eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دار مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفندی 1 کیلو پیاز رنده شده آب گرفته شده 2 عدد بزرگ سیر 5 حبه پنیر پیتزا به میزان لازم پنیر گودا ورقه ای به میزان لازم قارچ ریز خرد شده و سرخ شده به میزان لازم نمك و فلفل سیاه به میزان لازم پودر سوخاری یا پودر سویا 2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز و پودر زنجبیل مقداری طرز تهیه🔻 تمام مواد رو حسابی با هم مخلوط کنید و ورز بدین ، وقتی یکدست شد داخل یک بشقاب کوچک یک لایه گوشت بزارین و حسابی با دست تخت کنید ، حالا کمی قارچ و پنیر پیتزا بریزین و بعد یک ورقه پنیر گودا ، حالا دوباره با یک لایه نازک گوشت روش رو بپوشونید و حسابی فشار بدین و از کناره ها به هم بچسبونین که موقع سرخ شدن وا نره .حالا همه همبرگرها رو آماده کنید و بین هر کدوم یک کیسه فریز بزارین که به هم نچسبن و بزارین فریزر و هر وقت خواستین نیم ساعت قبل از فریزر دربیارین و با حرارت متوسط هر دو طرف رو سرخ کنید . داخل همبرگر میتونین پیاز قرمز ، کاهو ، گوجه و خیار شور بزارین و نوش جان کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 تخم مرغ 1 لیوان شکر دانه ریز 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن نوک ق چ وانیل 2.5 قاشق چ بیکینگ پودر 2.5 لیوان آرد 2 قاشق غذاخوری کاکائو تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا خوب کرم رنگ و کشدار شود بعد شیر ، روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. بکینگ پودر و آرد و کاکائو را الک کنید وکم کم به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. مخلوط کیک را درون لیوان های چرب شده بریزید تا جایی که دوسانت از بالای لیوان خالی باشد. داخل قابلمه بچینید و اب جوش بریزید داخل قابلمه تا نصف لیوانها اب بریزید و دمکش بزارید سر قابلمه و درش رو ببندید تقریبا نیم ساعت پخته میشه چک کنید با خلال دندون. بعد از پخته شدن بزارید سرد بشه بعد از لیوانها خارج کنید. بعد تزیین کنید و نوش جان😋 .
یک بشقاب غذای رژیمی معرکه👌😍 خوراک مرغ سیر و سبزیجات🥗 مواد لازم: 1 سینه مرغ بدون پوست مکعبی خرد شده 1 کدو سبز 10 عدد قارچ خرد شده 1 لیوان بروکلی خرد شده 1 پیاز متوسط 10 عدد گوجه گیلاسی 3 تا 4 حبه سیر رنده شده مقداری روغن زیتون نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه طرز تهیه: ابتدا تکه ها ی مرغ را با پودر سیر ،پودر پاپریکا، 1 قاشق روغن زیتون، نمک،فلفل مرینیت کنید ،و برای حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند، همزمان گوجه های گیلاسی را در یک ظرف پخت مخصوص فر گذاشته نمک و روغن زیتون زده و برای مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کامل پخته شوند با دمای 170 گذاشته(میتوانید گوجه ها را جدا از سبزیجات دیگر در ماهیتابه گریل کنید) ،سپس یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گذاشته و با مقداری روغن مرغ ها رو گریل کنید تا کامل پخته شوند(ترجمه از اشپزی_خلاق)،از ماهیتابه در آورده و مقداری روغن زیتون در همان ماهیتابه ریخته پیاز و سیر را اضافه کنید تفت دهید سپس قارچ ،کدو و بروکلی را اضافه کنید نمک، فلفل و هر ادویه ی دیگر طبق ذائقه تون اضافه کنید تفت دهید تا سبزیجات نرم شود در آخر مرغ و گوجه های گریل شده را به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا مرغ گرم شود،سپس سرو کنید،نوش جان 🤗
یه کاپ کیک بی نهایت خوشمزه که بهتون توصیه میکنم درستش کنید چون خییییلی خوشمزه ست🧡 سه دسته مواد داره برای مایه کیک ، کرم کیک و شهد روش🧡 کاپ کیک کرمدار🍰 برای شهد🧡 نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب و چند قطره آبلیمو بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه ، بزارید کنار تا خنک بشه 🧡 برای کرم🧡 ۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت + ۳ ق غ شکر + ۱ لیوان شیر + ۱۰ گرم کره و ۱ ق چ وانیل مخلوط و روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید تا یکدست و غلیظ بشه بعد روی کرم پلاستیک یا سلفون بندازید تا رویه نبنده . حالا فر با درجه ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه. مواد لازم کیک🧡 ارد سمولینا ۱ لیوان ارد سفید نصف لیوان تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱ ق چایخوری بیکینگ پودر ۱۰ گرم معادل ۱ ق غذاخوری شکر نصف لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک موزاییکی خوشمزهههه😍😋 ۳ بسته بیسکویت پتی بور وانیلی ۱ فنجان چایخوری مغز گردو ۱ لیوان شکر ۱ لیوان شیر ۱۲۵ گرم کره یا مارگارین ۱ ق چ وانیل ۳ ق غ پودر کاکاعو ۱۰۰ گرم شکلات تیره ابتدا بیسکویت هارو خورد میکنیم و داخلش گردو خورد شده میریزیم و داخل تابه کره رو ذوب میکنیم و شکر و شیر و وانیل و پودر کاکاعو ریخته و روی حرارت میذاریم تا ذرات شکر حل بشه و مواد یکدست شود سپس کاکاعو رو ریخته و‌بعد به بیسکویت ها اضافه میکنیم و به صورت توپک دروورده و در مغز آجیل و پودر کاکاعو میغلتونیم و در یخچال میذاریم دوساعت😍😋 ‏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک گوشت😋 مواد لازم بورک گوشت🔻 گوشت چرخکرده:۳۰۰ گرم خمیر یوفکا:۱بسته پیاز:۱ عدد نمک،فلفل،پودر سیر ، زرد چوبه به مقدار لازم رب گوجه:۲قاشق فلفل دلمه ای : به مقدار دلخواه پنیر پیتزا : به میزان لازم 🔶برای درست کردن مایع گوشتی پیاز رو به همرا گوشت با روغن تفت بدید و وقتی نیم پز شد رب و فلفل دلمه اضافه کنید و اجازه بدید کاملا سرخ بشه 🔶
ذرت مکزیکی ذرت پخته یک لیوان قارچ خرد شده یک لیوان پنیر پیتزا نصف لیوان سس مایونز دو ق غ نمک یک ق چ فلفل آویشن و پودر سیر به میزان لازم آبلیمو نصف ق غ کره یک ق ق غ ابتدا قارچ رو با آبلیمو و کره تفت میدیم کمی قارچ سبک شد و آب انداخت ذرت پخته رو اضافه میکنیم م مخلوط میکنیم دو سه دقیقه که ذرت گرم بشه...حواستون باشه قارچ آب انداخت ذرت رو اضافه کنید بعد هم پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم حتما موقع اضافه کردن پنیر شعله ملایم باشه و سریع هم بزنید پنیر یک طرف گلوله نشه و مرتب هم میزنیم تا آب بشه پنج شش دقیقه کافیه بعد هم خاموش میکنیم سس مایونز رو بهش نمک و ادویه میزنیم و تا ذرت گرمه بهش اضافه میکنیم حالا آماده شد به همین راحتی ‌
آرد 1.5 پیمانه تخم مرغ ۴عدد کره ۱۵۰گرم پودر کاکائو 2 ق غ شکر 150 گرم شکلات 70 گرم وانیل مقداری بکینگ پودر 1/5ق چ شیر نصف پیمانه اول از همه شکلات و با نصف مقدار کره بن ماری کنید و بعد بهش پودر کاکائو رو اضافه کنید و حسابی همش بزنین. تخم مرغ هارو با هم زن بزنید تا حجمش دو برابر بشه و بعد شکر و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. نصف دیگه کره آب شده و شیر اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر الک کرده رواضافه کنید.حالا مایه ی شکلاتی که درست کردین رو اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوطش کنین. داخل قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید و مواد داخل قالب بریزید و داخل فر ازقبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد برای حدود۴۵ تا۵۰ دقیقه میذارین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودر شکر 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن 1 بسته وانیل یا نصف قاشق چایخوری 1 بسته بیکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری 3 قاشق غذاخوری کاکائو 2 لیوان آرد مواد لازم برای کرم خامه قنادی مقداری نسکافه مقداری تخم مرغ ها را به همراه شکر خوب بزنید و سپس مواد مایع را اضافه می کنیم و بعد آرد ، کاکائو ، بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید ، و به مواد اضافه کنید و اروم مخلوط کنید.قابلمه بزرگتر از قالب را کمی اب کنید و بزارید روی حرارت تا بجوشد و قالب کیک را داخل آب جوش می گذاریم. یک حوله تمیز را روی در قابلمه بگذارید و در قابلمه را ببندید.کیک بدون نیاز به چرب کردن از قالب خارج می شود البته قالب نچسب به هیچ وجه خراب نمی شود بعد از سرد شدن کامل کیک را از وسط دو قسمت کنید و خامه را بین آن میمالیم و یا مانند فیلم شکوفه میزنیم و روی کیک را هم شکوفه زده و با دانه ی انار تزیین میکنیم شما با هر چیزی دوست داشتید تزیین کنید(همزدن خامه داخل پیج هست ببینید) ماسوره m1 استفاده شده
شیرینی مربایی آرد قنادی ۶۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم شربت بار ۶۰ گرم هم میتونید عسل بزنید هم گلوگز وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری شیر تازه پر چرب ۶۰ گرم تخم مرغ یک عدد روغن و پودر قند رو خوب بزنید تا نرم و سبک بشه عسل و تخم مرغ و شیر و وانیل رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید آرد را اضافه کنید خوب ورز بدید تا منسجم بشه در یخچال به مدت چهار یا پنج ساعت استراحت بدید ، یک ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید تا نرم بشه خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید قالب بزنید یکی ساده باشه یکی رو سوراخ بزنید برای سوراخ روی شیرینی از ته ماسوره استفاده کنید کف سینی کاغذ روغنی بندازین و شیرینی ها را که قالب زدین در سینی بچینید با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه دقت کنید که بیشتر داخل فر نمونه ، بگذارید خنک بشه بعد از قالب جدا کنید. کمی عسل را گرم‌کنید روی شیرینی ها بکشید و بعد داخل کنجد ،پودر پسته وپودر نارگیل بزنید دستور تهیه مارمالاد سیب در پیج هست ولی میتونید از لوازم قنادی هم تهیه کنید بین شیرینی ها مارمالاد بگذارید اگر دوست داشتین داخل سوراخ بریلو بریزید