7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_مرغ😋
مواد لازم🔻
🥠سینه مرغ ریز خرد شده یا چرخ شده ۳۰۰ گرم
🍥ماست ۳ ق غ
🥡آرد ۳ ق غ
🧀پنیر چدار یا پیتزا ۱۰۰ گرم
🥚تخم مرغ ۱ عدد
🌿شوید خرد شده به مقدار لازم
🧂نمک ۱ ق چ
🥄پودر آویشن، فلفل چیلی یا قرمز ، فلفل سیاه هر کدام نصف ق چ
🔸ادویه ها به دلخواه شماست.
🔸همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده، تابه مورد نظرتون رو چرب کنید و مقداری از مواد رو با قاشق توی تابه بریزین و روی حرارت کم اجازه بدین بپزه.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پلو_شوشتری جزو غذای محلی - جنوبی هستش و جز ءخوشمزه ترين پر طرفدارترين پلوهاست ، و از نظر ارزش غذاييي خيلي كامل هست
😋😋😋
شوشتري هاي عزيز اگه دستور كم و كاستي داره ببخشيد ،روش پخت شما چگونه است ؟ نظرتون برام بنويسيد ❤️
✅مرغ هارو سرخ ميكنيم و بهش ادويه هاي مورد نظر اضافه ميكنيم و با مقداري آب ميزاريم بپزه ، برنج و هم به صورت كته ميپزيم و لوبيا چشم بلبلي ، شويد خشك بهش اضافه ميكنيم ،آب برنج كه تبخير شد ،تو قابلمه ديگر تهديگ ميزاريم و نيمي از برنج را ميريزيم بعد مرغ هاي سرخ شده را ميچينيم و روش دوباره مابقي برنج ، از زعفرون دم كرده و كره آب شده روي برنج بريزيد و درب قابلمه بگذاريد 👍🏻مدت زمان دم كشيدن برنج ٤٥دقيقه ميباشد .
❌ با گوشت چرخ کرده قلقلی و فيله مرغ و تن ماهي نیز میتوان این پلو را تهیه کرد.❌
❌در صورت تمايل ميتونيد پیاز سرخ شده نيز تو پلو اضافه كنيد ❌
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#سان_شاین_یلدایی
مواد لازم:
برای ۲ لیوان بزرگ
برای لایه سبز رنگ:
۱/۴ بسته پودر ژله
۱_۲ عدد کیوی
طرز تهیه:
میتونید از هر ژله سبز رنگ مثه کیوی و طالبی.. استفاده کنید یا از همون ژله آلوورا بی رنگ،چون خود کیوی سبزه و کلا نمای سبز رو ایجاد میکنه.
پودر ژله رو با ۱/۴لیوان آب جوش اول مخلوط کنید و هم بزنید تا کامل در آب حل بشه،لازم به بن ماری کردن نیست اصلا فقط با قاشق همش بزنید تا وقتی کامل حل بشه،بعد ۱/۴ لیوان آب سرد اضافه کنید و هم بزنید و در نهایت ژله رو کف ظرف بریزید و کیوی های خرد شده رو هم بهش اضافه کنید،بذارید خودشو بگیره و لایه بعدی رو آماده کنید.
لایه سفید:
۱/۴بسته پودر ژله
مثه قبلی با ۱/۴ لیوان آب جوش مخلوط کنید،بذارید خنک بشه بعد ۴ ق.غ شیر یهش اضافه کنید و روی لایه قبلی بریزید.
لایه قرمز:
۱/۴هندوانه رو بدون هسته کنید در غذاساز بریزید،و ۲.۵ ق.چ پودر ژلاتین یا ژله (طعم هندوانه یا آلوئه ورا)رو با ۲.۵ ق.غ آب مخلوط کنید و بهش اضافه کنید و در غداساز میکس کنید و روی لایه قبلی بریزید.و روشو با اسکوپ هندوانه تزئین کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفودنارنگی
۴ عدد هویج پخته شده
۳ عدد تخم مرغ پخته شده
۷۰ گرم پنیر پارمسان
۱ عدد سینه مرغ پخته و خورد شده
۱ عدد سیر
سس سفید ۱ ق غ
نمک و فلفل به مقدار کافی
جعفری خورد شده مقداری
ابتدا پنیر و سینه مرغ پخته و خورد شده و تخم مرغ پخته و رنده شده و سیر و نمک و فلفل و سس و جعفری خورد شده رو اضافه و خوب هم میزنیم از مواد برمیداریم و با دست گرد میکنیم هویج پخته و رنده شده رو روی سلفون میریزیم و با قاشق صاف میکنیم توپک هارو داخلش گذاشته و مطابق فیلم به وسیله ی سلفون گرد میکنیم و با انگشت گود میکنیم و برگ میوه یا سبزی میذاریم تا شبیه نارنگی شود
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ داخل کاسه سیب زمینی
مواد لازم:
6_5 عدد سیب زمینی
2_1 عدد پیاز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری رب فلفل
نمک ، فلفل سیاه
برای مواد مرغی:
1 تکه سینه مرغ
1 پیاله گردوی خرد شده
1 پیاله ماست چکیده
کمی جعفری
سیر
نمک
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس آبکش کرده کنار بذارید خنک شود. پیاز را نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید. رب و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی ها را پوست بکنید و رنده کنید و یا با چنگال له کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب هم بزنید. سینه مرغ آب پز شده را ریز خرد کنید گردو ، ماست ، جعفری ، سیر رنده شده و نمک را به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید. از سیب زمینی مقداری بردارید و شکل کاسه بدید و با مخلوط مرغ پر کنید. در آخر فلفل قرمز را داخل کره تفت بدید و روی مواد مرغی بریزید (میتوانید نعناع خشک بریزید)و سرو کنید. برای مواد داخل هر چیز دیگری میتوانید بذارید. نوش جان🌸
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#ترشی_زیتون 🍈 😋
🔸یک کیلو زیتون سبز بدون هسته رو خرد میکنم .
نیم کیلو هویج رو بخار پز میکنم و رنده درشت میزنم .(این بار هویج رو کمتر ریختم )
یک بوته بزرگ سیر رو خیلی ریز خرد میکنم .
یک یا دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان سرکه رقیق کنید . (اندازه رب بستگی به غلظت اون داره )
🔸مواد رو مخلوط کنید ، نمک و فلفل بزنید و سس رو روی اون بریزید بعد هم بزنید . سرکه رو کم کم اضافه کنید تا یه سس غلیظ بدست بیاد
نباید سرکه خیلی زیاد باشه
♦️این ترشی رو توی یخچال نگه دارید و از سه روز بعد قابل استفاده است
19.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_شیرمال🥯🥐
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای تزئین هندوانه ی شب یلدا یه ایده ی خیلی خوب هندوانه به شکل سبد هست
که برای درست کردنش یه چاقوی بزرگ تیز و یه چاقوی تزئینات نیاز دارین و البته اسکوپ زن بستنی که برای بستنی توی خونه ها استفاده میکنین
اول با چاقوی بزرگ قسمت های بالایی هندوانه رو جدا کنین سپس با اسکوپ کمی روی هندونه هارو قالب بزنین و
اگر چاقوی تزئینات نداشتین میتونین برای دالبور لبه ها از یه چاقوی کوچیک خیلی تیز استفاده کنین و به راحتی با برش های هفت و هشت دالبور های دسته سبد رو دربیارین
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نخود برگر😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
نخود برگر😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
مواد لازم🔻
کنسرو نخود - یک بسته(380گرم)
پودرِ سوخاری - دو سوّم پیمانه
آردِ سفید - یک سوّم پیمانه
روغَن زیتون - 2 ق غ
پاپریکا - 2ق چ
پودرِ سیر - 1ق چ
آویشَن و نَمَک - نصفِ ق چ
آبِ لیمویِ تازه - 2ق چ
•برایِ سوخاری کردن🔻
آردِ سفید - نصفِ پیمانه
نشاسته ذرّت - 3ق چ
نَمَک - یک چهارم ق چ
طرز تهیه🔻
1. ابتدا نخود رو از آبش جدا کن و آبِ نخود رو نگه دار.
2. نخود رو به همراهِ روغَن زیتون داخلِ یه دستگاهِ مَخلوط کن بریز و خوب مَخلوطش کن.
3. حالا نخود لِه شده رو داخلِ یه ظَرف بریز و پودرِ سوخاری، پاپریکا، پودرِ سیر، آویشن، نَمَک و آبِ لیمو رو بهش اضافه کن و به مدّت دو دَقیقه خوب وَرز بده.🖐🏼
4. بعد از دو دَقیقه وَرز دادن، آردِ سفید رو به مَخلوطی که آماده کردی، اضافه کن و وَرز بده.🖐🏼
5. حالا برایِ سوخاری کردنش، آبِ نخود رو داخلِ یه ظرف بریز و تو یه ظَرف دیگه آردِ سفید، نشاسته ذرّت و نَمَک رو باهم مَخلوط کن.
6. حالا مَخلوطی که آماده کردی به شکلی که داخلِ ویدئو میبینی در بیار و ابتدا داخلِ آبِ نخود بزن و بعد تویِ پودری که آماده کردی بزن و داخلِ روغَن، هر طرفش رو به مدّت 3 تا 4 دَقیقه سُرخش کن.🔥
• سُسِ مَخصوص:😍👇🏼
یه چهارُم پیمانه کره مَعمولی(یا گیاهی)، دو ق چ سُسِ تند، یه ق چ سرکه سفید و یه ق چ پودرِسیر رو با هم دیگه خوب مَخلوطشون کن و سُسِ مخصوص هم آمادَست...
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇