#خوراک_مرغ_و_سبزیجات 🥘 😋
🔸ابتدا فیله های مرغ رو به صورت خلالی و باریک برش میدیم و همراه با کمی کره و پودر فلفل سیاه و نمک و پاپریکا سریع تفت میدم با حرارت بالا که فیله ها آب نندازه بعد از تغییر رنگ فیله ها حرارت رو ملایم میکنم.داخل یه تابه دیگه یه دونه پیاز بزرگ رو که به صورت خلالی برش دادم در حد سبک شدن تفت میدم فلفل دلمه ای های رنگی رو هم به صورت خلالی برش داده و تفت میدم من از چهار رنگ فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی و سبز استفاده کردم.هویج خیلی ریز خلال یا رشته شده و قارچ های اسلایس شده و تفت داده شده رو هم اضافه میکنم در نهایت ذرت و نخود فرنگی رو هم اضافه کرده .کمی سس کچاپ تند و آویشن هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم و درب تابه رو میزاریم و پونزده تا بیست دقیقه زمان میدیم که فیله ها کاملا مغز پخت شده و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره.چاشنی این غذا هم لیمو ترش تازه است
دسر هزارشب😍😍
✍ مواد لازم:
شيره انگور 1 ليوان
آب 1 ليوان
آرد 3 ق غ
كره 50 گرم
✍لايه شيري:
شير 3 ليوان
شكر نصف ليوان
آرد 1 ق غ
نشاسته ذرت 1 ق غ
وانيل 1 ق م
كره 50 گرم
🍜 طرز تهیه:
ابتدا لايه شيري را اماده ميكنيم داخل ظرفي تمام مواد را ميريزيم بحز وانيل و كره همه رو باهم خوب قاطي ميكنيم تا گوله هاي ارد و نشاسته باز بشه با حرارت خيلي كم مدام هم ميزنيم تا غليظ بشه در اخر كره و وانيل را اضافه كرده از رو حرارت برميداريم.
برا لايه بعدي باز همه موادو بجز كره قاطي كرده روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا موادمون غليظ بشه در اخر كره را اضافه كرده از روحرارت برميداريم
ظرف مورد نظر را خيس كرده يك ملاقه از مواد شيري بعد يك ملاقه از مواد شيره انگور وسط ظرف ميريزيم به همين ترتيب ادامه ميدهيم الا اخر تا موادمون تموم بشه ظرف را داخل يخچال بمدت 6ساعت قرار ميدهيم بعد كناره هاشو از ظرف جدا كرده داخل ظرف سرو برميگردونيم.
#ترشي_نازخاتون
طرز تهيه
ا كيلو بادمجان كبابي
گوجه فرنگي سه عدد
سير يه بوته
سركه يا آب غوره به ميزان لازم
ريحان بنفش خوردشده ا فنجان
نعناع خشك ٢قاشق
گوجه و سير رو خورد مي كنيم با بادمجون كبابي شده كه ساطوريش كرديم مخلوط مي كنيم.بعد تمام مواد را مخلوط مي كنيم