eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به امروز که می‌رسم تپش هایِ قلبِ روسیاهم بالا می‌گیرد عمو.... عطش... علمدار... می‌ترسم از امروز، که تاسوعایِ تو را مثل هر سال شرمسارِ مولایی بمانم که عباس و علمداری ندارد... خدایا به لحظه های شرمندگی عباس غیبت کبرای شرمساریِ ما را ببخش و صاحب داغدارمان را برسان... 🖤🖤🖤🖤
😍😍 شير ١٨٠ ميلي ليتر شكر ٥٥ گرم ژلاتين ٢ ق چ خامه ٣٠٠ گرم اسانس توت فرنگي چند قطره توت فرنگي ٥ عدد رنگ خوراكي صورتي 🔸شير، شكر، ژلاتين و خامه رو باهم مخلوط كنين روي حرارت قرار بدين تا گرم بشه ولي نجوشه كمي كه از حرارت افتاد بهش توت فرنگي پوره شده، اسانس و رنگ خوراكي در صورت تمايل اضافه كنين تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين كه داخل يخچال ببنده
متفاوت و خوشمزه ☕️ میخک: 6 عدد دانه هل سبز: 7 عدد چوب دارچین: 2 عدد زنجبيل: 2 حلقه رازيانه: 2 قاشق سوپ‌خوری چای سياه: 1 قاشق سوپ‌خوری شير (داغ): 2 پيمانه عسل: 1 قاشق سوپ‌خوری میخک، هل، چوب دارچین، زنجبيل و رازیانه را در قابلمه‌ای حاوی 2 پیمانه آب بریزید و به‌مدت 10 دقيقه روي حرارت زياد قرار دهيد تا بجوشد پس از اين مدت، چاي سياه را به قابلمه بيافزاييد و بگذاريد به‌مدت 5 دقيقه ديگر بجوشد، سپس شير داغ را به آن اضافه كنيد و قابلمه را از روي حرارت برداريد.چاي ماسالا را از صافي عبور دهيد و در فنجان مورد نظر بريزيد. عسل را به آن بيافزاييد و سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو فیلم کامل توضیح دادم،فقط چیزی که ممکنه مورد سوال باشه نوع ادویه هست،من از زردچوبه ، اویشن، پودرکچاب، فلفل تند، ادویه جنوبی، پودر سیر و پودر مخصوص ماکارونی استفاده کردم. درمورد تایم پخت این غذا هم یک ربع کافیه،خوبیش اینه که ابکشی نیاز ندارین و براحتی پخته میشه . 🍓 🍓
👌😉 بهتر است سبزی،خورشت قرمه سبزی خیلی ریزخردشود چون ب این ترتیب خورشت بهتر جا می افتد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃 برای تزیین کاپ کیک هاتون میتونید برش های نازک آناناس رو بزارید داخل قالب های کوچک کیک و بزارید داخل فر....🍍🍰
بیستی یخی خوشمزه 🍦🍧 داخل قالبهای پاپسیکل یا بستنی کیم یا یخی پوره میوه همراه با آبمیوه مورد نظر رو بریزید و بذارید یخ ببنده اگر بخواین دو رنگ باشه نصف قالب رو پر از آبمیوه یا شربت کنید و بذارید یخ ببنده و بعدش آبمیوه دوم رو بریزید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋 من خودم غششش😅😅😂😂 درخواست برا کیک بدون فر زیاد بود ، دیگه یه چیز خفن آوردم براتون کیف کنید 😍😍 🌸 ✅مواد لازم: _تخم مرغ سه عدد _وانیل نوکِ قاشق مرباخوری _شکر یک لیوان _روغن نصف لیوان _ماست دو سوم لیوان _آرد سفید یکُ نیم لیوان _نصف لیوان پودر کاکائو _بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری 🌸 ✅طرز تهیه: کف ظرف رو باکمی روغن چرب کرده و روش پودر کاکائو بپاشید. یک قابلمه رو که قالب توش جا بشه، رو حرارت با دَرِ بسته بذارید تا گرم شه. یک حلقه هم وسط قابلمه بذارید تا وقتی قالب رو گذاشتین داخلش، با کفِ قابلمه فاصله داشته باشه. تخم مرغارو با وانیل و ‌شکر ۷ دقیقه بزنین تا وقتی که کِرِم رنگ و کشدار بشه سپس روغن و ماست رو به مواد اضافه کنین اما زیاد هم نزنین چون باعث میشه پف کیک بخوابه، یک دقیقه بزنید کافیه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍂پوست کندن سیر🍂 می توانید سیر را برای چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید تا پوست آن براحتی جدا شود. راه دیگر این است كه با گوشتكوب ضربه‌ای آرام به سیر بزنید تا پوست آن راحت جدا شود. 🎀 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.