فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوکوم_ترکیه_باسلوق_میوه😋😋😋😋☝️☝️
دیگه داریم به شب یلدا نزدیک میشیم😍
براتون یه ایده آوردم😌😌😌
#لوکوم_پرتقال
مواد لازم:
چهار عدد نارنگی و پرتقال آب گرفته شده
شکر ۱ لیوان
نشاسته ۲ ق سر پر
پودر نارگیل
طرز تهیه:داخل آب میوه که گرفتید،شکر و نشاسته بریزید و هم بزنید،روی اجاق قرار بدید و تا زمانیکه قوام بگیره با همزن دستی هم بزنید،بعد از قوام گرفتن یک قاشق مربا خوری کره اضافه کنیپ هم بزنید و از روی اجاق بردارید،لیوانهارو خیس کنید و مواد رو داخلش بریزید،۳-۴ ساعت داخل یخچال بمونه بعد از لیوانها خارج کنید و داخل پودر نارگیل بغلتونید و برش بزنید،نوش جان😋
#لوکوم #لوکوم_ترکیه #باسلوق #لوکوم_پرتقال #دسرخانگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#براونیز_شکلاتی 🍫 😋
▫️کره ۲۰۰ gr
▫️شکر قهوه ای یا سفید یک فنجان چایخوری
▫️پودر کاکائو یک فنجان چایخوری
▫️آرد کامل یک فنجان چایخوری، (بسته به قوامش کمتر یا بیشتر میشه)
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️نمک یک پنس
▫️وانیل نوک قاشق
🔸کره آب شده و شکر رو با همزن دستی میزنیم، تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.پودر کاکائو و یک پنس نمک رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید، آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید. قوامش کمی از کیک شلتر باشه،برای خنک شدنش ۴۰ دقیقه داخل یخچال بزارید.مواد رو داخل قالب چربشده بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۵ دقیقه بپزید (کنترل کنید تا پخته باشه) در دمای اتاق ۳۰ دقیقه بمونه تا خنک شه و بعد از اون سرو کنید
اينم دستور يه #پيراشكى فوق العاده با #سس_شكلاتى
مواد لازم
كره ٥٠ گرم اب شده
دو ليوان و نيم ارد سفيد
تخم مرغ دو عدد
اب ولرم نصف ليوان
شكر دو ق غ خورى
خمير مايه يه ق چ خ
نمك نوك ق م خ
اب ولرم و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و چند دقيقه صبر مى كنيم تا ور بياد،تخم مرغ و نمك و كره رو هم اضافه مى كنيم و بعد ارد رو الك مى كنيم و بهش اضافه مى كنيم و ورز ميديم تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياد،روى خمير رو مى پوشونيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديم.
خمير كه اماده شد،خمير رو به كمك وردنه پهن مى كنيم به قطر يك سانت و بعد با يه قالب گرد به هر اندازه كه دوست داريد قالب بزنيدو روى كاغذ روغنى بذاريد و روش يه دستمال بندازيد و بعد يك ربع شروع كنيد توى روغن داغ وبا شعله ى كم تا سرخ بشه،بعد اينكه سرخ شد روى دستمال بذاريد تا روغنش جذب دستمال بشه ...
براى سس شكلاتى
يه قاشق كره رو اب مى كنيم و شكلات تخته اى رو خرد مى كنيم و توش مى ريزيم وروى بخار اب ميذاريم تا اب بشه و كمى شير بعد اب شدن شكلات اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا يكدست بشه....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ورقه_بادمجان_گیلانی
۲ عدد بادمجان گوشتی (قلمی نباشه)
۲ عدد تخم مرغ
یک عدد گوجه متوسط
نمک و فلفل
طرز تهیه :
بادمجون هارو میشوریم پوست میکنیم و با قطر درشت برش میزنیم و یک ساعت میزاریم داخل آب نمک تا تلخیش گرفته بشه ، گوجه رو حلقه میکنیم ، تخم مرغ هارو داخل کاسه میشکونیم،نمک فلفل بهش میزنیم و با چنگال هم میزنیم و میزاریم کنار.تابه رو روغن میریزیم،روغن متناسب باشه چون بادمجون ها به شدت جذب روغن دارن.بادمجون ها که یکم سرخ شد گوجه هارو هم بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم باهاش،سرخ که شد،تخم مرغ هارو میریزیم روش که ۱ دقیقه بعد آمادس😊
با برنج و نون سرو میشه و مخلفات😊
☞
#ترشی_قاشقی 🤤
1کیلو گوجه فرنگی بورسا(گوجه فرنگی تخم مرغی آبدار)
نیم کیلو فلفل سبز
1 کیلو هویج
1 کیلو خیار محلی
2 بوته سیر
2 لیوان سرکه انگور
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری جوهر لیمو
2 قاشق غذاخوری سنگ نمک یا نمک معمولی هم میشه
1 بسته جعفری (بسته کوچک)
تمام مواد را مکعبی خرد کنید. سیر را در هاونگ له کنید، وقتی له میکنید طعم خوبی میدهد(اگه له شده دوست ندارید میتونید خرد کنید). تمام مواد را داخل ظرفی بریزید. سرکه ، شکر ، نمک ، جوهر لیمو و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. داخل شیشه ها بریزید و آب باقیمانده را بین شیشه ها تقسیم کنید. وقتی آب روی ترشی رسید برای اینکه هوا نگیرد پلاستیک تمیزی را ببرید زیر در شیشه بذارید و ببندید. روز بعد اگر آب داخل شیشه کم شده بود کمی آب نمک بریزید و مجدد ببندید(برای ترشی آب جوشیده سرد شده استفاده کنید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ وحشی
تووووووجه کنید مرغ اصلا نباید زیررور بشه تا وقتی که آبش کاملا جمع میشه وبه روغن میفته
مرحله آخر کره رو اضافه کنید مرغ رو به آرومی برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه
شعله باید خیلی کم باشه تا پیاز ها نسوزن
پیاز این مرغ کاراملی 😍 خوشمزه تر از خود مرغه😋
مرغ که سرخ شد گاز رو خاموش کنید .
این مرغ خییییلی لذیذه حتمااا درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پروگریلی
مواد لازم:
مرغ
رزماری
سیر
لیمو
نمک
فلفل
طرز پخت:رزماری و سیر و لیمو رو داخل شکم مرغ قرار میدیم و به مرغ نمک و فلفل میزنیم و با دست کل مرغ رو آغشته میکنیم.
کف قابلمه تکه های لیمو و سیر و رزماری قرار میدیدم و مرغ رو داخل قابلمه میذاریم و مجددا تکه های لیمو و سیر رو روی مرغ میذاریم و اجازه میدیم ۴ ساعت در دمای بالا بپزه و بعد از آن به مدت ۱۰ دقیقه مرغ را گریل میکنیم.
غذا آماده ست نوش جان کنید
#دسر_پرتقالی 😋
آب پرتقال ۳/۵ لیوان
نشاسته ۳/۵ ق غ( گندم یا ذرت)
شکر یک لیوان
جهت قسمت سفید رنگ
شیر یک لیتر
آرد ۳ ق غ
نشاسته ۲ ق غ
شکر یک لیوان
وانیل نوک قاشق
🔸اول از همه قالبتون رو خیس کنید،اگه خیس نکنید دسر جدا نمیشه،در ظرف مناسبی،آب پرتقال،نشاسته،شکر بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام سس پیدا کنه هم بزنید و بپزید،بعد داخل قالب خیس شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.برای قسمت سفید رنگ،تمام مواد رو در ظرفی بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام پیدا کنه هم بزنید و روی قسمت پرتقالی بریزید(بزارید یه کم قسمت پرتقالی هم دمای محیط شه)بعد روی دسر پودر نارگیل بریزید تا موقع بریدن دسر مشکل ساز نشه،و بزارید ۴-۵ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد روی بشقاب مورد نظرتون برگردونید و به دلخواه تزیین کنید
#شکلات_اسنیکرز 🍫 😋
🔸روی حرارت ، یک پیمانه شکر تا زمانی که ذوب شود و رنگ آن طلایی شود،هم بزنید. ، سپس یک پیمانه شیر را اضافه کرده و آن را هم بزنید تا گلوله شود ، سپس یک پیمانه بادام زمینی به آن اضافه کنید ، چند دقیقه هم بزنید و خاموش کنید.
سپس مخلوط را روی بیسکویت بریزید.
لایه آخر هم شکلات تخته ای ذوب شده بریزید
#بستنی_عربی 🍨 😋
▫️یک لیتر شیر چرب
▫️یک پیمانه خامه غلیظ
▫️پنج قاشق غذاخوری ثعلب
▫️نصف پیمانه شکر یا عسل
▫️مغز پسته خردشده به میزان لازم
🔸همه مواد را درون قابلمه ای سرد ریخته و روی حرارت می گذاریم و مدام هم می زنیم.تا یکدست شود. بعد در قالب بریزید و به مدت حداقل 12 ساعت در فریزر بزارید
#ترشی_مخلوط_گل_کلم 😋
گل کلم 1 عدد
هویج 500 گرم
ساقه کرفس 1 دسته
سیب زمینی ترشی 5000 گرم
سرکه مقدار لازم
فلفل سبز تند 5 عدد
نمک مقدار لازم
ترخون و پودر گلپر مقدار لازم
تمام سبزی ها را بشوئید و خشک کنید سپس سبزی ها را به اندازه دلخواه خرد کنید.
سبزی های خرد شده و فلفل های تند را درون شیشه های مناسب قرار دهید و روی انها مخلوط نمک و سرکه بریزید و تا لبه شیشه ترشی پر کنید سپس شیشه های ترشی را در جای مناسبی به مدت 2 هفته قرار دهید تا ترشی ها اماده مصرف شوند.
در صورت تمایل از مقداری کلم سفید یا قرمز هم میتوانید استفاده کنید ، برای قرمز شدن رنگ این ترشی کمی آب لبو به سرکه اضافه کنید.
#تارت_کینوا و سبزیجات
مواد لازم:
250 گرم کینوا
4 هویج بزرگ
2 کدو سبز کوچک
1 بادمجان
1 فلفل قرمز
200 گرم خامه ترش، در صورت لزوم چند قطره شیر برای رقیق شدن
125 گرم موزارلا
125 گرم پارمزان
نمک ، آب و عصاره گوشت یا سبزیجات
طرز تهیه:
کینوا را با کمی آب و عصاره گوشت یا سبزیجات و روغن بپزید. در یک تابه یا تارت به اندازه 28 پهن کرده و در امتداد لبه ها به سمت بالا بکشید.
در این فاصله سبزیجات را بشویید، هویج، کدو سبز، بادمجان و فلفل دلمه ای را پوست بگیرید و سپس با دستگاه پوست کن به صورت ورقه ای نازک برش دهید. خامه ترش و پنیرهای رنده شده و 1ق غ خ نمک را مخلوط و سس درست کنید.
روی کینوا از قبل پخته شده و پهن شده در تابه پهن کنید. سبزیجات را از وسط ظرف بصورت حلقه بچینید. به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. سلامتی نوش جانتان!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷شروع هفته را پر برکت میکنیم
🌟✨دهنمان را خوشبو میکنیم
🍃🌷با ذکر شریف صلوات بر
🌟✨حضرت محمد ص
🍃🌷و خاندان پاک و مطهرش
🌷الّلهُمَّ 🌟
🌷صلّ🌟
🌷علْی 🌟
🌷محَمَّدٍ 🌟
🌷وآلَ🌟
🌷محَمَّدٍ🌟
🌷وعَجِّل🌟
🌷 فرَجَهُم🌟
🌷هفت راز برای رسیدن به آرامش
🌷راز اول:
💜با خدا ارتباط برقرار کنید
🌷راز دوم:
💜مثبت فکر کنید
🌷راز سوم:
💜قضاوت خود را به تاخیر بیندازید
🌷راز چهارم:
💜برآرامش درونی تمرکز کنید
🌷راز پنجم:
💜از آن چه هستید راضی باشید
🌷راز ششم:
💜به دستورات اخلاقی احترام بگذارید.
🌷راز هفتم:
💜دید جدیدی پیدا کنید.
🌷الهی زندگی همتون پراز آرامش باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_تابهای_ترکی😋
مواد لازم🔻
گوشت بره: ۹۰۰ گرم
دنبه: ۲۰۰ گرم
میگو: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل قرمز: ۲ عدد
فلفل سبز: ۴ عدد
سیر: ۲ حبه
جعفری
نمک، فلفل سیاه، روغن زیتون و پودر نان
تخم مرغ: ۲ عدد
پول بیبر
سیب زمینی: برای روی کباب
گوجه
بادمجان: برای کف ظرف
طرز تهیه🔻
گوشت رو با تمام مواد مخلوط کنید و روی بادمجان ها قرار بدید سپس گوشت و پهن کنید.
و در فر با دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵-۳۰ دقیقه بپزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترافل_خرما
#توپک_خرما
خرما ۲۰عدد
پودر نارگیل یک سوم لیوان
گردو یک سوم لیوان
کره یک قاشق غ خ (به دمای محیط رسیده )
بیسکوئیت ۵عدد
دارچین یک ق م خ
در آخر داخل پودر گل سرخ،پودر پسته پ کنجد و پودر نارگیل یا هر چی دوست دارید بغلتونید و سرو کنید😊
#دسربرفی
مواد لازم:
شیر: یک لیوان و نیم، آرد گندم: یک قاشق و نصفی(دو قاشق هم میشه)، شکر: یک قاشق و نصفی(میشه کمتر یا بیشترش کرد)، نشاسته گل: 1 ق غ، کره: 1 ق غ، وانیل: نوک ق چ، بیسکوییت لیدی فینگر(یا هر نوع بیسکوییت یا کیک به دلخواه،برای مغزی دسر): به میزان لازم، پودر نارگیل: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا شیر سرد، نشاسته و آرد رو باهم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا نشاسته در شیر کاملا حل بشه،سپس روی حرارت ملایم گذاشته،شکر رو هم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا مواد به غلظت برسه(به هیچ وجه حرارت رو زیاد نکنید)، وقتی غلیظ شد ، کره و وانیل رو هم اضافه کرده،هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم. مواد رو تا میانه ی قالب ها میریزیم،یک تکه بیسکوییت یا کیک کوچک وسط قالب گذاشته و بقیه مواد رو داخل قالب ریخته و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد ازین مدت دسر به راحتی از قالب جدا میشه، سپس داخل پودر نارگیل میغلونیم و به دلخواه تزیین میکنیم.