eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
چین ماهی 🐟 😋 🔸واسه این غذا ماهی رو توی ارد سوخاری میغلطونیم و بعد یه طرفش رو توی روغن سرخ میکنیم و بعد کف قابلمون روغن میریزیم و بعد تمام ماهی ها رو از اون طرفی که سرخ نشده کف قابلمه میچینیم و بعد برنجی که صاف کردیم رو روی اون میریزیم ( میتونیم برنج و با سبزی پلویی مخلوط کنیم.) و بعد دم میکنیم . ولی دو سه بار در قابلمه رو باز میکنیم که بخار خارج بشه تا ماهی ترد بمونه . درسته یا تکه بودن ماهی یا نوع ماهی بسته به ذائقه و سلیقه شما داره. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
مواد لازم برای تهیه رنگینک خرما قبل هر چیز خرما ها رو کمی خیس کنید پوست وهسته شو جدا کنید ونصف کنید داخل بشقابی بچینید حالا ۱۵۰گرم رو داخل تابه ای با حراذت ملایم میریزیم که آب شه یک لیوان آرد سفید ویک‌چهارم لیوان آرد نخودچی رو‌الک کرده و به کره اضافه میکنیم وتفت میدیم ومرتب هم میزنیم تا آرد بو‌داده بسه ورنگش عوض شه هر موقع به رنگ دلخواهمون رسید حرارت و خاموش میکنیم وبهش پودر دارچین وپودر هل و ۱/۵ق غ پودر قند اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه و مواد بخورد هم بره حالا داخل ظرف سرو به کمک قاشق کمی از حلوا رو کف ظرف می چینیم ویه ردیف خرما می چینیم روش و گردوی خرد شده میریزیم بازم روشو حلوا می ریزیم تا روی خرماها رو بگیره وبازم خرما و گردو وبازم روش حلوا میریزیم و با خلال پسته وبادوم تزیین میکنیم و باچای تازه دم نوش جان میکنیم. به همین راحتی به همین خوشمزگی☺️😋 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🥘 😋 🔸طرز تهيه: اول سس_سير_اسپايسي رو تهيه كنيد :سه حبه سير درشت+يك و نيم ق غذاخوري رب گوجه فرنگي+نصف ق غذاخوري پودر فلفل چيلي يا قرمز(ميتونيد بيشتر يا كمتر كنيد)+نصف ق مرباخوري شكر+يك ق سرخالي سركه سفيد +كمي نمك و فلفل سياه رو داخل مخلوط كن بريزيد تا يكدست بشه. داخل تابه دو ق روغن زيتون بريزيد و يك پياز متوسط كه ريز خرد كرديد رو تفت بديد تا طلايي بشه بعد سس رو اضافه كنيد و دو سه دقيقه تفت بديد تا بوي سير بلند بشه. حالا دو ليوان قارچ خرد شده رو اضافه كنيد و تفت بديد بعد شعله رو كاملا كم كنيد و در تابه رو بذاريد تا قارچ كاملا بپزه. خوراك آمادست.با نان به عنوان يك ساندويچ گياهي خوشمزه ميتونيد 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
پودر قند ٥٠ گرم كره نرم ٧٥ گرم زرده تخم مرغ ١ عدد پودر هل ١/٢ ق چ آردگندم ١٢٠ تا ١٤٠ گرم پودر قند و كره رو با همزن ٣ تا٤ دقيقه بزنيد تا نرم و سبك بشه، زرده و هل رو اضافه كرده ٢ دقيقه ديگه بزنيد. حالا آرد الك شده رو تا حدي كه يه خمير نرم بشه اضافه كنيد و مخلوط كنيد. خمير رو روي كاغذ روغني پهن كرده و قالب ميزنيم. توي سيني كه كاغذ داره ميزاريم و ميره توي فر گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه براي مدت حدودا ١٥ دقيقه و تمام. نهايتا روش رو شكلات سفيد بن ماري زدم و با گل سرخ و پودر پسته تزئينش كردم. 🍔🍟...🍭...🍟🍔 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت بریزید. پنیر پیتزا، فلفل دلمه، گوجه وسبزی معطر را روی پنیر بریزید ۱۵-۲۰دقیقه در فر با شعله گریل خیلی ملایم بگذارید. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
1 پیمانه اسپاگتی / 250 گرم مرغ خرد شده / 2 گوجه فرنگی خرد شده / 1 پیاز / 2 حبه سیر / 1 قاشق چایخوری کره/ فلفل قرمز ، فلفل دلمه ای،کمی روغن طرز تهیه: اسپاگتی ها در آب جوش و زردچوبه میجوشانیم اسپاگتی پخته شده را آبکش کرده و کنار میگذاریم. روغن و کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید ، مرغ و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، فلفل و سیر را اضافه کنید ، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و حدود 15 دقیقه بپزید. سپس اسپاگتی ها را با دست برمیداریم ، یک حلقه گرد درست کرده و آنها را روی یک بشقاب سرو قرار میدهیم.با مواد مرغی وسط اسپاگتی را پر میکنیم.. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌲صبحتون به نیکی وعافیت 🌱عشق و‌ زیبایی طبیعت 🌲گوارای وجودتان باد 🌱گذر ثانیه های عمرتان توام 🌲با آرامش،عشق و شادی 🌱با یک بغل شمیم سرسبز 🌲صبح جمعه تون بخیر
گاهی خـــ🌸ــدا را صدا بزن بی آنکه بخواهی گله کنی بی آنکه بگویی چرا بی آنکه نداشتن ها و نبودن ها را به او نسبت بدهی.... گاهی خدا را به خاطر خدا بودنش صدا بزن....‌
ريحان خرد شده گوجه فرنگى مثل پست خرد كرده سير رنده شده اسفناج -خرد شده پنير مازارلا نمك و فلفل و آويشن 🌸طرز تهيه خمير پيتزا يك استكان سفيده تخم مرغ ١/٤ استكان آرد ١-ق چ سس ايتاليايى نصف ق چ بكينگ پودر ١/٤-ق چ پودر سير طرز تهيه خمير پيتزا -همه مواد را با هم مخلوط كرده -اگر رقيق نبود كمى آب داغ بريزيد و ورز بدین. وبعد خمیرتون رو به اندازه ظرف مورد نظر کف سینی پهن کنید. اول سس گوجه و بعد پنير و بقيه همه مواد ريخته و در آخر پنير روى تمام مواد ريخته و براى بيست دقيقه داخل فر بزارید. 🍔🍟...🍭...🍟🍔 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
براي درست كردن اين چيزكيكا شما نياز داريد به قالب سيليكوني،دقت كنيد قالبتون ريز نباشه،من از قالب ساوارين استفاده كردم.براي شروع كار يه بسته ژله دلخواه ويك قاشق چايخوري ژلاتين رو با نصف ليوان ابجوش خوب حل ميكنيم ميذاريم كنار خنك شه.يه بسته پنيرماسكارپونه رو با همزن ميزنيم تا از هم باز شه،يه بسته خامه صبحانه يا به همون ميزان خامه فرم گرفته اضافه كرده وخوب مخلوط ميكنيم،ژله خنك شده رو اضافه كرده ومجدد هم ميزنيم،از مواد ميچشيم اگه نياز به پودرقند داشت به اندازه دلخواه اضافه ميكنيم،حالا خيلي كم قالب رو چرب كرده و از موادمون ميريزيم داخل قالبها،فقط دقت كنيد تا لبه ي قالب پرنكنيد (جا واسه كيك بمونه).بذاريد يخچال تا نيم بند شه،براي كيك ميتونيداز كيكاي آماده استفاده كنيد يا خودتون درست كنيد(كه اماده راحتتره)وقتي چيزكيك نيم بند شد كيكارو به اندازه دهانه قالب برش داده و روي مواد پنيري بذاريد و خيلي خيلي كم فشار بديد تا به هم بچسبن(زياد فشار نديد كه لايه زيري پاره نشه).بعد به مدت حداقل ٤-٥ساعت بزاريد يخچال تاسفت شه.موقع سرو هم اول دور دسر رو باچاقو ازاد كنيد و بعدبرگردونيد تو ظرف 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭