فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس با طعم براونی
مواد لازم:
تخممرغ، 2 عدد
شیر، 1 لیوان (لیوان 200 میلی لیتر)
شکر دانهریز، 1 لیوان
روغن مایع، 1 لیوان
بکینگ پودر، 5/1 بسته (بسته 10 گرمی)
وانیل شکری، 1 بسته (5گرمی)، یا وانیل خالص، نوک قاشق چایخوری
پودر کاکائو، 3 قاشق غذاخوری سرپر
آرد، 2 لیوان
مواد لازم سس:
شیر، 5/1 لیوان
روغن مایع، نصف استکان، حدود 63 گرم (استکان اندازه 125 میلی لیتر)
شکر دانهریز، 1 لیوان 2 انگشت سرخالی
پودر کاکائو، 2 قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
تخممرغها و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. سپس شیر، روغن مایع و پودر کاکائو را اضافه کنید و همزدن را ادامه دهید. آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. مواد را داخل قالب مستطیلی ۲۷ در ۴۰ سانتیمتر بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. در زمان پخت حواستون به کیک باشه و در نهایت با خلال دندان چک کنید.
برای سس، شیر، روغن، شکر و کاکائو را داخل یک قابلمه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید، دو جوش که زد از روی حرارت بردارید.
کیک را از فر خارج کرده برش بزنید و سس آماده را روی آن بریزید و به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بگذارید و سپس با پودر پسته تزیین کرده و سرو کنید.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
همه ما باید یک نفر را در زندگیمان داشته باشیم،
لزومی ندارد حتما معشوقه باشد،
رفیقی از جنس روزهای بارانی هم کفایت میکند،
که همدم لحظه های تیره و تارت شود،
شریک روزگار خوب و بدت شود،
بشود کنارش پائیز را در آغوش کشید
شبهای دور و دراز زمستان را با او کنار آتش گذراند،
و
گاهی اوقات بدقلقی کرد و
او نازکشت شود،
باید یکی را در زندگی داشت...
روز بخیر❤️
@ashpazy_irani
@Stylish_homes
#نان_خرمالو
مواد لازم:
▫️پوره ۳ عدد خرمالو
▫️شکر ۱ لیوان
▫️آرد سفید ۲و۲/۳لیوان
▫️جوش شیرین ۱ ق م
▫️تخم مرغ ۲عدد
▫️وانیل ۱ ق م
▫️پودر دارچین ۱ ق م
▫️نمک ۱/۴ق چ
▫️کره ذوب شده ۱۰ ق غ
▫️گردو ۳/۴لیوان
▫️کشمش ۳/۴لیوان
طرز تهيه:🍞
تخم مرغ رو از قبل بیرون بزارید تا هم دمای محیط شود ودرون کاسه ای با شکر ووانیل خوب همزده سفید وکشدار شود .بعد پوره خرمالو (پوست گرفته وداخل غذا ساز پوره کنید)وروغن را بترتیب افزوده وهم بزنید (تا اینجا با همزن برقی کار کنید)
آرد وجوش شیرین ونمک ودارچین رو مخلوط و۳بار از الک رد کنید ودر دومرحله به مواد بیافزاییدوبا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید ودر آخر کشمش وگردو رو اضافه ومخلوط نمایید.داخل قالب چرب شده کاغذ روغنی بیاندازید ومواد رو بریزید وتو فر از بیش گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بزارید.(چون دمای فرها با هم متفاوته بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید زمان پخت کافیه .برای من ۵۰ دقیقه طول کشید تا کامل بپزه).بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده وتزیین کنید.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
كيك خوشمزه كيك شير داغ
مواد لازم آرد ٣ پيمانه
شكر ١ و١/٢ پ
روغن٣/٤ پ
شي ر داغ١ پ
تخم مرغ٥عدد
بگينك پودر ٢ ق م
وانيل١/٢ ق چ
طرز تهيه: زرده و سفيده را جدا مى كنيم سفيده را مى زنيم تا مثل خامه پفى بشه از ظرف نريزه بعد داخل يخچال مى گذاريم زرده وانيل و شكر را مى زنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه بعد شير داغى را ريخته خيلى سريع با دور تند همزن مى زنيم بعد روغن را ريخته و يك دور مى زنيم بعد آرد وبكينك پودر را كه سه بار الك كرديم در دو مرحله در حد مخلوط شدن هم مى زنيم بعد سفيده را اضافه و با ليسك در يك جهت هم مى زنيم داخل فر ازقبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٤٥ دقيقه مى پزيم
براى كارامل يك ليوان شكر را داخل تابه ريخته روى شعله ملايم مى زاريم تا شكر آب بشه اصلاً با قاشق هم نمى زنيم وقتى شكر آب شد ٢ قاشق غذا خورى كره و ١٠٠ گرم خامه اضافه مى كنيم و مرتب هم مى زنيم اولش سفت ميشه نگران با هم زدن درست ميشه و يك دست وقتى كيك كمى خنك شده روى كيك سس را مى ريزيم .
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخملی کردن دسر
برای مخملی کردن دسر
۵/۶ عدد بیسکویت پتی بور رو
با ۲ ق م خ سر پر پودر قهوه
تو خرد کن پودر کرده تا کاملا حالت پودری داشته باشه
و از الک رد کرده ، اگر خرده ریز بیسکویت باقی بمونه باز خرد کنید
حالا ظرف دسر رو دو تا دورش کاغذ روغنی بزارید و پودر را روش الک کنید طبق ویدئو
تا همه جا پوشانده بشه و بعد به ارامی کاغذ رو برداشته و با قلمو کناره ها رو تمیز کنید ؛
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی
با قالب تکسچر که تقاضای خیلی از دوستان عزیزم بود.😍😍
طرز تهیه :
شیر ۲لیوان
خامه صبحانه یک عدد
پودر ژلاتین ۲ ق غ
شکلات تلخ به مقدار دلخواه
خامه فرم گرفته شده برای تزیین
طرز تهیه :
اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊
(بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین)
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
بورک اسفناج 😋 .
مواد لازم سس بورک:
۱ لیوان شیر
۱ لیوان ماست
۱ استکان روغن مایع
۳ عدد تخم مرغ
۶ عدد یوفکا ✍️مواد میانی :
۱ کیلو اسفناج
۲ عددپیاز
نصف استکان روغن مایع
نمک فلفل سیاه
۲ ق غ رب
۲۰۰ گرم پنیر محلی چیزی مثل پنیر لیقوان ما 🍜 طرز تهیه:
اول اسفناج ها رو شسته آبشان که رفت خورد میکنیم .در ظرفی پیاز خورد شده رو با روغن مایع تا جایی که نرم شود تفت میدهیم .سپس اسفناج ها و نمک و فلفل را اضافه میکنیم .تا جاییکه که آبش کشیده بشه تفت میدیم از روی گاز بر میداریم وقتی که خنک شد پنیر رنده شده یا خرد شده رو اضافه میکنیم .برای سس روغن مایع ،ماست،تخم مرغ،شیر رو به خوبی هم زنید تا یکدست شود،یوفکا رو باز کنید و از سس خوب روش بمالید به ۴ قسمت تقسیم کنید مواد اسفناجی رو هم روی یوفکاها بزنید و به صورت گل بپیچید و از سس روی بورک ها بزنید و در فر ۲۰۰ درجه تا جاییکه سرخ شود بپزید .
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
پای سیب فرانسوی
مواد لازم
۱۱ قاشق غذاخوری پودر شکر
۱۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
۱۰۰ گرم کره نرم شده
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۱۴ قاشق غذاخوری
وانیل کمی
دارچین ، رنده جوز هندی
آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری سرصاف
سیب حلقه شده نازک
طرز تهیه
پودر شکر و روغن و کره رو انقدر بزنید تا سفید و یکدست شود. سپس وانیل و ۳ عدد تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید و ماست رو اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شود. آرد و بکینگ پودر و کمی رنده جوز هندی و دارچین رو ۳ بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک فولد کنید. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد رو در قالب بریزید و مطابق تصویر سیب حلقه شده رو روی مواد کیک قرار بدید و بقیه مواد رو باندازه ۲/۳ در کپسولهای کاپ کیک بریزید و ۱ حلقه سیب روی مواد قرار بدید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ بمدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه قرار بدید.بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندان چک کنید.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
کیک سبزیجات
در این دستور هر پیمانه ۲۵۰ میلی لیتره
۲ تخم مرغ
۱ پیمانه ماست
۱/۲ پیمانه روغن مایع
نمک و فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری سرصاف بیکینگ پودر
۲ پیمانه آرد
۲ سیب زمینی خام خرد شده
۲ هویج رنده شده
۱۰۰ گرم پنیر کاشار رنده شده
مقداری جعفری یا شوید خرد شده
مقداری پیاز سرخ شده(اختیاری)
-
تخم مرغ ها ،ماست و روغن رو هم بزنین، آرد، نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنین و اضافه کنین و مخلوط کنین، بقیه موادم اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین .داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و روش کنجد بپاشین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین تا سرخ شه .
نکته: سیب زمینی ها خام اضافه میشن ولی میتونین قبلش کمی تفت بدین.
نکته: اگه اینجور کیکا با ذایقتون جور نیس، امتحان نکنین .😅
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم:.🍕
خمیر پیتزا
1 فنجان شیر
1 فنجان آب گرم
نصف فنجان روغن
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
1 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق چایخوری نمک
5.5 فنجان آرد
همه ی مواد را با هم مخلوط و خوب ورز بدید.
برای روی خمیر: .
پنیر چدار کوچک
قارچ
گوجه فرنگی
فلفل سبز
فلفل
ذرت
زیتون
برای سس :1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، آویشن ، 2 حبه سیر ، نصف فنجان آب برای رقیق کردن سس.
آماده سازی :
بگذارید خمیرمان را ورز دهیم ، بگذارید 40 دقیقه تخمیر شود ، 8 عدد چانه بدست میاد ، باوردنه پهن کنید ، سس را روی خمیر بمالید ، پنیر پیتزا سپس بقیه ی مواد را بر روی آن قرار دهید ، داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزیم.قبل از پخت کامل پنیر پیتزا رو اضافه کنیدو بزارید روی گریل.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
جامبوشلز چیزبرگر
مواد لازم:
پاستا جامبو شلز، 500 گرم
گوشت چرخ کرده بدون چربی، 450 گرم
پیازمتوسط، یک عدد (نگینی خرد شده)
پوره گوجه فرنگی، 200 گرم
سس کچاپ، ½ پیمانه
سس خردل، ¼ پیمانه
فلفل، ¼ قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده، 1 تا 1 و نیم پیمانه
برای تزیین رویه، کاهو و گوجه فرنگی (اختیاری)
طرزتهیه:
فر را در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. پاستاها را پخته و با آب سرد آبکش کنید.
در این فاصله داخل یک ماهیتابه بزرگ، گوشت و پیاز را با حرارت متوسط تفت داده و بپزید تا تغییر رنگ دهد حدود 6 تا 8 دقیقه. سپس سس گوجه فرنگی، کچاپ، سس خردل و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید. ¾ پیمانه از پنیر را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.
2 قاشق از مخلوط گوشتی را داخل جامبوشلزها بریزید و داخل یکی سینی چرب شده با ابعاد 18 در 25 سانتیمتر بچینید.
روی ظرف را پوشانده و به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید. کاور ظرف را برداشته و باقیمانده پنیر را روی جامبوشلزها بپاشید و در حدود 5 دقیقه در فر بگذارید تا پنیر ذوب شود.
اگر دوست داشتید روی غذا کمی گوجه فرنگی و کاهوی خرد شده بپاشید و سرو کنید.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه اسنک خوشمزه 😍
مواد مورد نیاز🍴
🍥2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده قاشق چای خوری ریحان خشک شده
🍥1 قاشق چای خوری پونه خشک شده
🍥1 قاشق چای خوری پودر سیر
🍥1/3 پیمانه مینی پپرونی خرد شده
🍥نمک برای طعم دهی
🍥فلفل برای طعم دهی
🍥سس مارینارا برای سرو
طرز تهیه:
1. فر را در دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد داخل فر بپزید.
2. داخل یک کاسه کوچک پنیر موزارلا را با ریحان، پونه، پودر سیر، نمک و فلفل ترکیب کنید.
3. مخلوط پنیر را با استفاده از قاشق داخل قالب مافین پر کنید و پپرونی خرد شده را روی مخلوط بریزید.
4. به مدت 5 تا 8 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شود داخل فر بپزید.
5. بگذارید به مدت 10 دقیقه خنک شود.
6. به همراه سس مارینارا سرو کنید
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#خاگینه_نارگیلی سحربانو
تخم مرغ ۴ عدد
پودر نارگیل ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
ماست ۱/۲ لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
وانیل ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
مواد لازم #شربت
شکر ۱/۵ لیوان
آب نصف لیوان
گلاب و زعفران باهم ۱/۲ لیوان
آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری
ابتدا شکروآب را مخلوط کرده با حرارت ملایم میگذاریم تا چن دقیقه بجوشه بعد زعفران وگلاب رو اضافه کرده و بعد از دو دقیقه جوشیدنآبلیمو رو اضافه میکنیم وهم میزنیم وحرارت رو خاموش میکنیم تا شربت خنک بشه. تخم مرغاروبا وانیل باهمزن میزنیم تا حسابی کف کنه و حجیم بشه بعد پودرنارگیل رو اضافه کرده و بعد از کمی زدن روغن رانیز اضافه میکنیم و سپس ماست ودر آخر آرد را با بکینگ پودر الک کرده وبه موادمان اضافه میکنیم. حالا قالبو خیلی کم چرب میکنیم وکل مواد رو میریزیم و یا نصف مواد رو ریخته و وسطش گردو و پودرهل و پودر گل سرخ ریخته ونصف
دیگش رو بریزین روش بزارین تو فر ۱۷۰ درجه بعد از بیست تا سی دقیقه که از فر درآوردین بیرون بذارین کمی از دما بیفته وشربت خنک رو روش بریزین...
واقعا خوشمزست..
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
#مرغ_پنیری 🍗 😋
۶ تیکه ساق مرغ بدون پوست
۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۲ شاخه رزماری
۴حبه سیر
۳ عدد سیب زمینی متوسط پخته شده له شده
پنیر موزارلا خرد شده یک لیوان
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
نصف فنجان آرد
دو عدد تخم مرغ
پودر سوخاری
🔸مرغها رو با روغن زیتون تفت میدیم و بهش دو لیوان آب میدیم و کمی نمک و دوتا رزماری رو میزاریم روش و میزاریم بپزه. بعد از پخت مرغها رو جدا و با سیب زمینی و پنیر موزارلا و نمک و فلفل قاطی میکنیم و چنگ میزنیم. استخوانهای ساق ران را بر میداریم یه گلوله از این مرغ رو بهش میچسبونیم و مثل مرغش میکنیم. توی آرد میزنیم و بعد در تخم مرغ زده شده و بعد در پودر سوخاری و در روغن سرخ میکنیم
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
مافين پيتزا
مواد لازم:
آرد حدود ٣ پيمانه
بيكينگ پودر ٤ ق.چ
خمیر مایع فوری ٢ ق.چ
خامه صبحانه ١٠٠ گرم
تخم مرغ ٤ عدد
شیر ١ پیمانه
روغن ١ پیمانه
پنیر پیتزا ٢ پیمانه
ادویه جات شامل پودر سیر، آویشن، پاپریکا، نمک، پودر پیاز، زردچوبه به میزان دلخواه
مواد پیتزا به دلخواه شامل سوسیس، فلفل دلمه، قارچ تفت داده شده(حدودا ٥٠٠ گرم)
طرز تهیه:
تخم مرغ ها و ادویه جات را باهم خوب مخلوط کنید، سپس خامه و روغن مایع و خمیر پیتزا را اضافه کنید و هم بزنید.
در ظرفی دیگر خمیر مایع و شیر ولرم به اضافه یک قاشق چای خوری شکر را مخلوط کرده و روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر مایع عمل بیاید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر را باهم الک کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.
خمیر مایع عمل آوری شده را نيز به مخلوطمون اضافه کنید.
سپس مواد پیتزا رو تفت بدين و هروقت خنك شد به مواد خميريمون اضافه كنيد.
درون سینی کاپ کیک کپسول مورد نظرتان را قرار داده و از مواد خمیری داخل کپسول ها را پر کنید.
سپس به مدت ٢٠ دقيقه استراحت دهید و بعد سینی را در فر از پیش گرم شده با دمای ١٨٠ درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید.
براي تزيينش ميتونيد از گوجه گيلاسي ورقه شده استفاده كنيد.
با این میزان حدود ٣٠ عدد مافین پیتزا خواهیم داشت😋
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
سمیفردوی انبه و پسته با دستور شف طيبه ى عزيز
دو عدد انبه رو به همراه زعفران و يك چهارم ق چ پودر هل و سه ق غ شکر داخل مخلوط کن ریختم تا پوره شد. بعد زرده دو تخم مرغ رو اضافه کردم و باز هم زدم. بعد سفیده دو تا تخم مرغ و سه ق غ شكر رو توى يه ظرف ريختم و گذاشتم روى بخار آب و هم زدم تا اينكه كف كنه و شكرش ذوب بشه و يه مقدار سفيده تخم مرغ بپزه.يك قاشق چ وانيل بهش اضافه كردم.بعد سفيده رو به مخلوط انبه و زرده اضافه و فولد کردم(فقط زياد هم نزنيد چون سفيده ميخوابه)
و در آخر هم دو ليوان خامه ی فرم گرفته و پسته رو اضافه کردم و باز هم فولد کردم. داخل قالب لوف در لايه سلفون گذاشتم و يه مقدار خلال پسته و پودر پسته ريختم و مواد رو داخلش ریختم و گذاشتم حدوداً 10 ساعتی بمونه تا خوب ببنده. بعد لبه هاى سلفون رو باز كردم و ار قالب بيرون كشيدم.
تركيب انبه و زعفرون و هل طعم و عطر خيلى خوبى داره و اينكه سميفردو بافت نيمه يخى داره ظاهرش شبیه بستنی سنتیه. سميفردو رو تا چند هفته ميشه توى فريزر نگهدارى كنيد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ترکی
1.5 فنجان آرد
1 فنجان شکر
1 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق چایخوری وانیل
3 لیوان آب گیلاس یا اب البالو
1 لیتر شیر
1 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری آرد
نارگیل
طرز تهیه: در یک ظرف شیر و 2 قاشق ارد و 1 قاشق نشاسته را باهم مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا پخته بشه و قوام بیاد مثل فرنی. از روی حرارت بردارین و یه قاشق وانیل را اضافه کنید.
کف سینی یا ظرف بزرگ نارگیل ریخته و کامل پهن کنید تا همه جای سینی نارگیل داشته باشه. بعد به ارومی مایع سفید را روی نارگیل ریخته و با لیستک پهن کنید تا یدست بشه.و بذارین داخل یخچال به مدت 2ساعت تا کامل خودشو بگیره و سفت بشه.
در ظرفی دیگه ابتدا اب گیلاس و شکر و ارد را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا یکدست بشه. بعد روی حرارت بذارین تا پخته بشه و به قوام بیاد مثل فرنی. از روی حرارات بردارید و وانیل و کره را اضافه کنید.
وقتی لایه قبلی سفت شد بیرون اورده و مایع گیلاسی را روی لایه سفید ریخته و کامل با لیستک پهن کنید به صورت یکدست. و داخل یخچال به مدت حداقل 6 ساعت قرار بدین. توی دستور اصلی نوشته 24 ساعت داخل یخچال باشه. بعد هم برش زده و مثل فیلم رول میکنیم
#دسر_شیر_عسلی
مواد لازم:
پنیر خامه ای ۲۰۰گرم
بستنی وانیلی تک نفره ۱عدد
شیر عسلی نصف قوطی
خامه صبحانه ۲۰۰گرم
پودر ژلاتین ۳ق غ
ژله موز یا هر طعمی که دوس دارین ۱بسته
.
طرز تهیه:
ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه میکنیم وکمی با همزن میزنیم بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه میکنیم
حالا ژله رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید ودر آخر پودر ژلاتین رو که بن ماری کردید و به دمای محیط رسوندید اضافه میکنیم وسپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندد.
پ ن۱:من برای این قالب موادمو دوبرابر کردم😊
پ ن۲:من معمولا بجای خامه صبحانه،خامه قنادی میریزم که طعمشو فوق العاده میکنه😊
💪
#موس_شکلاتی
✅مواد لازم :
شکلات شیرین ۱۰۰ گرم ٫ پودر کاکائو ۱۵ گرم ٫ شیر ۲۵ میلی لیتر ٫ خامه قنادی ۲۰۰ گرم ٫ شیرعسلی ۵۰ گرم ٫ آب جوش ۲ قاشق سوپخوری ٫ پودر ژلاتین ۱۰ گرم ٫ آب سرد ۴۰ میلی لیتر( جهت بنماری کردن ژلاتین ) 💟
✅طرز تهیه :
ابتدا پودر کاکائو و آب جوش را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.💟 سپس شیر را روی حرارت متوسط قرار دهید، خامه قنادی شل شده را اضافه کنید( اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید ۳۰ گرم شکر هم اضافه کنید) شیرعسلی هم اضافه شود و خوب ترکیب کنید💟 پور کاکائو خمیر شده را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود💟 شکلاتهای خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود💟 از روی حرارت بردارید و ژلاتین بنماری شده (روی حرارت غیرمستقیم ژلاتین را ذوب کنید) را اضافه کنید💟 اجازه دهید محلول کاملا از حرارت و داغی بیفته و بعد در قالب موردنظر ریخته و یک شب داخل یخچال قرار دهید تا دسر ببنده💟 سپس از قالب خارج کنید و روی آن پودر کاکائو یا نسکافه الک کنید و سرو کنید.💟
#سوپ_سبز 🥦👌
تقدیم به همه شما
.
دوستان عزیز گیاهخوار آب مرغ و خامه رو حذف کنید.
.
🔷برای ۴ نفر:
اسفناج : اندازه فیلم (یک مشت)
بروکلی: یک عدد متوسط (اندازه من)
کدو: ۱ عدد
قارچ: ۸ عدد متوسط
آب (یا آب مرغ) : تا روی سبزیجات
(۲۰ دقیقه زمان پخت)
ادویه:
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ۱/۳ قاشق چایخوری
آویشن: ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۱/۳ قاشق چایخوری (اگه دوس دارید)
نمک: ۲ الی ۳ قاشق چایخوری (مزه مزه کنید)
زنجبیل تازه: یک کوچولو رنده کنید
.
سبزیجات رو پوره کنید.
.
جو پرَک: ۴ قاشق غذاخوری (۱۵ دقیق زمان پخت)
خامه (خامه صبحانه): ۱ قاشق غذاخوری ( اینجا حرارت خاموش شود)
جعفری تازه خورد شده: ۲ قاشق غذا خوری
.
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی یخی😍
دسرخوشمزه وآسون برای فصل گرما
هرمیوه که دوست داریدبذاریدیخ بزنه ودرمخلوط کن باپنیرخامه ای پودرقند گردویاخلال پسته پودردارچین شیر خامه که مقدارشون درویدیوهست مخلوط کنیدبذاریدفریزرتایخ بزنه
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قلیه_ماهی_جنوبی
مواد لازم :👇
سبزی قلیه (گشنیز)
تن ماهی ۲ عدد
سیر
پیاز
نمک و فلفل به مقدار زیاد و زردچوبه و کاری ماهی
آب تمرهندی غلیظ
.
دستور تهیه :👇
اول سبزی قلیه رو کمی تفت بدین با روغن (زیاد نباشه چون تلخ میشه)
یه پیاز رو سرخ کنید، سیر اضافه و تفت بدین
بعد نمک و فلفل و زردچوبه و کاری ماهی رو اضافه کنید
بعد سبزی رو بریزید و آب به میزان سرو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید تا سبزی لعاب بندازه
۲۰ دقیقه ی آخر تن ماهی روغن گرفته شده رو اضافه کنید
✔ اگر میخواید ماهی بزارید ، ماهی بدون تیغ رو مزه دار کنید ، بعد توی ارد بزنید و سرخ کنید و همون ۲۰ دقیقه ی اخر اضافه کنید به خورشت
و در قابلمه رو بزارید تا خورشت روغن بندازه و جا بیوفته
🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫
♡
🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته قلقلی مجلسی
اول گوشت چرخکرده راباپیازرنده شده ونمک وفلفل سیاه ورزمیدیم اندازه گردو قلقلی درست میکنیم سیب زمینی رانصف کرده درظرف میچینیم قلقلی وگوجه روش میچینیم سس گوجه میریزیم درفر180میزاریم
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل ترد🇱🇧☄️🔥
.
.
شما ميتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️
.
.
مواد لازم ( ٦ نفر)
نخود >> نيم كيلو
پياز >> ١ عدد
جعفري >> ١٥٠ گرم
گشنيز >> ١٠٠ گرم
سير >> ٦ حبه
فلفل قلمي شيرين >> ١ عدد
ادويه فلافل >> ٢ قاشق غ خ
نمك داخل فلافل >> ١ قاشق چ خ
نمك داخل نخود>> ١ قاشق چ خ
فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ
بكينگ پودر >> ١/٢ قاشق مربا خوري
آب سرد براي داخل فلافل >>٤ قاشق غ خ .
.
كچاب ٢ قاش غ خ
مايونز>> ٢ قاشق غ خ .
.
طرز تهيه✍️
اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنیرلاکتیکی
مواد لازم:
شیرمحلی: ۱۰کیلو
سرکه سفید:۱ لیوان
ماست ترش: ۲۵۰ گرم
آب: ۱ کیلو
نمک: ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا شیر را را روی شعله قرار می دهیم تا بجوشه، بعدازده دقیقه جوشیدن شیر، ماست وسرکه را اضافه وهم می زنیم، بعد ازبریدن شیردو الی سه دقیقه هم می زنیم.
صافی پارچه ای را روی آبکش قرار داده و مخلوط پنیروآب پنیرراداخل آن می ریزیم، بعد ازگرفتن آب پنیربه صافی شکل داده و روی آن جسم سنگین قرارمی دهیم و برای حداقل دوساعت کنار می گذاریم.
نمک وآب را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار داده تا به دمای جوش برسه.
تکه های برش خورده پنیر راداخل آب نمک قرار می دهیم.
نکات:
برای بدست آوردن پنیر عالی، حتما شیر محلی وماست ترش باشد.
از شیرپاستوریزه وهموژنیزه استفاده نکنید
به دلیل محلی وتازه بودن شیر،ما آن را حداقل ده دقیقه جوشاندیم.
برای شکل گیری ومنسجم شدن بهتر پنیر،بعدازگرفته شدن آب پنیر،صافی را همراه پنیرکمی ورزدهید.
دمای آب نمک موقع اضافه کردن پنیر ۸۰ درجه سانتیگراد است.
مقدارنمک داخل آب را با توجه به ذائقه و مدت نگهداری پنیرمی توانید کم کنید.
بعدازقراردادن پنیرداخل آب نمک وکمی خنک شدن آب نمک،پنیرراداخل یخچال قراردهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک سوخاری سیب زمینی
سیب زمینی آبپزژامبون ،جعفری ،پنیرگودا یاپنیرپیتزاهم میشه،نمک ،فلفل و دوقاشق شیر خوب مخلوط ویکدست کنیدوازش برداشته فرم دهید ابتدادراردبعدتخم مرغ وپودرسوخاری بغلطانیدوسرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس کارامل
شکر1لیوان
اب یک چهارم لیوان
خامه نصف لیوان-کره 80گرم
شکرواب رامخلوط کنیدوداخل قابلمه بریزیدروی حرارت متوسط قراردهید ، هم بزنیدتامخلوط شکروآب جوش بیاید.
مرتب هم بزنیدتارنگ شکرطلایی شود.