فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #رول_پنیری🌯🧀
بی نهایت خوشمزه اس این غذا،حتما امتحانش کنید😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوای ویفری
شیک ومجلسی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🥤شیک گيلاس🍒
مواد لازم : بستني وانيلي ٤-٦ قاشق غذاخوري، گيلاس٨-١٠عدد، گيلاس و خلال پسته براي تزئين .
طرز تهيه: ابتدا هسته گيلاس ها رو جدا ميكنيم و داخل فريزر ميذاريم تا كمي متجمد بشه و بعد ميريزيم داخل ميكسر يا مخلوط كن و حسابي ميزنيم تا ريز بشه و بعد بستني وانيليمون رو اضافه ميكنيم ميذاريم انقدري هم بخوره كه خوب يكدست بشه ، اين مخلوط بايد كاملا سفت و غليظ باشد. براي داخل مواد و تزئين نيز ميتوانيم از مغز پسته استفاده كنيم👌🏻😋
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ترفند
گرفتن تلخی بادمجان
یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه...
در صورتیکه بادمجون تخمهای بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن !
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
خواص ومضرات کله پاچه👇
خواص کله پاچه 👈پروتئین موجود در کله پاچه برای رشد و ترمیم بافتهای بدن بسیار مفید است. بهتر است کله پاچه در وعده صبحانه استفاده شود و مصرف آن در وعده شام میتواند، موجب بیخوابی و ناراحتیهای معده شود.
مضرات کله پاچه👈 کله پاچه با وجود دارا بودن پروتئین و ویتامینها، سرشار از کلسترول و اسیدهای چرب مضر است. کلسترول چربی است که خاصیت رسوب کردن در عروق خونی بدن را داشته و در کنار سایر عوامل خطر منجر به انسداد و گرفتگی رگ شده و زمینهساز بروز بیماریهای قلبی- عروقی، سکته و بسیاری دیگر از بیماریهای مزمن میشود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ترفندهای درست کردن #سالاد_الویه👇
🔅اجازه دهید مواد کاملا سرد شود سپس آنها را خرد و مخلوط کنید زمانی که مواد گرم هست وسس اضافه میشود سالاد طعم اصلی خود را از دست میدهد.
🔅خیارشور را رنده نکنید نگینی خرد کنید و آب آن را بگیرید که سالاد شما آب نیندازد .
🔅میتوانید سیب زمینی را پوست گرفته واجازه دهیددر کنار مرغ بپزد با این روش سیب زمینی طعم خوبی پیدا میکند .
🔅میتوانید مقدار کمی از آب مرغ را به سالاد اضافه کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خانه_داری 🍃
ﺍﮔﺮ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﯿﺪ #ﻫﻮﯾﺞﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﻣﺎﻧﺪﮔﺎﺭﯼ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻨﺪ👇
ﺳﺎﻗﻪ ﺳﺒﺰﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﺼﺮﻑ ﺟﺪﺍ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺷﺴﺘﻦ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﯾﺎ ﻣﺤﻞ ﺧﻨﮏ ﻭ ﻣﺮﻃﻮﺏ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﮔﺮ ﯾﺨﭽﺎﻟﺘﺎﻥ ﻓﻀﺎﯼ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺩﺍﺭﺩ، ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﻫﻮﯾﺞﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻮﺍﺩﯼ ﻣﺜﻞ ﺷﻦ ﻧﺮﻡ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ. ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﯾﺮﺗﺮ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻥ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯽﺷﻮﺩ. ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺼﺮﻑ ﻃﻮﻻﻧﯽﺗﺮ، ﻫﻮﯾﺞﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﺴﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﮐﯿﺴﻪ ﺳﻮﺭﺍﺥﺩﺍﺭ ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﯼ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺗﺎ 2 ﯾﺎ 3ﻣﺎﻩ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🌸🌸برای تهیه #سوپ_جو کافیه این دو مورد مهم رو مد نظر قرار بدید 🍜😋
🔸برای غلیظ شدن سوپ جو میتوانید 2 قاشق سوپخوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید.
🔸سوپ جو با آب مرغ خوشمزه تر میشود؛ چون آب مرغ بی رنگ است برای سوپ جو سفید مناسب تر است.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#حلوای_زنجبیلی
آرد : 1 پیمانه
پودر قند : 3/4 پیمانه
کره : 100 گرم
روغن جامد یا مایع : 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل : 1,1/2قاشق غذاخوری
خلال پسته برای تزیین : مقداری
ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود 20 دقیقه زمان نیاز دارد از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم
کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود
سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا راهم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم
اگر مقدار روغن حلوا کم بود و خیلی حالت پودری داشت می توان خیلی کم کره اضافه کرد حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم با قاشق آن را خوب صاف می کنیم کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم یا مانند من قالب می زنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani