😍مرغ و بادوم هندی 😋
سلام دوستان عصرتون بخیر 🙋♀️
مواد لازم :
_ مرغ ۵۰۰ گرم
_آویشن یک ق چایخوری
_ریحان خشک یک ق چایخوری
_پاپریکا نصف ق چایخوری
_پودر سیر نصف ق چایخوری
_پودر پیاز نصف ق چایخوری
_نصف قاشق چایخوری سماق
_روغن زیتون ۴ ق غذاخوری
_پیازچه ۱۵۰ گرم
_آب مرغ یک لیوان
_بادوم هندی یا زمینی ۱۵۰ گرم
_سس کچاب ۲ ق غ
_سس یا سرکه بالزامیک
_آبلیمو ۳ ق غذاخوری
_ عسل نصف ق چ
_نمک و فلفل ۱ ق غ
_سیر دو حبه
در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پودر سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا یکی الی دو ساعت در یخچال استراحت کند سپس در تابه گریل یا فر سرخ یا کبابی کنید .
در انتها برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و نصف قاشق چ خردل کمی نمک ، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به همراه آب مرغ به آن اضافه کنید و اجازه بدید به مدت پنج الی ده دقیقه بپزد و سس غلیظ شود و در انتها پیازچه ،بادوم زمینی یاهندی بر روی مرغ ها ریخته وبه همراه سبزیجات یابرنج نوش جان کنید
5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_ماسوره
#شیرینی_کره_ای
موادلازم
کره یا مارگارین 200 گرم
پودر شکر یک لیوان
روغن مایع یک استکان
تخم مرغ یک عدد
پکینگ پودر1ق چ
وانیل یک ق چ
آرد در حدود 4 لیوان
کره و پودر شکر را با همزن بزنید تخم مرغ هم اضافه کنید وهم بزنید و بقیه مواد هم اضافه کرده آرد را کم کم اضافه کنید خمير نه زیاد سفت نه شل بشه در قیف با دست فشار داده و مثل ویدیو شکل بدید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته آید بچینید و در فر 180 درجه ازقبل گرم شده داغ حدود 10_15 دقیقه بپزید وسطش آجیل یا چیپس شکلاتی میتونید بزارید بعد در فر بزارید وقتی پخت و خنک شد پودر شکر بپاشید
نوش جان
🔷#ترفند
🍲درتهیه خورش قیمه دارچین پودری قیمه را تیره می کند. از چوب دارچین استفاده کنید.
#شیرینی_آلمانی
مواد لازم.
آرد 1/5 لیوان روغن جامد 100 گرم. پودر هل نوک قاشق. شیر 2 قاشق غ عسل 1 قاشق غ زرده تخممرغ 1 عدد / پودر قند نصف لیوان / ترافل رنگی برای تزیین ( مارمالاد. یا ژله بلیرو. واسه داخل شیرینی / ابتدا روغن هل پودر قند با دور تند همزن زده تا کشدار کرم رنگ شود بعد شیر و عسل اضافه و هم زده. در آخر هم آرد الک شده رو کمکم اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و لطیف به دست بیاد زیاد ورز لازم نیست خمیر داخل پلاستیک درون یخچال نیم ساعت استراحت کنه بعد قالب زده و در تنور از قبل گرم شده. یک ربع تا زیر شیرینی تعقیر رنگ بدن بعد سرد شدن. داخل شیرینی مارمالاد گذاشته و روی شیرینی رو با کمی عسل کسشیده و با ترافل یا هر چیز دلخواه تزین کرده.
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پرتقال_گلاسه🍹🍊
🥰مواد لازم ۱ لیوان آب پرتقال- بستنی وانیلی ۴ اسکوپ-پودر ژله پرتقال برای تزئین-کف خامه چتر شوکو رول برای تزئین
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#رول_شاورمای_سوخاری
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ
سینه مرغ بصورت باریک و نواری برش خورده: 800 گرم
سیر رنده شده 2 حبه
ماست نصف کاسه ماست خوری
روغن زیتون 2 ق غذاخوری
آبلیمو 1 ق غذاخوری
رب_گوجه فرنگی 1 ق غذاخوری
فلفل سیاه ، پودر زیره ، نمک و پودر چیلی و پاپریکا به مقدار لازم
.
تمام مواد بالا خوب باهم مخلوط بشه و بمدت یک تا دوساعت در ظرف دربسته داخل یخچال قرار بدید تا خووب مزه دار بشه و طعمها به خورد هم بره
بعد از استراحت، از یخچال خارج کنید و ابتدا یه دونه پیاز که نگینی و ریز خرد کردید تفت بدید و کمی طلایی شد مرغ های مرینیت شده بهش اضافه کنید و همراه با پیاز سرخ کنید.
.
مواد لازم برای سس ساندویچ
سس کچاپ 2 ق غذاخوری
سس مایونز 2 ق غذاخوری
سس فرانسوی 1 ق غذاخوری
سس چیلی 1 ق چایخوری
.
برای مخلفات ساندویچ:
پنیر ورقه ای گودا یا موزارلا
خلال سیب زمینی سرخ شده
نان ترتیلا یا پیتا (یا تافتون بسته بندی)
پنیر چدار رنده شده
خیارشور
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی سیب زمینی و گوشت با پنیر چدار😋😍
مواد لازم :
گوشت چرخ شده 450 گرم
فلفل قرمز 1 دوم ق چ
زیره سبز 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
نمک 1 ق چ
سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه
سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط
آرد سفید 2 ق غ
نمک 1 دوم ق غ
پنیر چدار
طرز تهیه :
گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم
سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم .😜😋
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_روغنی_سنتی_کرمانشاه
این مقدار برای ۱ قرص نان روغنی میباشد.
🔴 مواد لازم :
🔸️آرد سفید : ۴۰۰ گرم
🔹️شکر : ۵۰ گرم
🔸️روغن حیوانی : ۱۵۰ گرم (میتونید از روغن جامد هم استفاده کنید)
🔹️آب یخ : ۱۰۰ گرم
روغن رو از چند ساعت قبل داخل دمای محیط میزاریم شکر رو با آب یخ مخلوط کنید و اونقدر هم بزنید که شکر حل بشه آرد و روغنی رو اضافه میکنید و باهم مخلوط میکنیم خمیر بدست اومده رو به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بطور مدوام ورز بدید خمیر رو به شکل گرد پهن کنید ، با انگشت روی خمیر شیار ایجاد کنید ، اونو داخل سینی فر بزارید فر رو از قبل گرم کنید ، اگر دوس دارید نان روغنیتون نرم باشه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۷ دقیقه و اگه خشک دوس دارید با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدید تا نان روغنیتون آماده بشه ،
3.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پودینگ_شکلاتی
ژله ی توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت حل میکنیم سپس یک لیوان آب سرد میریزیم و توت فرنگی رو خورد کرده و ظرف های دسر رو مانند فیلم درون یک قالب مافین به صورت مورب میچینیم و توت فرنگی خورد شده رو کف ظرف ها میریزیم و مایه ی ژله رو روی توت فرنگی ها به مقدار مساوی میریزیم و قالب مافین روبه آرامی داخل یخچال میذاریم و اجازه میدهیم سه ساعت بماند و
برای تهیه ی پودینگ شکلاتی
در ظرف مناسبی شیر،شکر،نشاسته،آرد،پودر کاکاعو و نمک رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شود سپس روی شعله ی کم اجاق قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به جوش آید غلیظ شود و قوام پیدا کند سپس شکلات تخته ای رو در اون میریزیم و کاملا هم میزنیم تا با پودینگ مخلوط شود سپس مواد رو از شعله گاز ورداشته و کره و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم به طور مداوم تا خنک شود(اگر هم نزنیم رویه میبندد)
سپس ظرف های دسر رو با پودینگ شکلاتی پر میکنیم و د اخل یخچال قرار میدهیم تا خنک شود
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋اسنک پنیری😍
پیاز یک عدد
سینه ی مرغ ۳۰۰ گرم
هویج ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد
رب یک قاشق غذاخوری
نان تست ۸ عدد
مایونز ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
فلفل به میزان لازم
در ابتدا پیاز ها را خرد کرده و تفت داده کمی که تغییر رنگ داد مرغ های خرد شده را اضافه کرده و وقتی طلایی شد ، فلفل دلمه و هویج را اضافه کرده. رب اضافه کرده و کمی آب اضافه کرده و اجازه دهید غلیظ شود. کف ظرف فر را چرب کرده و پنیر را روی نان زده . سپس خوراک مرغ ، نان تست و مخلوط مایونز و پنیر را اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و نوش جان