#بورانی_اسفناج_با_گردو
می توانید برای درست کردن بورانی اسفناج از گردو نیز استفاده کنید که ان را بسیار لذیذ تر و مفید تر میکند و طعم ان برای کودکان شما نیز جذاب تر میشود.
فقط کافیست گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
🥙جالب است که بدانید بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
تزیین موز با شکلات 😍😍
موز را بعد از پوست کندن از وسط به دو قسمت تقسيم کنيد. چوب بستني را در انتهاي موز قرار داده و مانند سري قبل موز را درون شکلات آب شده قرار دهيد. بعد از قرار دادن بر روي کاغذ روغني مقداري ترافل رنگي روي آن بريزيد. موزها را درون يخچال قرار دهيد تا کامل سفت شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #رول_پنیری🌯🧀
بی نهایت خوشمزه اس این غذا،حتما امتحانش کنید😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوای ویفری
شیک ومجلسی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🥤شیک گيلاس🍒
مواد لازم : بستني وانيلي ٤-٦ قاشق غذاخوري، گيلاس٨-١٠عدد، گيلاس و خلال پسته براي تزئين .
طرز تهيه: ابتدا هسته گيلاس ها رو جدا ميكنيم و داخل فريزر ميذاريم تا كمي متجمد بشه و بعد ميريزيم داخل ميكسر يا مخلوط كن و حسابي ميزنيم تا ريز بشه و بعد بستني وانيليمون رو اضافه ميكنيم ميذاريم انقدري هم بخوره كه خوب يكدست بشه ، اين مخلوط بايد كاملا سفت و غليظ باشد. براي داخل مواد و تزئين نيز ميتوانيم از مغز پسته استفاده كنيم👌🏻😋
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ترفند
گرفتن تلخی بادمجان
یک کاسه بزرگ رو از آب پرکرده و بادمجونهای پوست کنده رو داخلش بذارید و حدود دو الی سه قاشق آبلیمو هم بهشون اضافه کنید و بذارید برای 10 دقیقه الی یک ربع بمونند. بادمجون هارو از آب بیرون بیارید، فشارشون بدید تا آب اضافیشون گرفته بشه...
در صورتیکه بادمجون تخمهای بزرگ و تیره رنگ داشت میتونید تخم هارو از گوشت جدا کنید ؛ چون همین تخم های بزرگ و تیره عامل تلخی هستن !
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani