eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
165.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد پاستا با کاهو و مرغ کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
💯زن نیستی اگه تیپت،اخلاقت،تیکه کلامات ده سال از سنت کمتر باشه زن باید تو هر سنی #ملکه👑 آقاشون بمونه،💃 خانومی که فک میکنی ژست و ناز وادای زنونه نداری !💑 عضو این کانال شو 😍😉 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e 👒 @banooye_ide_all 💄 خانوم ها جوین بشید👆👆
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
#کیک_هل_گلاب کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
#کیک_هل_گلاب کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 @ashpazy_irani
بیدار شو  ازصدای پای صبح می فهمیم اتفاق تازه‌ ای در راه است امروز تمام احساس های پوچ را مچاله کنیم و منتظر شکوفه‌ های اجابت شویم @ashpazy_irani
#دسر شکلاتی ☀️360گرم پنیر خامه ای☀️ عسل به طعم و مزه☀️ شکلات تخته ای شکلات را به قطعات تقسیم کنید و به روش بن ماری ذوب کنید. سپس دور تو دور قالب سیلیون رو به شکلات بزنید. 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.تا شکلات بسته می شود، مواد داخلی را آماده کنید. برای انجام این کار، فقط مخلوط پنیر و عسل.مواد را در قالب ها قرار دهید،مجددا شکلات بن ماری شده بریزید و حدود 25 دقیقه در یخچال بگذارید.😘 کانال 🍨🍧آشپزی ایرانی🍚🍮 @ashpazy_irani
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #خوراک_لوبیای_مکزیکی😍😍😍😍 کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜 @ashpazy_irani
طرز تهیه #پاستیل_خامه_ای کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜 @ashpazy_irani
پاستیل خامه ای 🔷مواد لازم: آب :500 میلی لیتر پودر ژلاتین :10 ق.غ بیکینگ پودر: 1 ق.س آگار: 1 ق.س شکر: 400 گرم پودر خامه: 4 ق.س رنگ مجاز خوراکی: به میزان لازم اسانس خوراکی :10 قطره جوهر لیمو: در صورت دلخواه 🔶طرز تهیه: 🔹ابتدا آب را روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید. تمامی مواد یاده شده را آرام آرام و به ترتیب به آن اضافه می کنیم و ده دقیقه روی حرارت هم می زنیم تا یک دست شود. سپس مواد را صاف می کنیم و با وسیله مخصوص ( کولینو ) مواد را داخل قالب های مخصوص می ریزیم.به مدت یک ساعت قالب ها را در فریزر می گذاریم و بعد آنها را از قالب خارج می کنیم و روی آنها را به گلیسرین آغشته می کنیم کانال🍭🍬آشپزی ایرانی🍡🍫 @ashpazy_irani
#ژله_البالو رو با یه لیوان اب جوش حل کردم چند قطره رنگ خوراکی قرمزم ریختم گذاشتم سرد شد یه لیوان شیر بهش اذافه کردم ریختم تو قالبی که از قبل چرب کرده بودم تاخودشو بگیره وقتی گرفت ژله سبز رو میریزیم ،ژله سبزشم ژله کیویه به همین شکل که گفتم اونم درست کردم ریختم تو قالب وقتی گرفت رو بخار اب گرفتم تا پونزده شمردم بر گردوندم تو بشقاب کانال 🍭🍮آشپزی ایرانی 🍡🍧 @ashpazy_irani
طرز تهیه #دسر_لیوانی_تکنفره کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜 @ashpazy_irani