فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک گوشت😋
مواد لازم بورک گوشت🔻
گوشت چرخکرده:۳۰۰ گرم
خمیر یوفکا:۱بسته
پیاز:۱ عدد
نمک،فلفل،پودر سیر ، زرد چوبه به مقدار لازم
رب گوجه:۲قاشق
فلفل دلمه ای : به مقدار دلخواه
پنیر پیتزا : به میزان لازم
🔶برای درست کردن مایع گوشتی پیاز رو به همرا گوشت با روغن تفت بدید و وقتی نیم پز شد رب و فلفل دلمه اضافه کنید و اجازه بدید کاملا سرخ بشه 🔶
ذرت مکزیکی
ذرت پخته یک لیوان
قارچ خرد شده یک لیوان پنیر پیتزا نصف لیوان
سس مایونز دو ق غ
نمک یک ق چ
فلفل آویشن و پودر سیر به میزان لازم
آبلیمو نصف ق غ
کره یک ق ق غ
ابتدا قارچ رو با آبلیمو و کره تفت میدیم کمی قارچ سبک شد و آب انداخت ذرت پخته رو اضافه میکنیم م مخلوط میکنیم دو سه دقیقه که ذرت گرم بشه...حواستون باشه قارچ آب انداخت ذرت رو اضافه کنید بعد هم پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم حتما موقع اضافه کردن پنیر شعله ملایم باشه و سریع هم بزنید پنیر یک طرف گلوله نشه و مرتب هم میزنیم تا آب بشه پنج شش دقیقه کافیه
بعد هم خاموش میکنیم سس مایونز رو بهش نمک و ادویه میزنیم و تا ذرت گرمه بهش اضافه میکنیم
حالا آماده شد به همین راحتی
#کیک_دبل_چاکلت
آرد 1.5 پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
کره ۱۵۰گرم
پودر کاکائو 2 ق غ
شکر 150 گرم
شکلات 70 گرم
وانیل مقداری
بکینگ پودر 1/5ق چ
شیر نصف پیمانه
اول از همه شکلات و با نصف مقدار کره بن ماری کنید و بعد بهش پودر کاکائو رو اضافه کنید و حسابی همش بزنین.
تخم مرغ هارو با هم زن بزنید تا حجمش دو برابر بشه و بعد شکر و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. نصف دیگه کره آب شده و شیر اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر الک کرده رواضافه کنید.حالا مایه ی شکلاتی که درست کردین رو اضافه کنید و با لیسک دورانی مخلوطش کنین.
داخل قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید و مواد داخل قالب بریزید و داخل فر ازقبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد برای حدود۴۵ تا۵۰ دقیقه میذارین.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودر شکر
1 لیوان شیر
نصف لیوان روغن
1 بسته وانیل یا نصف قاشق چایخوری
1 بسته بیکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری کاکائو
2 لیوان آرد
مواد لازم برای کرم
خامه قنادی مقداری
نسکافه مقداری
تخم مرغ ها را به همراه شکر خوب بزنید و سپس مواد مایع را اضافه می کنیم و بعد آرد ، کاکائو ، بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید ، و به مواد اضافه کنید و اروم مخلوط کنید.قابلمه بزرگتر از قالب را کمی اب کنید و بزارید روی حرارت تا بجوشد و قالب کیک را داخل آب جوش می گذاریم. یک حوله تمیز را روی در قابلمه بگذارید و در قابلمه را ببندید.کیک بدون نیاز به چرب کردن از قالب خارج می شود البته قالب نچسب به هیچ وجه خراب نمی شود بعد از سرد شدن کامل کیک را از وسط دو قسمت کنید و خامه را بین آن میمالیم و یا مانند فیلم شکوفه میزنیم و روی کیک را هم شکوفه زده و با دانه ی انار تزیین میکنیم شما با هر چیزی دوست داشتید تزیین کنید(همزدن خامه داخل پیج هست ببینید)
ماسوره m1 استفاده شده
شیرینی مربایی
آرد قنادی ۶۰۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم
شربت بار ۶۰ گرم هم میتونید عسل بزنید هم گلوگز
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
شیر تازه پر چرب ۶۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
روغن و پودر قند رو خوب بزنید تا نرم و سبک بشه
عسل و تخم مرغ و شیر و وانیل رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید آرد را اضافه کنید خوب ورز بدید تا منسجم بشه
در یخچال به مدت چهار یا پنج ساعت استراحت بدید ، یک ساعت قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید تا نرم بشه خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید قالب بزنید یکی ساده باشه یکی رو سوراخ بزنید برای سوراخ روی شیرینی از ته ماسوره استفاده کنید
کف سینی کاغذ روغنی بندازین و شیرینی ها را که قالب زدین در سینی بچینید با دمای ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه دقت کنید که بیشتر داخل فر نمونه ،
بگذارید خنک بشه بعد از قالب جدا کنید.
کمی عسل را گرمکنید روی شیرینی ها بکشید و بعد داخل کنجد ،پودر پسته وپودر نارگیل بزنید
دستور تهیه مارمالاد سیب در پیج هست ولی میتونید از لوازم قنادی هم تهیه کنید
بین شیرینی ها مارمالاد بگذارید اگر دوست داشتین داخل سوراخ بریلو بریزید
#طرزتهیه شیرینی مشهدی:
آرد 500 گرم
بکینگ پودر 1 ق چ
کره 200 گرم یا روغن قنادی 180 گرم
پودرقند 120 گرم
پودرهل 1/2 ق چ
تخم مرغ 2 عدد
عسل 1 ق غ
کره و پودرقند را با همزن میزنیم تا سفید شود بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و عسل را ترکیب می کنیم.سپس آرد مخلوط شده با هل و بکینگ پودر را اضافه میکنیم خمیر را داخل نایلون یک نیم ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم.سپس خمیر را قالب زده در فر 160 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع می پزیم.وقتی شیرینیها خنک شد بینشون مارمالاد یا مربا یا... ریخته و دو شیرینی را روی هم می گذاریم.می تونید داخل مارمالادتون یکم پودر ژلاتین هم بریزید(یکم پودر ژلاتینو تو آب سرد بریزید و پنج دقیقه به حال خودش بزارید بمونه بعد به مارمالاد داغ اضافش کنید) تا مارمالاد شکل بهترو سفت تری بین شیرینیها پیدا کنه.
می تونید با نصف این مقدار های گفته شده هم درست کنید.
از شهد مربای به استفاده کردم و کمی داخلش پودر ژلاتین ریختم که سفت تر بشه.
#کراکت_سیب_زمینی 😋
🔸ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا پنیرپیتزا و... استفاده کنید
ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هربار دست را کمی خیس کرده و خمیررا کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و هرطور که خواستیم شکل میدیم میتونید به شکل توپکای کوچولوهم فرمشون بدین
سپس داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم بعدش آرد سفید دوباره سفیده تخم مرغ و نهایتا آرد سوخاری میغلطانیم و دوساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن سرخ میکنیم
#پنکیک 🥞 😋
▫️ 2 عدد تخم مرغ
▫️ 2 قاشق غذاخوری شکر
▫️ نصف لیوان چای خوری روغن مایع
▫️ 1.5 لیوان شیر
▫️ 2 لیوان ارد
▫️ 1 بسته بکینگ پودر
▫️ 1 بسته وانیل
🔸 شکر و تخم مرغ ها را هم بزنید تا خوب کف کنند و سفید شوند. روغن و شیر را اضافه کنید ، مجدداً هم بزنید ، مواد خشک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید تا یکدست شود. تابه را روی آتش گرم کنید و مخلوط را با یک ملاقه به اندازه دلخواه خود درون تابه بریزید ، هر موقع یک طرف خمیر به صورت سوراخ سوراخ شد آن را برگردانید و قسمت پشت آن را به صورت کنترل شده بپزید. می توانید با انواع میوه ها و عسل یا شکلات سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤فاطمه
🕯زیباترین واژه هاست
🖤فاطمه
🕯ناموس شاه لافتے است
🖤فاطمه
🕯آلاله آلاله هاست
🖤فاطمه
🕯سوز و گداز ناله هاست
🖤فاطمه
🕯گنجینه اے از خاتم است
🖤فاطمه
🕯چشم و چراغ عالم است
🏴شهادت مظلومانه ے بانوے دوعالم
حضرت فاطمه (س)را تسلیت عرض میڪنیم🖤🏴
#ژله_نارگیلی 🥥 😋
🔸1.ژله آلورا رو درست کنید به ازای هر بسته یک و نیم لیوان آب جوش ریخته و ژله رو حل کنید.
یه مقدار از ژله رو کف قالب بریزید تا نیم بند بشه. و بعد گوشت نارگیل رو که برش دادید اضافه کنید و چند قاشق از ژله آلورا رو اضافه کنید و بذارید یخچال تا نارگيل فیکس بشه. و مجدد روش ژله آلورا بریزید.
🔸2_ ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی به اون اضافه کنید. و روی لایه قبل بریزید.
🔸3.بعد از نیم بند شدن ژله شیر یک لایه ژله آلورا بریزید و بعد از اون مجدد یک لایه شیر اضافه کنید.
♦️برای رنگ صورتی می تونید از ژله قرمز رنگ استفاده کنید با شیر صورتی میشه. یا از ژله آلورا و شیر همراه با رنگ خوراکی صورتی استفاده کنید
#مربای_کیوی 🥝 😋
▫️ 1 کیلو کیوی نسبتا نرم
▫️ 1 کیلو شکر
▫️١/٤ آب ليمو
▫️ 1 قاشق چایخوری وانیل
▫️۳-۳/۵ لیوان آب
▫️ 1 قاشق مرباخوری کره
🔸 آب ، شکر را در قابلمه خود ریخته و هم بزنید، آب لیمو را اضافه کرده و کمی بجوشانید
کیوی ها را پوست بکنید، قسمت های سخت سر و پایین آن را بگیرید و آنها را به صورت مکعب خرد کنید.
کیوی و کره خود را به شربت در حال جوش اضافه کنید، آن را با حرارت کم به مدت 40 دقیقه بجوشانید، ممکن است کمی کف کند در اینصورت گهگاهی هم بزنید و با یک قاشق کف ها را بردارید.وانیل را نیز اضافه کرده ، 5 دقیقه دیگر آن را بجوشانید و سپس آن را از اجاق گاز بردارید. مربا پخته شده خود را در قابلمه ای که پخته اید به مدت 3-4 ساعت نگه دارید، و سپس آن را در شیشه های مد نظر ریخته و در یخچال نگه دارید