eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
4.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رول_سبزیجات یکی از اسانترین طرز تهیه مرغ هست سینه مرغ به تعدادی که نیاز هست تهیه میشه و در موادی مثل فلفل ونمک وپودر سوخاری و آب لیمو و پاپریکا و آب پیاز و روغن زیتون و رب فلفل قرمز و مرینت میشه( مواد بر اساس ذائقه می تونه متغیر باشه) سپس فلفل دلمه ای قرمز و سبز، هویج، سیب‌زمینی وپنیر موزارلا که به یک اندازه بریده شده اند داخل سینه مرغ گذاشته شده ورول می‌شود. با یک خلال چوبی فیکس میشه و داخل سینی فر قرار داده میشه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکویت خرد شده+ خامه صبحانه زده همراه پنیر ماسکارپونه یا خامه ای یا لبنه + کمپوت هلو یا هر کمپوتی که دوست دارید چرخ شده! _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
200 گرم کره در دمای اتاق 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ،80 گرم) 1 عدد تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری شکر 1 استکان ماست (84 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 4 الی 4.5 لیوان آرد برای روی بیسکوییت: شکلات سفید و شیری تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (با دست یا همزن دستی) سپس آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. خمیر را داخل قالب بیسکوییت بذارید اگر قالب ندارید میتوانید هر شکلی که دوست دارید بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی بیسکوییت کمی سرخ شود بپزید (حدود 20_15 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد) بعد از بیرون آوردن از فر وقتی که بیسکوییت ها سرد شد از قالب بیرون آورید و در شکلات آب شده به روش بنماری بزنید و داخل ظرف سرو بچینید. (برای اینکه ظرف سرو شکلاتی نشود بعد از اینکه بیسکوییت ها را در شکلات زدید روی کاغذ روغنی بذارید و وقتی شکلات سفت شد داخل ظرف بچینید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب دیگی متفاوت مواد لازم : گوشت چرخ کرده گوساله و گوسفندی ۵۰۰ گرم پیاز نگینی ریز خرد شده ۱ عدد پیازچه ½ پیمانه سیب زمینی حلقه ای نیم سانتی ۲ عدد بادمجان نیم سانتی حلقه ای ۱ تا ۲ عدد جعفری ریز ساطوری شده ½ پیمانه فلفل دلمه ای سبز ½ پیمانه فلفل چیلی یا دلمه ای قرمز ½ پیمانه نمک ۱ ق.چ فلفل سیاه ½ ق.چ تخم گشنیز ۱ ق.چ زیره سبز ⅔ ق.چ پودر پیاپریکا ۱ ق.چ پودر آویشن ½ ق.چ سیر ۳ حبه سس کباب : رب ۱ ق.غ آب ⅔ لیوان یا ½ لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم پودر سیر ½ ق.چ زعفران ۱ تا ۲ ق.غ روغن مایع ۲ ق.غ دمای فر گازی ۱۸۰ درجه و زملن ۳۰ دقیقه با فویل و ۳۰ دقیقه بدون فویل + ۱۵ دقیقه تا برشته شدن با گریل دمای فر برقی ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه با فویل ۴۵ دقیقه بدون فویل و حالت کانوکشن . حرارت بالا و پایین المنت _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر ماهی تابه رژیمی هم ندارید از ماهی تابه چدن یا تفلون استفاده کنید ماهی تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش کن نمیخواد چرب کردن هم نمیخواد شعله کم باشه همه چیز حله ، مثل وقتی که برنج دم میزارید. تا نون کم کم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینی بزارید رو نونها و اجر رو سینی باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد وقتی که پنیر کم کم آب میشه دوتا نون بهم بچشپن عزیزان مواد اسنک اختیاریه همون مواد پیتزا س میتونید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. سسی که به مواد زدم سس قرمز تنده این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید کمی رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه بزنید پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارکتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید به جای روغن میتونید از کمی کره استفاده کنید عالی میشه من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم کناره های نون تست رو دوست ندارید با کارد لایه نازکی برش بزنید شعله کم باشه حدود ۸ الی ده دقیقه طرف نونها برشته میشه زیادی سرخ نکنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عزیزان همراهم، اینم دستور یا این سوخاری رو درست کنید و در کتار عزیز انتون میل کنید اگه از فیله مرغ استفاده کنید بهتره ولی سینه مرغ هم میشه، سینه مرغ رو نازک برش بزنید، وقتی فیله ها طلایی شدن از روغن دربیارید روی دستمال آشپزخونه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه، اگه میخواید پولکهای فیله بیشتر باشه چند بار آرد و آب رو تکرار کنید و در آخر با هر دو دست بصورت دورانی فیله هارو توی آرد بچرخونید، فیله ماهی هم میشه با همین دستور پولکیش کرد البته ماهی حتما فیله باشه و بدون تیغ😉 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پذیرایی کن💁 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فرقی نمی‌کند آغازِ هفته باشد یا پایانش... صبح باشد یا شب... بذرِ امید؛ نه وقت می‌شناسد، نه موقعیت... هر وقت بکاری؛ شبیهِ لوبیایِ سحر‌آمیز، با اولین طلوعِ آفتابِ خواستن؛ جوانه می‌زند... و تا آسمانِ موفقیت و توانستن، اوج می‌گیرد... هرگز نااُمید نباش...! نااُمیدی، تیشه‌ی بی‌رحمی‌ست؛ به جانِ ریشه‌ی شعور و خوشبختی‌ات... پس تا دیر نشده، بذرِ جادوییِ امیدت را بکار، و معجزه‌هایت را درو کن...! صبح بخیر
1تکه کیک،خامه،پنیر خامه ای،شکر، کمی وانیل 🔺مواد را با همزن خوب مخلوط کنید و در ظرف های تک نفره بریزید و با توت فرنگی و انار تزیین کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🧇 😋 🔸ابتدا يك پيمانه نشاسته ذرت ، سه پيمانه آب سرد و نصف پيمانه آرد برنج رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا کاملا در آب حل بشن. سپس مواد رو روی حرارت گذاشته ، ٥پيمانه شیر و ٢پيمانه شکر رو اضافه میکنیم. ابتدا حرارت رو بالا برده تا مواد گرم بشن و بعد حرارت رو کم کرده و مواد رو مرتب هم میزنیم . کمی که به غلظت رسید نصف پيمانه گلاب و هل رو اضافه میکنیم و باز به هم زدن ادامه میدیم. (برای اینکه ترحلواها قالبی بشن حتما مواد باید غلیظ بشن و این زمان زیادی میبره.) سپس زعفران اضافه کرده هم میزنیم و داخل قالب میریزیم . سپس قالبهارو داخل یخچال قرار داده و یک تا دو ساعت بعد، از قالب بیرون آورده و میل میکنیم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇