن و غلیظ بشن
بعد از روی حرارت برداشتم و گذاشتم سرد بشه و بعد روی خمیر گلت قرار دادم
میتونین از هر نوع میوه دلخواه برای وسط گلت ها استفاده کنین
اما حتما میوه هارو از قبل به روش گفته شده به صورت مارمالاد آماده کنید.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه بستنی آلبالو .
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور و طرز تهیه ته چین قالبی👇👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
4.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور و طرز تهیه نان زعفرانی شکلاتی👇👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ترشی چند میوه
مواد لازم برای۱ نفر
سیب ۲ عدد
پرتقال ۲ عدد
سرکه سفید ۵۰۰ گرم
کیوی ۳ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی میدهیم و در یک شیشه میچینیم
۲- یک قاشق چای خوری نمک روی آن ریخته در آخر سرکه سفید اضافه میکنیم تا روی میوهها را بگیرد. در شیشه را بسته، برای مدت یک هفته در دمای اتاق میگذاریم تا ترشی آماده شود.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.