eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم:🍚 ▫️برنج شفته شده یک پیمانه ▫️سیب زمینی خام یک عدد متوسط ▫️پیاز متوسط یک عدد ▫️گوشت چرخ شده به مقدار دلخواه ▫️تخم مرغ یک عدد ▫️نان باگت پودر شده و خشک شده 3 قاشق غ خ سر پر (نان باگت اسیاب کنید یا رنده کنید بزارید داخل سینی و جلو افتاب تا کامل خشک شه برای انواع کتلت و شامی استفاده کنید ) ▫️فلفل زردچوبه نمک ب مقدار کافی ▫️سماق یک قاشق مربا خوری طرز تهیه:🍘 سیب زمینی پیاز رنده با آسیاب کنید و گوشت و برنج و ادویه ها اضافه کنید سماق و پودر نان باگت و تخم مرغ هم مخلوط کنید با دست خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کنه اگر دیدید هنوز مواد ابدار هست نان باگت پودر شده یک قاشق دیگه بریزید خوب ورز بدید و در اخر داخل روغن داغ سرخ کنید من با قالب فلافل کتلتهارو فرم دادم این کتلت بینهایت روغن کم میبره
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
طرز تهیه:🍕 اول از همه یک‌ قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق مرباخوری شکر رو مخلوط کرده ودر یک لیوان آب ولرم حل کرده وپانزده دقیقه استراحت داده که به عمل بیاد(نشونه به عمل اومدن اینه که روی لیوان چند سانت حالت کف بالا میاد) .حالا خمیر مایه عمل اومده رو با نصف پیمانه روغن مایع وکمی نمک که بستگی به ذائقه داره مخلوط کرده وبعدسه لیوان آرد (برای هر یک عدد پیتزا یک پیمانه آردلازم هست واندازه ی آرد وآب بستگی به آرد داره تا جایی اضافه کرده که خمیر به دست نچسبه )رو اضافه ومخلوط کرده و ورز داده و خمیر رو بصورت ضربه چند بار به ظرف زده تا خمیر یک دست بشه وبعد روی خمیر پارچه انداخته وبه مدت یک ساعت در جای گرم میزاریم تا حجم خمیر دو برابر بشه قالب مورد نظرمونو کاغذ روغنی‌میندازیم ودست رو چرب کرده وخمیر رو بادست بصورت یکنواخت در ظرف پهن کرده(خمیر این پیتزا باید یکم کلفت باشه) وروی اون مقداری سس کچاب ریخته وبعد کمی پنیر پیتزا در همه جای خمیر پاشیده وبعد سوسیس حلقه شده ی نازک (مواد پیتزا سلیقه ای هست)وفلفل دلمه ای نگینی شده،ورقه های نازک قارچ یا گوشت چرخکرده ( که با پیاز وکمی زرچوبه تفت خورده استفاده کرد) که با کمی نمک وپودر سیر مزه دار شده ،زیتون حلقه شده وذرت وبعد کمی پنیر پیتزا وسپس کمی آب روی پنیر اسپری کرده ودر فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صد وهشتاد به مدت بیست وپنج دقیقه قرار داده وبعد از این مدت اگر خمیر پخته شده بود پیتزا رو ازفر بیرون آورده ودوباره به مقدار دلخواه پنیر پیتزا وپودرآویشن ریخته وبه اندازه ای که پنیر آب بشه توی فر قرار داده وسپس حرارت رو خاموش کرده و پیتزا 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#مرغ_گریل_شده @ashpazibanoo 👩‍🍳#آشپزی_کدبانو
طرز تهيه:🍗 ابتدا رو ی سینه مرغ چنتا برش زده که موقع گریل خوب بپزه(اگر از فیله استفاده کنید که دیگه احتیاج به اینکار نیست) بعد سینه مرغ رو داخل کاسه گذاشته و مقداری نمک و فلفل سیاه بزنيد بهش ،بعد مقداری لیمو ترش و سس سویا و یک قاشق سرخالی عسل زده یه قاشق سرخالی هم روغن کنجد بريزيد روش و یدونه پیاز هم خلالی کرده و روش ریخته و بعد درشو سلفون بكشيد و حدود 2تا 3ساعت داخل یخچال بزاريدبعد تابه رژیمی رو (قسمت گریل)روی حرارت گذاشته تا کمی داغ بشه وبعد پیازها رو از داخل مرغ جدا کرده و سینه مرغ رو داخل تابه بزاريد و سس رو روش ریخته و یدونه پیاز هم حلقه ایی برش زده و داخل تابه بچينيد و درشو بزاريد تا خوب بپزه(اگر از فیله استفاده کردین احتیاجی نیست که درشو بزارین)بعد که یک سمتش گریل شد برگردونيدوتا سمت دیگش 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک بیسکویتی موادلازم: بیسکوییت ساقه طلایی ۲بسته کره بادام زمینی ۲ق غ پودرکاکائو۲ق غ پودرقند۲ق غ شیر ۲/۳لیوان بیسکوییتا رو با غداسازپودرکنید،کره بادام زمینی،پودرکاکائو،پودرقند رااضافه،خوب مخلوط کنید.شیر را کم کم بریزید تا خمیری شود.ازخمیربه اندازه گردو برداشته وسطش رو گودکنیدوفندق خردشده بریزید،گرد کنید وتو شکلات آب شده بغلتونید. برای شکلات آب شده👈۱۳۰گرم شکلات خردشده راروی بخارکتری بزاریدیک ق م روغن مایع بهش اضافه کنیدوصبر کنید روان ویکدست بشه بعد توپکها رو باهاش کاورکنید. نکته؛توپکها رو ک داخل شکلات زدید وروی سیمی توری گذاشتی ظرف مدت پنج دقیقه میبنده دراین فاصله حتما جابجا کنید که به سیم توری نچسبه.وقبل از اینکه شکلات ببنده روش خلال پسته یا پودرپسته بریزید.آماده ک شد بهتره یک ساعت بزاریدتویخچال بعدنوش جان کنید. بجای کره بادام زمینی میتونید ازشکلات صبحانه استفاده کنید. از بیسکوییت پتی پور هم میشه استفاده کرد ولی من امتحان کردم با ساقه طلایی خوشمزه تر بود. بجای فندق گردو خرد شده یا پسته میتونید جایگزین کنید . شیر رو تا جایی اضافه کنید که مواد خمیری شود طوری ک بشه بهش شکل داد وراحت گرد بشه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍗 😋 🔸سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون با‌چند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن. با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزه‌دار کنید و یک ساعت استراحت بدید. آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید . برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
نان باگت خانگی مواد لازم : آب ولرم یک سوم لیوان خمیر مایه یک ق غ سرپر .تخم مرغ یک عدد(سفیده برای خمیر و زرده برای رویه) .. شکر یک ق غ سرپر آرد حدود دو و نیم لیوان آب ولرم دوباره نصف لیوان روغن مایه ۴ ق غ طرز تهیه : شکر و آب ولرم رو حل کنین،خمیر مایه رو بهش اضافه و با قاشق چوبی یه هم ریز بزنین درشو بزارین که پف کنه ، هرچی بیشتر بمونه بیشتر اسفنجی میشه. تو یه ظرف یا طرف همزن فرق نداره،سفید تخم مرغ و روغن مایع ، خمیر مایه عمل اومده و آب رو اضافه کنید خوب بزنید . آرد و الک کنید کم کم اضافه کنید با دست ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد اول همون دو و نبم لیوان رو بزنید اگر چسبنده بود کم کم آرد اضافی کنید . بعد روی ظرف و بپوشونید و حدود یک ساعت در جای گرم زمان بدید خمیرمون استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه.....خمیر که آماده شد به ۲قسمت تقسیم میکنیم خمیر رو مثل عکس باز میکنیم و از دو طرف جمع میکنم ..کف تابه یا قالب رو چرب میکنیم و میچینیم ابتدا با چاقو روش خط میندازیم بعد با زرده تخم مرغ رومال میکنیم و روش کنجد و تخم خرفه میپاشیم. روش پخت روی گاز..شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزاریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین و در و دم کنی میزاریم و مدت نیم ساعت زمان میبره بپزه...میتونید نون رو بعد پخت برگردانید تا برشته بشه روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزاریم و مدت بیست دقیقه زمان میبره تا آماده بشه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت و خوشمزه برا صبحونه و عصرانه🍰🍰 تخم مرغ ۳ عدد شکر سه چهارم پیمانه عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری کمی نمک روغن یک چهارم پیمانه شیر یک سوم پیمانه آرد ۲۰۰ گرم بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
💢 اول صبح به سمت حرمت رو کردم دست بر سینه سلامی به تو دادم ارباب سر صبحی شده و باز دلم دلتنگ است السلام ای سبب سینه تنگم ارباب... السلام علیک یا اباعبدالله الحسین 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۸۰۰گرم آرد سفید ۲۰۰گرم آرد نخودچی ۵۰۰گرم پودر قند ۲۰۰گرم کره ۲۰۰گرم روغن مایع گردو بسته به کرمتون هل ۳قاشق زنجبیل ۴تا ۵قاشق زعفران غلیظ۳ق روغن مایع ۱سوم لیوان گلاب ۳قاشق آرد رو الک کنین و۴۵تا ۱ساعت تفت بدین با شعله ی کم بعد آرد نخودچی رو اضافه کرده و یه ربع دیگه تفت میدیم کره و روغن رو اضافه خوب هم میزنیم * تو فیلم یادم رفته بنویسم من نوک قاشق چای خوری وانیل هم زدم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتف مرغ کاراملی😋 مواد لازم🔻 کتف مرغ ۱۵عدد سس کچاپ یک قاشق غذاخوری سس تند یک قاشق غذاخوری عسل دوقاشق غذاخوری نمک ۱/۲قاشق مرباخوری آویشن ۱/۲ قاشق مرباخوری زنجبیل ۱/۲قاشق مرباخوری پاپریکا دودی ۱قاشق مرباخوری سیر ۱قاشق مرباخوری روغن زیتون ۲قاشق غذاخوری 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
چباب عربی (شلشلو) آرد سه پیمانه شیر خشک نیدوسه قاشق غذا خوری شکر یه قاشق غذاخوری مایه خمیر یه قاشق غذاخوری پیاز کوچک یک عدد(اختیاری) تخم مرغ یک عدد روغن یک چهارم پیمانه زعفران کمی نمک یه قاشق مربا خوری رازیانه نصف قاشق غذاخوری آب ولرم تقریبا ۳ پیمانه مهیاوه ابتدا مواد خشک رو با هم قاطی میکنیم بعد تخم مرغ رو با زعفران مخلوط کرده کمی میزنیم وبه مواد خشک اضافه کرده وبعد روغن میریزیم و آب کم کم اضافه میکنیم تا مایه رقیقی بدست بیاد و آخر پیاز رنده شده اضافه میکنیم مواد رو به مدت یک الی دو ساعت استراحت داده بعد ماهیتابه نچسب رو حرارت میذاریم از مواد به اندازه یه ملاقه بر میداریم و وسط ماهیتابه میریزیم یه طرف که حباب زد بر میگردانیم تا طرف دیگر آن هم پخته بشه . بعد روش مهیاوه و کمی روغن میزنیم . عزیزان مهیاوه یه نوع سسیه که با پودر ماهی و ادویه های خاص درست میشه تو جنوب معروفه مزه شوری داره و مخصوص نون هستش میتونید بجای مهیاوه عسل جایگزین کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍎 😋 ▫️سیب. ۱۰ عدد ▫️شکر. ۳/۴ لیوان ▫️آب. ۶ لیوان ▫️گلاب. ۱/۴ لیوان ▫️زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری) 🔸آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن. یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزههه😍 نان لواش پنیر پیتزا سس ڪچاپ خامه صبحانه ژامبون قارچ گوجه فلفل دلمه نان لواش رو مستطیلے برش بزنید و تا ڪنید و داخل تابه خشک گذاشته و پنیر و سس ڪچاپ و خامه بزنید و ژامبون هارو‌بچینید و قارچ و گوجه و فلفل و ژامبون گذاشته و فلفل دلمه ریخته و در تابه رو میذاریم تا پنیر ذوب شه نووش جااان😍❤️ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🧉 😋 ▫️پودر کاکائو ۲ق ▫️نشاسته ذرت ۳ق ▫️وانیل کمی ▫️شکر۱/۳پیمانه ▫️شیر۲/۵پیمانه 🔸اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادس ♦️ میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد واینکه شکر هم بسته ب ذائقتون کم وزیاد کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✅نخود پلو😋 ✍موادلازم: برنج نخود فرنگی شوید نمک و روغن 🥣طرزتهیه : برنج رو از قبل خیس کنید نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم و‌مخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم و‌سپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رو‌میریزم درش رو‌میبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی و‌شوید رو‌بهش اضافه میکنم و‌بعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، اگه سیر تازه داشتین یه دونه بزارید روی پلو عالی میشه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذاے خوشمزه با گوشت چرخ ڪرده مواد لازم: گوشت چرخ ڪرده: نیم ڪیلو پیاز : یک عدد متوسط آرد سوخارے: نصف ڪاسه ماست خورے نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه سیب زمینے: سه عدد متوسط ڪدو خورشتے: سه عدد متوسط گوجه: 3 عدد متوسط روغن براے سرخ ڪردن: به اندازه ڪافے رب گوجه: دو قاشق غذاخورے طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ ڪرده رو با پیاز، آردسوخارے، نمک، فلفل و ادویه ترڪیب ڪنید و توے مخلوط ڪن بریزید. بعد از چند دقیقه ترڪیب رو به صورت گوله در بیارید و توے سینے فر بذارید. سیب زمینے و ڪدو خورشتے رو خرد ڪنید و توے روغن سرخش ڪنید. بعد روے گوشت چرخ ڪرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه ڪنید و روے مواد بچینید. رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترڪیب ڪنید تا رقیق بشه. بعد هم روے مواد بریزیدش. روے غذا ورقه فویل بڪشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دماے 185 درجه فر بپزه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پر قارچ درشت به تعداد دلخواه🍄 پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم🧀 فلفل خرد شده ۵۰ گرم🌶 ژامبون خرد شده ۱۰۰ گرم🥓 گردو خرد شده ۵۰ گرم😌 پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم🧀 نمک،فلفل،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم ساقه قارچ رو جدا میکنیم و با قاشق داخل قارچ رو کمی خالی میکنیم.🥄 تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل قارچ‌ها رو باهاش پر میکنیم و روشون رو پنیر پیتزا میریزیم.😍 داخل سینی فر رو فویل میندازیم و قارچ‌ها رو داخلش میچینیم.🤗 حدود ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم.🔥 قارچ ها موقع پخت آب میندازن این طبیعیه.💧 بعد از آماده شدن داخل ظرفی که دوست دارین بذارین و با ریحون تزئینش کنین.😍 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
هالومی سوخاری 🧀 (پنیر کبابی،سرخ کردنی) مواد لازم: 250 گرم پنیر هالومی(مارک کاله ،پگاه و...را در فروشگاه ها میتونید تهیه کنید) 1/3 لیوان آرد گندم 1_2 عدد تخم مرغ 1/2 لیوان آرد سوخاری فلفل طبق ذائقه طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید،سپس آرد گندم، تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری را در ظرف ها جداگانه گذاشته،پنیر هالومی را برش دهید،سپس ابتدا در آرد گندم، بعد تخم مرغ و مرحله آخر در آرد سوخاری بغلتانید(ترجمه از آشپزی_خلاق) و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید،بگذارید و در فر از قبل گرم شده برای حدود 20 تا 25 دقیقه یا بسته به دمای فرتون تا زمانیکه روی پنیر ها طلایی شود،قرار دهید،سپس با سس کچاپ یا سس مارینارا سرو کنید،نوش جان🤗 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.