eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بینظیره عاشقش میشین آموزش های خوشمزه داریم ✨تزیین ژله 👍😋👌 زیباترین ایده های تزئین کیک های تولد و جشن ها و مراسم ها با ما بهترین دسرهای خونگی رو داشته باش👇 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
برای این خوشمزه ها سیب زمینی رو با پوست یا بی پوست قاچ کنید،تو یه قابلمه آب جوش بیارین سیب زمینی ها رو به مدت 4دقیقه بریزین تو آب جوش.وقتی ریختین تو صافی خنک که شد با روغن زیتون،پاپریکا،پودرسیر،آویشن،نمک و فلفل مزه دار میکنیم تو فر 180درجه به مدت نیم ساعت میذاریم طلایی بشن.بعد نوش جان میکنیم😊میتونین تو فرم نذارین تو تابه سرخ کنین.فر برقی یا توستر 160درجه،حرارت بالا و پایین هم زمان 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍹 مواد لازم: آب پرتقال ۲۰۰ ml شربت آلبالو ۳ ق غ آب یا آب معدنی ۴۰ ml رنگ آبی خوراکی نوک خلال دندون طرز تهیه:داخل آب رنگ آبی خوراکی بریزید و هم بزنید.آب درتقال رو داخل لیوان دیگر بریزید.سپس شربت آلبالو رو به کمک یک قاشق از کنار لیوان به آرومی داخل لیوان بریزید،حالا آب رنگ دار شده رو به کمک یک قاشق از کنار لیوان به آرومی اضافه کنید.و نوش جان😋 چون شربت سنگینه ته لیوان ته نشین میشه و چون آب سبکتره روی لیوان قرار میگیره 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
▫️تخم مرغ تخم مرغ 1عدد ▫️نمک 1پنس ▫️شیر شیر 1 پیمانه ▫️ارد حدود 3/4پیمانه ▫️جعفری 4 ق س طرز تهیه تخم مرغ و نمک رو هم بزنید شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید در اخر جعفری و اضافه کنید.در یک تابه 23سانتی متری کمی روغن بمالید و با ملاقه از خمیر بردارید و بریزین توی تابه و پخش کنید تا هر دو طرفش بپزه.کناره های کرپ هارو با چاقو ببرید و داخلش پنیر خامه ای سالاد الویه و یا هرچیز دیگه خواستین بزارید و رول کنید و 20دقیقه بزارید توی یخچال تا تمیز بتونید برش بزنید.رو شو با ماهی سالمون یا هرچیز دیگه تزیین کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌸خدایا 💗در اولین روز از شهریور ماه 🌸به حق نامهای زیبایت 💗به حق مهربانی‌ات 🌸به حق بزرگی و جلالت 💗غم وغصه را از دل 🌸دوستان وعزیزانم دورکن 💗وبهترینهارا 🌸برایشان مقدرفرما 💗شنبه تون سرشار از آرامش الهی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍔 طعم خوبي داره و علاوه بر اينكه تنوع جالبيه😋 🔸يدونه سينه ي مرغ چرخكرده (خام)+دو تا كدو سبز متوسط رنده شده(آب اضافشو بگيريد)+يدونه تخم مرغ+دو تا پيازچه(كامل) خرد شده+دو حبه سير رنده شده+دو قاشق جعفري ريز خرد شده+نمك و فلفل همه رو مخلوط و نيم ساعت داخل يخچال بذاريد،اگه موادتون شل بود يكي دو ق آرد سوخاري اضافه كنيد،بعد به اندازه يك نارنگي از مواد برداريد و توي دست فرم بديد و سرخ كنيد. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش چیز برگر کبابی🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔷 1لیترشیر شکر 2ق.غ آرد 2ق.غ نشاسته و2ق.غ پودر کاکائو را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و80g شکلات و کمی وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. داخل کاسه ها بریزید بعد از سرد شدن 3_2 ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو از کاسه ها بیرون آورید ابتدا با انگشت کناره را فشار بدید تا از کاسه جدا شود سپس برگردانید و در پودر نارگیل بغلتانید و سرو کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
شربت_توت_سیاه خوشمزه و خوش رنگ من توت سیاه شکر اب ابلیمو کمی توت سیاه حدودا یک کیلو میشد حسابی شستم تمیز شد بعد ریختم تو قابلمه شکر ریختم روش که روشو پوشوند و یک روز در یخچال گذاشتم اب حدود ۴لیوان ریختم تو قابلمه که توتهارو ریخته بودم رو شعله گذاشتم جوشید حدود سه ساعت بعد توی یه توری یا تنظیف قابلمه رو خالی کردم حسابی توری فشار دادم تا کامل شیره ش خارج شد دوباره شربتی که دراومد ریختم تو قابلمه گذاشتم روی گاز حدود ۴۵ دقیقه دیگه با شعله ملایم جوش زد و ابلیمو حدود یه ق غذاخوری ریختم ، قوام که اومد (حالتی که شربت سر میره از قابلمه) و بعد خاموش کردم سرد که شد ریختم تو شیشه فوق العاده غلیظ و پر رنگ شد مثل شربت مغازه و نوش جان کردیم . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ابتدا گوشت(من از گوشت گردن استفاده کردم) را با کمی روغن تفت دهید و بعد حدود ۳ برابر گوشت، پیاز خلال‌شده روی آن بریزید. کمی زعفران روی گوشت و پیاز بپاشید و به همراه چوب دارچین،درب قابلمه را ببندید تا با حرارت کم، آرام‌آرام گوشت و پیاز آب بیندازند و پخته شوند. بعد از اینکه ابش کم شد اجازه دهید گوشت و پیاز کمی سرخ بشه سپس مقداری آب داغ (من سه لیوان ریختم) روی گوشت ریخته و اجازه دهید باحرارت خیلی کم بپزد و در آخر کمی یک قاشق رب گوجه فرنگی تفت داده و زعفران و مقداری آبلیمو (بسته به ذایقه) و مقداری نمک به غذا اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد.در صورت تمایل می‌توانید چند حبه سیر، هویج، کرفس و یا فلفل دلمه‌ای برای معطر‌کردن خوراک استفاده نمایید اما بدون این مواد نیز، چلو گوشت شما بسیار خوشمزه و مطبوع خواهد بود. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥔 🥘مواد: 1 لیوان روغن مایع ، 1لیوان ماست ، 1 لیوان شیر 1 /5 پیمانه آرد ، 2 عدد تخم مرغ ، 1بسته بیکینگ پودر، 3 عددسیب زمینی متوسط 1 فلفل قرمز و 1 سبز ، نعناع ، فلفل قرمز ، نمک ، برای رویه پنیر پیتزا . 🥘طرز تهیه: مواد را در یک کاسه مخلوط کنید. ادویه و نمک را مطابق با سلیقه خود اضافه کنید و سیب زمینی و فلفل دلمه ای بسیار ریز خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سینی فر متوسط ​​خود را با کاغذ روغنی بپوشانید، در دمای 200 درجه از قبل گرم شده بپزید. (با چک کردن 40 دقیقه طول می کشد) ، سپس آن را از روی اجاق گاز برداشته و پنیرها را روی ان بزنید و دوباره به اجاق بسپارید (تا زمانی که ذوب شوند) 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔷 مواد_اولیه سيب درشت سه عدد شكر دو پيمانه سركه سفيد يك و نيم پيمانه دارچين يك قاشق چايخوري طرز_تهيه ابتدا شكر و دارچين را با سركه مخلوط كرده و روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود. سپس سيب‌ها را قالب زده و مخلوط را به جوش آورده بدون در 10 دقيقه بگذاريد تا آرام بجوشد. سپس سيب‌ها را در ظرف مورد نظر ريخته و مخلوط سركه را روي آن بريزيد و بعد از خنك شدن در ظرف را ببنديد. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍝🍫 دو لیوان شیر رو با نصف لیوان شکر روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه، ۲ قاشق آرد گندم یا نشاسته ذرت اضافه میکنیم، ۵۰ گرم شکلات تخته ای و یک قاشق هم پودر کاکائو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا کرم کاملا یکدست بشه، آخر پخت ۲۰ گرم کره هم اضافه میکنیم، اگه احساس کردید غلیظ هست همینطور که رو گاز هست کم کم شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسید ، برای لایه ی وسط بیسکویت پتی بور شکلاتی رو پودر کردم و بینش ریختم . و برای قسمت سفید هم شکلات تخته ای و پودر کاکائو رو حذف و به جاش کمی وانیل اضافه کنید ، این دسر خیلی سریع و راحت آماده میشه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 کاداییف ۱کیلو ۲۰۰گرم گردو تخم مرغ۳تا روغن برایه سرخ کردن برایه شربت شکر۵لیوان آب۵لیوان نصف لیوترش شکرو آبرو بجوشانید زمانیکه غلیظ شد لیمورواضافه کرده خاموش کنید ،طبق کلیپ درست کنید
🍪250 گرم آرد125 گرم کره125 گرم شکر1 تخم مرغ پوست 2 عدد لیمو رنده شده برای آیسینگ رویال یا همون سس روش 🍋1 سفیده تخم مرغ220 گرم پودر قند10 میلی لیتر آب لیموکره و شکر رو با همزن تا خامه ای شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، آرد رو الک کنین و بهمراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنین، خمیر تقریبا سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدین، باز کنین روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، بعد با کاتر دلخواه ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزین. برای آیسینگ، همه موادو به راحتی مخلوط کنین.آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بدین و پسته بریزین