eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
افکار منفی به هر حال به سراغ ما می آیند و کلید اینست گاه آنان را بر زبان نیاوریم و به آنها توجه نکنیم. هرگاه فکر کردید از پس مشکلی بر نمی آیید باید سه کلمه بگویید: خـــدای مـن بـزرگه 🍃🌸 دلتون شاد،عاقبتتون بخیر 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی‌پلو با ماهیچه 🍖 تقدیم به شما عزیزان ماهیچه گوسفندی: ۱/۵ کیلو پیاز: ۱۰ عدد بزرگ سیر: ۱۰ حبه پوست کنده + ۳ بته پوست سالم زردچوبه: ۱/۵ قاشق‌چایی‌خوری فلفل سیاه: ۱/۵ قاشق غذا‌خوری چوب دارچین: ۶ تکه نمک: ۳ قاشق چای‌خوری زعفران: هر چی کَرَمتونه آب رو کم کم اضافه کنید. بدون قطره‌ای روغن مدت زمان پخت: ۳/۵ ساعت نمک و زعفرون در نیم ساعت آخر اضافه شود. ———- باقالی‌‌پلو باقالی (برای هر نفر نصف پیمانه) به آب نمک اضافه بشه، ۵ دقیقه بعد شوید تازه رو اضافه کنید، ۳ دقیقه بعد برنج شسته شده( برای هر نفر ۳/۴ پیمانه) بعد از آبکش کردن و ته‌دیگ گذاشتن، برنج رو بریزید و روی اون شوید خشک و روغن بریزید. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
دسر پودینگ-موزی دسر چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم . بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش.من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم . اگه موز دوست ندارین .میتونید حذفش کنید. نوش جان🌹 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردنصف پیمانه شیرنصف پیمانه بکینگ پودریک ق غ تخم مرغ یک عدد نمک وفلفل به میزان لازم کالباس یک پیمانه پنیز موزارلایک پیمانه پیازچه نصف پیمانه همه موادرومخلوط میکنیم ودرروغن سرخ میکنیم 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک بسته پودر ژله بلوبری رو با دو لیوان آب جوش مخلوط کنید .وبزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره سفت نشه تا ژله آماده میشه پاناکوتا وانیلی رو آماده کنید شیر دولیوان خامه 300 گرم من از خامه قنادی استفاده کردم چون شیرین بود شکر نزدم اگر از خامه صبحانه استفاده میکنی یک چهار لیوان شکر بریزید پودر ژلاتین ساده دوقاشق مرباخوری آب یک چهارم لیوان وانیل کمی ابتدا خامه رو بزنید تا باز بشه و میزاریم روگاز حرارت خیلی کم گاز ( زیاد باشه خامه میبره) خامه که گرم شد ولی نجوشه شیر رو کم کم میریزیم پودر ژلاتین وشیر وانیل رو باهم مخلوط میکنیم وبه خامه اضافه میکنیم وخوب با هم زن دستی میزنیم تا کاملا باهم مخلوط شه وقتی به درجه جوش رسید گاز رو خاموش میکنیم وتو قالب مورد نظر میریزیم من قالب تک نفره ریختم چرب کردن نمیخواد چون خامه چرب زود از قالب جدا میشه وتو یخچال میزاریم تا ببنده 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
سس تند مواد لازم: 3 کیلو گوجه فرنگی 1 کیلو فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای) 20_15 حبه سیر 100 گرم فلفل چینی تند (اگر تند دوست دارید میتوانید مقدار فلفل چینی را اضافه کنید) 1.5 الی 2 ق غ سنگ نمک (نمک معمولی هم میشه) 1 لیوان سرکه انگور 1 لیوان روغن زیتون 1 ق غ شکر 1 ق چ فلفل سیاه 1 ‌بسته جعفری (حدود 30 ساقه) طرز تهیه: گوجه فرنگی و فلفل های قرمز را بشویید و در غذاساز خرد کنید. داخل قابلمه بریزید و نمک اضافه کنید و روی اجاق بذارید. با در باز تا وقتی که آب اضافی کشیده شود حدود 1 الی 1.5 ساعت بجوشانید. فلفل تند چینی و سیر ریز ریز خرد شده ، فلفل سیاه ، شکر ، روغن و سرکه را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر بجوشانید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. سس را بصورت گرم داخل شیشه بریزید و با در تازه محکم ببندید و شیشه را بصورت سر و ته بذارید. 8_7 ساعت به اینصورت نگه دارید و سپس برگردانید و در جای سرد نگه دارید 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : ۶ عدد نان همبرگر کوچک ۶ تکه ژامبون ۴ عدد تخم مرغ ۱ پیمانه اسفناج خرد شده نمک و فلفل ۱۲ عدد گوجه گیلاسی ۱ پیمانه پنیر پیتزا کمی جعفری . روش تهیه: قسمت بالایی نان همبرگر ها را بریده و داخل آنها را خالی میکنیم. یک تکه ژامبون را در دراخل هر نان به شکلی قرار میدهیم که حالت جام ایجاد شود. تخم مرغ و اسفناج و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط میکنیم. مواد حاصل را در داخل نانها میریزیم. گوجه و پنیر پیتزا را قرار داده تکه های بریده شده را روی نانها قرار میدهیم. نانها را داخل فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت برابر حدود ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم. با جعفری و گوجه گیلاسی تزیین میکنیم. . 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : ۶ عدد نان همبرگر کوچک ۶ تکه ژامبون ۴ عدد تخم مرغ ۱ پیمانه اسفناج خرد شده نمک و فلفل ۱۲ عدد گوجه گیلاسی ۱ پیمانه پنیر پیتزا کمی جعفری . روش تهیه: قسمت بالایی نان همبرگر ها را بریده و داخل آنها را خالی میکنیم. یک تکه ژامبون را در دراخل هر نان به شکلی قرار میدهیم که حالت جام ایجاد شود. تخم مرغ و اسفناج و نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط میکنیم. مواد حاصل را در داخل نانها میریزیم. گوجه و پنیر پیتزا را قرار داده تکه های بریده شده را روی نانها قرار میدهیم. نانها را داخل فر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۳۶۰ درجه فارنهایت برابر حدود ۱۸۰ درجه سانتیگراد میپزیم. با جعفری و گوجه گیلاسی تزیین میکنیم. . 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : ٢ پيمانه برنج پخته شده/٢٠٠ گرم فيله مرغ/ ١ عدد پياز درشت/ ٤ حبه سير/١پيمانه سبزيجات ريز شده(هويج، نخود فرنگى، ذرت) ٢ عدد تخم مرغ/ ٣ ق غ خ سوى سس/ ١ ق چ خ روغن كنجد/ نمك و فلفل به ميزان كافى دستور تهيه :👇 پياز را در ماهيتابه ريخته و كمى تفت مى دهيم سپس سير خرد شده را اضافه مى كنيم. بعد از كمى تفت دادن فيله هاى مرغ را كه قبلا به شكل مكعبهاى ريز بريده ايم در ماهيتابه ريخته و بهمراه سير و پياز روى حرارت بالاى گاز به مدت ٤-٥ دقيقه سرخ مى كنيم. حرارت بايد بالا باشد تا مرغ آب نيندازد. سپس سبزيجات خرد شده را افزوده و كمى ديگر تفت مى دهيم. سبزيجات را به كنار ماهيتابه منتقل مى كنيم و دو عدد تخم مرغ را با چنگال زده و در ماهيتابه ريخته، سرخ كرده و با بقيه سبزيجات مخلوط مى كنيم سپس برنج پخته شده را افزوده و ميكس مى كنيم. در اين مرحله سوى سس را روى برنج و سبزيجات ريخته و در آخر روغن كنجد را اضافه مى كنيم. برنج سرخ شده ما حاضر است. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این کوفته خوشمزه که چیزی توی مایع پکورا هست احتیاج داریم مواد را واسه یه قوطی تن ماهی میگم تن ماهی راجوشانده وروغن ان را کاملا بگیرید وخوب با دست یا چنگال ریز کنید توی ظرفی نصف لیوان ارد سفید ویک چهارم لیوان اب معمولی ویک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر وفلفل سیاه بریزید وخوب مخلوط کنید تا اینجا مواد ما یه خمیر چسنبده است بعد یه تخم مرغ را اضافه وخوب مخلوط کنید بعدیک پیاز رنده شده وکاملا اب گرفته را اضافه ودوقاشق گشنیز ساطوری شده و زردچوبه وفلفل و پودر زیره وپودر تخم گشنیز و پودر پاپریکا ودر صورت تمایل ادویه کاری بزنید ونمک وخوب مخلوط کنید ودر اخر تن ماهی را اضافه واب نصف لیموی تازه ورنده پوست لیمو که دلخواه است مخلوط کنید ومایع را حدود نیم ساعت استراحت دهید وبعد با دست یا قاشق اندازه یه گردو کوچک بردارید وتوی روغن داغ شناور باشه سرخ کنید طلایی که شد بردارید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافی جذب بشه البته اصلا روغن زیاد نمیخوره وبا سس تند میل کنید اینقد خوشمزه است که باورتون نمی شه بچه ها عاشقش می شن 😋 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆🍢 گوشت چرخ کرده+بادمجان کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همون طوری که هممون میدونیم شمالی ها به داشتن غذاهای خوشمزه شون معروف هستن. اصلا نمیشه پیش غذاها، چاشنی ها و غذاهای خوشمزه شمالی رو خورد و عاشقشون نشد. یکی از این چاشنی های خوشمزه شمالی هم بورانی بادمجونه که کنار غذا سرو میشه و طعم و بوی بادمجون کبابی و سیری که توش استفاده شده، هوش رو از سر آدم میبره برای داشتن یه بورانی خوشمزه احتیاج داریم به بادمجان 3 عدد ماست، چکیده باشه بهتره دوعدد سیر کمی نعناغ و نمک ابتدا بادمجون هارو کباب میکینم این کار رو میشه روی گاز فر و یا منقل انجام داد بعد پوستشون رو میگیریم برای اینکه بورانیمون ابکی نشه کمی بدون روغن رو شعله میذاریم که اب بادمجونا کشیده بشه بعد میریزیم داخل میکسر و با یک پیمانه ماست که چکیده باشه بهتره دو حبه سیر رنده شده یک قاشق نعناع و کمی نمک میکس میکنیم از طعم و مزه این چاشنی چیزی نمیگم فقط دوست دارم خودتون امتحان کنید مخصوصا برای مهمانی ها خیلی عالیه 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
شیر: 2 لیوان پودر کرم کارامل: آماده یک بسته پودر ژلاتین: دو ق غ پودر نسکافه: یک ق چ و یا پودر آماده نسکافه: دو بسته خامه صبحانه: 200 گرم شکر: ۲ ق غ بیسکوییت مادر: ۱۲ عدد ابتدا دو لیوان شیر رو در ظرفی می جوشانیم سپس پودر نسکافه، شکر و پودر کارامل رو اضافه کرده و همین که حل شد شعله را خاموش میکنیم و پودر ژلاتین رو که در نصف استکان آب حل کرده و روی بخار کتری بنماری کرده ایم اضافه می کنیم و در ادامه خامه رو اضافه و مخلوط می کنیم و مواد که از داغی افتاد داخل مخلوط کن ریخته و بیسکوییت ها رو هم اضافه می کنیم و میکس میکنیم تا مواد یک دست بشود در نهایت مواد را در قالب مورد نظر ریخته و برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا به خوبی بگیرد و راحت از قالب خارج شود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهه😋 ۵۰۰گرم گوشت چرخکرده ۱عدد پیاز ۱ عدد سیبزمینی ۲۵۰ گرم پنیر چدار نمک و فلفل ۲ عدد تخم مرغ آرد سوخاری یک کاسه به گوشت چرخکرده،سیبزمینی رنده شده و پیاز رنده شده بدون آب و نمک و فلفل اضافه و خوب ورز میدیم،پنیر رو برش زده و داخل سیخ چوبی میزنیم و دور پنیر مایه گوشتی زده و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم و به دو عدد تخم مرغ نمک میزنیم و هم زده و در تخم مرغ همزده سپس آرد سوخاری زده و در روغن سرخ میکنیم یا در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم‌شده میذاریم ۴۰ دقیقه😋 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنجد ۱ پیمانه حتماً به فروشنده بگید کنجد مخصوص اَرده بهتون بده که در واقع همون کنجد پوست کنده هست در ظاهر خیلی فرقی با کنجد ساده نداره ولی برای اَرده مناسبه روغن کنجد یا روغن مایع ۲ ق غ طرز تهیه کنجد رو ۵ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید تا خامی اون گرفته بشه و بوی خوبش بلند بشه فقط حواستون باشه کنجد زود میسوزه با هر وسیله ای که در دسترس دارید کنجد رو آسیاب کنید وقتی حالت پودری پیدا کرد روغن رو بهش اضافه کنید و به آسیاب کردن ادامه بدید بعد از مدتی حالت خمیری پیدا میکنه هر از چندگاهی به دستگاه استراحت بدید تا بهش فشار نیاد و داغ نشه همینطور کنجد ها رو آسیاب کنید تا روان و یکدست بشه به همین راحتی اَرده خونگی درجه یک آماده شد با شیرین کننده هایی مثل شیره خرما، شیره انگور یا هر چیزی که دوست دارید میل کنید #ارده_خونگی 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
شير سه ليوان شكر يك ليوان خامه صبحانه يك بسته پودر ژلاتين سه ق غذاخوري سرخالي آبسرد نصف ليوان زعفرون دمكرده به مقدار نياز گلاب سه ق غذاخوري خلال پسته 100گرم . طرزتهیه: 👇👇👇 شيرو شكر رو بزاريد روي حرارت در حدي كه شكرها حل شن،بعد زعفرون رو (به اندازه اي كه به رنگ مطلوبتون برسه)اضافه كنيد گلاب رو هم اضافه و بزاريد تا خنك شن.ژلاتين و آبسرد رو هم بزاريد روي بخار كتري تا حل و شفاف بشن .بعد به مايه شير اضافه كنيد. و در اخر خامه ... بهتره يك ملاقه از مايه دسرو جداگانه با خامه (باهم)مخلوط كنيد و بعد به كل مواد اضافه كنيد.ودرآخرخلال پسته اضافه كنيد و داخل قالب مورد نظرتون بريزيد و بزاريد توي يخچال تاببنده😍 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
😋 قارچ،١/٤ پيمانه روغن زيتون،١/٤ پيمانه سركه سفيد،١/٤ پيمانه پياز قرمز خرد شده،٢ حبه سير رنده شده،١/٢ ق چ اورگانو،٢ ق چ شكر قهوه اي،١/٢ ق چ دانه هاي فلفل سياه،١/٤ پيمانه دانه فلفل قرمز،نمك و فلفل،٢ ق غ جعفري خرد شده در قابلمه قارچ ها را با آب و نمك بپزيد(٤ دقيقه)بعد از پخت خوب بزاريد آب قارچ ها خارج بشه.در ظرفي قارچ را با مابقي مواد مخلوط كنيد.داخل شيشه بريزيد و در يخچال قرار بديد.بعد از٨ ساعت نوش جان كنيد😊 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه اناری . برای ۲ تا ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد رب انار ملس ۲ ق غ (به میزان دلخواه) زعفران به میزان لازم گردو سابیده به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک به میزان لازم برای سس : ۱/۲ ق غ رب گوجه ، ۱ ق غ رب انار ملس ، ۱ ق غ پیاز سرخ شده ، زعفران ، دارچین ، پودر پاپریکا . سینه مرغ رو مکعبی خرد کردم و همراه با رب انار و زعفران و روغن زیتون و گردو و پودر سیر و نمک با هم مخلوط کردم و در طرف رو قرار دادم و توی یخچال بهتره یه شب تا صبح یا ۳ تا ۴ ساعتی بمونه . بعد سیخ چوبی ها رو شستم . می تونید از سیخ فلزی هم استفاده کنید و بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کم آب و روغن ریختم و سیخ ها رو قرار دادم . در تابه رو هم گداشتم تا بپزه . برای سس : یه کم روغن ریختم و رب گوجه رو یه کم تفت دادم و بعد رب انار و پیاز سرخ شده و زعفران و دارچین و پاپریکا و یه کم آب ریختم . وقتی جوجه ها پختن مقداری از این سس رو جوجه ها ریختم و یا می تونید توی یه طرف جدا کنار غذاتون بزارید و موقع سرو استفاده کنید . 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰طرز تهیه ‌ موادلازم : روغن مایع 1 لیوان شکر ریز 1ونیم لیوان شیر 1 لیوان پودرکاکائو 3 قاشق غذا خوری تخم مرغ 3 عدد آردسفید 2 لیوان بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری وانیل نصف قاشق چایخوری 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
22.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کامل و نکات مهم رو بخونید 👇 این مقدار برای ۷ سیخ کوبیده می باشد. ۲۵۰ گرم راسته گوساله، ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوسفندی، جمعا نیم کیلو (حتما سه چرخه بشه) پیاز ۳۰۰ گرم یا دو عدد متوسط نمک دو ق چ گوشت باید تازه باشه سعی کنید از گوشت فریز شده استفاده نکنید و حتما سه بار چرخ بشه. پیازهارو رنده و آبشون رو در حد کنار انداختن بگیرید (لازم نیست سعی کنید تمام آب پیاز رو بگیرید) پیاز و نمک رو با گوشت مخلوط کنید و ۵ دقیقه چنگ بزنید و سپس ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدید (هرچقدر گوشت بیشتر ورز بخوره خوشمزه تر میشه و احتمال افتادن از سیخ هم کمتر میشه)؛ ۹۰ گرم از گوشت رو بردارید و سیخ بگیرید حتما باید روی سیخ شیار ایجاد کنید که باعث نی افتادن کبابها روی منقل میشه، اگر تبحر لازم رو ندارید میتونید سیخ گیر کوبیده تهیه کنید و با اون کادتون رو راه بندازید، سیخ هارو به محض گذاشتن روی منقل هر ۱۰ ثانیه یکبار تا انتها بچروخونید که کباب هاتون نریزه، نوش جان. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونم مدلای خیلی قشنگتری هم هستو بقیه انجام دادن.... ولی برای آش_نذری که باید سریع کاسه ها رو تزیین کنین. این مدلا هم، یه جورایی قشنگه و شیک... هم درست کردنش سرعت داره و خیلی وقتتون رو نمیگیره رنگ زرد همون کشکه با زعفرون دم کرده قاطی کردم. نکته: تا اش رو ریختی توی کاسه. سریع شروع کن به تزئین. اگر روی آش ببنده و سفت بشه، دیگه نمیشه به این سبک تزیین کرد. نکته: نعنا داغ رو با روغن جامد درست نکنید. فقط باروغن مایع و تقریبا شل باشه 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه کیک مرغ 🍰🍗🍰🍗🍰 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نوتلایی مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان آب 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 2 لیوان آرد 2 قاشق غذاخوری نوتلا(شکلات صبحانه نوتلا یا هر نوع شکلات دیگر) طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را با همزن دستی هم بزنید(نیاز نیست خیلی هم بزنید ، با هم مخلوط شوند کافی است). آب ، روغن مایع ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. نصف مایه کیک را داخل قالب کیک که با روغن مایع چرب کردید بریزید. نوتلا را به مایه کیک باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. پخت کیک را با خلال دندان تست کنید. بعد از بیرون آوردن از فر روی کیک گرم را با دستمال بپوشانید و 15 دقیقه صبر کنید. سپس قالب را برگردانید و کیک را از قالب بیرون آورید. روی کیک پودر قند بپاشید و سرو کنید. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گراتن کلم مواد لازم : یک عدد کلم کوچک گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ای قرمز ۲ عدد پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم در ابتدا کلم ها را خرد کرده و کمی در آب بپزید تا نرم شود و آن را در ظرف فر ریخته . سپس فلفل دلمه ای ها را خرد کرده و تفت دهید و به کلم ها اضافه کنید همین طور پیاز را خرد کرده و سرخ کنید وقتی که کمی طلایی رنگ شد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید و نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و در ظرف فر ریخته در انتها سس بشامل و پنیر را اضافه کرده و در فر قرار داده برای سس بشامل: ۱ قاشق غذا خوری کره ۲ قاشق غذا خوری آرد ۱ لیوان شیر یا ۳۰۰ گرم خامه نمک و فلفل به میزان دلخواه پنیر پیتزا یا پارمزان _سس بشامل : در یک قابلمه ی کوچک کره رو آب کرده ، آرد رو اضافه کنید و مثل حلوا کمی سرخ کنید کمی که داشت تغییر رنگ می داد شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا کمی غلظت بگیره پ.ن : دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ۳تا ۵ دقیقه هم گریل فر . 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🌸🌺 آرزویم این ‌است ؛ 🌺🌼 ڪہ دلت خوش باشد ... 🌸🌺 نرود لحظہ‌اے از ... 🌺🌼 صورتِ ماهت لبخند ... 🌸🌺 نشود غصّہ ... 🌺🌼 ڪَمی نزدیڪت ... 🌸🌺 لحظہ‌هایت ... 🌺🌼 همہ زیبا و قشنگ ... 🌸🌺 از خـدا مےخواه... 🌺🌼 ڪہ تو را ... 🌸🌺 سالم و ... 🌺🌼 خوشبخت بدارد ... 🌸🌺 همہ عمر ... 🌺🌼 و نباشی دلتنگ ... 🌸🌺 و بدانی ڪہ ... 🌺🌼 ڪَسی هست هنوز ... 🌸🌺 ڪہ تو را یاد ڪند ... 🌺🌸چهارشنبـه‌تـون گــلـبــارون🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا سیب زمینی سیب زمینی اب پز 5 عدد پنیر موتزارلا 2-3 قاشق غذاخورب کره 1 قاشق سوپخوری مواد رویه هویج پخته 1 عدد نخود فرنگی پخته 1 ½ لیوان ذرت پخته 1 فنجان سوسیس 1 فنجان فلفل قرمز و سبز 1 فنجان پنیر موتزارلا 1 فنجان سیب زمینی ابپز را رنده کرده و با کره و پنیر موتزارلا مخلوط می کنیم و در کف ظرف سرو پهن می کنیم. سپس همه مواد را روی سیب زمینی ریخته روی ان را با پنیر موتزارلا پوشانده و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیق قرار می دهیم تا پنیرها طلایی شود. 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانيا سيبزمينى سيب زميني:3-4عدد گوشت چرخ كرده:250-300گرم پياز:1-2عدد فلفل سبز:1عدد فلفل قرمز:1عدد گوجه فرنگي:1-2عدد رب گوجه فرنگي:1 ق غ رب فلفل:1 ق چ سير:1-2حبه نمك،پودرفلفل سياه و پودر فلفل قرمز:به مقدار لازم ✍🏻طرز تهيه ابتدا پياز و فلفل ها را خرد كرده و با مقداري روغن آنهارا تفت ميدهيم، سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد و خوب تفت دهيد و گوجه فرنگي هايي كه قبلاً خُرد كرده بوديد را همراه با رب گوجه فرنگي،رب فلفل و ادويه هارا به مواد اضافه كنيد و دوباره مواد را تفت دهيد سپس آن را از روي اجاق گاز برداريد. سيب زميني هارا پوست كنده و نازك برش دهيد و به صورت 4 لايه سيب زميني در داخل ظرف شيشه اي مربع شكل قرار دهيد(بين هر لايه از سيب زميني پاشيدن نمك و فلفل و مقداري پنير پيتزا فراموش نشود)مخلوط گوشت و مواد را بطور يكسان روي سيب زميني ها بريزيد و روي آن پنير پيتزا اضافه كنيد، و دوباره 4 لايه سيب زميني بر روي آن اضافه كنيد. و در آخر لازانياي سيب زميني را كه آماده كرديد در داخل فري كه از قبل180c-190c گرم شده است قرار دهيد(كمي قبل از پختن كامل لازانيا روي آن مقداري پنير پيتزا اضافه کنید 🍫🍩Ashpazy irani🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭