#سالاد_گندم😍😍
گندم رو شسته و یه شب خیس میکنیم. روز بعد گندم رو داخل کاسه بزرگ ریخته. ذرت، گردو و پیاز و خیار و فلفل دلمه و هویج و گوجه خرد شده اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
برای سس سرکه، روغن زیتون، کمی شکر، نمک، فلفل سیاه و سس خردل مخلوط میکنیم و به سالاد اضافه میکنیم.
حداقل 2ساعت در یخچال داخل ظرف دربسته نگه میداریم تا سس جذبه سالاد بشه بعد سرو میکنیم
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مربای شلیل🍑😍
✍ مواد لازم؛
شلیل= یک کیلو گرم
شکر = ۸۰۰ گرم
🍜 طرز تهیه:
شلیل ها رو بشورید و خوب خشک کنید و پوست بگیرید و در اندازه دلخواه برش بزنید سعی کنید از شلیل هایی استفاده کنید که سفت باشن
شلیل ها رو داخل قابلمه بریزید و لابلای اون شکر بپاشید و اجازه بدید حداقل بیست ساعت داخل یخچال بمونه
بعد بذارید روی حرارت زیاد متناسب با قابلمه و اجازه بدید بجوشه وقتی جوشید کم کم کف میکنه، کف روی مربا رو مدام جمع کنید تا مربا خوش رنگتر بشه کم کم که جوشید شهد تغییر رنگ میده و خوشرنگتر میشه وقتی آب مربا کم شد و تقریبا قوام اومد حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه داخل فضای آشپزخونه بمونه و بعد داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید .
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنه_آلفردو با روش بسیار راحت و آسون
دقت کردین ۹۰ درصد دستورای آشپزی من خیلی مختصر و مفیدن😂 دنگ و فنگ ندارن😉
اصلا یکی از اصول اصلی که برای هر خانومِ شاغل تعریف میشه همینه😆
مخصوصا اگه چند تا فندوق فسقلی داشته باشه😅
حالا بریم سراغ دستور پنه:
مواد لازم
ماکرونی فرمی پنه به مقدار لازم
فیله مرغ
قارچ
سیر
جعفری
پودر پنیر پارمسان
شیر و خامه و کره
فلفل سیاه و نمک
تقریبا توی فیلم کامل قضیه روشن شده فقط دو سه تا نکته هم بگم که دیگه نورعلی نور بشه😋
وقتی روی جلد پاستا پنه نوشته ۱۰ دقیقه بجوشونین شما اونو فقط ۹ دقیقه بجوشونین تا بقیه ی پخت رو داخل شیر و خامه داشته باشه
موقع پخت پنه برای برای ۶ نفر باید یه استکان پودر پنیرپارمسان و یه استکان جعفری ساطوری شده بزنین
من بجای پارمسان پتیر پیتزا زدم که اونم خوشمزگی خودشو داره
هر چی فلفل سیاه و خامه اش بیشتر مزه اش بهتر
۶ قاشق خامه یه استکان شیر عالیه
کره اختیاریه میتونین ۲۵ تا ۵۰ گرم بزنین
میزان آبکی بودن و نبودنشم دست خودتونه😊
محشره
یکی دیگه از خوشمزه هایی که توسط من لقب لعنتی رو گرفته همین پنه آلفردو هستش😄
این روش سریع و رستورانیه پنه هستش که من عاشقشم
#اکبر_جوجه
ابتدایک عددمرغ خیلی کم وزن رو ازوسط نصف میکنیم پوستش رواصلا نگیرین من ازنصف مرغ استفاده کردم بازردچوبه زعفران فراوان ۱عددپیازدرشت که خلالی کردم مقداری نمک فلفل پودرزنجبیل پودرسیر۲عددآب لیموی تازه حسابی مزه دارمیکنیم توی یک کیسه زیپ دارقرارمیدیم به مدت ۸تا۱۲ساعت بعدتمام پیازهارو ازش جدا می کنیم توی ظرفی مناسب کلی روغن سرخ کردنی میریزیم وقتی حمام روغن داغ شد جوجه روتوش قرارمیدیم زیرش روخیلی کم می کنیم برای بهترپخته شدن جوجه خودم به شخصه ۱پیمانه آب اول پخت هم اضافه میکنم تاهم اول پخته بشه بعدسرخ بشه راستش بااین روش عالی میشه نگران نباشین روغن اصلاعکس العمل نشون نمیده وپرش نداره حدود۱ساعت ونیم برای پخت وسرخ کردنش زمان میبره من ۱قالب ۵۰گرمی کره هم اضافه می کنم روی طعمش خیلی تاثیرداره عزیزان تمام خوشمزگیه این مرغ فقط مزه دارکردن وزمان مارنه شدنه پس همیشه چندین ساعت قبل ازپخت این خوراک اقدام به مزه دارشدنش کنیدودر ریختن زعفران خیلی دستودلبازباشین اکبرجوجه باسس انارکه بعضیهافقط از رب اناروبعضیهامخلوط رب انارکمی رب گوجه وپودرسیر که باپیازداغ وروغن سرخ کردن همراه باچلوزعفرانی زیتون پرورده سرومیکنن
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#مربای_هویج🥕
من برای تهیه مربای هویج نسبت مساوی شکر و میوه رو در نظر میگیرم یعنی 1ک هویج و1ک شکر 2.5 پ اب .
هویج رو بعد رنده کردن همراه اب و شکر داخل قابلمه میریزیم و برای دوساعت میپزم تا کاملا جابیفته .
من برای شکرک نزدن مربا ابلیمو نمیزنم چون اون عطر و طعم کمش روهم کنار میوه نمی پسندم .همون اوایل پخت نصف ق چ جوهر لیمو اضافه میکنم.
بعد برداشتن از روی حرارت هم کمی وانیل میزنم.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستان عزیزم😌
اول هفتتون به خیروخوشی،امیدوارم که تااخر هفته روزهایه خوبی پیش روداشته باشید
مواد سس که روخمیر میریزه سس سفیدو قرمز باهم مخلوط میکنه و رویه خمیر میماله و مواد پیتزارو بهمراه پنیر میریزه 🤤
دوستان میتونید موادش رو به دلخواهتون تغییر بدید ☺
درفر ۱۸۰ درجه بمدت ۳۵دقیقه بزارید اما حواستون باشه بعد ۲۵ دقیقه چک کنیدو دراخر روش پنیر بریزید و بمدت۵دقیقه دیگم بزارید
امیدوارم که بپسندیدو درست کنیدو ازطعمش لذت ببرید😊
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
3.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاليه اين سينه ي مرغ و اسفناج 😍👌🏼😋
.
سينه مرغ رو برش بزنيد و نمك و فلفل بپاشيد
اسفناجها رو با كمي روغن تفت بديد و پنير ريكوتا اضافه كنيد
طبق فیلم درست کنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس_تارتار
کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
کانال دوم ما رو از دست نده ایده جالب و زیبای تزیین غذا👇🤪
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
4.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_کامل
ابتدا هویج و کدوحلوایی و کلم_بروکلی و روغن_مایع را خوب مخلوط کرده داخل و خارج مرغ را آغشته به نمک و فلفل_سیاه و آویشن تازه می کنیم و داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه یک ساعت می پزیم و با توجه به داشتن سبزیجات همراه مرغ یک غذا ی کامل داریم
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورک_مرغ_ترکیه_ای
اینم کلیپ بورک مرغ امیدوارم خوشتون بیاد❤️😘
مواد لازم:
1 عدد پیاز
2 عدد فلفل قرمز
1 کاسه مرغ پخته ریش ریش شده
نمک فلفل و ادویه
خمیر یوفکا
تخم مرغ هم زده
آرد سوخاری
طرز تهیه:
پیاز و فلفل را درون روغن کم تفت میدهیم. مرغ و ادویه را اضافه میکنیم.(میتونید از چیزهای دیگه مثلا ذرت ونخودفرنگی یا به جای مرغ ازگوشت چرخ کرده مثل موادماکارونی هم استفاده کنید سلیقه ای هست میتونیدحتی ازپنیرپیتزاهم توش استفاده کنید)
خمیرهای یوفکارا مثلثی شکل میبریم. داخلش از موادمان ریخته و لقمه میکنیم. آنها را به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته میکنیم و درون روغن داغ سرخ میکنیم. نوش جان.😍😋
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.