eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
3.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 سیب زمینی کاملا پخته نمک شوید تازه یا خشک نخودفرنگی هویج پخته شده نگینی خورد شده، رنگشو متفاوت و قشنگ میکنه ولی اگه دوست ندارین سلیقه ایه سس مایونز خیارشور نگینی خورد شده. سعی کنید آبشو بگیریم. مثلا چند دقیقه داخل آبکش باشه خوبه سلفون اگه نداشتین از کیسه فریزر هم میشه استفاده کرد داخل یخچال بمونه تا خودشو بگیره روش روغن داغ و پودر فلفل شیرین ریخت که اختیاری _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
. موادمیانی : (پیاز تفت داده شده،فلفل دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم😉 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍖😋 ▫️گوشت چرخ كرده نیم کیلوگرم ▫️پياز متوسط 2 عدد ▫️سير 1 حبه ▫️زعفران دم کرده به میزان دلخواه ▫️نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان دلخواه 🔸پيازها و سير رو رنده ريز میکنیم، آبش رو گرفته و با گوشت و ادويه مخلوط كرده و ورز میدیم. تو این مرحله اگه یه ساعت گوشت تو يخچال بمونه بهتره گوشتها رو دور سيخ چوبی میپیچیم، كف ماهيتابه كمی روغن ریخته و سیخ ها رو توی تابه میچینیم. میتونید داخل ماهيتابه چندتا فلفل و گوجه هم بذاريد. درب ماهيتابه رو میذاریم تا كباب بپزه. وقتی یه طرفشون پخت، كبابها رو به آرومی برمیگردونیم تا اونطرفشون هم بپزه (پخت اين كباب حدود نيم ساعت طول میکشه) _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهيه ابتدا کرفس ها را بشویید. سپس به اندازه ی دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد كرفس ‌های خرد شده را اضافه کنیدِ سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید پس از پختن گوشت می‌توانید سبزی‌های سرخ شده را اضافه کنید. رب نارنج رو براي ترشي خورش اضافه كنيد و با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد نوش جان 💖
🧇 😋 ▫️۱لیوان آرد ▫️۱لیوان شیره انگور ▫️۱لیوان آب ▫️۲/۳لیوان روغن(مخلوطی از جامد و مایع بهتره) ▫️زعفرون و گردو به دلخواه 🔸ابتدا آب و شیره و زعفرون و بزارین روی حرارت مواظب باشه نجوشه و قبل از جوش اومدن خاموش کنین آرد روی حرارت متوسط گذاشته و تقریبا ۱۵دقیقه تف بدین بعد آرد را الک کرده و روغن و اضافه کرده تف دهید وقتی به رنگ دلخواهتون رسید حرارت و خاموش کنین و شیره را اضافه کنین گردو هم اضافه کنین بعد دوباره روی حرارت گذاشته تا حلوا از ظرف جدا شود به حالت گهواره تکان دهید زیاد روی حرارت نزارین تا خشک نشه
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
3.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 سیب زمینی کاملا پخته نمک شوید تازه یا خشک نخودفرنگی هویج پخته شده نگینی خورد شده، رنگشو متفاوت و قشنگ میکنه ولی اگه دوست ندارین سلیقه ایه سس مایونز خیارشور نگینی خورد شده. سعی کنید آبشو بگیریم. مثلا چند دقیقه داخل آبکش باشه خوبه سلفون اگه نداشتین از کیسه فریزر هم میشه استفاده کرد داخل یخچال بمونه تا خودشو بگیره روش روغن داغ و پودر فلفل شیرین ریخت که اختیاری
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
. موادمیانی : (پیاز تفت داده شده،فلفل دلمه،قارچ،سینه مرغ ریش شده،جعفری،نمک پ فلفل قرمز و سیاه،پاپریکا و آویشن و سس تند،سس خردل ،یه قاشق رب و پنیر )یوفکا رو با مخلوط ماست و روغن زیتون نرم می کنم،مواد داخل خمیر میذارم و رول می کنم و تو روغن فراوون و داغ با حرارت کم سرخ می کنم😉
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍛 😋 🔸یدونه پیاز رو نگینی خورد و سرخ کردم.گوشت گوسفندی رو قیمه ای خورد کردم به پیاز داغ اضافه کردم و تفت دادم. رب گوجه،نمک،فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین و کمی ادویه ی مخلوط اضافه کردم و تفت دادم.به مقدار کافی آب اضافه کردم و زمان دادم تا خورشتم‌جابیفته.این غذا نباید آبدار بشه پس اجازه میدیم آبش کاملا کشیده بشه و قوام بیاد. بعد هم زعفران فراووون اضافه میکنیم و‌چند دقیقه بعد شعله رو خاموش میکنیم. پلو رو به دلخواه کته یا آبکشی درست میکنیم. خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم.