eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر و دارچین وعسل معجون فوالعاده عالی برای لاغری،کاهش کلسترول و تقویت استخوان و...... عزیزان درسته این چیزی نیست که آموزش بخواد ولی در کل مفیده واطلاع رسانیه🙂 شیر رو در شیر جوش بریزید شیر من حدود دو لیوان بود چند تکه چوب دارچین و یک الی دو تکه کوچک زنجبیل (زنجبیل اختیاریه) بریزید سردی شیر رو میگیره وبسیار مفیده 😊بزارید رو گاز با حرارت کم تا شیر به مرز جوشیدن برسه توجه کنید جوش نزنه گاز رو خاموش کنید.بزارید شیر از دما بیفته باز گاز رو روشن کنید تا دوباره داغ بشه این کار باعث میشه تا شیر طعم دار بشه اینجا شیر رو با همزن دستی پنج دقیقه بزنید تا کف کنه. گاز رو خاموش کنید چوب دارچین وزنجبیل رو از شیر خارج کرده شیر رو بریزید تو لیوان یک قاشق مرباخوری عسل بریزید مقداری از کف شیر بریزید رو شیر وپودر دارچین بپاشید. به همین راحتی معجون خوشمزه ومفید ومقوی😍 بجای تکه های زنجبیل میتونید پودر زنجبیل بزنید. این معجون معمولا دو الی سه ساعت قبل از خواب مینوشند.
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبنات خوشمزه با پوست پرتقال
مواد لازم🔻 برای پوره 5 عدد سیب زمینی 50 گرم پنیر چدار 3 قاشق غذاخوری شیر 30 میلی لیتر 1 قاشق چایخوری نمک 4 گرم فلفل دلمه ای نعناع برای کوفته🔻 500 گرم گوشت گاو چرخ شده 2 عدد تخم مرغ 150 گرم کلم 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی 30 میلی لیتر 2 حبه سیر 1 پیاز 1 قاشق چایخوری نمک 8 گرم 3 قاشق غذاخوری آرد گندم 60 گرم فلفل سیاه ، زیره سبز ، فلفل قرمز ، جعفری آویشن برای سس 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 60 گرم 1.5 فنجان آب 300 میلی لیتر برای موارد فوق🔻 100 گرم پنیر چدار
سینه مرغ رو 6 تکه کرده به درازا و پهن ینی اول هر سینه رو دو تیکه کرده و هر تیکه رو سه ورق میکنیم و هر کدومو بین کیسه فریزری گذاشته با بیفتکوب کمی میزنیم بعد توی پیاز روغن زیتون پاپریکا پودرسیر فلفل کمی زردچوبه مخلوطو درشو میبندیم و چند ساعت در یخچال استراحت میدیم بعد درون آرد سفید بعد تخم مرغ و آرد سوخاری میگذاریم و بعد در روغن سرخ کرده با حرارت کم تا مغزپخت شود در کنارش سیب زمینی سرخ کرده و سس پنیری گودا سرو میشود بهمراه خیارشور گوجه فرنگی پیاز و فلفل دلمه ای
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت مورد استفاده در این دستور گوشت گوساله بدون چربی می‌باشد. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و سبزی جعفری را نیز ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید . پس از آماده سازی مواد گوشتی قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده می‌کنید می‌بایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. روی یک لایه همبرگر پنیر رنده شده بریزید و لایه بعدی را روی آن فیکس کنید و لبه های آنرا ببندید. در این مرحله بهتر است گوشت‌های قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید. همچنین توصیه می‌شود داخل تابه شیار دار سرخ کنید تا خوب بپزد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزهه😋 ۱ عدد تخم مرغ ۵ ق غ شکر ۱ لیوان شیر وانیل و بکینگ ۱ ق چ یکو نیم لیوان آرد ۱ ق غ پودر کاکائو شکر و تخم مرغ و با همزن میزنیم پنج دقیقه سپس وانیل و بکینگ پودر و شیر رو اضافه و‌آرد رو میریزیم و تابه ی نچسب بزرگ‌رو چرب کرده و نصفی از موادو ریخته و به بقیه پودر کاکاعو اضافه و در وسط تابه میریزیم و با چاقو‌مطابق فیلم حالت میدیم و با شعله خیلی کم میزاریم بپزه سپس بر میگردونیم تا طرف دیگم بپزه فقط مواظب باشین نسوزه😋
🥪 😋 🔸یک عدد نان تست برش نخورده از نان فانتزی ها خریده و داخلش رو خالی می کنین بعد با هر چی که دوست دارین توش رو پر می کنین من قارچ گوشت چرخکرده فلفل دلمه و هویج استفاده کردم البته همش رو تفت داده یا میپزیم و کمی رب و نمک و ادویه اضافه می کنیم. حالا یا بصورت لایه لایه از هرکدوم داخل نان می‌ریزیم یا قاطی کرده و بعد نان رو پر می کنیم در هردو صورت دو یا سه لایه هم پنیر پیتزای ورقه یا رنده شده بریزید و در داخل فر بمدتی که فقط پنیر آب بشه و نان ترد بشه قرار میدیم حدود ده دقیقه . مواظب باشید نانتان نسوزد. می تونید حتی لایه آخر رو تخم مرغ استفاده کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
21.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ جو هفت‌رنگ😋 جو پوست کنده: ۲۰۰ گرم آب: سوپ همیشه باید آبدار باشه تا به قوام برسه هویج: ۲ عدد نخود فرنگی: حدود ۱ لیوان زرشک: ۲ قاشق غذاخوری جعفری: ۲ قاشق غذا خوری آبغوره: نصف فنجان (تا یک فنجان) فلفل قرمز: یک سوم قاشق چای‌خوری (اختیاری) زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر: ۱ قاشق جای‌خوری نمک: ۳ قاشق جای‌خوری (تست کنید) رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری. پخت اول: (جو رو بشورید) جو با آب: ۹۰ دقیقه (تو این مرحله تند تند به جو سر بزنید و اگه آب خواست اضافه کنید) پخت دوم: جو با هویج و آب: ۶۰ دقیقه پخت سوم: جو، هویج، نخود فرنگی و آب: ۴۰ دقیقه پخت نهایی: اضافه کردن زرشک، جعفری و آبغوره: ۱۰ دقیقه در همه مراحل حرارت کم و در نیمه باز باشه. از آب مرغ هم میشه استفاده کرد.
کاسه های اشترودل سس