eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 سلام 🌷صبحتون پر انرژی و نشاط 🌸آرزو می کنم وجودتون 🌷پر بشه از عطر و رنگ خدا 🌸وصبح را سرشار از انرژی و 🌷سلامتی و نشاط آغاز کنید 🌸و امروزتون آکنده از 🌷خیر و برکت و شادی باشه 🌸 در پناه لطف الهی 🌷روزتون خوب و عالی @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️🍆🍆🍆🍆 دستور خورشت بادمجون متفاوت خیلیم خوشمزس 🍆🍆🍆🍆🍆😋😋😋😋 ___FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت سه رنگ😋 درست کردن این شربتم فوق العاده راحته و احتیاج به توضیح خاصی نیست⁣. 👈🏻فقط پنیرک زیاد بمونه رنگش میپره بهتره برای مهمونی لایه پایینش و درست کنید مهموناتون اومدن لحظه اخر عصاره پنیرک رو بهش اضافه کنید😍تا خوشرنگ و جذاب بمونه. 👈🏻گل پنیرک خشک هم عطاری ها دارن⁣ ⁣ ___FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😋 . مواد لازم🔻 آرد ۳۰۰ گرم من از آرد قنادی استفاده کردم ولی اگه در دسترس دارید از آرد نون فانتزی استفاده کنید شکر ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد گلاب ۱۰۰ گرم آب ولرم ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم عسل ۲ ق غ پودر هل ۱/۲ ق چ بکینگ پودر ۲ ق چ نمک ۱ پنس طرز تهیه🔻 آرد، بکینگ پودر و نمک رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید.تخم مرغ، شکر و پودر هل رو با دور تند هم بزنید تا حجیم و سبک بشه.حتماً بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه ی مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره.عسل، روغن مایع، آب ولرم و گلاب رو اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدوم ۳۰ ثانیه هم بزنید.مخلوط آرد رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه.داخل قالب کیک یزدی کپسول بندازید و تا ۲/۳ ارتفاع قالب رو از مایه کیک‌ پر کنید. طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بزارید بپزه.زمان پخت حدودیه و به حرارت فر بستگی داره. ___FOOD_______ 🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیاپلو سیرنشدنی برای ۵ نفر: لوبیا: ۱ کیلو گوجه: ۱ کیلو گوشت (ران گوساله): ۴۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد روغن: ۶ قاشق غذاخوری برنج: ۳ پیمانه نمک: ۲ قاشق‌ چای‌خوری فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری زمان پخت پوره گوجه و لوبیا: ۱ ساعت زمان پخت سس لوبیا پلو (گوشت+لوبیا): ۴۵ دقیقه زمان دم کشیدن برنج: ۲۵ دقیقه بعد از آماده شدن سس، برنج آبکش شده و سس رو به صورت لایه‌لایه داخل قابلمه بریزید و بذارید تا دم بکشه در هنگام دم کشیدن اگر دوست داشتید یکم زعفرون دم شده روی برنج بریزید. من ریختم. گوشت ران گوساله باید به قطعات کوچک تقسیم بشه (مثل خورشت خلال) شما میتونید به جای گوشت تکه‌ای از گوشت چرخ کرده، مرغ و یا حتی بدون گوشت لوبیا پلو رو درست کنید و لذت ببرید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باگت شکم پر مواد لازم: نان باگت 4-3 عدد سینه مرغ آبپز شده 1 عدد سیب_زمینی نگینی آبپز شده 1عدد هویج نگینی آبپز شده1عدد نخودفرنگی آبپز شده به مقدار لازم مواد سس : کره : 1 قاشق غذاخوری سرپر آرد : 1 قاشق غذاخوری سرپر شیر 2لیوان نمک 1ق چ فلفل_سیاه 1 ق چ پنیرپیتزا طرز تهیه: داخل یک ظرف کوچک کره را آب کنید، آرد را افزوده و تا زمانی که بوی خامی اش از بین برود تفت دهید. شیر را کم کم اضافه کنید و تند هم بزنید. نمک و فلفل سیاه ریخته و بعد از جوشیدن زیر گاز را خاموش کنید. در یک ظرف سس آماده شده، چاشنی و سینه مرغ را مخلوط کنید. اگر بخواهید داخل نان ها می توانید سس گوجه بمالید. مواد آماده شده را داخل نان بریزید و روش پنیر ورقه ای یا رنده شده بریزید. و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روی نان ها سرخ شود بپزید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موجور کدو مواد لازم: 4_3 عدد کدو 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان آرد سوخاری یک مشت جعفری نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ،40 گرم) نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، پودر فلفل قرمز، نعناع پنیر پیتزا طرز تهیه: ابتدا کدو ها را بشویید و با قسمت درشت رنده همراه با پوست، رنده کنید و آب کدوها را خوب بگیرید. داخل ظرف بزرگی بریزید و تمام مواد بجز پنیر پیتزا را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. از مواد تکه هایی اندازه تخم مرغ بردارید و داخلش پنیر پیتزا بذارید و با دست پهن کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی موجور سرخ شود حدود 20_15 دقیقه بپزید. مجدد روی موجور پنیر پیتزا بذارید و تا وقتی که سرخ شود در فر نگه دارید. گرم سرو کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥘 😋 🔸پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم) . نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد ،یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن.‌ بعد از اینکه سرخ شد ، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همه‌ی هویج ها پخته و سرخ بشن . در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن ‌و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هم‌می زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ سرو می کنم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم یک لیوان ارد سفید یک لیوان شکر یک لیوان اب پرتقال طبیعی یک چهارم لیوان گلاب زعفران دم کرده کره و روغن دستور تهیه ابتدا اب پرتقال شکر گلاب و زعفران رو روی شعله میذارسم تا شکر حل بشه کمی بعد شعله رو خاموش میکنیم یه لیوان ارد رو الک میکنیم و تفت میدیم در حدی که ارد تغییر رنگ نده بعد از تفت هم حتما یک بار الک میکنیم روغن و کره رو اضافه میکنیم به اندازه ای که کل ارد به روغن اغشته بشه بعد شهد پرتقالی رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره و بعد توی ظرف میریزیم و سطحشو با قاشقی که چرب شده صاف میکنیم و تزیینش میکنیم نوش جان❤️ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم این هم یه کوکوی خیلی آسون و سریع و خوشمزه 😍. امیدوارم درست کنین و دوست داشته باشین 🤗. مواد لازم: قارچ یک بسته بزرگ (۴۰۰ گرم) ذرت خام یا کنسروی یک لیوان نمک و فلفل سیاه به میزان لازم پودر آویشن یک قاشق غذاخوری آرد سفید شش قاشق غذاخوری تخم مرغ سه عدد پیازداغ در صورت تمایل دو الی سه قاشق غذاخوری قارچها رو نگینی خرد می‌کنیم و روی حرارت میذاریم تا آب بندازه و آبش کاملاً تبخیر بشه. بعد اجازه میدیم تا کاملاً خنک بشه. قارچ‌ و ذرت و نمک و فلفل و آویشن و آرد رو با هم مخلوط می‌کنیم، سپس تخم‌مرغها رو اضافه کرده و مواد رو هم می‌زنیم تا یکدست بشه. از مواد با یک ملاقه کوچیک برداشته و به شکل دایره‌های کوچیک توی روغن داغ سرخ می‌کنیم. یک طرف کوکوها که سرخ شد، برمی‌گردنیم تا طرف دیگه‌شون هم سرخ بشه. به همین سادگی 😍😋. با این مقدار مواد، تعداد ده تا کوکو درست شد. راستی به نظر من با پیازداغ خوشمزه‌تره 😊. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله قلبی مواد لازم : ژله ی آلوورا نصف بسته ژله ی انار یک تا دو بسته بستنی وانیلی یک تا دو قاشق غذاخوری آب جوش دستور تهیه : اول از همه ژله ی آلوورا رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم خوب شفاف بشه و سرد بشه. زمانی که کاملا سرد شد یک قاشق بستنی وانیلی اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه. کف سینی رو چرب میکنیم و ژله رو به اندازه ی نیم سانت میریزیم و می‌فرستیم داخل یخچال تا خوب ببنده. حالا یک بسته ژله ی انار رو با یک ونیم لیوان آب جوش حل میکنیم ومیذاریم سرد بشه (کاملا ذرات ژله حل شده باشه) وقتی ژله بستنی آلوورا خوب سفت شد با کاتر قلب قالب میزنیم و مانند فیلم به دیواره های جام میچسبونیم. دوباره برای ده دقیقه جام ها رو میذاریم داخل فریزر تا قلب ها حسابی سفت بشن و به ظرف بچسبن. حالا ژله ی انار رو که حسابی سرد سرد شده رو خیلی آروم داخل جام ها میریزیم و پر میکنیم و دوباره میذاریم یخچال برای سه تا چهار ساعت تا خوب ببنده. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حدودا برای ۸ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم سیب زمینی ۵ تا ۶ عدد پیاز ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجه ۱ ق غ کره هم در صورت تمایل 1 ق غ پنیر پیتزا اختیاری مقداری سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم ، رنده ریز کردم و بهش نمک و کمی کره اضافه کردم . میتونین به جای کره روغن اضافه کنین . پیاز رو نگینی کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی کردم و ریختم داخلش . بعد نمک و زردچوبه و رب ریختم .یه کمی که تفت خرد خاموش کردم . از سیب زمینی به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم و توسط یه استکان وسطش رو گود کردم تا به شکل کاسه در بیاد . بعد از مواد گوشتی داخل کاسه ریختم . تا همین جا کار تمومه . من یه کوچولو روی هر کدومشون پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم تو فر فقط گریل رو روشن کردم آب بشه پنیر . بدون پنیر پیتزا هم میشه کاملا اختیاریه و می تونین همین طور سرو کنین و یا کمی سس بریزین . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم : ماست 1لیوان سوسیس مقداری خرد شده پنیر پیتزا 100 گرم(1لیوان) ماست 1 لیوان گوجه فرنگی 1عددبزرگ تخم مرغ 2 عدد زیتون سیاه مقداری جعفری خرد شده مقداری آرد 2تا 2/5لیوان طرز تهیه : طبق ویدئو تمام مواد رو خرد کنید. ابتدا تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد وبعد پنیر پیتزا را بریزید وکمی هم بزنید وبقیه مواد بجز آرد رو به نوبه بریزید وهم بزنید ودرآخر آرد را کم کم اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد (مثل ماست سفت) وبعد در تابه 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید واز مواد به اندازه کافی بریزید وبا حرارت متوسط سرخ کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ شکم پر مواد لازم: قارچ درشت به تعداد دلخواه پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم فلفل خرد شده ۵۰ گرم ژامبون خرد شده ۱۰۰ گرم گردو خرد شده ۵۰ گرم پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم نمک،فلفل،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم ساقه قارچ رو جدا میکنیم و با قاشق داخل قارچ رو کمی خالی میکنیم.🥄 تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل قارچ‌ها رو باهاش پر میکنیم و روشون رو پنیر پیتزا میریزیم. داخل سینی فر رو فویل میندازیم و قارچ‌ها رو داخلش میچینیم. حدود ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم. قارچ ها موقع پخت آب میندازن این طبیعیه. بعد از آماده شدن داخل ظرفی که دوست دارین بذارین و با ریحون تزئینش کنین. این میزان مواد پنیری برای ۸ تا قارچ بزرگ کافیه. و نکته اینکه از پنیر خامه‌ای که نمک داره استفاده کنین خوشمزه تر میشه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت پنیری ژامبون😋 براتون این کتلت بینظیر و متفاوت رو آماده کردم. یه غذای خیلی خوشمزه و سریع که میتونید خیلی راحت تو خونه درست کنید. حتی میتونه یه گزینه عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاتون هم باشه. به جای ژامبون میتونید از گوشت چرخ‌کرده و مرغ هم استفاده کنید. ویدیو رو حتما ببینید و این غذای خوشمزه رو از دست ندید👌🏻 مواد لازم: آرد یک پیمانه بیکینگ پودر دو ق.چ نمک و فلفل تخم‌مرغ یک عدد شیر سه‌چهارم پیمانه + دو ق.غ پنیر چدار رنده‌شده یک و ربع پیمانه ژامبون خرد‌شده یک و ربع پیمانه پیازچه ریز خردشده یک‌و‌نیم پیمانه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان مواد اولیه برای تهیه خمیر نیاز داریم به :👇 دو پیمانه آرد شیرینی پزی نصف پیمانه شیر خشک قنادی نصف پیمانه روغن مایع یک قاشق غذاخوری پر مایه خمیر یک قاشق غذاخوری شکر یک قاشق مرباخوری نمک یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر آب ولرم یک پیمانه( کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضاف بماند) تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد( مدت زمان عمل آمدن خمیر به دما بستگی دارد) بعد از عمل امدن، پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم و به اندازه نارنگی به طور مساوی تقسیم میکنیم و به قطر نیم سانت خمیر را باز میکنیم. روی هر خمیر رو کره رومال میکنیم. روی هم قرار میدیم تا مجدد عمل بیاد. بعد از عمل اومدن خمیر رو وردنه میکشم. با کاتر پیتزا یا چاقو به نسبت مساوی مثل برش های پیتزا برش میزنیم. نوتلا یا مارمالاد زده و رول میکنیم. مجدد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم، به مدت نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه(توجه کنید فر گرم باشه، و وقتی رول کردیم حتما استراحت بدیم بعد تو فر بزاریم). _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
. گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم پیاز: 1 عدد سیب زمینی: 2 عدد لپه: 250 گرم مغز گردو: 75 گرم سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم تخم مرغ: 5 تا 6 عدد روغن مایع: به میزان لازم زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل و ادويه كاري : به میزان لازمگوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل،ادويه كاري زعفران و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید. اين مقدار مواد براي شيش نفره. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد کلم و مرغ😌😌😌 مواد لازم خیارشور خرد شده شوید تازه خرد شده ماکارونی پخته شده کنسرو ذرت کلم پیچ از کاهوی پیچ هم میتونید استفاده کنید ماست و ماست چکیده مایونز کمی پودر سیر و نمک و فلفل سیاه نعناع خشک و یا پونه کوهی فیله مرغ بچه ها مرغ رو باید ابپز کنید. دوستای گلم اگر طعم شیرین دوست دارید کشمش خم میتونید اضافه کنید.با کلم به نطرم خوشمزه میشه از مغز گردو هم میتونید استفاده کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : سینه مرغ فیله 5 عدد اسفناج منجمد برای هر سینه مرغ یک استکان پنیر موتزارلا یا گودا به میزان دلخواه کره یا روغن نمک و فلفل به میزان لازم طرزتهیه : ابتدا اسفناج ها ی منجمد رو در تابه ریخته وبا کره یا روغن تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود، بعد پنیررو اضافه کرده وکمی نمک وفلفل (میتونید ادویه دلخواه اضافه کنید) زده ومخلوط کنید. طبق ویدئو وسط سینه های مرغ راتا نیمه برش زده و کیسه فریزری انداخته وبا گوشت کوب کمی بکوبید و مقداری مواد میانی گذاشته وباز روی سطح مرغ نمک زده و کمی روغن زیتون یا کره آب شده زده وبزارید در تابه تا هر طرف مرغ ها سرخ شود میتونید بزارید در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇___FOOD_______ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇___FOOD_______ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندويچ لذيذ که سریع درست میشه ومیتونید موادش رو آماده کنید وبزارید یخچال وهروقت خواستیدبپزیدو سرخ کنید 🤗 طرز تهیه : نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید) از هر کدام 1 قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه از هرکدام 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ ومایونز از هر کدام 1 قاشق چایخوری سس تند(دلخواه ) و سویا سس 1 قاشق چایخوری سیر وزنجبیل پوره شده (میتونید استفاده نکنید) 💁🏻‍♂️ همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید. تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید 🔥 یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده 🔪 ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید 🔥👌🏻 تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود 🤤 وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید نوش جان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه جوجه شمالی 😍👩‍🍳⁩ . . الان که دستمون از شمال و سفر رفتن کوتاهه بهترین کار درست کردن غذاهایی که ما رو یاد اونجا میندازه 😍 امروز با هم بریم یه اکبر جوجه درست حسابی بپزیم 😉 . . . فوت کوزه گری : بهتره ظرفی که برای پختن استفاده میکنید نچسب باشه 👌 عموما فکر میکنن اکبر جوجه توی روغن فقط سرخ میشه ولی اینطوری نیست همون‌طور که دیدین توی آب روغن و کره اول با بهار آب پخته و بعدش سرخ میشه حدود یک تا دو ساعت طول می‌کشه 👌 رب انار هم که یکی از جذاب ترین قسمت های این غذا هستش میتونید با کمی آب و روغن زیتون بدون بو رقیقش کنید . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله رولی😋 طرز تهیه🔻 یک بسته ژله رو با یک لیوان آب داغ مخلوط کنید و خوب هم بزنید روی حرارت غیر مستقیم بن‌ماریش کنید تا ذرات ژله خوب آب بشه یک‌بند انگشت مارشمارلو به ژلتون اضافه کنید و اجازه بدید اونم. آب بشه(این کار باعث میشه ژلتون ترک نخوره ) حالا دو قاشق غذا خوری پر بستنی وانیلی بریزید (بستنی از قبل بیرون بزارید تا کمی نرم بشه ) خیلی هم‌نزنید همین که بستنی آب بشه کافی کف سینی یا ظرفتون رو مشمبا بزارید و ژله ها رو داخلش بریزید ۴۵ دقیقه داخل یخچال بزارید بیشتر یا کمتر نمونه چون ژله هاتون ترک می خوره اندازه سینیتون برای هر ژله باید ۲۵×۲۰باید باشه اکر اندازه سینی رو دقت نکنید باز هم ژله هاتون ترک می خوره بعد از اینکه از یخچال دراوردید دورش برش بزنید تا کارتون تمیز تر بشه و بعد برش بزنید و رول کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇