#دسر_ڪاسترد_با_ڪنافه 🍨 😋
▫️آب ۴ لیوان
▫️پودر ڪرم ڪارامل یک بسته
▫️پودر ڪاسترد ۴ قاشق غذاخورے
▫️دریم ویپ ( پودر خامه خارجے )ےڪ بسته ۳۶ گرمی
▫️شڪر یک قاشق غذاخورے
▫️شیر خشک یک لیوان
▫️خامه صبحانه یک پاڪت
▫️اسانس وانیل ڪمے
ڪ▫️نافه به مقدار لازم
🔸ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل
رو اضافه ڪرده خوب هم میزنیم
غلیظ ڪه شد اسانس وانیل رو اضافه ڪرده از روے حرارت برداشته تا ڪمے از داغے بیفته خامه رو بهش اضافه ڪرده
خوب هم زده تا ڪاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته.
براے روے دسر هم #ڪنافه رو خرد ڪرده با ڪره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه اے ڪم رنگ برسه ڪمے هم زعفرون بهش اضافه میڪنیم واسه خوشرنگ شدن سرد ڪه شد روے دسر میریزیم.
میتونےد واسه خوشرنگ شدن دسر ڪمے زعفران همه اضافه ڪنید
♦️اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه ڪنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
17.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینے رولی😋
مواد لازم🔻
1 فنجان بزرگ پودر نارگیل
50 گرم ڪره گیاهی
1 فنجان آرد جمع آورے شده (فنجان من 250 میلے لیتر است)
1 لیتر شیر
1 فنجان شڪر
3 قاشق غذاخورے ڪاڪائو
1 بسته وانیل
خامه 1 ڪیسه
طرز تهیه🔻
ابتدا در یک سینے بزرگ پود نارگیل را ڪاملا پهن میڪنید.سپس در ظرفے دیگر ڪره گیاهے به همراه آرو را ڪاملا مخلوط و پخت میڪنید. حال ڪاڪائو، شیر و شڪر را اضافه میڪنید و مجددا مخلوط میڪنید و در ادامه وانیل را نیز اظافه میڪنید.
حال بعد از پخت ڪامل موادمون آن را روے سینے ڪه قبلا با پودر نارگیل پر شده بود به ارامے پهن میڪنیم و براے 4 الے 5 ساعت در یخچاق قرار میدهیم تا از ترک خوردگے آن جلوگیرے شود.
حال از یخچال جدا میڪنیم و خامه را به آن اظافه ڪرده و ڪاملا روے آن پهن میڪنیم و بصورت مستطیلے آن را برش داده و جمع میڪنیم.
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#تزیین_شله_زرد
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
#تزیین_شله_زرد 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#تزیین_شله_زرد
برای این کار به قلم موی سه صفر یا صفر,زعفران دم کرده,پودر دارچین مخلوط شده با آب و یک رنگ تیره نیاز دارین. که می تونید برای رنگ تیره از پودر کاکائو حل شده در آب و کمی روغن یا شکلات آب شده یا رنگ خوراکی استفاده کنید.
برای شروع کار...👇
۱:حتما بزارين رويه شله زردتون کاملا ببنده
۲:طرحتون رو خیلی کمرنگ با قلم موی سه صفر روی سطح شله زرد پیاده کنید.
۳:قسمت های سایه دار طرح رو با دارچین رنگ بزنید.
۴:کار رو با رنگ تیره کاملا دور گیری و آروم آروم طرح رو کامل کنید.
۵:قسمت هایی که میخواهید زرد تر باشه با زعفران سایه بزنید.
۶:حتما با احتیاط و آروم و با حوصله کار کنید تا رنگ ها پخش نشه. چون اگر یه جا خطا کنید دیگه قابل درست کردن نیست.
۷:خطوط ظریف مثل یال و دم اسب در این کار رو هر قدر هم ظریف بکشید باز هم چون شله زرد رطوبت داره پخش میشه و ظرافت اولیه رو نداره.پس خیلی خودتون رو اذیت نکنيد😉
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شنیسل_مرغ 🍗 😋
🔸سینه مرغ رو به اندازه کف دست با ضخامت دو سانت برش بزنید لایه نایلون باچند ضربه بکوبید تا یکم پهن بشن.
با آب پیاز و آبلیمو، زعفرون ، نمک مزهدار کنید و یک ساعت استراحت بدید.
آرد سوخاری پاکو ، چیپس کچاپ خرد شده و نمک ،پودر سیر، پولبیبر، و پودرکاری رو با هم مخلوط کنید.
دو عدد تخم مرغ رو جداگانه داخل ظرفی بزنید .
برش های مرغ رو اول در آرد سوخاری بعد تخم مرغ و دوباره تو آردسوخاری بغلطونید
داخل روغن با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
طرز تهیه کمپوت چند میوه :
طرز تهیه کمپوت سیب و هلو و شلیل
اگر یک موقع به هر دلیلی نتوانستید میوه تازه و خام نوش جان کنید به راحتی با تبدیل آن به کمپوت می توانید میوه دلخواهتان را بخورید.
میوه های دلخواهتان را پوست بگیرید، در ظرف مورد نظرتان آب بگذارید جوش بیاید میوه ها را داخل آب جوش بریزید طوری که آب روی آن ها را بگیرد چند تا قل بزند بعد یک مقدار شکر به اندازه دلخواهتان روی آن بریزید چند تا جوش زد بردارید که میوه ها له و بد شکل نشوند اگر دوست داشتید می توانید داخل آن وانیل یا مقدار کمی گلاب هم بریزید خوشمزه تر می شود. من گلاب ریختم. ظرفتان که خنک شد همان طور بگذارید یخچال تا کمپوت ها خنک شوند و بعد در ظرف مناسب سرو بریزید و نوش جان کنید.
#کمپوت
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#كيك_ميكري
تخم مرغ:دوعدد
شكر:يك پيمانه
شير :سه چهارم پيمانه
ارد:دوپيمانه سرپر
وانيل:يك چهارم قاشق چاي خوري
بكينگ پودر:يك قاشق مرباخوري
روغن مايع:يك چهارم پيمانه
شكر وتخم مرغ ووانيل رو با همزن پنج دقيقه بزنيد تا كشدار وحجيم بشه روغن مايع رو اضافه سي ثانيه هم بزنيد ارد وبكينگ رو مخلوط والك كنيد وبا شير به تناوب در سه مرحله اضافه وبا ليسك مخلوط كنيد در صورت تمايل ميتونيد يك قاشق مرياخوري زعفران دم كرده اضافه كنيد براي خوشرنگ شدن كيك
دستگاه رو روشن تا گرم بشه از مايع داخل قالباي دستگاه كه كمي چرب كرديد بريزيد فقط پر نكنيد كه جاي پف داشته باشه درب دستگاه رو ببنديد شش تا هفت دقيقه بستگي به قدرت دستگاه داره كيك ميكري شما اماده هست
دوستای خوبم اونایی که دستگاه میکر ندارن میتونن تو قالب تو فر درست کنن
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزای_سیب_زمینی
#سس_پیتزا
طرز تهیه .......
سیب زمینی سایز متوسط را انتخاب کنید وحلقه کنید نه نازک ونه زیاد وضخیم بعد هردوطرفش راسرخ کنید با روغن نسبتا کم مثل فیلم 👆
مواد روی پیتزا هر چیزی میتونه باشه ودستتون کاملا بازه من ازترکیب گوشت چرخی وفلفل دلمه استفاده کردم
سیب زمینی را توی سینی فر بچینید روش سس پیتزا بریزید هشتک درست کردن سس پیتزا را گذاشتم بالای همین پست بینید بعد مواد گوشتی را بذارید ودر اخر پنیر پیتزا بربزید ودرصورت تمایل فیله گوجه وزیتون بذاربد ودر فر بذارید فقط شعله بالای فر روشن کنید همینکه پنیر اب بشه وطلایی کافیه ونیاز نیست بیشتر توی فر بمونه وتمااااام 😊
بدون فر...... دوستانیکه فر ندارن سیب زمینها را توی تابه نچسب بذاربد وبذاربد روی گاز وشعله پخش کن بذارید همینکه پنیر اب بشه کافیه فرقش با فر اینه که روش طلایی نمی شه
درست کنید بزرگ وکوچک از خوردنش لذت ببرید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه اکبر جوجه شمالی 😍👩🍳
الان که دستمون از شمال و سفر رفتن کوتاهه بهترین کار درست کردن غذاهایی که ما رو یاد اونجا میندازه 😍 امروز با هم بریم یه اکبر جوجه درست حسابی بپزیم 😉
فوت کوزه گری : بهتره ظرفی که برای پختن استفاده میکنید نچسب باشه 👌
عموما فکر میکنن اکبر جوجه توی روغن فقط سرخ میشه ولی اینطوری نیست همونطور که دیدین توی آب روغن و کره اول با بهار آب پخته و بعدش سرخ میشه حدود یک تا دو ساعت طول میکشه 👌
رب انار هم که یکی از جذاب ترین قسمت های این غذا هستش میتونید با کمی آب و روغن زیتون بدون بو رقیقش کنید .
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ نحوه پخت سریع مرغ بدون نیاز به آب هستش
که برای مهمونی های یهویی عالیه
فقط به شرطی که مرغ یخ زده نباشه و تروتازه باشه
نیاز به ادویه هم نداره در صورت تمایل در انتهای کار آب لیموی تازه میتونین بهش بزنین
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.