🌮 شامی بادمجان 🌮
گوشت چرخشده ۳۰۰ گرم
بادمجان متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
جعفری خردشده ۳ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری سر پر
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن سرخکردنی
🍱طرز تهیه
پیاز را رنده کرده و آبش را دور میریزیم و با گوشت مخلوط میکنیم. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و جعفری خردشده را هم ریخته و با هم ورز می دهیم. بادمجانها را با رنده درشت رنده کرده و آبش را میگیریم و با مواد مخلوط می کنیم. در انتها آرد سوخاری را اضافه کرده و مواد را خوب ورز میدهیم. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا مواد کمی استراحت کند. روغن را در تابه ریخته و گرم میکنیم. از مواد به اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته و در دستمان صاف میکنیم و در سینی میچینیم. شامیهای آماده شده را درون تابه حاوی روغن داغ چیده و با حرارت ملایم سرخ می کنیم. زمانی که یک طرف سرخ شد طرف دیگر را برگردانده و سرخ می کنیم.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کروسان_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته شده و له شده: یک لیوان
آرد سفید: ۲ لیوان
خمیر مایه: ۷ گرم
نمک: یک ق چ
روغن زیتون: ۲ ق چ
تخم مرغ: یک عدد 🔸برای وسطش
ژامبون: ۲/۳ لیوان
پنیر موزارلا ورقه ای(به دلخواه)
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#رب_فلفل
موادلازم:
فلفل دلمه ای قرمز ۵ کیلوگرم
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- ابتدا فلفل ها رو خوب شستم و به دو نیمه کردم. بعدش تخم های داخلشو خارج کردم و بعدش از چرخ گوشت رد کردم. بعدش روی حرارت ملایم همراه با شعله پخش کن میذاریم تا آروم بجوشه و قوام بیاد و آب اضافیش گرفته بشه.
۲- بعد نمک وروغن ودوباره تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود . وقتی خوب قوام اومد. خاموش میکنیم و میذاریم سرد بشه بعدش داخل قوطی میریزیم وداخل فریزر نگهداری میکنیم و برای غذاهای مرغی، لازانیا، سوپ و.ماکارانی و...ازش استفاده میکنیم ..
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#خوراک_بادمجان_وکدو
🍆سه عدد گوجه فرنگی و سیب زمینی را حلقه حلقه کنید و بین حلقههای کدو و بادمجان یک در میان قرار دهید.
کمی فلفل و نمک به آنها بپاشید.
بادمجانها و کدوها را یک در میان در ظرف گود نسوزی بچینید و مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و ظرف را در فر با حرارت ملایم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طوری که کدو و بادمجان له نشود، بگذارید تا بپزد.
سپس ظرف را از فر بیرون بیاورید. گوجه فرنگیهای باقی مانده را خرد کنید و همراه نخود پخته در وسط ظرف قرار دهید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کوکو_بادمجان 🍘 😋
▫️بادمجان کبابی:۷۰۰ گرم
▫️تخم مرغ:۳عدد
▫️گردو خردشده:۵۰ گرم
▫️پیاز داغ:۲قاشق سوپخوری
▫️نمک،فلفل،زعفران و تخم گشنیز
🔸همه مواد رو باهم خوب ترکیب می کنیم و در تابه با روغن کم دو طرفش رو سرخ می کنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
29.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی MC
__________
⬇️👨🏻🍳بریم سراغش👨🏻🍳⬇️
چه موادی لازم داریم؟!🤔
سیب زمینی سایز کوچک ۴ عدد
نمک ۱ ق غ
شکر ۱ ق غ
____________
چطوری درستش کنیم؟!🤔
1⃣ سیب زمینی هارو پوست بکن و نازک خرد کن و بعد بشورشون
2⃣ توی ظرف آب سرد نمک و شکر بریز و سیب زمینی هارو اضافه کن و هم بزن و ۱۵ دقیقه بذار فریز بعد آبکش کن و با دستمال خشکشون کن
3⃣ روغن بریز داغ داغ که شد ۲ دقیقه بذار تو روغن و بعد دوباره بذار رو حوله و خشکشون کن ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بذار فریزر
4⃣ بعد درشون بیار و سرخشون کن تا طلایی رنگ شه
5⃣ بعد بذار تو آبکش و نمک بریز روش
6⃣ با سس کچاپ و خردل و مایونز سروش کن
👨🏻🍳نوش جان👨🏻🍳
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ناردونی
برای درست کردن ناردونی ابتدا تکه های مرغ با نمک و زردچوبه وزعفران آغشته و مزه دارکنید بعد با کمی کره و روغن دوطرفش سرخ کرده و کنار بگذارید سه تا پیاز نگینی خرد کرده و با کمی نمک فلفل و زرد چوبه تفت بدهید بعد یه قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه کرده و تفت بدهید بعد دوقاشق غذاخوری رب انار اضافه کرده بعد هم آب جوش اضافه بکنید و مرغ سرخ شده رو تو تابه بچینید درتابه رو می گذاریم تا مرغ بپزه و آبش کشیده بشه یک ربع آخر پخت کمی زعفران دم کرده و انار دون شده اضافه بکنید در ظرف را نبندید تا رنگ انار تیره نشه .
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#سارای_تاتلیسی 🥯 😋
▫️یک لیتر شیر (چهارونیم لیوان)
▫️نصف پیمانه آرد
▫️دو ق غ پودر نشاسته گندم
▫️نصف لیوان شکر
▫️یک ق م وانیل
▫️یک ق غ کره
برای کناره دسر فندوق خرد شده ویا هرمغزی که دوست داشتین
برای روی دسر هم نصف لیوان خامه و۴۰گرم شکلات تخته ای
🔸به جز کره و وانیل تمام موارد گفته شده رو باهم مخلوط کنید روی حرارت بزارین مرتب هم بزنید تا محلبی شما سفت بشه بعدکه محلبی آماده شد کره و وانیل رو اضافه کنید خوب باهمزن به مدت پنج دقیقه بزنید بعد داخل لیوان یاهر قالبی که دوست داشتین بریزین روی مواد رو سلفون بکشید بعد بزارین داخل یخچال حداقل ۳ساعت بمونه. بیشترم باشه بهتر. بعد از یخچال بیارین بیرون به کمک چاقو دسر رو از قالب یا لیوان خارج کنید.بعد داخل فندوق یا مغزدلخواه کناره ها روغلت بدین ودر ظرف سرو بچنید ،برای قسمت شکلاتی هم خامه روروی حرارت بزارین همینکه ازکنارها شروع به جوشیدن کرد ازروی حرارت بردارین وشکلات رواضافه کنید مرتب هم بزنید تا یکدست بشه بعد سس آماده شده رو بریزین روی دسر
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
نکته خیلی مهم اینه پاستا اول باید خوب مغز پخت بشه معمولا ده دقیقه ای میپزن اما قبل خاموش کردن یکم امتحان کنید مغز پخت شده یا نه اگر خوب نپخته بود بزارید بازم بمونه خوب نرم بشه
کرانچی خونگی😋
مواد لازم:👇
آرد سفید یا گندم
ادویه دلخواه و کمی زردچوبه
ادویه هم من آویشن پاپریکا و فلفل قرمز استفاده کردم.
طرز تهیه:👇
اول آب رو جوش بیارین کمی نمک و زردچوبه داخل آب بزنید بعد پاستا رو داخلش بریزید ده دقیقه بجوشه بعد آبکشی کنید روش آب سرد بریزید میزاریم دو دقیقه آبش کشیده بشه
بعد داخل یه کاسه بریزید روش آرد بپاشید خوب همه جا رو به آرد آغشته کنید
روغن بزارید خوب داغ بشه شعله بزرگ و حرارت تقریبا زیاد باشه حالا پاستا رو داخلش بریزید و مرتب هم بزنید خوب برشته بشه بعد هم از روغن خارج بعد روش هر ادویه خواستین و نمک بزنید فقط تا داغه اینکار رو کنید خوب بچسبه
حتما حتما بزارید سرد بشه بعد میل کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#سالاد_سیب_زمینی 🥔 😋
▫️۴-۵ عدد سیب زمینی آبپز
▫️۱ عدد هویج
▫️جعفری
▫️۲-۳ عدد پیازچه
▫️آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون
🔸برای روی سالاد
▫️۲ ق غ ماست چکیده
▫️۱ ق غ سس مایونز
▫️ذرت و جعفری
🔸سیب زمینی را له کنید و هویج را رنده کنید و با کمی روغن زیتون تا زمانی که آب آن کشیده شود بپزید، و آن را به سیب زمینی اضافه کنید. پیازچه و جعفری را ریز خرد کنید و با نمک و فلفل سیاه و کمی روغن زیتون به مواد اضافه کنید خوب مخلوط کنید، میتوانید در قالب بزرگ بریزید یا در قالبهای سیلیکونی تک نفره، یا حتی با دستتان گرد کنید و یا به هر شکلی که دوس دارید دربیاورید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#خورشت_پيچاق_قيمه_اردبيلي 🥘 😋
▫️گوشت مغز ران ٤٠٠ گرم
▫️خلال بادوم مقداري
▫️پياز خلال و سرخ شده به مقدار زياد
▫️زعفران
▫️رب گوجه فرنگي يك قاشق غذاخوري
▫️تخم مرغ به ازاي هر نفر
▫️آبغوره و نمك و ادويه
🔸گوشت رو با يك عدد پياز تفت دادم و يك قاشق رب گوجه فرنگي اضافه كردم دوباره تفت دادم، بعد مقداري آبجوش(حدوداً دو ليوان) و زعفرون ريختم تا گوشت بپزه،
وقتي گوشت نيم پز شد خلال بادوم رو كه از قبل با زعفرون خيس كردم بهش اضافه كردم همينطور پيازهاي سرخ شده رو ميزارم خورشت جا بيفته و كاملاً آبش كشيده بشه و به روغن بيفته، يك ربع آخر آبغوره و نمك اضافه ميكنم.
زعفران هم آخراي پخت دوباره اضافه ميكنم چونكه رنگ اصلي اين خورشت با زعفرونه،
پنج دقيق آخر پخت به ازاي هر نفر بايد يك زرده تخم مرغ روي خورش بزارين تا خودشو بگيره ولي تو خونه ما زرده تخم مرغ زياد طرفدار نداره به همين خاطر يدونه گذاشتم و زعفرون رووش ميريزم و ميزاريم تخم مرغ ببند ه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کیک_قاشقی 🥯 😋
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
🔸تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#پیتزا_صبحانه 🍕 😋
◽نون تافتون بسته بندی
◽گوجه دوعدد
◽تخممرغ دو عدد
◽نمک، فلفل، اویشن
◽پنیر پیتزا به میزان لازم
◽ژامبون یا بیکن یا پپرونی یکی دو ورق
🔸گوجه رو رنده کنید
داخل تابه تفت بدین تا ابش کشیده بشه نمک، فلفل سیاه، اویشن و کمی روغن اضافه کنیدو یکمی تفت بدین
حالا سس گوجه رو روی نون تافتون یا نون پیتا بریزین
نون رو داخل تابه ای قرار بدین (بدون روغن)
بعد تخم رو روی نون بشکونید ودر تابه رو ببندین تا تخم مرغ کمی پخته شه
حدودا دو سه دقیقه بعد که تخم مرغ خودش رو گرفت روش پپرونی یا ژامبون یا بیکن بچینین بعد روش پنیر پیتزا بریزین
ودر اخر فلفل سیاه و واویشن بریزین و در تابه رو ببندین تا پنیر اب بشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
✅ توپک مرغ 😋
یک عدد سینه مرغ بی استخوان نیاز داریم که با چرخ گوشت چرخ میکنیم و بعد این مواد رو بهش اضافه میکنیم:
یک حبه سیر درشت رنده شده
ادویه های دلخواه: نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، پاپریکا ، زنجبیل ، زردچوبه
یک قاشق جعفری خرد شده
یک عدد پیاز کوچک رنده شده
نصف لیوان پنیر پیتزا ( موزارلا)
مواد رو چند دقیقه ورز میدیم تا کاملا با هم مخلوط و یکدست بشن بعد روی ظرف سلفون میکشیم و یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم، بعد از این زمان از مواد به اندازه یک گردو برمیداریم و کف دست پهن میکنیم و مقداری پنیر پیتزا داخل مواد قرار میدیم و دوباره قلقلی میکنیم و همه مواد رو به این شکل آماده میکنیم و داخل پودر سوخاری یا پانکو میغلطونیم تا همه جاش به پودر سوخاری آغشته بشه و بعد دوباره یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم، روغن رو روی حرارت متوسط قرار میدیم تا گرم بشه بعد توپک ها رو داخل روغن سرخ میکنیم اجازه بدین هر سمت پنج دقیقه بپزه و سرخ بشه و بعد آمادست توپک مرغ بخاطر پنیری که داخلش هست بهتره داغ سرو بشه.
#اسفناج_پلو 🍛 😋
▫️برنج چهار پیمانه
▫️اسفناج یک کیلو
▫️چغندر خام سه یا چهار عددمتوسط
▫️پیاز یک عدد
▫️زرد چوبه و نمک به میران لازم
🔸ابتدا یک عددپیاز رو نگینی میکنیم و زرد چوبه میرنیم یک کیلو اسفناج پاک شده و تمیز شسته شده و خرد شده رو اضافه میکنیم با پیاز کمی تفت میدیم تا ابش کشیده بشه اگه این کارو نکنیم موقعی که برنج رو اضافه میکنیم به همراه اب باعث میشه غذامون شفته بشه بعد که اسفناج ها کمی تفت خورد برنج و اب رو اضافه میکنیم اب رو کمتر از حد معمول کته ها بریزید بعد که اب پلو قشنگ کشیده شده چغندر ها رو نازک برش میزنیم و لای پلو میزاریم تا این حالت رنگی رنگی پلو ایجاد بشه دقت کنید اب برنج کاملا کشیده شده باشه اگرنه برنجتون قرمز میشه و شکل خوبی نخواهد داشت میتونید با مرغ یا گوشت هم این غذا رو بخورید ولی همین جوری هم خیلی خوشمزه است با ترشی یا ماست
#سالاد_کلم_قرمز_ماستی
کلم قرمز: یک عدد متوسط
ماست: یک لیوان و نصف
نمک: نصف قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه: به مقدار لازم سیر: یک حبه
همانگونه که از مواد لازم مشاهده میکنید، تهیه سالاد کلم قرمز بسیار ساده و سریع است. اما شما با همین مواد کم یک ساده خوشمزه و زیبا تهیه خواهید کرد.
در آغاز کار یک عدد کلم قرمز را ریز خرد کنید. بهتر است بدانید که هرچه کلم ما ریزتر باشد، به همان اندازه خوشمزه خواهد شد. پس تا جایی که میتوانید ریز کنید. پس از این کار کلمهای ریزشده را داخل یک ظرف بریزید. حالا به آن نمک و لیموترش بزنید (مقدار لیموترش را میتوانید در ویدئو مشاهده کنید).
بعد از اضافهکردن این موارد، مواد را خوب و کامل هم بزنید تا طعم همدیگر را بگیرند. بعد از آن به مقدار ماستی که داشتیم، یک حبه سیر را رنده کنید. ماست و سیر را مخلوط کرده و سپس به ترکیب کلم اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ماست و کلم به صورت کامل مخلوط شوند.
حالا سالاد کلم قرمز با ماست ما آماده است. میتوانید در ظرف دلخواه سرو کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#تنقلات
شكلات رو بن ماري كن و داخل رو با خوراكي هاي رنگي پر كن بزار خشك شه
از آجيل هم ميتوني استفاده كني
و يا ميوه كه خوشمزه هم ميشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ترشی_لیته_مخلوط
اول یک کیلو بادمجان رو بشویید و بذارید خوب خشک بشه بعد نگینی خرد کنید و با یه لیوان سرکه بپزید.(در حد اینکه کمی نرم بشه ولی له نشه).
بعد 10ساقه جوان و تازه کرفس رو هم نگینی خرد کنید و بعد از مرحله پخت بادمجونها بهش اضافه کنید.
5عدد فلفل قرمز تند و دو عدد فلفل سبز رو با نیم کیلو سیر پوست کنده و 4عدد هویج بزرگ و یک کلم قرمز کوچیک تقریبا 250 گرمی و سبزیهای معطر (نعنا، سرسم، گشنیز، ترخون، ریحان وچند برگ جعفری، روی هم نیم کیلو) رو به ترتیب سختی جنسش بریزید تو سبزی خرد کن و خوب خردش کنید مثل شکل.
سپس همه این سبزیجات خرد شده رو در ظرف بزرگتری باهم مخلوط کنید و نمک و گلپر و سرکه هم بهش اضافه کنید و بعد از یکدست شدن در ظرفهای مناسب بریزید و زمان بدید تا جا بیفته.
تقریبا از ده روز بعد از آماده مصرفه
#پاییزو_ترشیاش😉
مربا_پوست_پسته
#پوست پسته ی تازه 250 گرم
#شکر نیم کیلو
#هل به میزان لازم
#گلاب 1 فنجان
#جوهر لیمو 1/3 قاشق چای خوری
#زعفران 4 قاشق غذا خوری
#خلال پسته 1/2 فنجان
ابتدا پوست پسته ها را تمیز شسته وحدود 3 ساعت داخل آب سرد قرار دهید؛بعد از 3 ساعت آنها را داخل یک ظرف آب در حال جوش می ریزیم و بعد از چند ثانیه پوست #پسته ها را آبکش می کنیم و دوباره آنها را داخل آب سرد ریخته و بعد از چند ثانیه دوباره داخل آب در حال جوش می ریزیم این کار را چند بار تکرار می کنیم تا تلخی اش کاملا گرفته شودبعد از آن پوست پسته ها را به همراه هل شکر و گلاب و یک فنجان آب و زعفران داخل یک ظرف ریخته و روی حرارات ملایم قرار می دهیم تا آرام آرام شروع به پختن و غلیظ شدن کند. 10 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت خلال_پسته ها را اضافه می کنیم جوهر لیمو را هم برای اینکه مربا شکرک نزنه
#شکلات_آجیلی
باهر شکلاتی که دوست دارید مثل تلخ ،شیری،سفید می تونید درست کنید اگر شکلات تلخ وسفید رو با هم مخلوط کنید شکلات شیری می تونیدداشته باشید کف قالب رو چای ترش که خیلیم خوشرنگه و ترکیبش با شکلات خیلی خوشمزه و ملس میشه رو کمی خرد کرده ریخته و شکلات رو هم که روی بخار کتری بن ماری و ذوب کردیم روی چای ترش داخل قالب میریزیم و کف قالب رو ،روی میز زده تا حباب شکلات خارج و سطح شکلات صاف شده داخل یخچال قرارداده تا سفت شود.اگر عجله داشتید داخل فریزر زودتر سفت میشود که می تونید سریعتر درست کنید.می تونید از هر نوع مغز دلخواه هم ا استفاده کنید.
#بال_مرغ_در_فر
چنتا بال مرغ
1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون
1/4 پیمانه آب
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ...
3 سیب زمینی
مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن.
#سالاد_آمریکایی 🥗
🔸نصف لیوان نخود فرنگی پخته 4 عدد هویج آبپز4 عدد سیب زمینی 10عدد خیارشور 2 حبه سیر (درصورت تمایل)نصف لیوان ماست نصف لیوان سس مایونز نمک و فلفل ذرت مقداری هویج وسیب زمینی رانگینی خورد کرده وجداگانه بگذاریدبامقداری آب و نمک بپزدبعدازپختن آبکش کرده و کنار میزاریم تا خنک شودخیارشور رامربع مربع خرد کرده نخود فرنگی و سیب زمینی و هویج را هم اضافه کرده با هم مخلوط میکنیم2 حبه سیررا با نمک در هاون له کرده روی ماست میریزیم مایونز و ماست و نمک و فلفل را به موادمان اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم بمدت 2 یا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد جذب هم شود.
#كوفته_هويج🥕
👈هويج ٢٠٠ گرم/گوشت چرخ كرده ٤٠٠ گرم/آرد ٢ الي ٣ ق غ/پياز رنده شده ١عدد/تخم مرغ ١عدد/سبزي معطر ٣ الي ٤ ق غ/نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم 👈هويج خام و ريز رنده مي كنيم و با گوشت چرخ شد و پياز رنده شده مخلوط مي كنيم. سپس آرد ونمك ، فلفل و زردچوبه و سبزي معطر ، چوبان كبريتي و كاكوتي مخلوط ميكنيم و نيم ساعت ورز مي دهيم. از مايه كوفته ندازه نارنگي برداشته و تو دست پهن مي كنيم و وسطش آلو و پياز داغ ميگذاريم و كاملا فشرده و گردش مي كنيم. ميگذاريم يكساعت داخل يخچال استراحت كند.تو اين فاصله يه پياز و نگيني خرد كرده و سرخ كرده رب گوجه و نمك و ادويه زده و ٣ ليوان آب ميريزيم و صبر كرده تا سس كمي قوام بيادو كوفته ها رو به سس در حال جوش اضافه مي كنيم.چند تا دونه آلو هم داخل آب كوفته انداخته و تمام.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ام پتيتو😋
مواد لازم برای ١٢ عدد🔻
سيب زميني ٦ الي ٧عدد متوسط
سوسيس ١٢ عدد
پنير ورقه اي ٦ عدد
تخم مرغ ٢ عدد
پنير سفيد ١ قاشق غ خ
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
پودر سير ١ قاشق مربا خوري
آويشن ١ قاشق مربا خوري
نعنا خشك ١ قاشق مربا خوري
براي كاور🔻
٢٠٠ گرم پانكو
٢ عدد تخم مرغ
طرز تهیه🔻
همهي مواد بايد هم دماي محيط باشن
حتما دستتون رو خيس كنيد بعد سيب زميني رو رول كنيد و اينكه روغن بايد داغ باشه وگرنه وا ميره ،سيب زميني رو بعد از پخت بزاريد ابش كاملا بره