eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘🍛خورش بامیه🍛🥘 ۸۵۰ گرم باميه ۸۵۰گرم گوشت ماهيچه یا مغزران گوساله ۴ قاشق سوپ خوری آبليمو ۴ قاشق پياز سرخ شده ۳ قاشق سوپ خوری رب گوجه نمک و فلفل به مقدار کافی 🍲طرز تهيه 🍲 بعد از شستن گوشت آن را قطعه قطعه ميکنيم و با پياز سرخ شده تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آنها را در قابلمه می ریزیم و می گذاریم با مقداری آب روی حرارت کم  بپزد و گوشتها کامل بپزند از طرف دیگر باميه ها را ميشوریم فقط باید حتما چوبهای ته آنرا بگیریم، قبل از آنکه بامیه ها را به خورشت اضافه کنیم باید آنها را در ظرف آب جوش همراه با کمی نمک بریزیم و بگذاریم تا بپزد. باید حواسمان باشد تا باميه ها زیاد پخته نشود تا لیز نشوند. رب و آب ليمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از حدود ۲۰دقیقه بامیه ها را به خورشت اضافه کرده تا جا بیفتد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
هيچ وقت جوجه وچنجه روباهم توى يك سيخ نكنيد📛 چون زمان پخت اين دو باهم متفاوته و هيچكدوم خوب نميپزه اگه ميخواهيد گوشت قرمز كنارجوجه باشه بهتره ازكوبيده استفاده كنيد🙃 #ترفند_آشپزی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی🍛 💢اگر #حلیم تون بعد از یکی دو ساعت کمی سفت شد به هیچ عنوان آب نریزید ! چون اضافه کردن آب مجدد باعث ترش کردن معده میشه ، میتونید از شیر استفاده کنید طعم خیلی خوبی به حلیم میده. درنهایت در ظرف سرو بکشید و کمی روغن روش بدید و با دارچین و کنجد تزیین کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند خوشمزه تر شدن #كوكو_سبزی 🌮🥙 برای خوشمزه تر شدن كوكو سبزی🍃👇 از گردوی خرد شده و زرشك استفاده كنید؛ كوكوی شما بسیارخوشمزه می شود ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
سبز ماند‌ن جعفری در سوپ🍃 همیشه د‌ر پایان پخت سوپ و سس، به آنها جعفری اضافه کنید‌ تا عطر و طعم و رنگ جعفری حفظ شود‌. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش درست کردن #لازنیا 🧀🍕😍 اگه تازه رسیدید خونه و هنوز شامی درست نکردید با فیلم آموزشی بالا در کمتر از 20 دقیقه یک لازنیای خوشمزه حاضر کنید.😋 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#بال_کبابی_در_هواپز #هواپز بال کبابی در هواپز بدون تزیین 😎 بالهای مرغ رو از چند ساعت قبل تو ماست و کمی مایونز و خیلی کم سس خردل و پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران بخوابونید بعد با استفاده از سه پایه کوتاه و دمای 350 درجه فارنهایت و حداکثر قدرت وزش باد و زمان 15 دقیقه بالها رو تو هواپز بپزید. در نیمه های پخت یکبار بالها رو زیر و رو کنید. ممکنه این زمان برای دستگاه شما طولانی تر یا کوتاه تر باشه . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
✍#نکته_تهیه_جوجه_کباب 🍗بیشتر افراد از فلفل دلمه ای خرد شده  استفاده می کنند. توصیه ما این است که فلفل را رنده کنید تا طعم و خاصیت های فلفل در این گوشت ها نفوذ کند و طعم متفاوتی داشته باشد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
از بین بردن بوی #زهم_مرغ 🍗🥕 برای از بین بردن بوی زهم مرغ می توانید🍃👇 چند عدد هویج به آن اضافه کنید. با اینکار هم بوی زهم مرغ از بین می رود و هم طعم بهتری می گیرد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترشی_گیلاس مواد لازم :👇 گیلاس ۱کیلو شکر ۳ قاشق غذاخوری سرکه ۱/۵ لیتر فلفل سیاه درسته ۱۰ عدد برگ بو و رزماری تازه تعدادی آب ۱ استکان طرز تهیه: ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_صبحانه فانتزی و خوشمزه خمیرو که باز میکنی مستطیل شکل کره میمالی وشکر دارچین میپاشین بعد رول میکنین رومال میزنین یکم شکر روش میپاشید میزارین فر ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani