eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز هم مثل دیروز بی خبر آمد و بی درنگ میرود ولی امروز تفاوتش با دیروز با دستان تو رقم میخورد میتونی عشق ،محبت و بخشش را جایگزین گذشته‌ کنی امروز زندگی طور دیگری رقم میخورد چون تو دیروزت نیستی ، امروزی ، با همه خوبی‌هایت که‌یکجا جمع شده است ، خدا هم با ماست هرجا خوبی هست خدا هم هست ، پس بریم که یه روز عالی رو بسازیم . پیش به سوی شادی ، زیبایی ،بخشندگی و مهربانی الهی به امید تو بفرمایید صبحانه دوستان گلم😍🍳
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش 🥯 😋👆 ___FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزیین حلوای خرما با شکلات😍 ___FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
___FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
طرز تهیه ترشی انبه با آبلیمو مواد لازم ترشی انبه با رب گوجه: سرکه ۵۰۰ گرم انبه ۴۰۰ گرم آبلیمو دو فنجان رب گوجه‌فرنگی ۲۰۰ گرم دارچین و هل کوبیده به مقدار دلخواه طرز تهیه ترشی انبه با آبلیمو : از یک روز قبل انبه را با آبلیمو و رب گوجه‌فرنگی در ظرفی حل کرده و کنار بگذارید. سپس دارچین و هل را با مخلوطی که آماده کرده‌اید، ترکیب کنید. سرکه را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود. ظرفی شیشه‌ای انتخاب کنید. ترشی را داخل آن بریزید. یکی دو هفته صبر کنید تا ترشی شما آماده شود. ___FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک لحاف بدون فر ☺️ تخم مرغ ۵ عدد شکر یک و نیم لیوان(شیرینتر دوست دارین حدودا دو لیوان بریزین) وانیل نصف ق چ اب جوش یک لیوان روغن مایع یک لیوان ارد سه لیوان بکینگ پودر دو ونیم ق چ پودر کاکایو ۳ ق غ ___FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به سبک ای... امیدوارم طبخ کنید و در کنار خانواده از طعمش لذت ببرید👌😙 ___FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
400 گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید تا یکنواخت شود سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید. سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد. برای تزیین با شکلات چیپسی خرد شده که ذوب کرده اید به کمک ماسوره روی آن خطوطی ایجاد کرده و در آخر با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین می کنیم ___FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍗 1. ۱ لیوان خامه 2. ۱۰۰گرم پنیر چدار رنده شده 3. ۱عدد تخم مرغ 4. ۲لیوان چیپس ذرت خرد شده 5. نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم 6. ۵۰۰گرم گوشت سینه مرغ 7. ۲لیوان چیپس ذرت درشت خرد شده ♨️خامه،پنیر چدار رنده شده،تخم مرغ،چیپس ریز شده ذرت و ادویجات را در کاسه ای بریزید و هم بزنید. گوشت مرغ را بلند و باریک خرد کنید و در این مواد بریزید. سپس با چیپس ذرت درشت خرد شده بپوشانید. در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید. در فر که از قبل با دمای حدود ۲۰۰درجه گرم شده به مدت ۲۰الی ۲۵دقیقه بپزید. گرم سرو نمایید ‌ ___FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
نخودفرنگی مواد لازم: نخود فرنگی: 200 گرم، سویا: 200 گرم، ذرت آب پز: 100 گرم، تخم مرغ: 4 عدد، آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری، زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری، پیاز سرخ کرده: 2 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم تصویر طرز تهیه کوکوی نخودفرنگی طرز تهیه: ابتدا نخود فرنگی را همراه ذرت و مقداری نمک آب پز کنید و داخل سبد بریزید تا آب آنها گرفته شود.در یک کاسه ذرت و نخودفرنگی، آرد سفید، پیاز داغ، سویا و تخم مرغ‌ها را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. در نهایت زعفران را همراه نمک و فلفل به مایه کوکو اضافه کنید و مواد را داخل روغن داغ بریزید. بعد از این‌که یک سمت کوکو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود. این کوکو را با سس کچاپ تزیین کرده و میل کنید _FOOD_____ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍟 ✍️سيب زمينيها رو نه خيلي نازك و نه ضخيم خلالي كنيد. در يك قابلمه آب و مقداري نمك رو به جوش بياريد و سيب زمينيها رو سه دقيقه بجوشونيد.نبايد زياد بجوشن چون پخته و نرم ميشن و موقع سرخ كردن خرد و بي كيفيت ميشن.بعد از سه دقيقه سيب زمينيها رو آبكش كنيد و بلافاصله در يك ظرف كه آب يخ(يا خيلي سرد) داخلشه بريزيد و دو دقيقه بذاريد بمونه(يا زير آب سرد بگيريد) بعد دوباره آبكش كنيد و روي يك پارچه بريزيدشون تا آب اضافش بره. حالا در تابه روغن بريزيد و بذاريد كاملا داغ بشه و بعد در روغن سرخ كنيد تا طلايي بشن.هر بار مقداري از سيب زميني رو در تابه بريزيد كه يك رديف سيب زميني در تابه باشه تا خوب سرخ بشن و بعد در آبكش فلزي بريزيد تا روغن اضافش گرفته بشه. هر ادويه اي دوست داريد بايد در اين مرحله به سيب زميني اضافه كنيد يعني بعد از سرخ شدن.بعد هم با سس دلخواه سرو كنيد.😋 ‌‌‌_______FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🌸 🌸مواد لازم شکر ۱ لیوان کنجد ۲ ق غ پودرهل نصف ق چ کره خیلی کم ابتدا یک سینی استیل رو کمی چرب کنید وبزارید کنار.یک ماهیتابه نسوز بردارید وبزارید روی حرارت تا گرم شه،شکرو بریزید داخلش(اصلا قاشق نزنید)بزارید شکر کم کم آب شه ورنگش کاراملی بشه تا موقعی که شکر کاملا آب نشده هم نزنید.حرارت باید خیلی ملایم باشه هر چند دقیقه دسته ماهیتابه رو بگیرید وتکون بدین.بعداز اینکه شکر کاملا آب شد کره رو اضافه کنید وزیرشو کم کنید که نسوزه مدام هم بزنید بعد کنجد بوداده شده رو همراه هل اضافه کنید وخوب مخلوط کنید بعد زیر حرارتو خاموش کنید تا مواد روان هست با قاشق به هرشکل واندازه ای که دوست دارید بریزید،خیلی سریع باید اینکارو انجام بدید تا مواد سفت نشه. 🔸کنجد رو هم به این صورت بوداده👈🏻کنجدهارا تمیز شسته وبزارید کمی ابش بره بعد داخل تابه بدون روغن چند دقیقه تفت بدین تا کمی رنگش تغییر کنه ‌‌ ___FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇