#مربای_کیوی 🥝 😋
▫️ 1 کیلو کیوی نسبتا نرم
▫️ 1 کیلو شکر
▫️١/٤ آب ليمو
▫️ 1 قاشق چایخوری وانیل
▫️۳-۳/۵ لیوان آب
▫️ 1 قاشق مرباخوری کره
🔸 آب ، شکر را در قابلمه خود ریخته و هم بزنید، آب لیمو را اضافه کرده و کمی بجوشانید
کیوی ها را پوست بکنید، قسمت های سخت سر و پایین آن را بگیرید و آنها را به صورت مکعب خرد کنید.
کیوی و کره خود را به شربت در حال جوش اضافه کنید، آن را با حرارت کم به مدت 40 دقیقه بجوشانید، ممکن است کمی کف کند در اینصورت گهگاهی هم بزنید و با یک قاشق کف ها را بردارید.وانیل را نیز اضافه کرده ، 5 دقیقه دیگر آن را بجوشانید و سپس آن را از اجاق گاز بردارید. مربا پخته شده خود را در قابلمه ای که پخته اید به مدت 3-4 ساعت نگه دارید، و سپس آن را در شیشه های مد نظر ریخته و در یخچال نگه دارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی چرخفلکی
125 گرم کره نرم
1 تخم مرغ
1/2 پیمانه روغن مایع
1/2 پیمانه نشاسته گندم
1 پیمانه پر پودر قند (یعنی گنبدی)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
وانیل
5 گرم بکینگ پودر
آرد اونقدر که بخواد(حدودا ۲ تا ۳ تا)
-
همه موادو بجز پودر کاکائو و آرد رو مخلوط کنین ،آرد رو اضافه کنین و ورز بدین تا بدست نچسبه و نرم باشه مثل لاله گوش، به 1/3 از خمیر پودر کاکائو بزنین و بقیشم مشخصه در ویدیو .در فر گرم شده 180 درجه حدود 15 دقیقه بپزین تا زیرشون سرخ شه .
#ننا_سسیمی_ترکي🥨 😋
🔸نصف پیمانه آب ولرم و یك قاشق غذاخوري شکر و یك قاشق غذاخوري مایه خمیر وبعد با یك پیمانه شیر و نصف پیمانه روغن مایع و ۴ پیمانه آرد سفیدو یك قاشق چایخوري نمك مخلوط کنید و ورز بدین آرد رو کم کم بریزین. ده دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفي بدست بیاد که به دست نچسبه بعد بذارین یه جایي تا استراحت کنه و خمیرمون پف کنه .سپس به چونه هاي کوچیك در بیارین و هر قسمت رو لوله کنید و از وسط خمیر، دو طرف را به همدیگه تاب بدین بعد یك سوم پیمانه شیره انگور با آب رقیق کنید و حلقه هاي نون ها رو در آن بزنید و در کنجد آغشته کنید و در فر به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه با درجه حرارت ۲۲۰ بذارین پخته بشه
یه کاپ کیک بی نهایت خوشمزه که بهتون توصیه میکنم درستش کنید چون خییییلی خوشمزه ست🧡
سه دسته مواد داره برای مایه کیک ، کرم کیک و شهد روش🧡
کاپ کیک کرمدار🍰
برای شهد🧡
نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب و چند قطره آبلیمو بزارید روی حرارت تا شکر حل بشه ، بزارید کنار تا خنک بشه 🧡
برای کرم🧡
۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت + ۳ ق غ شکر + ۱ لیوان شیر + ۱۰ گرم کره و ۱ ق چ وانیل مخلوط و روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید تا یکدست و غلیظ بشه بعد روی کرم پلاستیک یا سلفون بندازید تا رویه نبنده .
حالا فر با درجه ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه.
مواد لازم کیک🧡
ارد سمولینا ۱ لیوان
ارد سفید نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ ق چایخوری
بیکینگ پودر ۱۰ گرم معادل ۱ ق غذاخوری
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام_لاکچری😋😋😋
مواد لازم👇
4 تخم مرغ
1 لیوان شیر
1 فنجان روغن
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
1 و نیم فنجان آرد
2 فلفل سبز
1 فلفل قرمز
1 فنجان زیتون خرد شده سبز
100 گرم پنیر فتا
1 عدد جعفری پنیر چدار بیش از حد
دستور پخت👇👇
ابتدا مواد رو با هم قاطی کنید و بزارید توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه دوستان دقت کنید که داخل فر یه کاسه اببزارید. تا موادمون خشک نشن😙😙
حال به مدت 30 دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کامل پخت شود
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه_فوری 🌮🌮🌮
فلفل دلمه
جعفری
شوید
پنیر پیتزا
تخم مرغ
نون لواش (اون نون لواش رو خودم بریدم، یه بشقاب برگردونید روش، با چاقو ببرید).
.
خلاق باشید و مواد داخل رو با سلیقه خودتون سازگار کنید.
.
تا تخم مرغ رو ریختید نون رو بذارید، دقت کنید که ماهیتابه شما باید نچسب باشه.
بعد از اینکه برگردوندید، نمک و فلفل بزنید، پنیر بریزید و دو طرف ساندویچ رو ببندید، ۲ دقیقه برای هر طرف و تمامه کار.
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوسیس خونگی خوشمزهه😋
مواد لازم:
فیله یا سینه ی مرغ ۵۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ میلیلیتر(تقریبا دو سوم لیوان)
۱ عدد تخم مرغ
سیر۳ حبه
نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن و پودر سیر به مقدارلازم
ابتدا فیله ی مرغ و کره و تخم مرغ و سیر و ادویه جات رو داخل غذاساز یا چرخگوشت ریخته و خوب میکس میکنیم سپس روی سلفون ریخته چند قاشق غذاخوری و رول میکنیم و مانند اب نبات میپیچیم و نخ میبندیم سپس یکساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعد داخل قابلمه تا روی سوسیس ها اب جوش میریزیم و یه کاغذ روغنی برمیداریم وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالا اب نیان.
شعله رو زیاد کنید تا اب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید به مدت ۲۰ تا نیم ساعت تا سوسیس ها بپزند.
و بعد انها رو از اب خارج کنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون ها رو جدا کنید.
و بعد برای خوشمزه تر شدن میتونید کمی سرخ کنید 😍😘
پ ن: اگه ۳ عدد نان تست رو با همون شیر خیس کنید و با مواد میکس کنید و ۲ یا ۳ ق غ خامه صبحانه پاکت صورتی اضافه کنید خوشمزه تر میشه 😋
ولی لزومیم نداره
و حتما نخ ببندید که حین پخت باز نشه
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_لقمه_ای
مواد لازم:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه
نصف لیوان پوره گوجه فرنگی
نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا
برای سس بشامل:
۲ ق غ کره
۲ ق غ آرد
۳ فنجان شیر
نمک
طرز تهیه:❤
ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و سپس فلفل دلمه رو اضافه میکنیم کمی که سرخ شد گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و سپس پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا اب گوجه خشک شود و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید
داخل ظرفی کره و آرد الک شده رو روی حرارت بذارین مقداری که رنگ آرد زرد شد شیر رو به آرامی اضافه کنید و نمک رو اضافه کنید و تا زمانی که به جوش بیاید و غلیظ شود هم بزنید
لازانیا رو در آب جوش در حدود هشت دقیقه بذارید(بیشتر شه خراب میشه و میشکنه)
هر ورق رو سس بشامل بزنید و سپس مواد گوشتی و پنیر ریخته رول کنید و داخل ظرف بچینید و سس بشامل رو روش بریزید و پنیر پیتزا قرار بدین و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت چهل الی پنجاه دقیقه قرار بدین
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به 😍😍😍😍
.
جوجه کباب ران
مواد لازم:
سینه مرغ
پیاز
فلفل دلمه
نمک و فلفل قرمز
ماست سون
سس خردل
روغن مایع
آبلیمو تازه
زعفران
.
مرغ و زعفران رو مخلوط کنید و بیست دقیقه داخل یخچال قرار بدید. ماست و سس خردل رو به نسبت برابر هم بزنید و به مرغ اضافه کنید. پیاز و فلفل دلمه و نمک و فلفل رو مخلوط کنید و به مرغ اضافه کنید. روغن مایع و سپس آبلیمو تازه بزنید. پیشنهاد میگم پودر تخم گشنیز و یکم زنجبیل هم بزنید. عاااالی میشه
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم دستور خوشمزه و جدید که سه سوته یه ناهار خوشمزه و پرطرفدار اماده میکنی
مواد👇🏻
برای گوشت:
-1 کیلوگرم ران مرغ.
-1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی.
-3-4 قاشق غذاخوری سس سویا.
-سس چیلی (اختیاری).
-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
-2 قاشق غذاخوری آب لیمو. - از چاشنی ها می توانید فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، سیر خشک شده داشته باشید. -نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن).
برای سب زمینی :
-1 کیلوگرم سیب زمینی.
-200 گرم پنیر چدار رنده شده -50 گرم کره. -نمک ، فلفل (به مزه).
آماده سازی:
همانطور که در ویدئو وجود دارد ، ران ها را برش دهید ، تمام مواد را اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید ، آنها را در یک ظرف پخت قرار دهید و آنها را به اجاق در دمای 180-200 درجه بفرستید. حدود 40-50 دقیقه.
سیب زمینی ها را بجوشانید ، به صورت دایره هایی به ضخامت حدود 1 سانتی متر برش دهید.
قالب را با کره چرب کرده و در لایه های سیب زمینی ، پنیر ، کره قرار دهید.
ما در فر با دمای 200 درجه می پزیم. حدود 15-20 دقیقه
😍يك ساندويچ سريع و خوشمزه 😋
مواد لازم برای دو نفر:
_پیاز ۱ عدد
_فلفل دلمه ای ۱ عدد
_سیر رنده شده ۲ حبه
_گوشت چرخکرده ۲۵۰گرم
_پنیر پیتزا یا چدار ۱۵۰ گرم
_زردچوبه نصف قاشق چایخوری
_آویشن یک قاشق چایخوری
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا پیازها را خرد کرده و تفت داده تا طلایی رنگ شود سپس زردچوبه ، سیر و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و کمی که تفت داده شده ،گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت داده تا طلایی شود سپس نمک ، فلفل و آویشن را اضافه کرده و شعله را کم کرده و پنیر را اضافه کنید و در ماهیتابه را ببندید تا پنیر آب شود. از اين مواد داخل نون بذاريد و با خيارشور و گوجه و كاهو سرو كنيد؛
پ.ن : می تونید به مواد قارچ هم اضافه کنید و همچنین می تونید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ هم استفاده کنید
نوش جان😋😍
#مرغ_سوخاری_ویژه 🍗 😋
▫️ران مرغ ۶ عدد
▫️پیاز بزرگ ۱ عدد
▫️هویج متوسط ۱ عدد
▫️سیر ۲ حبه
▫️زردچوبه یک قاشق چایخوری
▫️جعفری یا آویشن خشک یک قاشق چایخوری
▫️خامه صبحانه یک فنجان
▫️آرد گندم یا آرد بدون گلوتن ۱ پیمانه
▫️تخم مرغ ۲ عدد
▫️آرد سوخاری یک پیمانه
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🔸در ابتدا ران های مرغ را به همراه پیاز ، هویج ، سیر ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، سبزی خشک به مدت ۲ الی ۳ ساعت بپزید. بعد از پخت آب مرغ را کاملا از مرغ ها و سبزیجات صاف کنید و یک و نیم پیمانه از آن را با خامه مخلوط کنید ، بر روی حرارت قرار داده تا به جوش بیاید و تا زمان به جوش آمدن کاملا هم بزنید ، سپس آرد را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یک خمیر نرم و لطیف درست بشه . کف دستتان را چرب کنید کمی از خمیر بردارید و به دور رانهای مرغ شکل دهید. مرغ های فرم گرفته را به ترتیب در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید تا سطح آن کاملا با آرد سوخاری پوشانده شود ، سپس در روغن گرم شده سرخ و با سس دلخواهتان نوش جان کنید