هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#ابگوشت😊
ماهيچه یا گوشت با استخوان
نخود يك پيمانه
پياز ١عدد متوسط
سيب زميني ۴ عدد کوچیک
گوجه رنده شده يك عدد
يك قاشق غذاخوري رب گوجه نمك و فلفل و زرچوبه و دارچين به مقدار لازم
نصف پیازو تفت میدیم و گوشتو بهش اضافه میکنیم تا سرخ بشه بعد بهش اب اضافه میکنیم یه جوش که خورد نخود كه از شب قبل خيس شده رو بهش اضافه ميكنيم ميزاريم رو شعله متوسط تا كامل بپزه نصف دیگر پیازو تفت میدیم سپس گوجه فرنگي رنده شده و رب و نمك و فلفل بهش اضافه كرده تفت که خورد به ابگوشت اضافه کرده و نیم ساعت اخر پخت هم سیب زمینی رو اصافه میکنیم میزاریم خوب پخته بشه.
کانال🍗آشپزی ایرانی 🍡🍜
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#خورش_هویج
مواد لازم هویج ۲۰۰گرم مرغ ۲۰۰گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
آلو 100 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرزتهیه
ابتدا مرغ را با 1عدد پیاز و کمی نمک و فلفل و زردچوبه نیم پز کنید.
هویج را بعداز پوست گرفتن قالب زده مانند سیب زمینی سرخ کنید.
رب گوجه را به هویج افزوده و تفت دهید.سپس به مرغمون اضافه کنید و اجازه دهید هویج در آب پخته شود.بعد زعفرون و آلو و یا آبغوره را اضافه کنید و حرارت راملایم کنید تاخورش جابیفتد.
بجای آبغوره از آب نارنج و یالیموی تازه نیز میتوان استفاده کرد.
درنهایت درصورت تمایل میتوانید چند حلقه گوجه فرنگی سرخ شده نیز به خورش اضافه کنید.
کانال🍰🍚آشپزی ایرانی🍱
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاناپ تن ماهی
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخت گوشت در ظرف شیشه ای
پخت غذا در شیشه یکی از روش های مرسوم پخت محسوب می شه که هم زمان پخت رو کم می کنه و هم طمع و مزه ی مواد غذایی رو حفظ می کنه
_اگر در فر میپزید نباید در شیشه ای طرف رو ببندید چون باعث شکستن ظرف میشه و از کاغذ روغنی و فویل استفاده کنید
_همچنین می تونید درب ( فلزی ) ظرف شیشه ای رو ببندید و در یک قابلمه آب قرار بدید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد و به آرومی بپزه و در این روش دقت کنید که سطح آب تا زیر در ظرف شیشه ای باشه .
_ برای این غذا می تونید گوشتتون رو از قبل مزه دار کنید و یا به همراه گوشت پیاز و ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید
_اگر پخت به این روش رو دوست داشتید یا تجربه ی استفاده از اون رو داشتید به ما بگید تا دستورهای بیشتری از این روش پخت براتون تهیه کنیم 😉
_مدت پخت در فر یک ساعت با دمای ۲۵۰ درجه .
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد پاستا با کاهو و مرغ
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ترش
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazy_irani
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ترش
يك غذاي بي دردسر خوشمزه اسان و البته سالم 🤗
كليپ و ب دقت ببينيد عزيزان ، مواد لازم سينه مرغ نصف سينه ، فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد پياز بنفش١ عدد متوسط ، جعفري و نعنا خرد شده يك چهارم ليوان ، مواد مرینت مرغ ( رب انار ملس ۱ ق غ ، رب انار ترش ۱ ق غ ، ارده ۱ ق غ ، سس کچاپ ۱ ق غ ، رب گوجه فرنگی ۱ ق غ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه، پودر سیر ، پودر تخم گشنیز ، رب الوچه ۱ ق غ ، و تفاله غوره ۲ ق غ خوب اول سینه مرغ و ب اندازه های یکسان کات کنید و داخل موادی ک گفتم بریزید و اجازه بدید یک ساعت مرینیت بشه ، بعد فلفل دلمه ای و پیاز را طبق کلیپ برش بزنید ، سیخهای چوبی و یکساعت بخیسونید یا چرب کنید ( باعث میشه نسوزه حتی اگر تو فر بزارید)
شروع کنید ب سیخ کردن و بعد داخل ماهی تابه گریل و چرب کنید و جوجه ها رو بچنید و اجازه بدید تا دو طرفش کاملا بپزه، طعم بینظیر این جوجه رو حتمن تست کنید 😍 بعد از پخت ، جعفری ساتوری شده و نعنا خرد شده روی جوجه ها بپاشید و سرو کنید( دوستان توجه کنید ، میتونید از این مرینیت برای گوشت هم استفاده کنید ) ( دوستان اضافه میکنم ، این روش من هست ، چیدمان این کباب مدل مدیترانه ای هست و اون سبزی های خرد شده ک روش ریخته میشه ، اما من با توجه ب ذائقه ایرانی از انواع رب و طعم ترشی توش استفاده کردم ، امیدوارم لذت ببرید)
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد پاستا با کاهو و مرغ
کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕
@ashpazy_irani
#دسر شکلاتی
☀️360گرم پنیر خامه ای☀️ عسل به طعم و مزه☀️ شکلات تخته ای
شکلات را به قطعات تقسیم کنید و به روش بن ماری ذوب کنید. سپس دور تو دور قالب سیلیون رو به شکلات بزنید. 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.تا شکلات بسته می شود، مواد داخلی را آماده کنید. برای انجام این کار، فقط مخلوط پنیر و عسل.مواد را در قالب ها قرار دهید،مجددا شکلات بن ماری شده بریزید و حدود 25 دقیقه در یخچال بگذارید.😘
کانال 🍨🍧آشپزی ایرانی🍚🍮
@ashpazy_irani
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه
#خوراک_لوبیای_مکزیکی😍😍😍😍
کانال🍧🍰آشپزی ایرانی🍝🍜
@ashpazy_irani