eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
3.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش تزیین سیب🍎🍎 👆✨👆✨👆✨👆
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم پلو شوشتری ☝️ پیشنهاد من به شما... 👇👇 حتما واسه ی بار تست کنید 👌👌👌😍 👆✨👆✨👆✨👆
3.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت شیشه ای،غذای مقوی برای بچه ها و بزرگترها،گوشت هارو بعد از اینکه در شیشه قرار دادین در ظرف رو ببندید و شیشه رو در آبجوش یا غذای در حال پخت قرار بدید،گوشت کم کم پخته و بسیار مقوی و خوش طعم می شود.حتما امتحان کنید. 👆✨👆✨👆✨👆
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستای خوبم،سبزی موجوددرکوکوسبزی،همون سبزی‌های موجود درسبزی پلو هست یعنی مقادیر مساوی از: گشنیز،شوید،جعفری،پیازچه،تره،میشه از سیر تازه هم استفاده کنید مواد لازم: تخم مرغ:۳عدد سبزی خوردشده:۱۵قاشق غذاخوری ارد سفید:۱قاشق غذاخوری آرد فلفل سیاه فلفل سفید زردچوبه:۱قاشق چای خوری نمک زرشک:۱/۵قاشق غذاخوری گردوخور شده:۲قاشق غذاخوری مقادیر زرشک وگردو سلیقه ای و حتی قابل حذف هست
4.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک اسفنجی موادلازم: ۶۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. ۳ عدد زرده تخم مرغ شیر ۴۵ گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. ۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان😍😋 👆✨👆✨👆✨👆
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
3.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#راحت_الحلقوم 5لیوان آب آلبالو * به جاش از آب لبو استفاده کنید 1 لیوان شکر 5 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1 قاشق مرباخوري كره 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹#سنتی پودر نارگیل همه ی مواد با هم مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته وهم میزنیم تا سفت بشه حدود 20 دقیقه زمان میبره تا حاضر بشه بعد درلیوان ریخته تو یخچال گذاشته وبعد از داخل لیوان در آورده و اطرافش را به پودر نارگیل آغشته کرده وبا چاقو به اندازه دلخواه برش میزنیم نکته : لیوان پلاستکی باشه بهتر یا یک بار مصرف آب رو داخل لیوان ریخته وخالی کنید بعد مواد رو تو لیوان بریزید . الان که آلبالو نداریم میتونیم از میوه های دیگه استفاده کنیم... ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌👆✨👆✨👆✨👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هویج ۱ عدد پیازچه ۶ عدد فلفل کاپی۲ عدد آرد سفید گندم ۹۰۰ گرم (۶ پیمانه) شیر گرم ۲ پیمانه آب گرم یک و نیم پیمانه نمک یک و نیم ق چ مخمر (خمیر مایه ) ۲ ق غ روغن زیتون نصف پیمانه روغن 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
۳/۵لیوان هویج رنده شده ۶ق غ پودر شکر نصف لیوان آب ۴۰عدد بیسکوویت پتی پور ساده ۴۰عدد بیسکوویت پتی پور کاکائویی ۱ق غ پودر کاکائو گردو پودر شده ۲ق غ ۸۰گرم شکلات آب شده پرک بادام به میزان لازم بیسکوویتها رو داخل غذا ساز ریخته وپودر کنید .هویج رو پوست گرفته رنده ریز بزنید وداخل قابلمه بریزید شکر وآب رو اضافه ورو حرارت ملایم بزارید بپزه وآبش کشیده بشه بعد داخل غذاساز پوره کنید .پوره هویج رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید وبه یک قسمتش بیسکوویت ساده پودر شده اضافه ومخلوط کنید تا خمیری شه.قسمت دیگر را هم با بیسکوویت پودر شده کاکائویی وپودر کاکائو وگردو مخلوط،همزده تا خمیری شه. کاغذ روغنی رو با روغن مایع چرب کنید وخمیر ساده روش بزارید ویک کاغذ روغنی روش بزارید وبا وردنه صاف کنید تا بشکل مستطیل دربیاد.با خمیر کاکائویی هم همین کارو بکنید .بعد خمیر کاکائویی رو روی ساده بزارید وکاغذ روغنی رو جدا کنید وبا وردنه بکشید که دولایه بهم بچسبن وآروم رول کنید وکاغذ رو دورش بپیچید وبرای نیم ساعت بزارید داخل فریزر وبعد برش بزنید وانتها رو داخل شکلات آب شده بزنید وپرک بادام بزارید روش . 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🥪 مواد لازم: ▫️ژانبون ۳۰۰ گرم ▫️فلفل دلمه ۱ عدد ▫️سس مایونز ۲ قاشق پر ▫️پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم ▫️نان باگت دوعدد بزرگ ▫️آویشن نمک فلفل طرز تهیه: ژانبون و فلفل دلمه را ریز خرد میکنیم وبا هم مخلوط کرده.بعد سس و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم. ودر آخر پنیر را اضافه کرده خوب مخلوط کرده و در دستگاه میزاریم گرم بشه.در این فاصله نون رو از وسط برش میدیم.داخلش مواد رومیریزیم. و داخل دستگاه میگذاریم تا آماده شود 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه) ۲ عدد تخم مرغ یک عدد گوجه متوسط نمک و فلفل طرز تهیه : بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون با‌دمجون ها به شدت جذب روغن دارن.بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊 با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
دوستان کیک پنبه ای زعفرانی درست کردم دستورشو مینویسم اگه تا حالا درست نکردید حتما درست کنید کیک پنبه ای همانطور که از اسمش معلومه مثل پنبه است و بافتی بسیار نرم و پفی داره. میتونید حجم این کیک رو 2 یا 3 برابر کنید. برای تزیین کیک تولد عالیه. مواد اولیه کیک پنبه ای برای 4 نفر : وانیل 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری ماست کم چرب 1 پیمانه شکر سفید 1 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه آرد شیرینی پزی 2 پیمانه زعفران دم کرده 1/2 فنجان تخم مرغ 1 عدد 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭