#فلافل_خونگی
طرز تهیه
اول از همه 2 لیوان نخود رو برای 48 ساعت خیس و در طول روز چندین مرتبه آب اون رو عوض کردم.
بعد از 48 ساعت نخودها رو در آبکش ریختم تا آب اضافی اون گرفته بشه.
2 لیوان نخود+4 حبه سیر+2 عدد پیاز متوسط+نمک+فلفل+کمی زردچوبه+پودر زیره+پودر کاری+پودر تخم گشنیز +دو قاشق غذاخوری پر آرد نخودچی در غذاساز ریختم(میتونید از چرخ گوشت استفاده کنید)
دستگاه رو روشن کردم تا مواد فلافل به صورت پوره نرم و یکدست در بیاد.
مایه فلافل رو در کاسه ریختم و کم کم حدود کمتر از نصف لیوان آب اضافه و هم زدم تا مایه کمی شل بشه(حتما به تدریج آب اضافه کنید وگرنه مایه فلافل زیادی شل میشه و فلافل خراب میشه) کف قالب فلافل رو کمی کنجد خام پاشیدم و مقداری از مایه رو با قاشق در قالب ریختم و روی اون رو صاف کردم و دوباره مقداری کنجد پاشیدم و در روغن سرخ کردم. این دستور به شما فلافل های عالی با لایه بیرونی ترد و بافت بسیار نرم و پوک میده. به هیچ عنوان نیازی به اضافه کردن سیب زمینی آبپز یا تخم مرغ یا مغز نان باگت نیست.(دستور اصلی فلافل فقط با نخود تنهاست)
این دستور حدود 30 عدد فلافل سایز بزرگ به شما میده
🥥🍳🥞🥒🥗
@ashpazy_irani
#توپک_شكلاتی 🍭🍫
مواد لازم:
بیسکویت پتی بور وانیلی یک بسته
بیسکویت پتی بورکاکائویی یک بسته
پنیر خامه ای و پودر قند از هر کدام 100 گرم
خامه صبحانه و شکلات از هر کدام 100گرم
وانیل به میزان لازم
شکلات را روی بخار آب ذوب کنید، پنیر خامهای، پودر قند، خامه و وانیل را باهم مخلوط کرده به شکلات اضافه کنید، هر دو بسته بیسکویت را کاملا خرد کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید، از مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کرده آنها را به دلخواه در پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گردو و ترافل بغلتانید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#بورانی_اسفناج_با_گردو
می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود.
فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
🥙جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
تزیین موز با شکلات 😍😍
موز را بعد از پوست کندن از وسط به دو قسمت تقسيم کنيد. چوب بستني را در انتهاي موز قرار داده و مانند سري قبل موز را درون شکلات آب شده قرار دهيد. بعد از قرار دادن بر روي کاغذ روغني مقداري ترافل رنگي روي آن بريزيد. موزها را درون يخچال قرار دهيد تا کامل سفت شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #رول_پنیری🌯🧀
بی نهایت خوشمزه اس این غذا،حتما امتحانش کنید😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای ویفری
شیک ومجلسی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🥤شیک گيلاس🍒
مواد لازم : بستني وانيلي ٤-٦ قاشق غذاخوري، گيلاس٨-١٠عدد، گيلاس و خلال پسته براي تزئين .
طرز تهيه: ابتدا هسته گيلاس ها رو جدا ميكنيم و داخل فريزر ميذاريم تا كمي متجمد بشه و بعد ميريزيم داخل ميكسر يا مخلوط كن و حسابي ميزنيم تا ريز بشه و بعد بستني وانيليمون رو اضافه ميكنيم ميذاريم انقدري هم بخوره كه خوب يكدست بشه ، اين مخلوط بايد كاملا سفت و غليظ باشد. براي داخل مواد و تزئين نيز ميتوانيم از مغز پسته استفاده كنيم👌🏻😋
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ترفند
گرفتن تلخی بادمجان
یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه...
در صورتیکه بادمجون تخمهای بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن !
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
خواص ومضرات کله پاچه👇
خواص کله پاچه 👈پروتئین موجود در کله پاچه برای رشد و ترمیم بافتهای بدن بسیار مفید است. بهتر است کله پاچه در وعده صبحانه استفاده شود و مصرف آن در وعده شام میتواند، موجب بیخوابی و ناراحتیهای معده شود.
مضرات کله پاچه👈 کله پاچه با وجود دارا بودن پروتئین و ویتامینها، سرشار از کلسترول و اسیدهای چرب مضر است. کلسترول چربی است که خاصیت رسوب کردن در عروق خونی بدن را داشته و در کنار سایر عوامل خطر منجر به انسداد و گرفتگی رگ شده و زمینهساز بروز بیماریهای قلبی- عروقی، سکته و بسیاری دیگر از بیماریهای مزمن میشود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ترفندهای درست کردن #سالاد_الویه👇
🔅اجازه دهید مواد کاملا سرد شود سپس آنها را خرد و مخلوط کنید زمانی که مواد گرم هست وسس اضافه میشود سالاد طعم اصلی خود را از دست میدهد.
🔅خیارشور را رنده نکنید نگینی خرد کنید و آب آن را بگیرید که سالاد شما آب نیندازد .
🔅میتوانید سیب زمینی را پوست گرفته واجازه دهیددر کنار مرغ بپزد با این روش سیب زمینی طعم خوبی پیدا میکند .
🔅میتوانید مقدار کمی از آب مرغ را به سالاد اضافه کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خانه_داری 🍃
ﺍﮔﺮ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﯿﺪ #ﻫﻮﯾﺞﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﻣﺎﻧﺪﮔﺎﺭﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ👇
ﺳﺎﻗﻪ ﺳﺒﺰﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺼﺮﻑ ﺟﺪﺍ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺷﺴﺘﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﯾﺎ ﻣﺤﻞ ﺧﻨﮏ ﻭ ﻣﺮﻃﻮﺏ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﮔﺮ ﯾﺨﭽﺎﻟﺘﺎﻥ ﻓﻀﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺍﺭﺩ، ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﻫﻮﯾﺞﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﺷﻦ ﻧﺮﻡ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﯾﺮﺗﺮ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻥ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯽﺷﻮﺩ. ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺼﺮﻑ ﻃﻮﻻﻧﯽﺗﺮ، ﻫﻮﯾﺞﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﮐﯿﺴﻪ ﺳﻮﺭﺍﺥﺩﺍﺭ ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺗﺎ 2 ﯾﺎ 3ﻣﺎﻩ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🌸🌸برای تهیه #سوپ_جو کافیه این دو مورد مهم رو مد نظر قرار بدید 🍜😋
🔸برای غلیظ شدن سوپ جو میتوانید 2 قاشق سوپخوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید.
🔸سوپ جو با آب مرغ خوشمزه تر میشود؛ چون آب مرغ بی رنگ است برای سوپ جو سفید مناسب تر است.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#حلوای_زنجبیلی
آرد : 1 پیمانه
پودر قند : 3/4 پیمانه
کره : 100 گرم
روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیین : مقداری
ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم
کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود
سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم
اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani