eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عزیزان همراهم، اینم دستور یا این سوخاری رو درست کنید و در کتار عزیز انتون میل کنید اگه از فیله مرغ استفاده کنید بهتره ولی سینه مرغ هم میشه، سینه مرغ رو نازک برش بزنید، وقتی فیله ها طلایی شدن از روغن دربیارید روی دستمال آشپزخونه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه، اگه میخواید پولکهای فیله بیشتر باشه چند بار آرد و آب رو تکرار کنید و در آخر با هر دو دست بصورت دورانی فیله هارو توی آرد بچرخونید، فیله ماهی هم میشه با همین دستور پولکیش کرد البته ماهی حتما فیله باشه و بدون تیغ😉 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
fereshte .ghorbanii یک نوع شیرینی هندی، تقریبا میشه گفت نوعی حلوا که خیلی خوشمزه ست👌 مواد لازم برای کره یا مارگارین ۱/۴ پیمانه شیر پرچرب ۱/۲پیمانه شیر خشک فقط مارک نیدو۲ پیمانه پودر قند الک شده ۱/۲پیمانه زعفران وپودر هل به میزان لازم خلال پسته به میزان لازم کره را داخل قابلمه ذوب کنید،شیر وزعفران وپودر هل رو بهش اضافه کنید گرم که شد شیر خشک رو اضافه وخوب هم بزنید اگه گلوله گلوله شد با پشت قاشق باز کنید تا یکدست بشه ده دقیقه که گذشت پودر قند رو اضافه کنید در این مرحله اگه احساس کردید خشکه یک قاشق دیگر کره بریزید. حدود دقیقه دیگر روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل حلوا وسط ظرف جمع بشه. کف ظرف مورد نظر رو کمی چرب کرده و خلال پسته بریزید وتا داغه باید داخل قالب ریخته وبا دست فشار دهید تا منسجم شه نیم ساعت تو دمای محیط بمونه سفت میشه ومیتونید از قالب دربیارید وبا چایی نوش جان کنید نکته:شیر خشک بچه برای این دسر مناسب نیست لطفا دقت کنید پودر شیرخشک پرچرب یا نیدو فقط استفاده کنید لوازم قنادیها دارن. نکته ۲.کافی میت(coffee mate) رو نمیشه جایگزین شیر خشک کرد هیچ ربطی بهم ندارن. شیر خشک را حتما الک کرده بعد اضافه کنید. این دسر رو بلافاصله بعد از آماده شدن باید سریع تو قالب ریخت تا داغه. میتونید داخل قالب ساده مربع یا مستطیل بریزید وخلال پسته ها را روش بریزید ویک نایلون فریزر روش بزارید وبا دست کمی ماساژ دهید وبرش بزنید داخل کلیپ اون قسمت که زعفران ریختم نشون نمیده حتما بزنید هم خوشرنگ میشه وهم عطر وبوی خوبی میگیره من پودر هل نزدم شما میتونید بزنید
🔺️کیک پنیری توت فرنگی آسان🍓🍓 🔺️مواد لازم: 🔺️برای پایه: 1 قاشق غذا خوری پودر نارگیل 60 گرم گردو (ریز خرد شده) 4 عدد خرمای بزرگ 🔺️برای طبقه وسط: 130 گرم پنیرخامه ایی 1 قاشق غذا خوری پودر نارگیل 1 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذا خوری خامه 🔺️برای طبقه فوقانی: 130 گرم پنیرخامه ایی 120 گرم توت فرنگی 1 قاشق غذاخوری عسل 1 قاشق غذا خوری خامه ‼نقطه کلیدی: 🍓🍓🍓🍓🍓 به جای توت فرنگی ، می توانید آن را با میوه هایی مانند تمشک ، زغال اخته ، توت تهیه کنید. به جای گردو ، می توانید از فندق ، استفاده کنید. می توانید به جای خامه از ماست استفاده کنید. 🔺️طرز تهیه * خرما هارا 10 دقیقه در آب گرم خیس کنید* سپس آن را با چنگال له کنید. گردو و نارگیل را اضافه کرده و مخلوط کرده، در4 عدد قالب کیک مافین (کاغذی)منتقل کنید تا یک پایه تشکیل شود. * برای لایه میانی ، پنیر ، خامه ، عسل و نارگیل را با مخلوط کنیدوبین قالب ها تقسیم کنید. نیم ساعت در فریزر نگه دارید * در حالی که قالبها در فریزر هستند مایه ی توت فرنگی را تهیه کنید. * توت فرنگی ، عسل و خامه را دوباره باهم مخلوط کنید، وروی مواد پایه بریزید* دوباره به فریزر منتقل کنید تا 2 ساعت. نوش جان.
.. داريم خوشمزه تر ازاين فسنجون ؟؟؟؟ كيا فسنجون رو با گوشت چرخكرده درست ميكنن ؟ مادر اول مرغ رو با پیاز فراوان می پزند. مرغ ها رو از آب خارج می کنند و آب مرغ رو صاف می کنند. مادر گردوی مخصوص فسنجان رو که خشک نیست و پر روغنه دوبار چرخ می کنند یا می سابند. بعد مقدار مناسب از آب مرغ رو که هنوز داغه به حدود پونزده ق غ گردو اضافه می کنند. فسنجان باید روی شعله ی خیلی کم و به مدت طولانی بپزه. اگه گردوی شما چرب باشه و زمان پخت طولانی, راحت روغن پس میده و نیازی به یخ و شوک دادن و... نداره. وقتی گردو باز شد و روغن پس داد, دو ق غ رب انار به خورش اضافه کنید و زمان بدید تا خورش جا بیفته. اگر خورش رو ملس رو به شیرین دوست دارید کمی شکر یا شکر قهوه ای اضافه کنید. می تونید مرغ رو در فسنجان یا جدا سرو کنید. .
. . شاورما یه غذای لبنانی هست که از تکه های گوشت یا مرغ درست میشه.همراه نون های نازک مدیترانه ای یا پیتا سرو میشه.این غذا خیلی شبیه دنر کباب هست.درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده و دوستاتون لذت ببرید. ابتدا پیاز ریز خرد کنید.بزارید با کمی روغن تفت بخوره.سینه مرغ تکه های خلال برش بدید.با پیاز تفت بدید.بهش نمک و فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید.بزارید کامل بپزه.(بچه ها چون سینه مرغ بافت لطیفی داره و تکه های مرغ باریک هست با حرارت ملایم می پزه،پس نگران نباشید)بهش سس باربیکو و سس گوجه اضافه کنید.تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ از هر سسی یک قاشق بریزد.خیار شور ،گوجه و پیاز قرمز خرد کنید.کمی هم جعفری کنار بزارید. نون پیتا تهیه کنید.می تونید کمی سس فرانسوی روی نون بزنید.ولی این غذا به اندازه کافی سس داره.من خودم استفاده نکردم.از مواد مرغ بریزد.سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید.بعد داخل نون بپیچید. بسیار غذای خوشمزه ای و باب طبع بچه ها هست.
دسر بیسکوییتی😋 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•. 👇👇👇👇👇👇
دسر بیسکوییتی مواد لازم : _پودر ژله ی توت فرنگی یک بسته و نصفی _توت فرنگی به مقدار دلخواه برای لایه ی دوم : _شیر ۳ لیوان _نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری _خامه ۲۰۰ گرم _وانیل ۱/۴ قاشق غذاخوری _بیسکویت پتی ساده نصف بسته _پودر ژلاتین یک قاشق و نصفی غذاخوری _شکر بستگی به ذائقه شما دارد حدود ۷ تا ۸ قاشق غذاخوری( دسر را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید ) روش کار :(صفحه را ورق بزنید و مراحل کار را مشاهده کنید ) ابتدا برای تهیه لایه ی اول یک بسته و نصفی از پودر ژله ی مورد نظر خود را با ۲ لیوان آب جوش روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود سپس به همراه میوه ی مورد نظر در قالب میر یزید به طوری که حدود ۱/۴ از قالب را پر کند قالب را در یخچال قرار داده تا ژله ببندد سپس در این فاصله لایه دوم را آماده میکنید به این طریق که : شیر و نشاسته را با هم مخلوط کرده تا نشاسته در شیر باز شود سپس به همراه شکر روی حرارت قرار میدهید حرارت بایید ملایم باشد و مواد مرتب هم زده شود تا نشاسته به آرامی پخته شود و بوی خامی ندهد سپس وقتی مواد به غلظت فرنی برسد خامه و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنید، (دسر را بچشید و شیرینی آن را با ذائقه خود تنظیم کنید ) مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین بنماری شده را به آن اضافه کنید (پودر ژلاتین را به همراه ۱/۴ آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید ) اجازه دهید تا مواد کامل سرد شود سپس بیسکویت ها را تکه تکه کنید قالب را از یخچال خارج کرده و یک لایه از مواد دسر را روی ژله بسته شده می ریزید سپس بیسکویت ها را میر یزید و دوباره مواد به همین ترتیب ادامه میدهید تا قالب پر شود قالب را در یخچال یک شب تا صبح قرار میدهید قالب را حدود ۲۰ ثانیه در آب گرم نگه دارید تا ژله و دسر از قالب جدا شود
کیک بستنی با خامه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
آشپزی ایرانی🍔
کیک بستنی با خامه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم برای تهیه کیک بستنی با خامه گردو  یک فنجان آرد گندم پنج قاشق غذاخوری وانیل یک چهارم قاشق چای خوری خامه صد گرم بستنی میوه ای  سه لیوان تخم مرغ  چهار عدد شکلات تخته ای  50 گرم پودر شکر  پنج و نیم قاشق غذاخوری با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط (به طول 26 سانت) از ”‌کیک بستنی با خامه“ خواهیم داشت. صد گرم خامه پاستوریزه سفت نصف یک بسته خامه 200 گرمی (اگر کمی شیر کنار خامه جدا شده بود، آن را حتماً دور بریزید تا خامه سفت داشته باشید و بهتر فرم بگیرد)، قالب مستطیل تفلون به ابعاد حدود 30 در 40 سانتی متر، قالب مستطیل تفلون به طول 26 سانتی متر، گاز فردار و همزن برقی پنج و نیم قاشق غذاخوری پودر شکر: یک و نیم قاشق غذاخوری (30 گرم) پودر شکر برای تهیه خامه فرم گرفته، چهار قاشق غذاخوری (80 گرم) پودر شکر برای تهیه نان رولت (جمعاً معادل 110 گرم)، یک چهارم قاشق چای خوری وانیل (کمی برای تهیه خامه فرم گرفته و کمی برای تهیه نان رولت) سه لیوان بستنی میوه ای در سه رنگ مختلف هر لیوان حدوداً معادل 220 میلی لیتر می‌باشد. (جمعاً معادل 660 میلی لیتر بستنی حدود 400 گرم)، پنجاه گرم شکلات تخته ای پنج قاشق غذاخوری آرد گندم (معادل 90 گرم)، چهار عدد تخم مرغ یک فنجان گردو خرد کرده (معادل 70 گرم) طرز تهیه کیک بستنی با خامهبرای تهیه نان رولت: زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا می‌کنیم. یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و 3 قاشق غذاخوری پودر شکر را به زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و آن را با همزن برقی می‌زنیم تا سفید و کشدار شود. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می‌زنیم تا به کف سفید تبدیل شود و فرم بگیرد. یک قاشق غذاخوری پودر شکر را کم کم اضافه کرده و کمی دیگر هم می‌زنیم. زرده و سفیده زده شده را با هم مخلوط می‌کنیم. آرد را با الک به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس دو قاشق آب اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه نان رولت آماده شود. فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط – 180 الی 200 درجه سانتی‌گراد - روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته سینی به ابعاد (30 —40 سانت) قرار داده، روی آن را کمی چرب می‌کنیم و مواد را روی آن می‌ریزیم. سینی را در طبقه بالای فر برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که روی رولت چسبناک نباشد و کمی طلایی شود). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود و نان رولت را از کاغذ جدا می‌کنیم.
کیک_نسکافه بهمراه کارامل پنیری# . ۴ تخم مرغ همدمای اتاق وانیل ۱ پیمانه شکر کمی بیشتر از نیم پیمانه ، روغن مایع ۱ پیمانه شیر ولرم ۲ پیمانه آرد ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ پنس نمک ۲ قاشق چایخوری نسکافه گردو درشت خرد شده (اختیاری) - برای کیک، تخم مرغ ها ، شکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنین تا پفی شه، بعد روغن و مخلوط شیر و نسکافه رو اضافه و مخلوط کنین ، در طرفی ، آرد ، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و به مواد اضافه کنین و خیلی کم با دور کند همزن هم بزنین تا یکدست شه بعد داخل قالب که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و حدود ۴۵ دقیقه یا بیشتر، در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین . برای کارامل پنیری، ۳ فنجان قهوه خوری، شکر رو روی حرارت ملایم-کم گذاشته و بدون هم زدن اجازه بدین کاملا حل و کاراملی شه، عجله نکنین وگرنه کاراملتون شکرک میبنده، بعد ۲۰۰ گرم خامه رو اضافه و مخلوط کنین بعد حدود ۱۳۰ گرم پنیر خامه ای اضافه کنین و مخلوط کنین و بعد روی کیک سرد شده بریزین و تزیین کنین . نکته: میتونین مقدار کارامل رو نصف کنین . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کیک موز و گردو🍰 . سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه کیک موز و گردو دلبر و خوشمزه قرار نبود این عکس رو پست کنم ولی دیدم خیلیا دستورش رو خواستین گفتم پس دستورش رو براتون بزارم حتما یک بار امتحان کنین مزش عالیه 😋😋. . . دستور کیک موز: تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ لیوان روغن نصف لیوان شیر نصف لیوان موز یک عدد تقریبا بزرگ آرد ۲ لیوان وانیل کمی بکینگ پودر یک قاشق غ گردو به مقدار لازم . . . طرز تهیه: تخم مرغ و شکر و وانیل را هم بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه. شیر و روغن رو به ترتیب اضافه کنین و هر کدوم رو هم بزنین . موز رو رنده ریز کنین به مواد اضافه کنین و هم بزنین . در اخر بکینگ و ارد رو که از قبل الک کردین کم کم به مواد اضافه کنین وهمچنین گردو بعد با همزن دستی اروم هم بزنین چون پف کیکو میگیره بریزین تو قالب بزارین تو فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه . اگه مثل من تو قابلمه میخواین درست کنین قابلمه بزرگتر از قالبتون انتخاب کنین قابلمه رو بزارین روی گاز زیرش شعله پخش کن بزارین روش دم کنی بزارین اول بزارین کمی گرم بشه بعد قالبو بزارین داخلش و بزارین با همون شعله کم بمونه تا کاملا بپزه تا ۴۰دقیقه اول اصلا درشو باز نکنین بعد این زمان هر چند دقیقه با خلال امتحان کنین هر وقت چیزی نچسبید کیکتون امادست. . * میتونین یک تا دوقاشق از آرد رو کم کنین و به همون مقدار پودر کاکائو داخلش بریرین. . 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.