eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه🔻 هلو رو پوست گرفته و به تکه های دلخواه خرد میکنیم ( نباید زیاد نازک خرد بشه) و مقدار شکر روش پاشیده و ۳/۴ ساعت گذاشته تا اب بندازه (و نیازی به زمان بیشتری نداره حتی ۲ ساعت هم کافیه براش)رو حرارت میزاریم تا به جوش بیاد کف اولیه رو ازش میگیریم و ۲۵/۳۰ دقیقه زمان داده تا مربا جا بیافته در اخر وانیل و جوهر لیمو زده و حرارت رو خاموش. هر وقت تکه های هلو توش حباب دیده شد مربا رو به اماده شدنه وقتی خنک شد و شیره به خود جذب میکنه و خوشرنگ تر میشه. برای دو رنگ شدن از زعفران استفاده کنید که در ویدئو گفته شده. از پوست هلو رو به عنوان تزیین می تونید استفاده کنید و در اوایل کار همراه با تکه های هلو در شکر خوابانده. اگر از شيره مربا اضافى هم موند ازش يه شربت تگرى خوشمزه درست كنيد كلى خنك شین. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ظاهر هلو تو ویدئو مشخصه که پوستش دو رنگ و وسطش کاملا بیرنگ و مثل بقیه هلو ها خیلی رسیده بنظر نمیاد. مواد لازم🔻 هلو : ۱/۵ کیلو شکر :۸۰۰ گرم وانیل و‌ جوهر لیمو مقداری 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#کوکو_ماکارونی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
برای ۳ تا ۴ نفر ماکارونی طرح دار نصف بسته (۲۵۰ گرم) فلفل دلمه ای نصف عدد تخم مرغ ۴ عدد گوشت مرغ یک تا دو تکه نخود فرنگی ۲ تا ۳ ق غ هویج یک عدد کوچک آویشن و پودر سیر به میزان لازم نمک و فلفلبه میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم و گذاشتم کنار تا خنک بشه . من از مرغ استفاده کردم و مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین . یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده ، هویج پخته شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم . تخم مرع ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم . ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم . روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و وقتی روغن گرم شد مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت ملایم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه . می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور و طرز تهیه خورش قیمه👇👇 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
خورش قیمه مواد لازم برای۱۰ نفر گوشت خورشتی بدون استخوان ۵۰۰ گرم لپه‎ ۲۵۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری لیمو عمانی ۶ عدد هل و دارچین هر کدام ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری آبلیمو و گلاب هر کدام ۱ قاشق غذا خوری پیاز داغ ۵ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم سیب زمینی ۲۵۰ گرم روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- مقداری روغن(2تا3 ق غ) در قابلمه ریخته تا داغ شود و پیاز های نگینی شده و سپس گوشت و بعد 1 ق م زردچوبه ومقداری فلفل سیاه را به آن اضافه کرده حدود 15 تا 20 دقیقه تا تفت بخورد. ۲- بعد لپه رو که نیم ساعت جلوتر با آب ولرم خیس کرده و آب اون رو خارج کرده و به گوشت اضافه کرده 2 تا 3 دقیقه تفت داده بعد رب گوجه فرنگی حدود 2-3 ق غ اضافه میکنیم. ۳- بعد آب جوش رو کم کم اضافه کرده مرتب هم زده . مقدار آب باید به قدری باشد روی گوشت رو بگیره نه غلیظ باشد و نه خیلی رقیق،2تا3 ساعت میگذاریم تا بپزد.حرارت باید ملایم باشد مثل آش نباید هم بزنیم بلکه حالت رفت برگشت هم زده شود. ۴- لیمو عمانی را نیم ساعت جلوتر با آب جوش خیس میکنیم البته چند تا سوراخ روش ایجاد کرده تا تلخی آن گرفته شود و در 15تا20 دقیقه آخر پخت به غذا اضافه میکنیم (اگر لیمو عمانی در اول پخت غذا اضافه شود روغن غذا را به خودش میگیرد و خورش تلخ میشود) ۵- و بعد همزمان پیاز داغ اضافه کرده برای غلظت خورش و زعفران دم کرده،هل،دارچین،آبلیمو و گلاب رو اضافه میکنیم بعداز یک ربع حرارت را خاموش کرده و خورش ما جا افتاده و آماده سرو می باشد. ۶- سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و با روغن داغ سرخ کنید و به همراه خورش و پلو سرو کنید. سایر نکات خورش قیمه از جمله سنتی ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است.این خورش در همه قسمتهای ایران طبخ میشود و طرز طبخ های متفاوتی دارد اگر دوست دارید خورش شما لعاب بیشتری بیندازد در ظرفی مناسب کمی ارد را بسیار کم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و آن را به خورش اضافه کنید از گوشت چرخ کرده هم استفاده میکنند. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور و طرز تهیه کیک هرمی 👇👇 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیک یخچالی هرمی مواد لازم برای۸ نفر شیر ۴ لیوان بیسکویت پتی بور ۲ بسته شکر 6 قاشق غذا خوری نشاسته ۴ قاشق غذا خوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری کره ۵۰ گرم طرز تهیه ۱- دریک قابلمه شیر, شکر, نشاسته, کره، کاکائو می ریزیم خوب مخلوط میکنیم و روی حرارت گذاشته مرتب و سریع هم میزنیم تا به قوام بیاید سپس از حرارت برداشته و گاها هم میزنیم تا ولرم شود. ۲- در روی سطح کار نایلون باز کرده ودو عدد بیسکویت پتی بور را در سه ردیف میچینیم یعنی از پهنا ۳ تا و از درازا ۶ تا می شود کرم آماده شده را روی بیسکویتها می ریزیم دوباره یک ردیف بیسکویت میچینیم ۳- دوباره کرم می ریزیم در قسمتهای کناری یک ردیف دیگر بیسکویت میچینیم قسمت وسط موز می چینیم حالا روی همه آنها کرم می مالیم ۴- کناره ها را به همراه نایلون جمع می کنیم محکم جمع میکنیم و شکل هرمی میدهیم در یخچال بمدت ۲-۳ ساعت قرار میدهیم ۵- سپس کرم باقیمانده را دوباره رویش میریزیم و خوب می مالیم چون چند ساعت از درست کردن کرم میگذرد ممکن است سفت شده باشد کمی هم بزنید یا اینکه مقداری شیر بریزید و مخلوط کنید .روی کیک بیسکویت را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین میکنیم برش داده و کیک بیسکویت را سرد سرو میکنیم. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور و طرز تهیه مشکوفی زعفرانی👇👇 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مشکوفی زعفرانی مواد لازم برای۸ نفر شیر (4 لیوان) ۱ لیتر نشاسته ۱۰ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده ۱/۲ فنجان گلاب ۲ قاشق غذا خوری کره ۵۰ گرم شکر ۸ قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- شکر و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم، کمی شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا نشاسته حل بشه و گلوله نشه. ۲- بقیه شیرو اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم می زنیم، ۳- وقتی گرم شد گلاب و کره رو اضافه می کنیم، کره که آب شد زعفران رو افزوده و هم می زنیم تا ته نگیره، ۴- وقتی که جوشید و به غلظت مورد نظر رسید شعله رو خاموش کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم. سایر نکات برای قالبی کردن مشکوفی وقتی شعله رو خاموش کردیم اجازه میدیم کمی از حرارت بیفته بعد موادو تو قالب مورد نظر ریخته و یکی دوساعتی میذاریم یخچال، برای اینکه راحت تو ظرف سرو برگرده با چاقو لبه های مشکوفی رو از دیواره قالب جدا می کنیم و بر می گردونیم. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور و طرز تهیه کمپوت سیب👇👇 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کمپوت سیب مواد لازم برای۶ نفر سیب ۶ عدد شکر ۳/۴ لیوان آب ۳ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- سیب ها رو شسته پوست آنها را بکنید ،قاچ کرده و دانه های آن را جدا کنید.در صورتی که خواستید از سیب درسته استفاده کنید فقط پوست سیب رو بکنید ۲- آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود ۳- سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن ۴- یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید ۵- وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود نوش جان سایر نکات اضافه کردن زعفران اختیاری ست و در صورت تمایل قابل حذف می باشند. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.