eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
یک بسته ژل آلوورا رو با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط میکنیم تا ژلاتین کاملا حل بشه و بعد در یک لیوان آب سرد تخم شربتی ریختم و به ژِله آلوورا اضافه کردم و ریختم داخل قالب ژله و گذاشتم تو یخچال به مدت ۵ دقیقه.وقتی ژله نیم بند شد غنچه های گل رز رو گذاشتم روی ژِله .برای ردیف دوم هم میتونید هر رنگ ژله ای که دوست دارید با یک لیوان آب جوش و نصف فنجان شیر مخلوط کنید و روی ژله بریزید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ســلام صبحتون زيبـا🌸🍃 روزتـون پـر از شـادی🌸🍃 دلتون لبريز از عشق و اميد تندرست و كامروا باشيد 🌸🍃 بهترينها رو بـراتون آرزو ميكنم 🌸🍃
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كيك مرغ يه غذاي سرد و خوشمزه و شيك، كه ميتونيد از روز قبل براي مهمونيتون آمادش كنيد... مواد لازم ؛ نون تست به ميزان لازم سينه مرغ ٤ عدد ساقه كرفس جوان ٥ عدد جعفري تازه ١ دسته پيازچه ٣ عدد گردو نصف پيمانه ليمو تازه ٢ عدد سس مايونز به ميزان لازم پودر آويشن ٢ قاشق غذاخوري نمك و فلفل سياه طرز تهيه؛ > سينه هاي مرغ رو بپزيد و بعد كاملا ريش ريش كنيد، > ساقه هاي كرفس رو ريز ريز خرد كنيد، > جعفري و پيازچه رو هم ساطوري ريز كنيد، > همه مواد رو داخل كاسه اي بريزيد و با چاشني ها و مايونز كامل مخلوط و گردو ريز خرد شده رو هم اضافه كنيد، > لبه هاي نان تست رو جدا كنيد و يه لايه بچينيد كف ظرف و بعد يه لايه از مواد روي نون ها يكدست به ماليد، > اين كار رو ادامه بدهيد تا لايه آخر نون باشه > حالا با مايونز روي كيك رو بپوشونيد > در آخر باجعفری و زیتون يا چيز هاي ديگه تزئین کنید. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#حلواشکلاتی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🔰 آرد سفید ۱۲۵ گرم آرد نخودچی ۷۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم گردو نگینی ۳ تا ۴ ق غ شکلات ذوب شده ۹۰ گرم کره ۴۰ گرم روغن جامد ۲۵ گرم هل و دارچین هر یک ۱ ق چ پر ابتدا هر یک از آرد ها و پودر قند را الک کنید . بعد آرد سفید را بو دهید در حدی که بوی خامی آرد گرفته شود ولی خیلی تغییر رنگ ندهد در کلیپ مشخصه ، حدودا ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم کفایت می‌کنه، بعد آرد سفید را مجدد الک کنید و در ظرفی بریزید سپس آرد نخود چی را بو دهید ، زمان بو دادن آرد نخودچی خیلی کوتاه تر از آرد سفید هستش مراقب باشید که آرد نسوزه مجددا آرد نخودچی را هم الک کنید این الک کردن نکته مهمیه که حلواتون یکدست در بیاد . حالا هر دو آرد را که هنوز گرم هستش توی قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید و به ترتیب کره ، روغن ، پودر قند ، پودر هل و دارچین ، گردو و شکلات ذوب شده را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هریک به خوبی با پشت قاشق مخلوط کنید در انتها با دست مواد ورز بدید تا حلوا جمع بشه ، بعد به قطر ۱ سانت پهنش کنید روش شکلات ذوب شده و پسته بریزید نیم ساعت تو یخچال بزارید و بعد برش بزنید . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین خرما و حلوا با ماسوره🖤 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#مینی_تارت_کادایف_کرمدار 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
برای کرم: ۲ پیمانه شیر ۱ زرده تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری آرد ۲ قاشق غذاخوری پر شکر یا بر حسب ذایقه وانیل ۱ قاشق غذاخوری پر کره همدمای اتاق مواد لازم دیگر : مقداری رشته کادایف نرم حدودا نصف مقدار رشته ها، کره پودر پسته پودر هل برای شربت : ۲ پیمانه آب ۲ پیمانه شکر ۱ونیم قاشق چایخوری آبلیمو دو تا هل برای شربت ، آب و شکر و هل ها رو روی حرارت متوسط قرار بدین تا بجوشه و حدود ۲۰-۳۰ دقیقه بجوشونین تا غلیظ شه ولی نه خیلی زیاد.بعد آبلیمو رو اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید تا کاملا سرد شه. رشته های کادایف رو با دستتون کوچک کوچک کنین و با کره نرم با دستتون ورز بدین تا همه جای رشته ها چرب بشه بعد داخل قالب مافین یا مینی مافین که چرب کردین بزارین و با استکانی چیزی قشنگ فشار بدین تا شکل قالبو بگیره و توخالی باشه. مقادیر رشته کادایف کاملا دلبخواهیه. فقط سعی کنین ضخامت مینی تارتها یکسان باشه، نه خیلی ضخیم نه نازک. بعد بزارین در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه چند دقیقه بمونه تا سرخ شه. بعد دربیارین و شربت سرد رو روشون بریزین . قرار نیس همه شربتو بریزین، شربت نباید زیاد باشه. البته سلیقه ایه، و بعد ازینکه شربتو جذب کردن و سرد شدن، از قالب دربیارین و داخلشون پودر پسته و پودر هل به اختیار بریزین یا حتی میتونین گردو درشت خرد شده بریزین و کرم رو با ماسوره بزنین. میتونین بجای کرم از خامه فرم گرفته ، سرشیر یا بستنی استفاده کنین . برای کرم، همه موادو بجز کره و وانیل، داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید و داخل قیف با ماسوره دلخواه بریرین و بزارین یخچال تا سرد شه. میتونین مقادیر مواد شربت رو نصف کنین. میتونین قبل از پخت داخل هر تارت یک تکه پنیر موزارلا بزارین و بعد شربت بریزین و پودر پسته و کرم بدین و اینجوری میشه مینی تارت کونفه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#نون_خامه_ای 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پنجاه گرم کره و یک لیوان آب و نصف ق چ شکر و ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت هم زدم تا جوش بخوره بعد یه لیوان آرد الک شده رو یکباره اضافه کردم و هم زدم تا یه جا جمع بشه بعد حدود پنج دقیقه رو حرارت هم زدم ( ❌ مهم : داغ زدن تو فیلمم ببینید مدام با پشت قاشق باز میکنم ) بعد گذاشتمش دمای بیرون تا خنک بشه بعد اینکه خنک شد با همزن زدم تا از هم باز بشه بعد چهار عدد تخم مرغ و دونه دونه اضافه کردم و هم زدم در آخر هم یک پنس بکینگ پودر و وانیل و اضافه کردم و هم زدم بعد ریختم تو قیف و شکوفه زدم ( من از ماسوره شکوفه بزرگ استفاده کردم مخصوص بامیه ) ، بعد سینی و انتقال بدین تو فر از قبل گرم شده ده دقیقه الی یک ربع با دمای بالا تا پف کنه بعد یک ربع با دمای صد و هشتاد درجه تا بپزه در آخر هم چند دقیقه گریل و روشن کنید تا روش طلایی بشه بعد پختم وقتی خنک شد تهشو سوراخ کردم و خامه زدم . ❌خمیرتون باید خوب داغ بخوره وگرنه خمیر میشه . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
مخلوط آب و گلاب 2 لیوان شکر 1/5 تا 2 لیوان (من 1/5 لیوان شکر استفاده کردم) زعفران به میزان لازم آرد 2 لیوان(لیوان رو قاشق قاشق با آرد پر کنید) ◀میتونیداز آرد سنگک یا آرد قنادی استفاده کنید...با آرد سنگک حلوا خوش طعم تر میشه ولی با آرد قنادی رنگ حلوا روشن تر در میاد روغن 1 لیوان ◀من 1/2 لیوان روغن مایع و 50 گرم کره و 2 قاشق روغن جامد استفاده کردم ◀روغن جامد باعث لطیف شدن حلوا میشه و کره طعم حلوا رو عالی میکنه ◀بسته به جنس آرد ممکنه روغن کمتری مصرف بشه . ایتدا مخلوط آب و گلاب+شکر+زعفران را روی حرارت ملایم قرار بدید و هم بزنید تا شکر حل بشه ◀نیازی به جوشیدن شربت نیست وقتی شکر حل شد شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بذارید. حالا آرد را در تابه روی حرارت ملایم بذارید و حدود 30 تا 45 دقیقه با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا عطر خوش آرد بلند بشه و بعد روغن جامد و کره نرم شده در دمای محیط را اضافه و هم بزنید و روغن مایع را به تدریج اضافه کنید تا جایی که میزان روغن حلوا اندازه بشه ◀میتونید در حالت عادی فقط از 1 لیوان روغن مایع استفاده کنید ولی برای درست کردن کیک حلوا بهتره کره و روغن جامد رو حذف نکنید تا تمیز تر برش بخوره. 3 ،4 دقیقه روغن و ارد با هم روی حرارت ملایم تفت بخورن بعد شربت را آروم و به تدریج اضافه و مدام هم بزنید تا شربت جذب بشه ◀حتما حرارت ملایم باشه وگرنه شربت سریع تبخیر میشه و لطافت حلوا کم میشه اینقدر حلوا رو روی حرارت ملایم هم بزنید تا جایی که حلوا وسط تابه جمع بشه. در انتها حلوا رو گهواره کنید هر وقت حلوا جمع و گهواره شد یعنی حلوا آماده است. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم سلام🙋 شمامیونه تون با غذاهای محلی چطوره مثل من عاشق این سبک غذاها هستین😋 یا اینکه زیاد دوست ندارین _منکه هر موقع بخوام برای خودم تکی غذا درست کنم ناخوداگاه میرم سمت غذاهای سنتی و محلی کشورمون، اصولا میونه خوبی با گوشت ندارم همیشه غذاهای گیاهی و بدون گوشت رو بیشتر دوست دارم (بجز زرشک پلوو آبگوشت😋) _اشکنه یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانیه که از زمان‌های قدیم در سرزمین خراسان طبخ می‌شده و ورژن های مختلف اون در سراسر کشورمون تهیه میشه ،اشکنه تقریبا مثل آبگوشت هستش که در اون نان ترید می‌کنند و می‌خورند و یک غذای لذیذ فوری هستش _ ورژن اصلی این غذا سیب زمینی نمیخواد و برای لعاب غذا یک قاشق ارد رو با پیاز داغ تفت میدن ، بعضیا هم بجای سیب زمینی، عدس میریزن ولی همه شون خوشمزه میشه ،این مقدار مواد که در فیلم میبینید برای یک نفر کافیه _در اخر هم اگه دوست داشتین کمی ابقوره به غذا اضافه کنید که اونم سلیقه ای هستش و اصالت نداره 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پفکی❤ مواد لازم :👇 فیله مرغ ۴عدد پیاز ۲عدد سیر ۵حبه پاپریکا (یک قاشق چای خوری) نمک و فلفل (به مقدار لازم) پودرسیر (نصف قاشق چای خوری) پنیر پیتزا (به مقدار لازم) آرد سوخاری (به مقدار لازم) یک عدد تخم مرغ اول فیله های مرغ رو چرخ میکنیم، بعدش پیازو سیر رنده شده رو بهش اضافه میکنیم، به اضافه ی ادویه های لازم، خوب ورز میدیم،بعد به مدت یک ساعت میره تو یخچال. بعد از یک ساعت مطابق ویدئو داخل مواد پنیر میذاریم و بهش شکل میدیم، روشو تخم مرغ و آرد سوخاری میزنیم و بعد میره داخل روغن و وقتی کامل طلایی شد آماده ی سرو هست. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒 مواد لازم (برای۶ نفر) مواد اصلی تخم مرغ ۲ عدد شکر سه چهارم پیمانه شیر نصف پیمانه کره ذوب شده نصف پیمانه آرد یک و نیم پیمانه گیلاس خردشده یک پیمانه بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری وانیل‏ یک قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کرم سفید رنگی بدست آید سپس وانیل کره و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم آرد و نمک و بکینگ پودر را الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا مخلوط صاف و یک دستی بدست آید سپس نصف مایع کیک را به قالب مورد نظر که از قبل چرب و آرد پاشی شده میریزیم و یک پیمانه گیلاس خرد شده را اضافه میکنیم بعد باقیمانده مواد کیک را میریزیم و در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه میپزیم.نوش جان❤ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ پخته شده با سبزیجات مواد لازم سینه مرغ پخته شده : 1عدد گل ڪلم سفید بخارپز: نصف پیمانه ڪلم بروڪلے بخارپز: نصف پیمانه هویج پخته شده : 1عدد پنیر پیتزا رنده شده : نصف پیمانه مواد سس گوجه فرنگی: روغن مایع: سےر : 1 حبه رب گوجه فرنگے: 1 قاشق غذاخوری وجه فرنگے خرد شده : 2 عدد آب گرم: نصف لیوان نمک و فلفل سیاه مواد ڪره 1 قاشق غذا خوری آرد 1 قاشق غذا خوری شیر 1.5 فنجان براے تهیه سس گوجه فرنگے ابتدا گوجه هاے خرد شده را با اب روے حرارت گذاشته تا پخته شود.سپس رب گوجه را با روغن زیتون تفت داده و ادویه ها را اضافه ڪرده و تفت مے دهیم و 2-3 دقیقه حرارت مے دهیم. براے تهیه سس بشامل ابتدا روے حرارت ڪم ارد را ڪمے تفت داده تا بوے خامے ان گرفته شود. سپس ڪره را اضافه ڪرده و بعد شیر را اضافه ڪرده و ڪامل هم میزنیم تا گلوله نشود و نمک و فلفل اضافه ڪرده و زمانے ڪه غلیظ شد حرارت را خاموش مے ڪنیم. سپس همه مواد پخته شده را در ظرف سرو ریخته و سس گوجه و سس بشامل را هم اضافه ڪرده و در اخر روے ان پنیر پیتزا ریخته و در فر 180 درجه به مدت 10-15 دقیقه قرار مے دهیم تا پنیر آب شود. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
گوزلمه گوشت(غذای ترکی) مواد لازم:برای خمیر👇 400 گرم آرد 7 گرم خمیر مایه خشک 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق غذاخوری شکر 250 میلی لیتر شیر ولرم 40 گرم کره نرم (هم دمای محیط) مواد میانی👇 300 گرم گوشت چرخکرده 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 پیاز نگینی خرد شده 1 کدو سبز رنده شده(اختیاری) 1 فلفل دلمه قرمز خرد شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر و پودر پاپریکا مقداری پنیر پیتزا نمک،فلفل سیاه و زردچوبه طبق ذائقه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
گوزلمه گوشت طرز تهیه: برای آماده سازی خمیر،ابتدا خمیر مایه را با چند قاشق آب گرم یا شیر گرم و یک قاشق شکر در یک ظرف مخلوط کنید و روی آنرا بپوشانید برای 10 دقیقه تا به عمل بیاد،سپس در یک کاسه آرد،نمک،شیر گرم و خمیر مایه به عمل آمده را با هم مخلوط کنید،و کمی ورز دهید و در اخر کره را اضافه کنید و برای 5_8 دقیقه ورز دهید و خمیر را جمع کنید تا یک خمیر نرم و یکدست داشته باشید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
گوزلمه گوشت خمیر را در کاسه ی چرب شده گذاشته و با سلفون روی آن را بپوشانید و برای حدود 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید،تا حجم خمیر دو برابر شود ،در این فاصله مواد میانی را درست کنید،در یک ماهیتابه پیاز را با مقداری روغن تفت دهید و کدو سبز و فلفل دلمه را اضافه کنید و تفت دهید ،سپس گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند،وقتی گوشت تغییر رنگ داد ادویه ها و رب گوجه را اضافه کنید،و در انتها یک قاشق گشنیز تازه خرد شده را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد گوشتی خنک شوند،در این مرحله خمیر استراحت داده روی سطح کار که آرد پاشی کردید ورز دهید ،و به 9 چانه هم اندازه تقسیم کنید،سپس چانه ها را روی سطح کار با استفاده از وردنه پهن کنید و وسط آن از مواد میانی و مقداری پنیر پیتزا گذاشته و آنرا تا کنید و لبه های خمیر با انگشت فشار دهید و با کارتر پیتزا یا هر وسیله دیگر دور تا دور گوزلمه ها را برش بزنید تا لبه ها مرتب یکدست شوند و در ماهیتابه نچسب(در صورت تمایل با روغن کم) با حرارت ملایم بپزید،نوش جان🤗 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.