1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آشپزی
اینم یه دسر خوشمزه و سریع و راحت مخصوص مهمونی و پذیرایی شیک
😋😋😋😋
___FOOD_______
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
3.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍣براي تهيه كرپ از اين مواد استفاده كنيد:
آرد يک دوم پيمانه(نصف پيمانه استاندارد شيريني پزي يا نصف ليوان دست دار فرانسوي),تخم مرغ يک عدد كوچك,شير دو سوم پيمانه,نمک يک پنس (خيلى خيلى کم),کره ذوب شده يک قاشق غذاخورى
تمام موادو در يک کاسه باهم مخلوط کنيد،بقيه مراحل در فيلم مشخصه( نازک در تابه بریزید و حتما تابه سالم و نچسب باشه).
خامه و پودر قند رو در ظرفي كه روي يخ قرار داره ميريزه و هم ميزنه كه فرم بگيره.ميتونيد از خامه قنادي استفاده كنيد.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
نان روغنی _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
نان روغنی
نان صبحانه
مواد لازم
ماست یک فنجان
خمیر مایع یک قاشق غذا خوری
شکر یک قاشق غذا خوری برای مخمر
آب گرم دوفنجان
نمک یک قاشق چای خوری
آرد به مقدارلازم
روغن به مقدارلازم
اگر میخواید نونتون شیرین بشه میتونید ۳یا۴قاشق هم شکر به مواد اضافه کنید
ابتدا خمیر مایه وآب گرم وشکرو باهم مخلوط میکنیم درشو میزاریم واجازه میدیم ده دقیقه تابمونه بعد ده دقیقه خمیر مایه روداخل یه ظرف بزرگ میریزیم وماست بهش اضافه میکنیم بچه ها اگه دوست دارید نونتون شیرین باشه تواین مرحله ۳یا ۴قاشق شکر اضافه میکنید بعد ماست هم بهش اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم بعد آرد کم کم به مواد اضافه میکنیم وخوب ورز میدیم تاخمیرمون آماده بشه بعد آماده شدن خمیر روش سلفون میکشیم وروش یه دستمال تمیز میزاریم ویجای گرم میزاریم تا آماده بشه (به مدت یک ساعت )بعد یک ساعت خمیر روش بازمیکنیم دوباره ورز میدیم واگر به آرد نیازداشت بهش آرد اضافه میکنیم وخوب ورزمیدیم تاخمیر نرم ولطفی به دست بیاد بعد از خمیر به اندازه یک گردوبزرگ برمیداریم وخمیر خوب بازمیکنیم بچه ها خمیرتون باید خیلی نازک بازبشه بعد خمیر داخل روغن داغ سرخ میکنیم وبعد سرخ شدن روی یه دستمال تمیز میزاریم تاروغنش کم بشه
نوش جان
بچه ها خمیر مایه تو اگر پف نکرده باشه هیچ مشکلی نداره
آرد تاجای اضافه کنید که به دست نچسبه.
این نون میتونید مدت زیاد داخل فریز نگهدارید بعد بزارید داخل کاروفر نرم وتازه میشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
پارافه چیزکیک شکلات و بادام
(برای 2 نفر):
برای کراست لایه:
بیسکوئیت کرمدار شکلاتی، 10 عدد
بادام خرد شده، ¼ پیمانه
برای لایه پنیری:
پنیر خامه ای، 1 بسته ( 230 گرم ) نرم شده
پودر شکر، 1 و ¼ پیمانه
پودر کاکائو تیره، ¼ پیمانه
اسانس بادام، 1 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته، 110 گرم
مواد لازم تزیین:
خامه فرم گرفته، 110 گرم
بادام پرک، 2 قاشق غذاخوری
1- بیسکوئیتها و ¼ پیمانه بادام را داخل غذاساز بریزید و خرد کنید تا با هم ترکیب شوند، کنار بگذارید.
2- داخل کاسه همزن پنیر خامه ای را بریزید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.شکر، پودر کاکائو و اسانس بادام را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید.
3-داخل ظرف سرو (در تصویر از گیلاسهای بدون پایه استفاده شده) حدود ¼ پیمانه از مخلوط بیسکوئیت و بادام را بریزید. مقداری از مخلوط چیزکیک را روی آن بریزید. سپس لایه ها را به شکلی که می بینید تکرار کنید. روی آنها را با خامه فرم گرفته و بادام پرک و یا خردههای اضافی بیسکوئیت تزیین کنید. تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#كالزونه 🥯 😋
🔸يك پيمانه آب ولرم،يك قاشق غذاخورى شكر،دو قاشق غذاخورى روغن زيتون را مخلوط كرده ،دو پيمانه آرد و دو قاشق چايخورى نمك و ،يك قاشق غذاخورى سرخالى مايه خمير فورى(دانه ريز)
را اضافه كنيد و با قاشق مخلوط كنيد.يك پيمانه ديگه آرد رو كم كم اضافه كنيد و خمير رو ورز دهيد تا جاييكه در عين لطافت به دست تميزتون نچسبه،ممكنه بيشتر از سه پيمانه يا كمتر آرد بخواهد.يك كاسه را كمى چرب كرده و خمير را داخلش بذاريد و روش رو بپوشونيد و يكساعت استراحت دهيد.
براى مواد داخلش هم گوشت چرخ كرده رو با پياز داغ و زردچوبه و فلفل سرخ كردم،بادمجان كبابى خرد شده ،كمى گوجه سرخ شده يا رب گوجه و پنير پيتزا رو اضافه كردم .مواد ميانى رو مطابق فيلم روى خمير ميذاريم و بين گلبرگها رو با قلمو آب ميزنيم تا به هم بچسبند و با دست فرم ميدهيم. يك ربع استراحت در محيط آشپزخانه ميدهيم و داخل فر ١٨٠ درجه ميذاريم تا زير نانها طلايى رنگ شود.مواد ميانى بستگى به ذائقه شما دارد.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
یکی از بهترين هدايايی كه ميتوانيد
به كسی بدهيد اين است كه
به خاطر اينكه بخشی از زندگی
شماست از او تشكر كنيد
آدمها تکرار نمیشوند
قدر همدیگر را بدانیم...
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
این سالاد خوشمزه و کامل رو با دو مدل سس خردل و عسل جذاب درست کردم
مواد سالادمون ایناست:
کاهو، سینه مرغ گریل شده(یا فیله)،گوجه گیلاسی، نخود، زیتون، پاستا(هر فرمی که دوست داشتین، پخته شده )، قارچ(با کمی روغن یه کوچولو تفت خوردن)، پنیر پراتو(دلبخواهه، میتونید پنیر نریزین)
دو نوع سس خردل و عسل:
اولی: اونی که روش فلفل سیاه سابیدم: یک دوم پیمانه سس مایونز، دو قاشق غذاخوری سس خردل زرد، یک قاشق غذاخوری سس خردل دیژون(نداشتین کلا سه قاشق خردل زرد بریزین)، عسل یک قاشق غذاخوری ، سرکه قرمز یک و نیم قاشق غذا خوری، کمی پاپریکا، نمک و فلفل. توی میکسر یا شیشه ترکیبشون کنید و بچشین و شیرینی و ترشیش رو بر طبق ذائقتون بالانس کنید
دومی: آب یک عدد پرتقال، آب نصف لیموترش، یک قاشق چایخوری زست پرتقال، یک قاشق عسل، دو قاشق غذاخوری خردل زرد(یا یک قاشق خردل زرد و یک قاشق دیژون)، چهار تا پنج قاشق روغن زیتون بیبو، کمی نمک و فلفل. توی شیشه سربسته محکم تکون بدید تا بافتش یک دست بشه .
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
17.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پفک گردویی
(پیچ انگشتی)
زرده تخم مرغ : ۵ عدد
پودر قند : ۲۰۰ گرم (حدود یک و نیم پیمانه)
گردوی خرد شده یک پیمانه
پودر هل : یک قاشق چایخوری
وانیل : یکچهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا مایه کاملا سفید و کشدار شود، سپس هل یا وانیل را اضافه کنید.
گردو را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه و با لیسک خوب مخلوط کنید. سینی مخصوص فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید، سپس از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید (البته من از قیف یکبار مصرف استفاده کردم و کمی سوراخش کردم ومواد رو تو سینی فر ریختم) و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید تا زیر آن کمی طلایی شود.
برای پخت این شیرینی، نیازی به تغییر رنگ روی آن نیست.
نکات :👇
در این شیرینی درجه حرارت خیلی مهم است باید حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غیر این صورت پف شیرینی میخوابد.
اگر شیرینی را زود از فر بیرون بیاورید روی آن حفرههای ریزی ایجاد میشود.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
سس قارچ آسان
این سس آسان بسیار خوشمزه و عالی است. سرو این سس به همراه استیک، #ماهی، #سینی_سبزیجات و پوره سیبزمینی بسیار خوشمزه میشه
مواد لازم:
قارچ، 450 گرم (خرد شده)
روغن مایع، 2 ق غ
هویچ متوسط، 1 عدد (رنده شده)
پیاز کوچک، 1 عدد (نگینی خرد شده)
آرد سفید، 3 ق غ
استاک مرغ یا سبزیجات، 2 پیمانه
خامه ترش، ½ پیمانه
نمک و فلفل
جعفری تازه خرد شده برای تزیین
طرزتهیه:
در یک ماهیتابه بزرگ قارچها را به همراه روغن مایع به مدت حدودا 10 دقیقه تفت دهید
هویچ رنده شده و پیاز را به قارچ اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید.
تا زمانیکه که مخلوط قارچ آماده میشود، داخل یک ماهیتابه آرد را تفت دهید تا قهوهای روشن شود، سپس استاک مرغ یا سبزیجات را به تدریج با همزدن اضافه کنید تا آرد گلوله نشود
مخلوط آرد و خامه ترش را به مخلوط قارچ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نمک و فلفل بچشید و سس را اندازه کنید. دوباره هم بزنید و حرارت را خاموش کنید و روی سس جعفری تازه بپاشید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
پودینگ شکلاتی
شير : يك و نيم ليوان، شكر: يك سوم لیوان، پودر كاكائو(یا شکلات تخته ای): 3 ق غ ، نشاسته ذرت: 2 ق غ، خامه صبحانه: 3 ق غ، تكه های كيك و يا بيسكويیت (در صورت تمايل): مقداری
طرز تهیه:
نشاسته، شيرسرد و شکر، پودر كاكائو رو در ظرفی ميريزيم و هم ميزنيم تا وقتی كامل با هم مخلوط بشن و ذرات نشاسته کاملا حل بشن.
بعد ميزاريم روی حرارت ملایم و با قاشق چوبی مدام هم ميزنيم تا جايی كه غليظ بشه.بعد از روی حرارت برمیداریم.
خامه رو روی حرارت غیر مستقیم قرار میدیم تا کمی گرم بشه(نجوشه).سپس به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.
توی ظرفهای تکنفره چند تکه کیک خورد شده گذاشته از پودینگ روی کیک ها ریخته و ادامه میدیم تا ظرف پربشه.
★اگرخواستید دسرها قالبی بشن به ازای هر یک لیوان شیر یک ق غ پودر ژلاتین اضافه کنید و کیک ها رو حذف کنید.
*من از شکلات تخته ای استفاده کردم خیلی خوشمزه تر شد.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇