4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شام خوشمزه
مواد مورد نیاز:
3 قطعه سینه مرغ
نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
1 لیوان آب
برای سس:
1 لیوان آرد
1 شیشه دلستر
2 حبه سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری نمک.
برای سوخاری:
1 لیوان آرد.
روغن برای سرخ کردن.
طرز تهیه: گوشت مرغ به صورت مکعب خرد می شود ... یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری جوش شیرین مخلوط کنید... گوشت مرغ به مخلوط اضافه می شود ... به مدت 30 دقیقه بمونه ... سس را اماده کنید مرغ هارو به سیخ چوبی بزنید ابتدا در ارد وسپس در سس بغلطانید تا سه مرحله و بعد در روغن سرخ کنید نوش جان😋
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_گندم
دراخرین جمعه پاییزخانواده دور هم نوش جان کنید
🍲خورش سماق
🍛مواد لازم
روغن به قدر کافي
پياز متوسط 3 تا 4 عدد
گوشت گوسفند با استخوان 750 گرم تا يک کيلو
گوشت گوساله بدون استخوان نيم کيلو
سماق الک کرده 2 تا 3 قاشق سوپ خوري
مغز ليمو عماني 1 تا 15 قاشق سوپ خوري
ادويه (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچين) به قدر لازم
سيب زميني 3 تا 4 عدد
🥔طرز تهیه
گوشت ها را به اندازه ي خورشتي خرد کرده و شسته و کنار بگذاريد.
پياز را رنده يا خلال ريز نماييد در تابه ي مناسبي ريخته و سرخ کنيد، سپس گوشت ها را در آن بريزيد تا با پياز سرخ شود.بعد مخلوط گوشت و پياز را در قابلمه (گمج) بريزيد و 1 تا 2 ليوان آب به آن اضافه کنيد تا گوشت ها پخته شود.
سماق را در يک کاسه حاوي مقداري آب که تا يک بند انگشت روي سماق را بگيرد حل کنيد و آب آن را در خورش بريزيد.سپس مغز ليمو عماني، نمک، فلفل و دارچين را در خورش بريزيد و روي آتش ملايم بگذاريد تا خورش به روغن بيفتد.
سيب زميني ها را حلقه حلقه بريده و جداگانه در تابه اي سرخ نماييد و در آخر روي گوشت ها بچينيد تا مغز پخت هم بشوند.
خورش آماده است.
پاشودست بکارشو واسه نهار روز تعطیل درست کن😊😊
#کباب_چوبی_تابه_ای 🍖
🔶گوشت چرخ كرده نیم کیلوگرم
🔶پياز متوسط 2 عدد
🔶سير 1 حبه
🔶زعفران دم کرده به میزان دلخواه
🔶نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان دلخواه
🔸🍀پيازها و سير رو رنده ريز میکنیم، آبش رو گرفته و با گوشت و ادويه مخلوط كرده و ورز میدیم. تو این مرحله اگه یه ساعت گوشت تو يخچال بمونه بهتره.
گوشتها رو دور سيخ چوبی میپیچیم، كف ماهيتابه كمی روغن ریخته و سیخ ها رو توی تابه میچینیم. میتونید داخل ماهيتابه چندتا فلفل و گوجه هم بذاريد. درب ماهيتابه رو میذاریم تا كباب بپزه. وقتی یه طرفشون پخت، كبابها رو به آرومی برمیگردونیم تا اونطرفشون هم بپزه (پخت اين كباب حدود نيم ساعت طول میکشه)
🍢 🍡 🍢 🍡 🍢 🍡 🍢
#سس_برای_کوفته
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
در همان ماهیتابه که کوفته را سرخ کرده اید سس ها را تفت داده آب اضافه کنید تا به جوش بیاد، کوفته را در سس ریخته تا کوفته بپزد مدت ۱۰ دقیقه
مواد لازم سس پنیر برای گل کلم:
کره ۵۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
شیر ۳۰۰ میلی لیتر
پنیر پیتزا رنده شده ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
کره را آب کرده آرد رابه آن اضافه کرده تفت میدهیم شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده مرتب به هم زدن ادامه میدهیم تا سس صاف و یکدستی به دست بیاید، در آخر پنیر را اضافه کرده از رو حرارت بر میداریم وداغ داغ روی گل کلم پخته شده میریزیم وبلا فاصله سرو میکنیم.
در بشقاب مقداری از سیب زمینی پخته و ۴ عدد کوفته میگذاریم چند قاشق سس گوشت روی آن میریزیم و مقداری گل کلم
🍎نوشیدنی سیب 😋
🍹مواد لازم
دارچین ۱ تکه ۵ سانتی
هل ۲ عدد
آب سیب ۱ لیتر
شکر قهوه ای ۴/۱ لیوان
پرتقال ۱ عدد
🍊طرز تهیه
بهتر است تا دارچین و هل رو درون کیسه توری کوچکی قرار بدهیم و درون یک قابلمه مناسب بریزد همراه با شکر و آب سیب به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.سپس این مواد درون یک کتری ریحته همراه با پرتقال خرد شده روی سماور بگذارید و اجازه دهید بین ۲ تا ۵ ساعت دم بکشد.
#ادویه_آبگوشتی
🌀مقدارهای مساوی از #ادویه_های زیر👇
فلفل سیاه ساییده، بادیان، پودر میخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب کرده و به آبگوشت اضافه کنید.
#تیرامیسو
۱ بسته خامه صبحانه
۱ بسته پنیر ماسکارپونه
۶۰ گرم پودر شکر (۶ ق.غ)
۲ ق.غ قهوه
خامه صبحانه رو با همزن میزنیم وقتی رد همزن روی خامه جا موند( مرحله سافت پیک)
پودر شکر و پنیر ماسکارپونه رو اضافه میکنیم
و با دور تند همزن میزنیم
.
قهوه رو در اب جوش دم میکنیم میشه مخلوطی که
بیسکوییت های لیدی فینگر (مخصوص تیرامیسو) را دونه دونه توش غلطوند و خوشمزه ترشون کرد.
داخل ظرف مورد نظرتون یک ردیف بیسکوییت میزارید
مخلوط کرم پنیری رو یا با قیف یا با لیسک روی بیسکوییت ها پخش میکنیم
حتما روی هر لایه کرم پنیری پودر کاکائو میپاشیم
لایه لایه ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.
#سرو_شيك
داخل تخم مرغ رو خالی و خوب بشور بزار خشک شه ،،، سبزیجات دلخواهی رو خرد کن داخلش روش آلورا بریز بزار یخچال
#باسلوق_گردویی 🥓 😋
🔸یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید
برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید
💝 💥 💝
🥘🥘
یکی دیگر از نکات مهم در پخت قورمه سبزی این است که سبزی قورمه سبزی را باید ریز خرد کنید زیرا اگر درشت باشد خورش هرچه بجوشد جا نمی افتد 👌☺️
#تزیین