eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
شربت خیار سکنجبین شربت سنکجبین در واقع یه شربت سنتی، مخلوطی از سرکه و عسله، ولی الان که دیگه عسل طبیعی گرون و کمیابه، اکثرا با شکر و سرکه درست میکنن به این صورت که ۲ لیوان شکرو با ۲ لیوان آب بزارید بجوشه در حدی که دونه های شکر حل شه. بعد یه دسته نعنای پاک و شسته شده رو با ساقه هاش بندازید توش تا رنگ و طعم بده به شربت، بعد از ۲۰ دقیقه نعناهارو دربیارید و نصف لیوان سرکه بهش اضافه کنید دوباره اجازه بدید یه کم بجوشه تا قوام بیاد. بریزید تو شیشه و تو یخچال نگهداری کنید و هروقت خواستید میل کنید 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
ژله رولی یه سینی سایز ۲۰ در ۳۰ انتخاب کنید هر بسته پودر ژله رو با سه چهارم لیوان بنماری کنین نصف لیوان بستنی بذارین بیرون یکمی نرم شه و زیاد هم نزنین تا ژله بستنیتون دو رنگ شه کف سینی رو کمی خیس کنین و یه پلاستیک فریزر روش پهن کنین، روی نایلون فریزرو کمی چرب کنین بعد ژله بستنی رو بریزین روش نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بذارین تو یخچال بمونه و بعد به صورت نواری برش بزنین و رول کنین اگه ژله بیشتر از ۴۵ دقیقه تو یخچال بمونه سفت میشه و موقع رول کردن میشکنه اگه سایز سینی مناسب نباشه و ژله کلفت شه هم رول نمیشه 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
سالاد لیمویی بروکلی با نخود و پنیر فتا سه لیوان بروکلی بدون ساقه،یک و نیم لیوان نخودفرنگی پخته یا کنسروی،سه چهارم لیوان نخود پخته،یک و نیم ق غ شوید تازه،یک ق مرباخوری پوست لیمو رنده شده،دو ق غ آبلیمو تازه،دو تا سه ق غ روغن زیتون(برای تفت دادن بروکلی)،نمک و فلفل سیاه و یک ق غ روغن زیتون،پنیر فتا(صبحانه) یا تبریزی خرد شده یک سوم لیوان طرز تهیه:بروکلی+دو تا سه ق غ روغن زیتون رو داخل تابه پنج دقیقه تفت بدید بعد نخود فرنگی رو اضافه کنید و بعد از دو دقیقه شعله رو خاموش کنید و بذارید ۱۰ دقیقه بمونه و سرد بشه.حالا داخل یک کاسه همه مواد رو باهم مخلوط کنید،نیم ساعت داخل یخچال بذارید و بعد سرو کنید. 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم پلو شوشتری ☝️ پیشنهاد من به شما... 👇👇 حتما واسه ی بار تست کنید 👌👌👌😍 👆✨👆✨👆✨👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت شیشه ای،غذای مقوی برای بچه ها و بزرگترها،گوشت هارو بعد از اینکه در شیشه قرار دادین در ظرف رو ببندید و شیشه رو در آبجوش یا غذای در حال پخت قرار بدید،گوشت کم کم پخته و بسیار مقوی و خوش طعم می شود.حتما امتحان کنید. 👆✨👆✨👆✨👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای خوبم،سبزی موجوددرکوکوسبزی،همون سبزی‌های موجود درسبزی پلو هست یعنی مقادیر مساوی از: گشنیز،شوید،جعفری،پیازچه،تره،میشه از سیر تازه هم استفاده کنید مواد لازم: تخم مرغ:۳عدد سبزی خوردشده:۱۵قاشق غذاخوری ارد سفید:۱قاشق غذاخوری آرد فلفل سیاه فلفل سفید زردچوبه:۱قاشق چای خوری نمک زرشک:۱/۵قاشق غذاخوری گردوخور شده:۲قاشق غذاخوری مقادیر زرشک وگردو سلیقه ای و حتی قابل حذف هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک اسفنجی موادلازم: ۶۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. ۳ عدد زرده تخم مرغ شیر ۴۵ گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. ۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان😍😋 👆✨👆✨👆✨👆
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راحت_الحلقوم 5لیوان آب آلبالو * به جاش از آب لبو استفاده کنید 1 لیوان شکر 5 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1 قاشق مرباخوري كره 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹#سنتی پودر نارگیل همه ی مواد با هم مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته وهم میزنیم تا سفت بشه حدود 20 دقیقه زمان میبره تا حاضر بشه بعد درلیوان ریخته تو یخچال گذاشته وبعد از داخل لیوان در آورده و اطرافش را به پودر نارگیل آغشته کرده وبا چاقو به اندازه دلخواه برش میزنیم نکته : لیوان پلاستکی باشه بهتر یا یک بار مصرف آب رو داخل لیوان ریخته وخالی کنید بعد مواد رو تو لیوان بریزید . الان که آلبالو نداریم میتونیم از میوه های دیگه استفاده کنیم... ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌👆✨👆✨👆✨👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج ۱ عدد پیازچه ۶ عدد فلفل کاپی۲ عدد آرد سفید گندم ۹۰۰ گرم (۶ پیمانه) شیر گرم ۲ پیمانه آب گرم یک و نیم پیمانه نمک یک و نیم ق چ مخمر (خمیر مایه ) ۲ ق غ روغن زیتون نصف پیمانه روغن 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
۳/۵لیوان هویج رنده شده ۶ق غ پودر شکر نصف لیوان آب ۴۰عدد بیسکوویت پتی پور ساده ۴۰عدد بیسکوویت پتی پور کاکائویی ۱ق غ پودر کاکائو گردو پودر شده ۲ق غ ۸۰گرم شکلات آب شده پرک بادام به میزان لازم بیسکوویتها رو داخل غذا ساز ریخته وپودر کنید .هویج رو پوست گرفته رنده ریز بزنید وداخل قابلمه بریزید شکر وآب رو اضافه ورو حرارت ملایم بزارید بپزه وآبش کشیده بشه بعد داخل غذاساز پوره کنید .پوره هویج رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید وبه یک قسمتش بیسکوویت ساده پودر شده اضافه ومخلوط کنید تا خمیری شه.قسمت دیگر را هم با بیسکوویت پودر شده کاکائویی وپودر کاکائو وگردو مخلوط،همزده تا خمیری شه. کاغذ روغنی رو با روغن مایع چرب کنید وخمیر ساده روش بزارید ویک کاغذ روغنی روش بزارید وبا وردنه صاف کنید تا بشکل مستطیل دربیاد.با خمیر کاکائویی هم همین کارو بکنید .بعد خمیر کاکائویی رو روی ساده بزارید وکاغذ روغنی رو جدا کنید وبا وردنه بکشید که دولایه بهم بچسبن وآروم رول کنید وکاغذ رو دورش بپیچید وبرای نیم ساعت بزارید داخل فریزر وبعد برش بزنید وانتها رو داخل شکلات آب شده بزنید وپرک بادام بزارید روش . 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
🥪 مواد لازم: ▫️ژانبون ۳۰۰ گرم ▫️فلفل دلمه ۱ عدد ▫️سس مایونز ۲ قاشق پر ▫️پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم ▫️نان باگت دوعدد بزرگ ▫️آویشن نمک فلفل طرز تهیه: ژانبون و فلفل دلمه را ریز خرد میکنیم وبا هم مخلوط کرده.بعد سس و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم. ودر آخر پنیر را اضافه کرده خوب مخلوط کرده و در دستگاه میزاریم گرم بشه.در این فاصله نون رو از وسط برش میدیم.داخلش مواد رومیریزیم. و داخل دستگاه میگذاریم تا آماده شود 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه) ۲ عدد تخم مرغ یک عدد گوجه متوسط نمک و فلفل طرز تهیه : بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون با‌دمجون ها به شدت جذب روغن دارن.بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊 با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
دوستان کیک پنبه ای زعفرانی درست کردم دستورشو مینویسم اگه تا حالا درست نکردید حتما درست کنید کیک پنبه ای همانطور که از اسمش معلومه مثل پنبه است و بافتی بسیار نرم و پفی داره. میتونید حجم این کیک رو 2 یا 3 برابر کنید. برای تزیین کیک تولد عالیه. مواد اولیه کیک پنبه ای برای 4 نفر : وانیل 1 قاشق چای خوری جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری ماست کم چرب 1 پیمانه شکر سفید 1 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه آرد شیرینی پزی 2 پیمانه زعفران دم کرده 1/2 فنجان تخم مرغ 1 عدد 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
دستور تهیه ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بزنید تا کرم رنگ شود. سپس روغن را اضافه کرده و با همزن بزنید. حالا ماست را اضافه کرده هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را چند بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید. زمانی که آرد را اضافه می کنید مواد را خیلی هم نزنید. مواد کیک را در قالب چرب شده بریزید. قالب را در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بسته به نوع فر بپزید از گالری نکته: فر را 15 دقیقه قبل گرم کنید. 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فینگر فود کیک مرغ مواد لازم سینه مرغ پخته وخرد شده: یک عدد جعفری ساطوری شده: ۲الی۳ قاشق غذاخوری خیارشور نگینی :۲الی۳عدد پیازچه خرد شده: ۱ق غ مغزگردو : نصف پیمانه سس مایونز :۲ ق غ ماست چکیده : ۲ق غ پنیر خامه ای : ۵۰گرم نمک وفلفل سیاه به میزان لازم نان تست طرز تهیه سینه مرغ رو پخته وخرد کنید جعفری ساطوری شده،خیارشور نگینی، پیازچه خرد شده،مغزگردو خرد شده، سس مایونز و ماست چکیده وپنیر خامه ای ونمک و فلفل رو مخلوط کنید اگر بعد از مخلوط کردن دیدید مایه کمی سفته یکی دو قاشق دیگه سس مایونز بزنید اطراف نان تست رو جدا کنید تو مدل اول نان رو از وسط به صورت مستطیلی بریدم یک لایه از مواد روی نان گذاشتم یک لایه نان قرار دادم و دوباره یک لایه مواد ویک لایه نان تو مدل دوم نان رو با کاتر گرد کاتر زدم روش رو یک لایه مواد ریختم و یک لایه نان قرار دادم واز کاتر خارج کردم روی کیک مرغ رو هم به دلخواه تزیین کنید بهتره کیک مرغ چندساعتی تو یخچال استراحت کنه 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍟 تركيباتش: تخم مرغ،شير آرد،ادويه هاي دلخواه به روش ويديو وبهشكل شكوفه پيازو برش ميديم،اول در محلول تخم مرغ وشير بعد تركيب آرد ميغلتانيد ،در آخر دوباره در آرد،در روغن داغ سرخ ميكنيم👍👍👍 براي مهمونياتون درست كنين و پزشو بدين😉👌 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نوتلایی مواد لازم: 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان آب 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری) 2 لیوان آرد 2 قاشق غذاخوری نوتلا(شکلات صبحانه نوتلا یا هر نوع شکلات دیگر) طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را با همزن دستی هم بزنید(نیاز نیست خیلی هم بزنید ، با هم مخلوط شوند کافی است). آب ، روغن مایع ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. نصف مایه کیک را داخل قالب کیک که با روغن مایع چرب کردید بریزید. نوتلا را به مایه کیک باقیمانده اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید. پخت کیک را با خلال دندان تست کنید. بعد از بیرون آوردن از فر روی کیک گرم را با دستمال بپوشانید و 15 دقیقه صبر کنید. سپس قالب را برگردانید و کیک را از قالب بیرون آورید. روی کیک پودر قند بپاشید و سرو کنید.
🌹🍃موادلازم: 50 گرم آرد نخودچی 50 گرم آرد برنج 200 گرم آرد سفید یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل رو مخلوط میکنیم و میذاریم کنار🌹🍃 تو یه ظرف 120 گرم پودر قند و 130 گرم روغن جامد و کمی وانیل رو با همزن خوب هم میزنیم. و بعد سه آرد رو الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم کم کم و هم میزنیم. بعد روشو میپوشونیم وبه مدت نیم ساعت میذاریمش کنار .(خارج از یخچال) بعد به اندازه یه گردو برمیداریم ،اول توی گلاب میچرخونیم و بعد توی پودر نارگیل🌹🍃 بعد تو سینیه فر کاغذ روغنی پهن میکنیم و شیرینی هارو میچینیم توش . و به مدت 15 تا 20 دقیقه میذاریم توی فر. حتما اجازه بدین خوب سرد بشه و بعد از ظرف برشون دارین ،در غیر این صورت شیرینی ها پودر میشن🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونم مدلای خیلی قشنگتری هم هستو بقیه انجام دادن.... ولی برای آش_نذری که باید سریع کاسه ها رو تزیین کنین. این مدلا هم، یه جورایی قشنگه و شیک... هم درست کردنش سرعت داره و خیلی وقتتون رو نمیگیره رنگ زرد همون کشکه با زعفرون دم کرده قاطی کردم. نکته: تا اش رو ریختی توی کاسه. سریع شروع کن به تزئین. اگر روی آش ببنده و سفت بشه، دیگه نمیشه به این سبک تزیین کرد. نکته: نعنا داغ رو با روغن جامد درست نکنید. فقط باروغن مایع و تقریبا شل باشه
یه خوشمزه اسون وفوری 🍔🍗🍔🍗🍔🍗🍔 موادلازم؛ سینه یا فیله مرغ خام مکعبی خردشده ۱عدد تخم مرغ۱عدد سس مایونزیاخامه ترش ۲ق غ آرد یک فنجان جعفری تازه خردشده ۱ق غ نمک وفلفل زردچوبه به میزان لازم 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 طرزپخت؛ همه موادراباهم مخلوط کرده ورزدهیدوسپس به شکل شامی درروغن باشعله متوسط دوطرفش روسرخ کنید.وباسبزیجات به صورت ساندویچی یابانان میل کنید. نوش جان میتونید کمی سیر یاپودرسیر هم بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸ســـــلام روزتون پُر از عطر خدا 🌾آخـرین روز 🌸مهر ماهتون بخیر 🌾ان شالله امروز از 🌸آسـمان و زمـین 🌾هر چه خوشبختی 🌸سلامتی ، برکت و 🌾هر چه مهربانیست 🌸چـو باران رحـمت 🌾بـر زنـدگی تـان ببارد @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی پیتزایی ماکارونی یه بسته نیم کیلویی ابکش کنید با سس بشامل مخلوط کنید حدود یک نیم تا دولیوان سس باشه مواد میانی ..... از هر چیزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید. من پیاز راتفت دادم با کمی روغن سینه مرغ را ریز خرد واضافه کردم وتفت دادم. پوره، دوحبه سیر ، فلفل وزردچوبه ونمک و کمی پودر اویشن و ادویه مخلوط زدم وتفت دادم فلفل دلمه وقارچ بلانچ شده که دستورش توی پیجمه را اضافه ومخلوط کردم واماده است ادامه کار...... قالب بهتره کمر بندی باشه تا راحت ماکارونی را دربیارید با روغن جامد چرب کنبد سایز متوسط فالب است بین 22تا 24سانت باشه قطر قالب نصف ماکارونی را بریزید خوب فشرده کنید سس پیتزا بربزید بعد پنیر بریزید مواد مرغی را اضافه وپنیر بریزید ومجداد ماکارونی ومراحل را تکرار کنید تا قالب پر بشه در اخر پنیر پیتزا بریزید وفویل بکشید بین فویل وپنیر فاصله باشه تا نچسبه وچند سوراخ ایجاد کنید و در طبقه وسط فر 180درجه از قبل گرم شده بمدت یکساعت در اخر فویل را بردارید وگریل کنید تا روی پنیر طلایی بشه تا گرم است اطراف قالب را جدا کنید وبذارید کمی سردتر بشه بعد برگردونید با سالاد فصل میل کنید😋 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻فینگرفود: مثلث چیکن بوفالو👇🏻 ‌ 🍗مرغ پخته و ریش ریش شده ۴ پیمانه 🧀پنیر خامه ای دو سوم پیمانه 🍝سس تند نصف پیمانه 🧂نمک نصف ق چ 🌶پاپریکا ۱ ق چ 🧄پودر سیر نصف ق چ 🌱پیازچه کوهی خرد شده یا حتی تره فرنگی ۲ ق غ 🌮نان ترتیلا یا مدیترانه ای یا روستا ۱۰ عدد (اکثر سوپر مارکت ها دارن) 🥣آرد و آب هرکدام یک چهارم پیمانه 🥚تخم مرغ همزده ۳ عدد 🥡آرد طعم دار شده ۲ پیمانه (یعنی نمک و فلفل یا هر ادویه ای که خواستین با آرد مخلوط کنید) . 🔸مواد داخلش کاملا به سلیقه خودتونه و هرچی خواستین میتونین استفاده کنین. مثلا گوشت چرخ کرده یا مایه ماکارونی. ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍫🍩آشپزی ایرانی🍩🍫 ♡ 🍭.• @ashpazy_irani .•🍭