eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_صبحانه فانتزی و خوشمزه خمیرو که باز میکنی مستطیل شکل کره میمالی وشکر دارچین میپاشین بعد رول میکنین رومال میزنین یکم شکر روش میپاشید میزارین فر ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥄#مارمالاد_انجیر 🍮مواد لازم مارمالاد:انجیر کاملا رسیده و نرم یک کیلو،شکر هفتصد و پنجاه گرم تا یک کیلو،پودر ژلاتین یک ق مرباخوری سر پر،آب سرد یکچهارم لیوان،آبلیمو یک ق غذاخوری،هل چهار تا پنج عدد 🥣طرز تهیه مارمالاد:انجیرهارو داخل غذاساز کمی له کنید(خیلی له نکنید که زیاد آب بندازه)،بعد به همراه شکر و هل روی شعله متوسط بذارید تا بپزه و قوام بیاد.در این زمان،ژلاتین رو روی آب بپاشید و بذارید روی بخار کتری تا کاملا حل بشه و به مارمالاد اضافه کنید.وقتی کاملا مارمالاد قوام اومد و شیشه ای شد،آبلیمو رو اضافه و شعله رو خاموش کنید.وقتی کاملا سرد شد توی شیشه بریزید.👌 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥙🥪یه غذای نونی راحت و خوشمزه 😋اول یه دونه پیاز و تفت دادم تا طلایی شد و زردچوبه و فلفل زدم و فیله ی مرغ و مکعبی خورد کردم ریختم داخلش و به اندازه ی یه فنجون آب اضافه کردم درشو گذاشتم تا آروم بپزه. بعد رفتم سراغ کدو بادمجونا و ویه کم تو روغن سرخ کردم لازم نیست کامل سرخ بشه بعدم قارچها رو سرخ کردم با فلفل دلمه ایی رنگی ،همه ی اینا رو روغن اضافیشو گرفتم و به فیله ی مرغ اضافه کردم و دو قاشق غذاخوری رب و مقداری نمک هم اضافه کردم و گذاشتم یه ربع جا بیوفته بعدشم سیب زمینی ها رو نگینی تو این فاصله سرخ کردم و به صورت جداگانه موقع سرو روش کشیدم . به همین راحتی و خوشمزگی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
توت فرنگی‌های شكلاتی ویژه 😍😍 اگر طرفدار شكلات‌های گران قيمت نيستید، در خانه با كمی شكلات و توت فرنگی مي‌توانید دسر خوشمزه و عاشقانه‌ای داشته باشيد! فقط كافي است از دستور ساده زير استفاده كنید: توت فرنگی ها را شسته و اجازه دهيد خشك شوند. شكلات را به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم) آب كنید. توت فرنگی‌ها را در شكلات آب شده فرو ببرید و روی كاغذ روغنی قرار دهید تا شكلات ببندد. مي‌توانید قبل از بستن شكلات، قسمت شكلاتی توت فرنگی‌ها را مغز گردوی خرد شده، فندق يا مغزهای ديگر، شكلات رنده شده يا شكلات سفید تزيين كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#خوراک گوشت گوشت چرخ‌کرده را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و پیاز را به آن اضافه می‌کنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. و خوب تفت می‌دهیم. سیب‌زمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخ‌کرده خود اضافه می‌کنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است  و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
6.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_انار خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ذرت_مکزیکی 🌽🍨 ذرت شیرین قارچ پنیر پیتزا سس مایونز نمک، فلفل سیاه، آویشن کمی سس تند یا پودرفلفل تند #ذرت_مکزیکی 🌽🍨 قارچ ها رو ورقه ای خرد کنید و همراه با ذرت بخار پز کنید. بعد از پخت قارچ نمک و ادویه هارو اضافه کنید بعد داخل ظرفی بریزید و سس مایونز و پنیر پیتزا رو روش بریزید و مخلوط کنید و بعد داخل ظرف های تکی سرو کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍥شله خرمایی دسری مقوی و خوشمزه😋 ✍️طرز تهیه شله خرمایی : یک لیوان تا یک و نیم لیوان پر خرما را با سه لیوان آب جوش بگذارید تا نرم شود و بعد در مخلوط کن یا با گوشتکوب برقی خوب پوره کتید. یک لیوان آرد که بهتر است سبوسدار باشد را تفت دهید تا طلایی شود، به رنگ نخودچی شود. سپس آرد را به پوره خرما اضافه کنید و سریع هم بزنید در این مرحله اگر دوست دارید حدود ۳۰ گرم کره یا سه تا چهار قاشق روغن اضافه کنید. در صورت تمایل حدود ۲ قاشق گلاب اضافه کنید و سریع هم بزنید اگر موادتان سفت بود آب جوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسد نباید مثل حلوا سفت و خودش را جمع کند و از ظرف جدا شود به حالت فرنی که در آمد از روی حرارت بردارید و آماده سرو است بسیار مقوی و گرم کننده بدن در فصل سرما است اگر محیط بیرون خنک است که هیچ و گرنه حتما داخل یخچال نگهداری کنید زیرا خرما در محیط گرم ترش می شود. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#سس_كارامل 🍾 يك سس خيلى خوشمزه براى كيك😋 🔸نصف پيمانه شکر رو در قابلمه ی ضخیم ریختم و روی حرارت خیلی کم گذاشتم(بمدت سی دقیقه) تا شکر کم کم آب بشه و قهوه ای بشه وقتی شکر آب شد ٢٠گرم کره رو اضافه کردم و هم زدم تا کره حل بشه بعد دو قاشق غذاخورى خامه بنماری شده رو به مواد اضافه کردم و مرتب هم زدم تا سس یکدست و غلیظ بشه. وقتی کیک اماده شد سس گرم رو روی کیک ریختم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند موقع سرخ‌کردن بادمجان، یکی‌دو لایه بادمجان هم روی آنهایی که در حال سرخ شدن هستند بذارید. این‌کار باعث می‌شود در مراحل بعد که می‌خواهید ردیف‌های رویی رو سرخ کنید روغن کم‌تری مصرف بشود. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#سالادكرفس_گشنيز 🍃🥗 🔸٥ليوان ساقه و برگهاي جوان كرفس(خرد شده)+٣/٤ليوان برگ گشنيز+١پيازچه خرد شده+نصف يك فلفل قرمز تند 🔸براي سس:٤ق غ آبليموي تازه+يك ق غ سركه سيب+دو ق غ روغن زيتون ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani