eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.1هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رشته پلو... 🌸برنج براي هر نفر نصف پيمانه و دوبرابرش رشته استفاده ميشه 🌸رشته رو با كره وياروغن محلي ودارچين سه دقيقه تفت دادم تا بوي خاميش گرفته بشه، 🌸رشته رو پنج دقيقه آخر به برنج اضافه كنيد تا مغزش نرم بشه واز روي حرارت بردارين، 🌸مرغ تكه اي،گوشت تكه اي،گوشت قلقلي،ماهي،خرما،كشمش،خلال نارنج وپرتقال،پياز داغ قابل تغيير هست تو اين غذاي فوق العاده😋👌
یک کیلو اسفناج رو پاک کردم و شستم و کمی درشت خرد کردم و داخل قابلمه ریختم ونیم ساعت گذاشتم تا اسفناج پخته بشه و آبش کم بشه تویه ماهیتابه یک عدد پیاز درشت را نگینی خرد کردم و با کمی روغن محلی یا کره تفت دادم دوسه حبه سیر رو هم له کردم وبه پیاز داغ اضافه کردم و کمی تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم و اسفناجهای پخته رو اضافه کردم وبا پیاز و سیر تفت دادم تا آبش تبخیر بشه و تخم مرغهارو روش شکوندم و با اسفناج مخلوط کردم درب ماهیتابه رو گذاشتم تا تخم مرغها خودشو بگیره میتونید تخم مرغهایی که رو اسفناج شکوندید همون جوری بزارید خودشونو بگیرند وبعد نوش جان کنید.
ابتدا یک بسته کادایف کاکائویی رو داخل قابلمه ریخته با دست کمی خرد کرده و ۳۰ گرم کره رو بهش اضافه کرده و روی حرارت گذاشته تفت میدهیم تا هم کره ذوب و هم کادایف ها کمی سرخ بشن حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه . میریم سراغ محبلی،شیر ۱ لیتر +زرده تخم مرغ ۱ عدد +آرد ۳ ق غ +نشاسته ذرت ۲ ق غ +شکر ۱ لیوان +وانیل کمی همه مواد رو داخل در یک قابلمه ریخته به غیر از وانیل ، با همزن دستی خوب زده تا تا باهم مخلوط بشن بعد روی حرارت ملایم گذاشته و همچنان هم میزنیم تا به نقطه جوش برسه تا به غلظت برسه بعد زیر محبلی رو خاموش می کنیم و وانیل و اضافه میکنیم در ظرف مناسب ابتدا یک ردیف کادایف ریخته بعد در دیواره ظرف توت فرنگی گذاشتم، بعد محبلی،دوباره کادایف و در آخر محبلی ریختم و برای چند ساعت در یخچال گزاشتم تا حسابی خنک بشه .
🍉🍉 ژله انار یه بسته ژله آلوورا یه بسته ژله طالبی یه بسته بستنی یا شیر آب جوش چیپس شکلات اشکی دوستای گلم همونجور که تو عکس میبیند لایه اول ژله اناره پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم روی حرارت کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف بعد گذاشتم خنک شد نصف لیوان بستنی یا شیر که به دمای محیط رسیده رو با ژله خنک شده مخلوط کردم تو قالب ریختم گذاشتم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه بعدی که آلوورا هست رو به همان ترتیب لایه اول عمل کردم ژله آلوورا+آبجوش+بستنی روی لایه دوم ریختم دوباره کذاشتم یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه آخر که ژله طالبی هست رو به همون روش با بستنی مخلوط کردم و روی لایه دوم ریختم و ۴ ساعت تو یخچال گذاشتم تا کامل ببنده بعد از این زمان دسر رو برگردوندم توی ظرف و روی قسمت قرمز رنگش چیپس شکلات گذاشتم 🔴قالب من پلاستیکی بود قبلش یکم چرب کردم . 🔴به لایه قرمز رنگ و سبز رنگ یه کوچولو رنگ خوراکی اضافه کردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2عدد سینه مرغ مکعب خرد شده 1 لیوان ماست پر چرب 1 ق غ سیر پوره شده(من از 1 ق چ پودر سیر استفاده کردم) 1 ق غ نمک فلفل سیاه و پاپریکا از هرکدام 1 ق چ آب 1 عدد لیمو تازه 1عدد پیاز وفلفل دلمه ای 2 ق غ سس کچاب 2 ق غ پر روغن زیتون همه مواد بجز فلفل دلمه وپیاز رو به ومرغ خرد شده اضافه کرده و میزارم چند ساعتی بمونه تا مرغ مزه دار بشه (من یک شب گذاشتم بمونه در یخچال). و سپس طبق فیلم مرغ، تکه های فلفل دلمه ای وپیاز رو یک در میان به سیخ میکشیم ودر تابه که کمی روغن ریخته ایم گذاشته و با حرارت متوسط رو به بالا سرخ میکنیم (حرارت کم نباشه چون مرغ آب میندازه) وبه همین راحتی یک کباب آبدار ولطیفی درست میکنیم، در کنار تهدیگ ته چین وسیب زمینی کبابی چه شود
🧆 برنج پخته شده و کاملا سرد شده 2 پیمانه نکته: (برنج بدون روغن پخته بشه که توپک حین سرخ کردن وا نره) تخم مرغ 2 عدد جعفری ریز خرد شده بمقدار لازم نمک فلفل و کمی پودر سیر بمقدار لازم پنیر موزارلا 150 گرم ژامبون رنده شده 150 گرم آرد 3 ق غذاخوری بکینگ پودر نصف ق غذاخوری پنیر موزارلای مکعبی برش خورده برای داخل شکم توپک 🔹️طرز تهیه ابتدا به برنج پخته شده (بدون روغن و کاملا سرد شده) دو عدد تخم مرغ، نمک و فلفل و پودر سیر، کمی جعفری ریز خرد شده، پنیر موزارلای رنده شده و ژامبون رنده شده، آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و کاملا موادو باهم مخلوط میکنیم و با قاشق ورز میدیم . سپس دستتونو کمی چرب کنید و به اندازه گردو از مواد بردارید و کف دست پهن کنید و یه برش کوچیک پنیر موزارلا وسط قرار بدید و بعد به شکل توپ دربیارید توپک هارو بعد از آماده شدن ابتدا داخل آرد بغلتونید، سپس داخل تخم مرغ و در نهایت داخل پودر پانکو یا پودر سوخاری بغلتونید و سپس بمدت نیم ساعت داخل فریزر یا یخچال استراحت بدید و درآخر داخل یه ظرف گود با روغنی که از قبل داغ شده سرخ کنید😍
✔لیته بادمجان با روش خودم🍆🍆🍆🍆 محشرررررر فوق العادس طعمش ✔اندازه هارو تقریبی نوشتم بادمجون شیش عدد متوسط نصف قابلمه آب نصف سرکه(برای پخت بادمجون) نمک یک قاشق هویج دوتا سیر ده تا دونه رب انار دوقاشق پر شیره انگور یا شکر پنج قاشق ✔ابتدا تعدادی بادمجون رو با پوست (بدون پوستم.میشه)حلقه کنید و با مخلوط نمک و آب و سرکه بپزید. کامل کامل پخته بشه. با گوشت کوب دستی یا برقی یا غذاساز یا مخلوط کن کاملا لهش کنید .بعد داخل کاسه ای بزرگ بریزید. جداگانه هویج خرد کرده رو با آب بپزید بعد که پخته شد با رنده ریز رندش کنید . سیر فراوان هم رنده ریز کنید و همراه با هویج به بادمجون اضافش کنید. بعد چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعم ملس روبه ترشی داشته باشه.😋میتونید بجای شیره از شکر استفاده کنید. ✔میزان رب و شیره و سرکه رو خودتون کم و زیاد کنید اگه لازم بود سرکه و نمک بهش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون دربیاد. رب انار و شیره طعمشو محشررررر میکنه حتما امتحانش کنید ✔دوستان بجای پختن بادمجون میتونید اونارو کبابی کنید.
به سبک (شهسواری) مرغ پنج تیکه گردوی میکس شده ۳۰۰ گرم رب انار ملس ۲ق غ سبزی میکس شده ۲۰۰ گرم (خَنِش یا همون خالواش،گشنیز و جعفری و تره بیشتر از بقیه ی سبزیا،نعنا و کاکوتی و چوچاق و ریحان به مقدار کمتر ) نمک فلفل زردچوبه پیاز رنده شده یک عدد سیر رنده شده دو حبه تیکه های مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید بعد داخل قابلمه با روغن کم تفت بدید تا خوشرنگ و طلایی بشه.مرغ ها رو بردارید پیاز و سیر رنده شده رو تفت بدین ادویه ها رو اضافه کنید بعد از طلایی شدن سبزیه میکس شده رو اضافه کنید و تفت بدین.به سبزیه تفت داده شده رب انار و گردوی میکس شده رو اضافه کنید و همه رو با هم تفت کوچیک بدین.در این مرحله پنج لیوان آب اضافه کنید بزارید نیم ساعت بجوشه تا گردو روغن بندازه سپس تیکه های مرغ تفت داده شده رو اضافه کنید.میتونید یه قاشق رب آلوچه هم اضافه کنید .دیگه زیر گاز رو کم کنید و بزارید خورشت جا بیفته. ❤️جایگزین سبزی شمالی:ریحان و گشنیز و جعفری و نعنا و پونه برگ سیر تازه.ریحان بیشتر نعنا کمتر.
کره ۱۲۵ گرم آرد برنج ۲۶۵ گرم خاک قند نرم ۸۰ گرم گلاب ۱ قاشق سوپ خوری تخم مرغ ۱ عدد کوچک زعفران دمکرده خیلی غلیظ ۱ قاشق غ خ تخم خرفه و پسته کوبیده برای تزیین ابتدا کره رو آب کردم و بعد از سرد شدن خاک قند نرم رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و تا یکدست بشه (احتیاج به همزن برقی نیست) بعد تخم مرغ و گلاب رو بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا یکدست بشن و در آخر آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و مخلوط کردم تا خمیر لطیفی بدست بیاد خمیر رو نصف کردم و به نصف اون زعفران رو اضافه کردم و ورز دادم تا یکدست رنگ بگیره بعد حدود ۲ ساعت داخل یخچال قرار دادم و بعد به گلوله های کوچیکی تقسیم کردم و روشون مهر زدم تا شکل بگیرن روشنم پسته و خرفه پاشیدم و داخل فر گرم شده دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۵ دیقه قرار دادم فقط کافیه زیرشون کمی رنگ بگیره نکته(آزیتا):وقتی زعفران رو به شیرینی اضافه کردید اگه شل شد میتونید از نصف تا ۱ قاشق آرد بهش اضافه کنید. این خمیر نباید سفت باشد و خیلی نرمه تا راحت مهر بشه. خمیر رو زیاد ورز ندید تا روغن نندازه و بعد از پخت سفت و خشک نشه.