فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاد میکنیم
از آنها که وقتشان
و مکانشان از ما جداست
یاد میکنیم از آنها
که دلتنگشان میشویم
یاد میکنیم از آنها
که هنوز دوستشان داریم
باذكر...
#فاتحه_و_صلوات
@ashpazy_irani
#سوفله_سیب_زمینی
یه شام آسون و البته تقریبا رژیمی ، البته پنیر داره ولی بدون پنیر رژیمیه .
سیب زمینی را آبپز کرده ، پوست آن را بگیرید . من خودم رنده کردم اگر دوست داشید می توانید خلالی یا ورقه ای کنید . کف ظرف پیرکس سیب زمینی را ریخته و کمی نمک بزنید و روی آن کمی فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت و پنیر پیتزا بریزید .
ظرف را در فر که قبلا روشن کردید به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 170 قرار دهید تا پنیر آب شود و برشته شود . نوش جان
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#كوكوى_شكم_پر 🍘 😋
🔸اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن.
سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش.
اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده،
راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از آرد سوخارى، يادتون نره
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#فروماژ_قهوه 🍮 😋
▫️تخم مرغ ٣ عدد
▫️پودر قهوه فورى ٢ قاشق سوپ خورى
▫️آبجوش ۳۰ میلیلیتر
▫️شکر ۱۲۰ گرم
▫️پودر ژلاتین ۱ قاشق سوپخوری
▫️آب سرد ۶۰ میلیلیتر
▫️خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
🔸پودر ژلاتين را با آب سرد مخلوط و روى حرارت غير مستقيم(بن مارى) گذاشته تا ذوب گردد.
تخم مرغها و شکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا تغییر رنگ دهد. در اواسط کار پودر قهوه فوری حل شده در آب جوش را اضافه و به هم زدن ادامه دهید.
ژلاتین را اضافه و خوب مخلوط کنید.
خامه را نيز افزوده و در قالب مورد نظر ريخته و بگذاريد داخل يخچال به مدت تقريبى ٤ ساعت تا خودش را بگيرد.
قالب را داخل آب گرم قرار دهيد و در ظرف سرو بگذاريد و با خامه فرم گرفته و دانه قهوه تزئين كنيد
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کورابیه_پسته_ای 🥯 😋
▫️مارگارین یا کره گیاهی هم دمای محیط ۱۲۵ گرم
▫️پودر پسته نصف لیوان
▫️پودر شکر ۵ قاشق غذاخوری،یا نصف لیوان
▫️آرد به مقدار لازم
🔸برای تزیین
▫️شکلات تخته ای
▫️پسته خرد شده
🔸همه مواد به جز آرد داخل ظرف مناسب بریزید و هم بزنید،آرد رو کمکم اضافه کنید تا زمانیکه به دست نچسبه و قابل فرم دادن بشه.از مواد به اندازه گردو بردارید و مانند تصویر شکل بدید،روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کورابیه هارو روی سینی بچینید و با چنگال شکل بدید،و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید.شکلات رو بن ماری کنید و بعد از خنک شدن کورابیه ها یک طرف کورابیه رو داخل شکلات فرو کنید و روش پسته خرد شده بریزید و بزارید شکلاتها خودشونو بگیرن
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#آيس_پك 🧉 😋
🔸در ابتدا باید شکلات رو آب کنید كه برای آب کردن شکلات میتونيد از روش بن ماری استفاده کنید,به اين صورت كه شکلات رو خرد کنید و در ظرفي بریزید و ظرف رو روی بخاری کتری و یا سماور بذاريد. شکلات آب شده رو به اطراف ظرف مخصوص آیس پک بچسبونید ( شکلات باید دور تا دور ظرف چسبونده شه ) بعد بستنی با طعم دلخواهتون رو يكم ذوب کنید و با خامه و شیر مخلوط کنید.اگه دوس دارين تو آیس پک از میوه استفاده كنين، میوه های دلخواهتون رو برش بدين و به بستنی اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن همه مواد اون ها رو تو ظرف مخصوص که از قبل آماده کرده اید بریزید و روی آیس پک رو با اسمارتیز و سس شكلات تزیین کنید و نی مخصوص رو تو ظرف آیس پک بذاريد.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کنسرو_آب_میوه 🥤 😋
🔸به ازای یک کاسه آلو،دو کاسه آب احتیاج داریم.و بزارید روی اجاق و بپزید،و آبکش کنید،آب آلو که صاف کردید ،به دلخواهتون شکر اضافه کنید، و دوباره بجوشونید.و همونطور که جوش اومده(داغ)در ظرفهای شیشه ای یک لیتری بریزید.و شیشه ها رو برعکس کنید،یک روز صبر کنید و دوباره شیشه هارو صاف کنیدو در جای تاریک و خنک نگه دارید.این کارو با هر میوه ای که دوست دارید میتونید انجام بدید.نکته اینکه بعد از باز کردن در شیشه ها سریع استفاده کنید و داخل یخچال بزارید.به این شیوه یک سال میشه آب میوه رو نگهداری کرد
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کیک_شکلاتی 🥮 😋
▫️آرد مخصوص شیرینی پزی : دو پیمانه
▫️ پودر کاکائو :نصف پیمانه
▫️بیکینگ پودر: دو ونیم قاشق چای خوری
▫️جوش شیرین:نصف قاشق چایخوری
▫️نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
▫️پودر نسکافه :یک قاشق چای خوری
▫️پودر شکر: یک و نیم پیمانه
▫️تخم مرغ :دو عدد
▫️شیر:یک پیمانه
▫️روغن مایع :نصف پیمانه
▫️وانیل :نصف قاشق چای خوری
▫️ آب جوش : نصف پیمانه
🔸اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه ميکنيم و در قالب دلخواه ريخته و در فر به مدت حدودا45دقیقه میپزیم و در نهایت بعد از خنک شدن روشو با خامه تزئين كنيد
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#دسر_کیوی 🥝 😋
▫️کیوی 8~ 10 عدد متوسط
▫️شکر نصف لیوان «ب میل خودتون»
▫️وانیل یک هشتم ق.م
▫️پودر ژله کیوی 1ونیم تادوبسته
▫️سه ق غ خامه قنادی یابستنی وانیلی 1لیوان
🔸کیوی خرد شده و شکر وانیل را با نصف لیوان اب روی حرارت قرارمیدهیم تا 5-6 دقیقه بجوشه، سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم سرد شود. 👈پودر ژله کیوی را با دو لیوان آب جوش بن ماری میکنیم تا کامل حل شود . 👈کیوی جوشیده را رو میکس می کنیم تا پوره شود.
👈پودر ژله را به کیوی اضافه می کنیم.
سپس بستنی یاخامه رقیق شده را اضافه نمایید و با مواد مخلوط کنید
در اخر دسر را در قالب موردنظرریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5ساعت تا کاملا ببندد.
قالب رو چرب نمایید.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#کیک_سمولینا_مارمالادی 🍰 😋
▫️ارد سمولینا ۱ لیوان
▫️ارد سفید ½ لیوان
▫️روغن مایع ½ لیوان
▫️تخم مرغ ۳ عدد درشت
▫️شکر ½ لیوان
▫️بیکینگ پودر ۱.۵ ق چایخوری معادل ۷.۵ گرم
▫️آب جوش ½ لیوان
▫️وانیل نصف ق چایخوری
🔸تخم مرغ + شکر و وانیل با همزن ۱۰ دقیقه بزنید بعد روغن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس طی ۳ مرحله مخلوط الک شده ی ارد و بیکینگ پودر اضافه کنید .
در آخر آب جوش کم کم بریزید .
کف قالب ۲۵×۳۵ کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایه کیک بریزید و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و ۵ دقیقه هم گریل کنید .
بعد از سرد شدن کامل کناره ها رو ببرید از وسط کیک دو قسمت کنید با شیر مرطوب کنید و روی لایه ی اول مارمالاد دلخواه تون بریزید ، برش بزنید و پودر قند بپاشید .
من از مارمالاد زردآلو خونگی استفاده کردم
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقالی_پلو_با_ماهیچه😋
طرز تهیه🔻
همه ی موارد داخل کلیپ اشاره شده و حالا یکسری نکات روبراتون مینویسم.
۱. این غذا اصلا به آب احتیاجی نداره، و سس پیاز بسیار لذیذی بهتون میده، ولی اگرپر آب تر دوست دارین، میتونین بعد از جمع شدن کاملا پیازها و تغییر رنگ در حد نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و با حرارت خیلی کم بزارین تا آب گوشت غلیط بشه.
۲. استفاده از گرد لیمو و یا آب نارنج صرفه جهت بالانس کردن مزه ها هست و چون پیاز مقداری شیرین هست، این روش میتونه طعم هارو دلچسب تر کنه
۳. میزان نمکو فلفل سیاه کاملا اختیاری هست و اگر در آخر چاشنی غذا کم بود، مقدارشو بر اساس سلیقه تغییر بدین
۴.میزان پیاز برای دو عدد ماهیچه ی ۷۰۰ گرمی هم جوابگو هست. میتونین پیاز کمتر اضافه کنید، ولی دراینصورت حتما مقداری آبجوش برای پخت کامل گوشت نیازه
۵. بعضی از دوستان از رب استفاده میکنن که کاملا اختیاری هست و میتونین وقدتری رب رو با مقدار کمی کره تفت بدین و یک ساعت آخر اضافه کنید.
۶. استفاده از پودر دارچین، پودر گل محمدی و پودر بهارنارنج به اندازه کافی ، خیلی تو خوشمزه تر شدن پلو کمک میکنه.
۷. شوید اگر تازه باشه غذای شما مجلسی تر و خوش عطرتر هست.
۸. برای زنده شدن سبزی خشک، یک ساعت قبل آنرا داخل آب خیس کنید، با این کار عطر و بوی آن بیشتر و گرد وخاک احتمالی از بین مییره.
۹. برنج حتما دونه شمارتر آبکش بشه، چون پلوی مخلوط و سبزی دار زودتر نرم یا شفته میشه. در آخر روی پلو کمی کره یا روغن محلی اضافه کنید.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭