eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍛خورش خلال بادام ی دونه پیاز خرد و تفت داده زردچوبه،فلفل اضافه کرده و گوشت ترجیحا گوسفندی خرد شده‌ی ریزتر از قیمه و چوب دارچین رو اضافه می کنیم تفت میدیم وقتی تغییر رنگ داد دو لیوان آبجوش میریزیم و ذاریم تا بپزه وقتی گوشت نیمپز شد خلال بادام رو که یک ساعت قبل با آب و گلاب خیس شده رو داخل کمی روغن و کره تفت داده ، همراه با لیمو عمانی و دو ق رب تفت داده شده و نمک به گوشت اضافه می کنیم. چوب دارچین رو خارج کرده می ذاریم خورش جا بیفته ده دقیقه‌ی آخر زرشک سیاه رو دو ثانیه تفت میدیم به خورشت اضافه می کنیم و در نهایت گلاب و زعفرون میریزم و تمام روی برنج هم که روغن مخصوص کرمانشاهی بدید عالی میشه.
چابهاری اگر تمبر هندی دوست ندارید می‌توانید این خورش را با رب گوجه‌فرنگی درست کنید. برای 4 نفر 1 عدد ماهی شیر خرد شده 1 بسته تمبر هندی به میزان لازم میخک و زیره به میزان لازم فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازم جوزهندی 4 حبه سیر خرد شده نمک به میزان لازم در تابه ای سیر خرد شده را تفت دهید. روی حرارت کم تمام ادویه ها را به سیر اضافه کنید. وقتی بوی ادویه ها در آمد تکه های ماهی را اضافه کنید و بگذارید کمی سرخ شوند. تمبر هندی را که از قبل خیس کرده اید، صاف کنید، سپس آن را روی ماهی بریزید.بعد از افزودن نمک بگذارید خورشتان نیم ساعت روی حرارت کم جا بیفتد.
مخصوص تركيه خورش مخلوطي هست از پياز نگيني، پوره گوجه فرنگي، فلفل دلمه ي قرمز خرد شده، لوبيا سفيد و ماهيچه پياز و فلفل دلمه و زردچوبه و پودر سير و فلفل قرمز رو يه كوچولو تفت ميدين و ماهيچه رو بهشون اضافه مي كنين. يه كم كه سرخ شد، پوره ي دو تا گوجه فرنگي، دو سه تا برگ بو و آب رو اضافه مي كنين و زير شعله رو كم مي كنين. لوبيا سفيد رو كه بهتره از شب قبل خيس كرده باشين تو يه قابلمه ي ديگه جداگانه نيم پز مي كنين و بعد از يه ساعت به بقيه مواد استفاده مي كنين. در آخر يه كم رب گوجه و آب ليموترش يا آب نارنج و نمك اضافه ميكنين
🍎ابتدا پیازها را با زردچوبه رنده میکنیم و تو روغن سرخ می‌کنیم، سپس گوشت‌ها رو قیمه‌ای خرد کرده و با پیاز سرخ می‌کنیم و دارچین و فلفل را اضافه میکنیم. بعد گوجه‌فرنگی‌ها و رب گوجه‌فرنگی را داخل مواد می‌ریزیم. سپس لپه را که از قبل خیس کرده‌ایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ می‌کنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و میذاریم بپزه بعد از یک ساعت و نیم لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه می‌کنیم و میذاریم خورش جا بیفته یک ساعت قبل از سرو، سیب‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم (به این دلیل که سيب زرد له می‌شه.)
🥘 😋 🔸گردو رو آسیاب کردم و از شب بار گذاشتم تاخوب روغن پس بده. بعد سیزده چهارده ساعت که با شعله ی کم پخت و خوب روغن پس داد،فیله ی مرغ مرینت شده (زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،آبلیمو،پیاز)رو که حالت حلزونی فرم داده بودم رو کمی همراه کره و پیاز تفت دادم و داخل مایع خورشت قرار دادم و دو ق پوره پخته ی کدو حلوایی هم اضافه کردم،چهار ق رب انار ملس رو اضافه کردم ،من شکر نمیزنم اگه ملس تر دوس دارین یک ق شکر هم اضافه کنین،من نمک اضافه کردم ،و اجازه دادم خوب جا بیافته اگه از شب فرصت نشد گردو رو بار بزارین،موقع گذاشتن خورشت هربیس دقیقه تا نیم ساعت یه قالب کوچیک یخ بندازین تو خورشت تا شوک وارد بشه وحسابی روغن پس بده
🍗مرغاتونو بعد از یخ زدایی، با کره سرخ کنید تا خوب طلایی بشه، پیاز داغ زیاد درست کنید، کمی رب و با ادویه بهش اضافه کنید، دو پ آب و مرغ های سرخ شده، وقتی مرغ نیم پز شد ده دوازده تا آل بهش اضافه کنید، من هم آلو بخارا اضافه کردم هم آلو سیاه، ده دقیقه مونده به سرو مقداری زرشک در کره تفت بدید و بریزید داخل خورش، من یه دونه چوب دارچین ابتدای پختم به مرغ اضافه کردم، در آخر زعفران فراموش نشود
🥘 😋 🔸300 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرچوبه مخلوط کرده قلقلی میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم. دو عدد پیاز درشت را نگینی خرد کرده و تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه زرچوبه و فلفل و رب گوجه فرنگی، دو سه برش حلقه ای از یک فلفل قلمی تند، ادویه خورشتی و نمک اضافه کرده و مجدد تفت میدیم و بعد به مقدار کافی آب جوش و کمی زعفران اضافه میکنیم و گوشت قلقلی ها و کدوها رو داخل سس قرار میدیم و درب ظرف رو میذاریم تا کاملا بپزه و جا بیفته همینطور میتونیم کدوها رو سرخ کنیم و بعد از اینکه گوشت قلقلی ها پخت ده دقیقه آخر به همراه غوره به خورشت اضافه کنیم بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مناسب میکشیم و با گوجه سرخ شده و سیب زمینی سرخ شده و پلوی زعفرانی سرو میکنیم.
اینم یه ترشی ساده و راحت خیار هارو میشوریم بعد خشک میکنیم بعد با رنده خلال کن خلالی شون میکنیم . یا میتونید باچاقو خلال کنید. یا مثل سالاد شیرازی مکعبی خورد کنید ولی خلال زیباتره. دوتا هویج هم برای زیبایی و ترکیب رنگش ابتدا نیم پز کردم بعد خلالی کردم. سیر رنده شده. فلفل قلمی تند. شوید و نعنای و ریحان خشک و پودر گلپر. نمک و کمی شکر هم اضافه کردم. اگه سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزید و بهش آب اضافه کنید تا میزان ترشیش کم بشه بعد حدود ده دقیقه بجوشونید و زیرشو خاموش کنید وقتی از داغی افتاد روی خیارها بریزید و مخلوط کنید برای خوشرنگ شدنش رنگ زرد خوراکی اضافه کنید(اختیاری) و داخل شیشه بریزید. بهتره تمام ترشیا داخل یخچال نگهداری بشن که طعمشون عوض نشه. یک هفته بعد قابل استفاده است. بجای خیار از خیارچمبر هم میشه استفاده کرد.سبزی های خشک رو میتونید حذف یا جایگزینكنيد
با این روش دیگه از سیب زمینی سرخ کرده استفاده نمی کنید 😉 ۵ عدد سيب زمينی رو با پوست بشوريد و و ده دقیقه بزارید داخل قابلمه تا جوش بياد وقتي خنك شد برش بزنيد فر رو با دويست درجه روشن كنيد سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد پنج قاشق روغن مايع دو ق چایخوری پودر سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر یک قاشق چایخوری پاپریکا و كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد سيب زمينی رو در سينی فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن وقتی زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن و بعد با سس دلخواهتون سرو كنيد
انگور سیاه ۱ کیلو سرکه به میزان برابر با آب نبات ۲۵۰ گرم ترجیحا ساده انگورها رو بصورت خوشه ای شسته ومیزاریم آبش کشیده شه وبا قیچی به خوشه های کوچک تقسیم کنید (به هیچ عنوان حبه نکنید)ودر ظرف مورد نظر ریخته ومتناسب با گنجایش ظرف ترشی به میزان مساوی آب جوشیده سرد شده با سرکه بریزیدونباتها رو در آخر بالای انگور بزارید ودر ظرف رو محکم ببندیدودرجای خنک نگه دارید تا یکماه جابیفته وآماده خوردن بشه .هر چه بیشتر بمونه جاافتاده تر میشه .میتونید بجای مخلوط آب وسرکه کلا سرکه بریزید ولی اونوقت خیلی تیز میشه وگلو رو میزنه. نکته:انگورها نباید پلاسیده باشن باید سفت وتازه باشه که ترشیش خوب دربیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹سلام مهربانان 🌸صبحتان پراز عطر خدا 🍁صبحتان پراز رحمت 🌸صبحتان پراز نعمت 🍁صبحتان پراز محبت 🌸صبحتان پراز زیبایی 🍁صبحتان پراز انرژی 🌸صبحتان بخیر و شادی 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بامیه تا فصلش تموم نشده دست به کار شید خیلی خوشمزس😍 بامیه سرکه سیب جوشیده اب نمک جوشیده گلپر مرزه فلفل سیاه سیر 😋😋😋😋😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇