eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فِر چيپس ساده 😍 قبلا اين مدلي برش زده بودين ؟ هم ميشه تو سرخ كن بندازيد هم مثل من توي فِر با كمي روغن و سالم تر 😋 . خيار و كدو و بادنجان و كلي سبزيجات ديگه رو هم ميشه همينطوري برش زد 🤩 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم📝 8 برش نان ساندویچ 1/2 سینه مرغ 2 پیاز کوچک 1 هویج 1 عدد فلفل حلقه ای پنیر موزارلا مواد را به صورت مکعبی خورد کنید . پیاز را به مدت چند دقیقه در روغن سرخ کنید ، فیله را اضافه کنید و سرخ کنید تا گوشت سفید شود. هویج و فلفل را اضافه کنید. تا زمانی که سبزیجات نرم شوند ، در ان را را ببندید نمکو فلفل را اضافه کنید برای سس: 1 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای 1 قاشق غذاخوری سس مایونز نان ها را در یک لایه قرار می دهیم ، مواد را بریزیم و یک لایه دیگر نان و سس و مواد را طبق فیلم میریزیم در دمای 220 درجه بپزید تا پنیر قهوه ای طلایی شود. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ • 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 جدیدترین تکنیک‌های کاربردی در آشپزخانه که کارهای شما را راحت می‌کند. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلاااااام به روی ماهتون نازنینا. روزتون بخیر باشه. دلتون شاد شاد♥️♥️🙏🏻🙏🏻 سیب زمینی 1 کیلوگرم فیله مرغ-300 گرم پنیر-150 گرم 1 پیاز قارچ-300 گرم روغن نباتی - 100 میلی لیتر نمک و ادویه جات ترشی جات. ابتدا سیب زمینی ها را بپزید تا پخته شوند. نمک و ادویه جات اضافه کنید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد نوووش جاااان❤🌈 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇🏾 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
سلام سلام🙌🙌 امروزمیخوام بهتون روشی برای تمیزکردن وبرق انداختن کابینت هامعرفی کنم.. با ی دستمال خشک گرد و چربی درب کابینت رو بگیرید. شامپو فرش رو با آب ترکیب کنید وروی کابینت بکشید.ومدتی اجازه بدین بمونه نه تا حدی که کف خشک بشه😉 ) نهایت هم با دستمال نمدار کل سطح کابینت وپاک کنیدوشاهد برقش باشبن مراقب باشید چشمهاتونو نزنه😅🤪 شماهم مثل من شامپوفرش معطربگیرین که بوی آشپزخونه هم عوض میشه 😍 امیدوارم این پست هم مفیدباشه.. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ •• 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
⭕️سرخ کردن بادمجان با اسنک پز 👇 من کمی روغن زیتون روی صفحه گریل ساندویچ سازم میزنم بادمجان را چیده و دربش میبندم کمی ک سرخ شد , زیرو رو میکنم طعمش عالی میشهدو کم روغن😋 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ماست ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
✔️ترفند نگهداری سیر تازه سير تازه رو با دستگاه خوب ريز ميكنم بعد كمي نمك ميزنم و تو روغن نگه ميدارم، اينجوري بدون خراب شدگي چند ماه ميتونيد تو يخچال نگهداري كنيد و هردفعه كه غذاتون نياز به چاشني سير داشت راحت استفاده كنيد☺️ . پ ن: نگران بوش نباشيد،بعد از اتمام كار ميتونيد دستاتون رو به يه استيل مثل قاشق يا هرچيز ديگه مالش بديد ديگه كلا بوش رو ميگيره،البته دستكشم استفاده كنيد بد نيس😁 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا باید قالبی رو در نظر بگیرید من معمولا از این نوع قالبها استفاده میکنم قالبهای مشابه این هم باشه مشکلی نیست البته اگه بعضی از دوستان از این قالبها هم ندارن میتونن از یه کاسه متوسط چه بزرگ چه کوچیک هم میشه ولی خوب قالب یه خوبی که داره چون شکل خاصی داره پلو هم همون شکل رو به خودش می گیره ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو. 🍎
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به بانوها و کدبانوهای عزیز. روزگارتون بخیر و سلامتی. لوبیا پلو یکی از غذاهاییه که تقریبا همه دوستش دارن.و تقریبا تمام فصول در دسترسه. ولی اینکه آماده داشته باشی و سریع یه ناهار خوشمزه باهاش بپزی ، یه بحث دیگست. الان لوبیا رو سرخ و فریز میکنن. قدیما که فریزر نبود خشک میکردن که البته کمی سفت میشد. یه روش دیگه نگهداری لوبیا سبز پختنش با آب گوجه فرنگیه.البته با کمی نمک.بعد که خنک شد داخل شیشه در فلزی میریزیم و درش رو محکم‌میبندیم.شیشه ها رو در قابلمه چیده.آب سرد داخل قابلمه میریزیم تا نصفه شیشه ها رو بگیره. بعد اجازه میدیم آب قابلمه جوش بیاد و وقتی جوش اومد یکربع ملایم بجوشه و به اصطلاح شیشه عقیم بشه.اینطوری دیگه هیچ هوایی داخل شیشه نمیمونه واین لوبیا چندماه خارج از یخچال سالم‌میمونه.البته در جای گرم نباشه و از نور هم دور باشه. اینطوری هرزمان هوس لوبیا پلو کردید، لوبیای پخته همراه با رب،آماده و در دسترس شماست. نکته: در شیشه حتما باید فلزی باشه.
خدایا همانگونه ڪه چشمهایمان را از خواب بیدار ڪردی، روحهایمان را نیز 🦋 از غفلت بیدار ڪــــن🌺🍃 و همانگونه ڪه جهان را به نور صبح منور گرداندے زندگیمان را بنور هدایتت منـــور بگـــردان ... امروزتون 🦋 سرشار از رحمت الهــے 🌺🍃 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌ ‌‌‌‌ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا باید قالبی رو در نظر بگیرید من معمولا از این نوع قالبها استفاده میکنم قالبهای مشابه این هم باشه مشکلی نیست البته اگه بعضی از دوستان از این قالبها هم ندارن میتونن از یه کاسه متوسط چه بزرگ چه کوچیک هم میشه ولی خوب قالب یه خوبی که داره چون شکل خاصی داره پلو هم همون شکل رو به خودش می گیره ابتدا داخل قالب رو با برس خوب چرب بکنید اگه برس ندارید روغن رو بریزید توش و خوب به همه جای قالب بگردونید تا همه جاش چرب بشه و بعد روغن رو برگردونید داخل ظرف خودش یه مقدار از پلو رو که زعفونی کرده بودید بریزید ته قالب با قاشق فشار بدید به ته قالب که پلو خوب انسجام پیدا کنه و بعد یه مقدار معین هم پلو سفید بریزید و با قاشق خوب فشار بدیدتا پلو زعفورنی و پلو سفید بهم بچسبن بعد ظرفی رو که قراره پلو رو توش سرو کنید قالب رو برگردونید خیلی راحت پلو قالبیتون سر میخوره داخل ظرف سرو. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.