5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ نحوه پخت سریع مرغ بدون نیاز به آب هستش
که برای مهمونی های یهویی عالیه
فقط به شرطی که مرغ یخ زده نباشه و تروتازه باشه
نیاز به ادویه هم نداره در صورت تمایل در انتهای کار آب لیموی تازه میتونین بهش بزنین
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و آسون😍
مواد اولیه:
سیب زمینی ۴_۵ عدد
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
ادویه و نمک به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غذاخوری
آب یک لیوان
سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید.
مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد.
در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
سبزیهایی که استفاده کردم عبارتند از
تره +جعفری +اسفناج +گشنیز +شوید و شنبلیله
اگه بخوایم یک کیلو سبزی بخریم نیم کیلو تره و جعفری باشه نیم کیلوی دیگه از باقی سبزیها باشه داخل این یک کیلو تره از همه زیاد باشه شنبلیله هم از همه کم باشه مانند سبزی خوردن پاک کنید بعد از شستن روی پارچه تمیز پهن کنید
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
وقتی آبش خشک شد با دستگاه سبزی خرد کن خرد کنید اگه دستگاه ندارید با چاقو ساطوری کنید بعد مرحله سرخ کردن مهمه ضرر هم داشته باشه این سبزی باید با روغن زیاد سرخ بشه ( باید کاملا سرخ بشه تا جایی که رنگ سبز پس بده) هر موقع دیدین روغن سبزی کم شد و به اصطلاح خشک شد باز روغن بهش اضافه کنید تا جایی سرخ کنید که سبزی رنگش تیره بشه اما نسوزه من از روغن لادن طلایی استفاده میکنم
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
و در آخر بسته بندی میکنم ودر فریزر میذارم لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز هم قبلا خیس میکنم وبسته بندی میکنم و در فریزر قرار میدم موقع پختن یک بسته سبزی و یک بسته لوبیا مخلوط میکنم زرد چوبه و ادویه کاری و کمی فلفل و لیمو عمانی اضافه میکنم و با شعله کم میذارم بپزد بعد گوشت پخته مخلوط میکنم وقتی خوب پخت و خورشت جا افتاد آماده است نوش جان
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دنت
این دنت با طعم وانیل و کاکائوست.
دستتون برای عطر و طعمش بازه
یک لیتر شیر سرد
چهار ق غ سر پر نشاسته ذرت
چهار ق غ شکر
صد میلی لیتر یا نصف پاکت خامه صبحانه
یک چهارم ق چ وانیل
یک ق غ پودر کاکائو
اول توی یه قابلمه نشاسته و شکر روباهم خوب مخلوط می کنیم، کمی از شیر رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شن و گوله نشن.
بعد الباقی شیر رو اضافه می کنیم و مواد رو روی حرارت ملایم بصورت مدوام بهم میزنیم. اصلا از هم زدن نباید غافل شد چون بسرعت مواد ته میگیرن و بافت یکنواختش رو از دست میده.
وقتی مواد به غلطت رسید اول وانیل رو اضافه کرده و بعد از یک دقیقه، حرارت رو خاموش می کنیم و خامه رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشن و بعد در کاسه های کوچیک(یا یه دونه کاسه بزرگ😋) میریزیم و می ذاریمش توی یخچال تا خنک شه.
به این نکته هم توجه داشته باشید که نشاسته ی ذرت با هیچ چیزی قابل جایگزینی نیست
#توپک_سوخاری_سیب_زمینی_پنیری
مواد لازم:
▫️سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان
▫️تخم مرغ : 1 عدد
▫️پیاز : 1/2 فنجان
▫️ژامبون مرغ خرد شده : 1/2 فنجان
▫️پودر سوخاری : 1/2 فنجان
▫️پنیر پارمزان : 3/4 فنجان
▫️ذرت پخته شده در صورت دلخواه
▫️نمک.فلفل.پاپریکا.زرد چوبه
▫️روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:🌮
سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید.نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید.پیاز رنده شده و ژامبون و پنیر را اضافه کنید.از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید.توپک ها را درون روغن سرخ کنید و میل کنید.
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گوشت_قلقلی
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ﺍﮔﺮﺑﻌﺪﺍﺯپوست کندن بادمجانﺳﺮﺍﻧﮕﺸﺘﻭﮐﻒ ﺩﺳﺖﺗﺎﻥ ﺭﻧﮕﯽ ﺷﺪﻭﺭﻧﮓ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺭﺍب ﺧﻮﺩﮔﺮﻓﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﺍﺯﺁﻥ ک ﺁﻥ ﺭﺍﺑﺎﺻﺎﺑﻮﻥ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪﺑﺎﮐﻤﮏ ﭘﻨﺒﻪ ﺁﻏﺸﺘﻪ ﺑﻪ ﺍﻟﮑﻞ ﯾﺎ ﺁﺏ ﮊﺍﻭﻝ ﺩﺳﺖهایتانﭘﺎﮎ ﮐﻨﯿﺪ.
🎀
🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕
♡
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.