6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه🔻
هلو رو پوست گرفته و به تکه های دلخواه خرد میکنیم ( نباید زیاد نازک خرد بشه) و مقدار شکر روش پاشیده و ۳/۴ ساعت گذاشته تا اب بندازه (و نیازی به زمان بیشتری نداره حتی ۲ ساعت هم کافیه براش)رو حرارت میزاریم تا به جوش بیاد کف اولیه رو ازش میگیریم و ۲۵/۳۰ دقیقه زمان داده تا مربا جا بیافته در اخر وانیل و جوهر لیمو زده و حرارت رو خاموش.
هر وقت تکه های هلو توش حباب دیده شد مربا رو به اماده شدنه وقتی خنک شد و شیره به خود جذب میکنه و خوشرنگ تر میشه.
برای دو رنگ شدن از زعفران استفاده کنید که در ویدئو گفته شده.
از پوست هلو رو به عنوان تزیین می تونید استفاده کنید و در اوایل کار همراه با تکه های هلو در شکر خوابانده.
اگر از شيره مربا اضافى هم موند ازش يه شربت تگرى خوشمزه درست كنيد كلى خنك شین.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_هلو_شفتالو😋
ظاهر هلو تو ویدئو مشخصه که پوستش دو رنگ و وسطش کاملا بیرنگ و مثل بقیه هلو ها خیلی رسیده بنظر نمیاد.
مواد لازم🔻
هلو : ۱/۵ کیلو
شکر :۸۰۰ گرم
وانیل و جوهر لیمو مقداری
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_ماکارونی
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#کوکو_ماکارونی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کوکو_ماکارونی
برای ۳ تا ۴ نفر
ماکارونی طرح دار نصف بسته (۲۵۰ گرم)
فلفل دلمه ای نصف عدد
تخم مرغ ۴ عدد
گوشت مرغ یک تا دو تکه
نخود فرنگی ۲ تا ۳ ق غ
هویج یک عدد کوچک
آویشن و پودر سیر به میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم و گذاشتم کنار تا خنک بشه .
من از مرغ استفاده کردم و مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین .
یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده ، هویج پخته شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم و بعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم .
تخم مرع ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم . ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم .
روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و وقتی روغن گرم شد مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت ملایم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه .
می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین .
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور و طرز تهیه خورش قیمه👇👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
خورش قیمه
مواد لازم برای۱۰ نفر
گوشت خورشتی بدون استخوان ۵۰۰ گرم
لپه ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
لیمو عمانی ۶ عدد
هل و دارچین هر کدام ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو و گلاب هر کدام ۱ قاشق غذا خوری
پیاز داغ ۵ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سیب زمینی ۲۵۰ گرم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- مقداری روغن(2تا3 ق غ) در قابلمه ریخته تا داغ شود و پیاز های نگینی شده و سپس گوشت و بعد 1 ق م زردچوبه ومقداری فلفل سیاه را به آن اضافه کرده حدود 15 تا 20 دقیقه تا تفت بخورد.
۲- بعد لپه رو که نیم ساعت جلوتر با آب ولرم خیس کرده و آب اون رو خارج کرده و به گوشت اضافه کرده 2 تا 3 دقیقه تفت داده بعد رب گوجه فرنگی حدود 2-3 ق غ اضافه میکنیم.
۳- بعد آب جوش رو کم کم اضافه کرده مرتب هم زده . مقدار آب باید به قدری باشد روی گوشت رو بگیره نه غلیظ باشد و نه خیلی رقیق،2تا3 ساعت میگذاریم تا بپزد.حرارت باید ملایم باشد مثل آش نباید هم بزنیم بلکه حالت رفت برگشت هم زده شود.
۴- لیمو عمانی را نیم ساعت جلوتر با آب جوش خیس میکنیم البته چند تا سوراخ روش ایجاد کرده تا تلخی آن گرفته شود و در 15تا20 دقیقه آخر پخت به غذا اضافه میکنیم (اگر لیمو عمانی در اول پخت غذا اضافه شود روغن غذا را به خودش میگیرد و خورش تلخ میشود)
۵- و بعد همزمان پیاز داغ اضافه کرده برای غلظت خورش و زعفران دم کرده،هل،دارچین،آبلیمو و گلاب رو اضافه میکنیم بعداز یک ربع حرارت را خاموش کرده و خورش ما جا افتاده و آماده سرو می باشد.
۶- سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و با روغن داغ سرخ کنید و به همراه خورش و پلو سرو کنید.
سایر نکات
خورش قیمه از جمله سنتی ترین و اصیل ترین خورش های ایرانی است.این خورش در همه قسمتهای ایران طبخ میشود و طرز طبخ های متفاوتی دارد
اگر دوست دارید خورش شما لعاب بیشتری بیندازد در ظرفی مناسب کمی ارد را بسیار کم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و آن را به خورش اضافه کنید
از گوشت چرخ کرده هم استفاده میکنند.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور و طرز تهیه کیک هرمی 👇👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیک یخچالی هرمی
مواد لازم برای۸ نفر
شیر ۴ لیوان
بیسکویت پتی بور ۲ بسته
شکر 6 قاشق غذا خوری
نشاسته ۴ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
طرز تهیه
۱- دریک قابلمه شیر, شکر, نشاسته, کره، کاکائو می ریزیم خوب مخلوط میکنیم و روی حرارت گذاشته مرتب و سریع هم میزنیم تا به قوام بیاید سپس از حرارت برداشته و گاها هم میزنیم تا ولرم شود.
۲- در روی سطح کار نایلون باز کرده ودو عدد بیسکویت پتی بور را در سه ردیف میچینیم یعنی از پهنا ۳ تا و از درازا ۶ تا می شود کرم آماده شده را روی بیسکویتها می ریزیم دوباره یک ردیف بیسکویت میچینیم
۳- دوباره کرم می ریزیم در قسمتهای کناری یک ردیف دیگر بیسکویت میچینیم قسمت وسط موز می چینیم حالا روی همه آنها کرم می مالیم
۴- کناره ها را به همراه نایلون جمع می کنیم محکم جمع میکنیم و شکل هرمی میدهیم در یخچال بمدت ۲-۳ ساعت قرار میدهیم
۵- سپس کرم باقیمانده را دوباره رویش میریزیم و خوب می مالیم چون چند ساعت از درست کردن کرم میگذرد ممکن است سفت شده باشد کمی هم بزنید یا اینکه مقداری شیر بریزید و مخلوط کنید .روی کیک بیسکویت را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین میکنیم برش داده و کیک بیسکویت را سرد سرو میکنیم.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
دستور و طرز تهیه مشکوفی زعفرانی👇👇
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مشکوفی زعفرانی
مواد لازم برای۸ نفر
شیر (4 لیوان) ۱ لیتر
نشاسته ۱۰ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۱/۲ فنجان
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
شکر ۸ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- شکر و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم، کمی شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا نشاسته حل بشه و گلوله نشه.
۲- بقیه شیرو اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار داده و مدام هم می زنیم،
۳- وقتی گرم شد گلاب و کره رو اضافه می کنیم، کره که آب شد زعفران رو افزوده و هم می زنیم تا ته نگیره،
۴- وقتی که جوشید و به غلظت مورد نظر رسید شعله رو خاموش کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم.
سایر نکات
برای قالبی کردن مشکوفی وقتی شعله رو خاموش کردیم اجازه میدیم کمی از حرارت بیفته بعد موادو تو قالب مورد نظر ریخته و یکی دوساعتی میذاریم یخچال، برای اینکه راحت تو ظرف سرو برگرده با چاقو لبه های مشکوفی رو از دیواره قالب جدا می کنیم و بر می گردونیم.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کمپوت سیب
مواد لازم برای۶ نفر
سیب ۶ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
آب ۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- سیب ها رو شسته پوست آنها را بکنید ،قاچ کرده و دانه های آن را جدا کنید.در صورتی که خواستید از سیب درسته استفاده کنید فقط پوست سیب رو بکنید
۲- آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود
۳- سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن
۴- یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید
۵- وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود
نوش جان
سایر نکات
اضافه کردن زعفران اختیاری ست و در صورت تمایل قابل حذف می باشند.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.