7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_جو_لاکچری
مواد لازم براي چهار نَفَر :
١: جو پرك يك و نيم ليوان (نيم ليوان )
٢: يك عدد هويج رنده شده با رنده درشت 🥕
٣: يك عدد پياز
٤: پانزده شاخه جعفري 🍀
٥: قارچ چهار يا پنج عدد كوچك 🍄
٦: آب مرغ پنج تا شش ليوان 🥣
٧:مرغ خورد شده به اندازه يك پياله
سس سوپ :
١: دو قاشق غذاخوري آرد
٢: يك ليوان شير 🥛
٣: ده تا پانزده گرم كره .
مرغ رو با يك عدد پياز و نمك و فلفل روي حرارت گذاشته و پس از پخته شدن آب مرغ را از صافي رد ميكنيم سپس جو پرك رو به اون اضافه كرده و به مدت يك ربع ساعت روي حرارت ملايم ميذاريم .براي سس سفيد كره و شير و آرد رو مخلوط كرده و روي حرارت ملايم به مدت پنج دقيقه بهم ميزنيم .سپس مرغ و قارچ و هويج و سس سفيد رو به سوپ اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه مرتب به هم ميزنيم و به مدت پنج دقيقه با در بسته روي حرارت ملايم ميذاريم .پايان پخت جعفري رو اضافه كرده و حرارت رو خاموش ميكنيم و موقع سرو فلفل قرمز و آبليمو تازه به سوپمون ميزنيم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_روسی
مواد تشکیل دهنده:
گوجه فرنگی گیلاس 50 گرم
خیار تازه 2 عدد
فلفل شیرین 1 عدد
پیاز شیرین 1 عدد
پنیر فتا 100 گرم
کاهو 300گرم
روغن زیتون به میزان لازم
آب لیمو تازه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زیتون به میزان لازم
#تیراميسو_ليوانی
مواد لازم:
بيسكويت 1 بسته
شكر 1/5 پيمانه
شير 2/5 ليوان
آرد 3 قاشق
وانيل نیم قاشق
پنير ماسكارپونه 200 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر كاكائو
قهوه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا شير، شكر، آرد و تخم مرغ را خوب باهم مخلوط كرده و روی حرارت قرار ميدهيم. مدام هم ميزنيم. بعد وانيل را اضافه كرده هم زدن را ادامه ميديم تا مايع كمی سفت بشه. بعد از روی حرارت برداشته وقتی كمی خنك شد؛ پنير را اضافه كرده خوب هم ميزنيم تا پنير كاملا حل بشه. حالا توی يك ظرف شير ولرم و كمی قهوه رو با هم مخلوط كرده و ليدی فينگرا را هر دو طرفشو به شير زده ته ظرف ميچينيم و روش از مايع که حاضر كرديم ميريزيم؛ به ترتيب تا اخر. بعد توی يخچال گذاشته چهار ساعت بعد توی ظرف سرو برگردونده و روش پودر كاكائو پاشيده و سرو ميكنيم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر طعم تکراری آخه😁
مواد لازم: ۴۰۰ گرم ران یا فیله مرغ
دو تکه دارچین
یک حبه سیر
دو قاشق چایخوری سر خالی پودر چیلی
یک عدد پیاز متوسط
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری سر خالی پودر زنجبیل
یک فنجان پوره گوجه فرنگی
نمک و روغن
در تابه ای کمی روغن بریزید و دارچین، هل و پیاز خرد شدرو کمی تفت بدین نا پیاز های خرد شده سبک بشن. سپس زرد چوبه، پودر چیلی، زنجبیل و سیر رو اضافه کرده و کمی تفت بدین. پوره گوجه و به میزان لازم نمک اضافه کنید.
بزارید بجوشه تا مواد به روغن بیوفته بعد از اون مرغ هارو اضافه کرده و یه چهار دقیقه بعد کمتر از یک فنجان آب اضافه کنید. و بعد درب ماهیتابرو بزارید تا ۲۰ دقیقه با شعله متوسط بپزه.
نوش جانتون😘😘😘
نکته ی دیگه اینکه به جای فیله مرغ می توانید از ران مرغ هم استفاده کنید.
اگر گوجه فرنگی در دسترس ندارید می توانید از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
برای تزیین و خوشمزه تر شدن این غذا در پایان روی آن ۱ – ۲ قاشق گشنیز خرد شده بریزید
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سپس آرد رو اضافه کنید باز به حالت دورانی مخلوط کنید. زیاد نزنید که پفش بخوابه
بریزید.سپس بریزید تو قیف یکبار مصرف
اگه تو قالب مخصوص لیدی فینگر درست میکنید کمی پودر قند روش الک کنید
اگر قالب ندارید تو قالبی که میخواید درست کنید کاغذ روغنی انداخته وپودر قند بپاشید
طبق فیلم با قیف بزنید وباز پودر قند بپاشید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه.دورش که طلای شد از فر خارج کرده از داغی که افتاد از قالب ویا کاغذ روغنی جدا کنید.
اگر زیادی با لیسک مواد رو هم بزنید شیرینی پف نمیکنه وتو فر تخت میشه
این شیرینی معمولا شیرینه وبه تنهای خورده نمیشه .
شیرینی ترد وشکننده است وسطش کمی نرم
شیرینی حالت کیک مانند نداره
#شور_ماهی_پلو
شوید : 200 گرم،پاك شده و خرد شده
ماهی شور متوسط : 1 عدد متوسط
كشمش : 1 تا 2 پیمانه
پودر لیموعمانی : 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
پیازداغ : 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنید.
سپس ماهی را تمیز كرده و تكهتكه كنید و در آبكش بگذارید.
برنج را در صورت تمایل با شوید ( در صورت تمایل ) و كره یا به صورت كته یا آبكش بپزید.
روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید.
كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.
پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.
نكته :
میتوانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابهلای آن بگذارید و دم كنید.
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_ماسوره
#شیرینی_کره_ای
موادلازم
کره یا مارگارین 200 گرم
پودر شکر یک لیوان
روغن مایع یک استکان
تخم مرغ یک عدد
پکینگ پودر1ق چ
وانیل یک ق چ
آرد در حدود 4 لیوان
کره و پودر شکر را با همزن بزنید تخم مرغ هم اضافه کنید وهم بزنید و بقیه مواد هم اضافه کرده آرد را کم کم اضافه کنید خمير نه زیاد سفت نه شل بشه در قیف با دست فشار داده و مثل ویدیو شکل بدید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته آید بچینید و در فر 180 درجه ازقبل گرم شده داغ حدود 10_15 دقیقه بپزید وسطش آجیل یا چیپس شکلاتی میتونید بزارید بعد در فر بزارید وقتی پخت و خنک شد پودر شکر بپاشید
نوش جان
😍مرغ و بادوم هندی 😋
سلام دوستان عصرتون بخیر 🙋♀️
مواد لازم :
_ مرغ ۵۰۰ گرم
_آویشن یک ق چایخوری
_ریحان خشک یک ق چایخوری
_پاپریکا نصف ق چایخوری
_پودر سیر نصف ق چایخوری
_پودر پیاز نصف ق چایخوری
_نصف قاشق چایخوری سماق
_روغن زیتون ۴ ق غذاخوری
_پیازچه ۱۵۰ گرم
_آب مرغ یک لیوان
_بادوم هندی یا زمینی ۱۵۰ گرم
_سس کچاب ۲ ق غ
_سس یا سرکه بالزامیک
_آبلیمو ۳ ق غذاخوری
_ عسل نصف ق چ
_نمک و فلفل ۱ ق غ
_سیر دو حبه
در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پودر سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا یکی الی دو ساعت در یخچال استراحت کند سپس در تابه گریل یا فر سرخ یا کبابی کنید .
در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و نصف قاشق چ خردل کمی نمک ، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به همراه آب مرغ به آن اضافه کنید و اجازه بدید به مدت پنج الی ده دقیقه بپزد و سس غلیظ شود و در انتها پیازچه ،بادوم زمینی یاهندی بر روی مرغ ها ریخته وبه همراه سبزیجات یابرنج نوش جان کنید
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_ماسوره
#شیرینی_کره_ای
موادلازم
کره یا مارگارین 200 گرم
پودر شکر یک لیوان
روغن مایع یک استکان
تخم مرغ یک عدد
پکینگ پودر1ق چ
وانیل یک ق چ
آرد در حدود 4 لیوان
کره و پودر شکر را با همزن بزنید تخم مرغ هم اضافه کنید وهم بزنید و بقیه مواد هم اضافه کرده آرد را کم کم اضافه کنید خمير نه زیاد سفت نه شل بشه در قیف با دست فشار داده و مثل ویدیو شکل بدید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته آید بچینید و در فر 180 درجه ازقبل گرم شده داغ حدود 10_15 دقیقه بپزید وسطش آجیل یا چیپس شکلاتی میتونید بزارید بعد در فر بزارید وقتی پخت و خنک شد پودر شکر بپاشید
نوش جان
🔷#ترفند
🍲درتهیه خورش قیمه دارچین پودری قیمه را تیره می کند. از چوب دارچین استفاده کنید.
#شیرینی_آلمانی
مواد لازم.
آرد 1/5 لیوان روغن جامد 100 گرم. پودر هل نوک قاشق. شیر 2 قاشق غ عسل 1 قاشق غ زرده تخممرغ 1 عدد / پودر قند نصف لیوان / ترافل رنگی برای تزیین ( مارمالاد. یا ژله بلیرو. واسه داخل شیرینی / ابتدا روغن هل پودر قند با دور تند همزن زده تا کشدار کرم رنگ شود بعد شیر و عسل اضافه و هم زده. در آخر هم آرد الک شده رو کمکم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و لطیف به دست بیاد زیاد ورز لازم نیست خمیر داخل پلاستیک درون یخچال نیم ساعت استراحت کنه بعد قالب زده و در تنور از قبل گرم شده. یک ربع تا زیر شیرینی تعقیر رنگ بدن بعد سرد شدن. داخل شیرینی مارمالاد گذاشته و روی شیرینی رو با کمی عسل کسشیده و با ترافل یا هر چیز دلخواه تزین کرده.