.
ي فرني خوشمزه براي عصرونه يا صبحانه
یا ی دسر خوشمزه
.
.
.
٤ليوان شير و ٤قاشق آرد برنج و ٤قاشق شكر ميتونيد كمترشم كنيد اگه خيلي شيرين ندوست يا عسل اضافه كرد
خب اينارو تو قابلمه ميريزيم و روي حرارت مدام هم ميزنيم با شعله ي متوسط
وسطاي پخت بهش دو قاشق گلاب وزعفرون بدلخواه👌
اضافه ميكنيم و به هم زدن ادامه ميديم تا فرم بگيره
ظرفهايي كه دوست داريد توش سرو بشه فرني آماده كنيد يك لايه فرني يك لايه موز و گردو يك لايه فرني و يك لايه بسكوييت به همين ترتيب تا ظرف پر شه 😍حالا اين مثلا فرنيه🍧
روشو من با گردو و دارچين تزيين كردم
به طور سرد يا گرم سرو ميشه و خيلي خوشمزس
مطمئنا كوچولو ها دوست خواهند داشت🧒🏼
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا پنجرهای🍕🍆🌶🍅🌽🍈
این پیتزا هم با نون باگت درست میشه، مثل فیلم و کاری که من انجام میدم نون باگت رو بُرش بدید و خمیر اون رو خالی کنید. و یک جسم سنگین روش قرار بدید.
سس گوجه (کچاپ) بزنید و
موارد روی پیتزا رو به سلیقه خودتون اضافه کنید (گوشت، مرغ، پپرونی، سبزیجات و...)
هر چقدر پنیر بیشتر بزنید، پیتزاتون بیشتر کش میاد.
اگر میخواین کدو و بادمجون استفاده کنید، اونهارو خیلی نازک ببرید.
من روی پیتزای خودم: کدو، بادمجون، فلفل دلمه، ذرت، زیتون و گوجه گیلاسی و پنیر موزارلا(پیتزا) ریختم و کِیف کردم.
شما باید پیتزارو به مدت تقریبی ۱۵ تا ۳۰ دقیقه (بسته به نوع فر) داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه قرار بدید.
هر وقت نون ترد و پنیر طلایی شد، پیتزا آماده هست.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#شیرین_قاتق_گیلانی _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#شيرين_قاتق_گيلانی
◀️مواد لازم:
آلو بخارا ١٠عدد
پیاز ١عدد
سینه يا ران مرغ
آلو (سیاه و خورشتی)٤تا٦عدد
کشمش پلویی نصف ليوان
برگه قیسی يا برگه آلو (اگر اهل غذاهاي ترش هستين برگه ي آلو سياه و يا اگه غذاهاي شيرين و ملس دوست دارين قيصي)
رب گوجه فرنگي ٣قاشق
رب انار يك قاشق
زعفران آب كرده
.
◀️طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را به صورت نگینی خرد كرده و در مقداری كره سرخ میكنیم سپس نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط میكنیم و بعد شعله را ملایم میكنیم تا عطر ادویه به مشام برسد.
قطعات مرغ رو تفت بدين حسابي
رب ها رو هم تفت بدين
آب جوش بريزين و اجازه بدين بپزه
آلو بخارا و آلو سیاه را به مدت ۱۰ دقیقه با مقدار كمی آب نیمپز میكنیم و قیصی را در پنج دقیقه آخر به آلوها اضافه مینماییم و در حدی میپزیم كه قیصی له نشود.
سپس آنها را از آب جدا كرده و آبشان را نگه میداریم. كه اگه لازم بود به خورش اضافه كنيم
كشمش را در آب به مدت پنج دقیقه خیسانده و سپس با كمی كره تفت میدهیم
آلوها، برگه ،قيسي و كشمش رو به خورش اضافه كرده اجازه مي ديم به روغن بيفته
.
◀️نکات
💮بهتر است آلوها را از شب قبل در آب خیس كنید تا آب آنها خوشمزه تر شود اینگونه فقط به چند ثانیه جوشیدن نیاز دارند نه پخت .
💮اگر دوست دارید به جای مرغ از گوشت تكه ای استفاده كنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه شیک و راحت
نان تست
۲ عدد تخم مرغ
فلفل دلمه
جعفری
پنیر چدار
پنیر سفید (پنیر فتا)
گوجه فرنگی
سوسیس
گوجه فرنگی و فلفل و سوسیس را ریز خرد کنید .
تخم مرغ ها رو در کاسه بریزید و کمی بزنید .
فلفل و پنیر سفید ریز خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده و پنیر چدار و سوسیس خرد شده و جعفری را بریزیر و مخلوط کنید .
روی نان ها کمی کره بزنید و مواد را روی نان قرار دهید .
در سینی چیده و در فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه (حدودا ۵ تا ۷ دقیقه) قرار دهید تا روی نان ها برشته و پخته شود
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کوبیده_مرغ
۱ عدد سینه مرغ رو یه همراه ۳ عدد ران مرغ بدون استخون مخلوط چرخ کردم. سپس ۲ عدد پیاز رو چرخ کردم و کاملا آبشو گرفتم و به همراه گوشت توی یه کاسه بزرگ ریختم و بهش به اندازه ۱ مشت جعفری تازه خورد شده و ۳ ق غ خ پودر سوخاری، و ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه زدم و همچنین مقداری زعفران دم شده و به خوبی تمامی مواد رو به مدت ۵ دقیقه خوب ورز دادم تا کاملا یکنواخت بشه.
سپس تابه مورد رو کمی چرب میکنیم و کباب ها رو دونه دونه به شکلی که دوست داریم میچینیم توش که من به این حالت درست کردم. با حرارت ملایم میذاریم یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه و روی کباب ها مقداری زعفران میریزیم هم برای عطر و طعم لذیذش و هم برای رنگ جذابی که به کباب ها میده و خوب که سرخ شد و رنگ و رو دارشد آماده سرو میشه☺️
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#خورشت_آلواسفناج
برای 4 نفر
گوشت 250 گرم
اسفناج نیم کیلو خرد شده
تره خیلی کم. پیاز دو عدد
آلو خورشتی 150 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوشت ها را بهمراه پیاز و چند لیوان آب داخل قابلمه ریختم تا بپزد
داخل ماهیتابه روغن گذاشتم و یک پیاز باقی مانده را ریز خرد کردم و در روغن تفت دادم تا نرم شود. سپس اسفناج و تره را اضافه کردم دوباره تفت دادم و لی نزاشتم خیلی سرخ بشه
پس از اینکه گوشت نیم پز شداسفناج تفت داده شده رو اضافه کردم، نمک روبه میزان لازم ریختم و فلفل حسابی به ان اضافه کردم و اجازه دادم خورشت دو ساعت با حرارت کمجا بیفتد. و روغن بندازه یک ربع اخر آلوها را اضافه کردم تا بپزه. حتما الو ها رونیم قبل خیس کنید و بعد بهمراه برنج سرو کردم. این خورشت با الو طعمش ترش مزه میشه ولی اگر دلتون ترش تر خواست اب نارنج یا رب لیمو یا اب لیمو اضافه کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#مرغ_تنوری
ران مرغ 5 تکه(از هر قسمت مرغ میتونید استفاده کنید)
پیاز خلالی شده 1 عدد
فلفل دلمه کوچک خلالی شده 1 عدد
سیر 3 حبه ورقه شده
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
مایونز 2 قاشق غذاخوری
اگه مرغ پوست داشته باشه نیازی به اضافه کردن مایونز نیست
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
چاشنی زعفرانی آلس پایس 2 قاشق غذاخوری
چاشنی عشایری آلس پایس 1 قاشق غذاخوری
آب 1 لیوان برای رقیق کردن سس
روغن زیتون 3 تا 4 قاشق غذاخوری
.
در ظرفی که گنجایش مرغ را داشته باشه روغن زیتون+مایونز+چاشنی زعفرانی+چاشنی عشایری+رب گوجه فرنگی را با هم میکس کنید.
به ترکیب بالا پودر تخم گشنیز+پودر پاپریکا را هم اضافه و یک لیوان آب به سس اضافه کنید تا کمی رقیق شود و بعد سیر ورقه شده+پیاز+فلفل دلمه را اضافه کنید.
سس را بچشید و اگر کم نمک بود مقداری نمک اضافه کنید.
مرغ ها را در سس بخوابانید و روی ظرف را سلفون بکشید و حداقل 4 ساعت در سس استراحت دهید تا مرغ مزه دار شود.
بهتر است مرغ یک شب در مواد بماند.
سپس کف ظرف فر را کمی روغن ریخته مرغها را در ظرف بچینید.
فلفل دلمه را از سس درآورده و مواد سس را صاف یا میکس کنید تا یکدست شود و سس را روی مرغها بریزید.
و بعد فلفل دلمه ها را بهمراه چند عدد هویج کوچک داخل سس بیندازید تا همراه مرغ بپزند.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای 1/5 تا 2 ساعت در فر 200 درجه بپزید.
هر وقت مرغ کاملا پخت فویل را بردارید تا آب مرغ تبخیر شده و مرغ خوشرنگ و تنگ آب شود.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#بقچه_پلو_و_بادمجون 🍆 😋
کته ساده + بادمجون نواری نازک سرخ شده + سس راگو یا به اصطلاح خودمون مایه ماکارونی
نحوه پیچاندن
در یک قالب گرد مثل کاسه ماست خوری چهار ورق از بادمجون ها را با فاصله بگذارید یعنی کف قالب تون هر چهار ورق از سر یک جا قرار بگیرند چند قاشق از کته را بریزید و با پشت قاشق پرس کنید بعد بقچه را با بادمجون ببندید سس راگو را در نهایت رویش بریزید و سرو کنید . نوش جان🍔 🍂💞
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#راتاتویی 🍆 😋
🔸ابتدا ۱ بادمجان، ۱ عدد كدو، ۳عدد گوجه، ۲ عدد سيب زميني، ۲عدد فلفل قرمز و سبز، ۲ عدد پياز بنفش را به صورت حلقه اي نازك برش زدم (هرچه برش ها نازك تر باشن راتاتويي شكيل تر ميشه)، داخل يك ظرف مناسب سه عدد گوجه رنده شده ريختم و روي حرارت گذاشتم تا ابش جمع بشه چهار حبه سير و يك پياز متوسط رو خرد كردم و با دو ق غ روغن زيتون داخل گوجه ها ريختم و تفت دادم و بعد زردچوبه نمك فلفل و دو ق غ رب گوجه فرنگي زدم و مقداري جعفري رو خرد كردم و ريختم داخلشون و كمي كه تفت دادم دو ليوان اب اضافه كردم و سبزيجاتي رو كه حلقه كردم به ترتيب: بادمجان، كدو، گوجه، سيب زميني، پياز، فلفل دلمه رو روي سس اماده شده كنار هم قرار دادم و روشو فويل كشيدم و چند تا سوراخ كردم و به مدت يك ساعت داخل فر از قبل گرم شده با درجه ١٨٠ گذاشتم تا بپزه و به مدت ده دقيقه از اخر گریل میکنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کوکو_سبزیجات
جعفری ریز خرد شده ۱ لیوان
فلفل دلمه ای خرد شده(رنگش دلخواه) نصف لیوان
پیاز ریز خرد شده نصف لیوان
کدو خورشتی ریز خرد شده نصف لیوان
بروکلی خرد شده یک لیوان
لوبیا سبز ریز خرد شده ۱ لیوان
سیر تازه ریز خرد شده ۳ حبه
تخم مرغ ۴ عدد
سینه مرغ نگینی خرد شده ۱ لیوان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
ابتدا نصف قابلمه ی کوچکی اب بریزید . یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید وقتی که اب جوش آمد بروکلی و لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید سه چهار دقیقه که جوشید آبکش کنید و سریع بریزید داخل اب سرد تا رنگ سبز خودشون رو حفظ کنن. پیاز خرد شده را با ۲ قاشق روغن کمی تفت داده سینه مرغ خرد شده را اضافه کرده با کمی نمک و فلفل و با شعله زیاد تا حدی تفت بدید که رنگش تغییر کنه کافیه. نیاز نیست زیاد تفت بخوده بعد بقیه مواد را اضافه کنید و فقط در حد اینکه با هم مخلوط بشن هم بزنید و شعله رو خاموش کنید .اجازه بدید خنک بشه بعد تخم مرغها را با مقدار کمی نمک با چنگال بزنید تا مخلوط بشن و به مواد خنک شده اضافه کنید و مخلوط کنید. داخل تابه سایز متوسط رو با ۳ قاشق غذا خوری روغن چرب کنید مواد اماده رو داخل تابه بریزید در تابه رو بزارید و اجازه بدید که با شعله ملایم بپزه و سرخ بشه وقتی که روی کوکو شل نبود و خودش رو گرفت بر گردانید . ۲ قاشق دیگه روغن در تابه بریزید و اجازه بدید طرف دیگرش هم سرخ بشه دیگه نیازی نیست در تابه رو بزارید وقتی هر دو طرف سرخ شد نوش جان کنی🍔 🍂💞
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ترشی بادمجون شکم پر😋
شکم بادمجون ها رو باز میکنیم.(پوست نمیگیریم).توی قابلمه ای سرکه و آب و بادمجون ها رو میزاریم بیست دقیقه بجوشه.وقتی سرد شد شکم بادمجون رو با سیر و فلفل چرخ شده و سبزی معطر و کمی نمک پر میکنیم و توی ظرف شیشه ای میچینیم.با سرکه میپوشونیم در ظرف رو محکم میکنیم.بعد از یک هفته آمادست.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇