eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌯 😋 🔸یه ساندویچ خیییلی ساده و خوشمزه و شیک که بچها خیلی دوس دارن رب را کمی تفت داده و با آب مخلوط میکنیم بهش ادویه افزوده و میزاریم رو حرارت تا قوام بیاد بعد از سرد شدن کمی خامه اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده و روی نون بمالید بعد پنیر پیتزا و سپس مرغ آبپز ریش ریش ریخته آن را رول کرده برش زده و طبق فیلممون تو فر قرار میدیم 📤فوروارد یادتون نره 👇
شکلات رابه روش بنماری آب میکنیم دونه های انارو داخل قالب چرب شده میریزم و شکلات میریزم وداخل یخچال میزاریم تاببنده☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای قالب با قطر 26 سانتی متر: پنیر - 600 گرم لواش - 3 ملحفه بزرگ تره- 4-5 دسته شوید - 3 دسته جعفری - 4-5 دسته گوجه فرنگی - 500 گرم سیر - 3 حبه گوشت چرخ کرده (مرغ یا گوشت گاو) - 800 گرم بپزید و لذت ببرید 😊 ⠀ نوش جان!
کتلت ساندویجی لاهیجان مواد لازم برای۶ نفر سیب زمینی پخته شده متوسط ۳ عدد گوشت چرخ کرده (یا 6 ق غ) ۱۰۰ گرم پیاز کوچک رنده شده ۱ عدد پودر سوخاری طعم دار ۲ قاشق غذا خوری سبوس نان بربری به مقدار لازم تخم مرغ ۱ عدد رب گوجه ‌فرنگی ۱/۲ قاشق غذا خوری نان بربری(خیس شده دو کف دست) به مقدار لازم پودر کاری به مقدار لازم آب ۱/۲ پیمانه روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- اول از همه سیب زمینی هایی که از 24ساعت قبل پختیم و گذاشتیم یخچال حسابی سرد شده رو رنده میکنیم و پیاز رنده شده کوچیکمون رو اضافه میکنیم بعد نون بربری خیس شده تو آب (یا قسمت بالایی نان بربری به اصطلاح کله ی نان😂)رو اضافه میکنیم و ادویه ها و پودر سوخاری طعم دارمون😊یعنی خود پودر سوخاریمون با ادویه های خوشمزه طعم گرفته .. ۲- بعد رب گوجه و تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم و همچنین گوشتمون..همه رو خوب ورز میدیم و از مواد به اندازه ی توپ تنیس برمیداریم و دو طرفشو داخل سبوس نان بربری که میتونید از نونوایی های بربری تهیه کنید میزنیم..کل کتلتامونو به این شکل آماده میکنیم و تو یخچال به مدت سه ساعت استراحت میدیم و بعدتو روغن داغ سرخ میکنیم😍😋بشدت خوشمزه و اقتصادیه😅بچه ها عاشقش میشن ۳- تو ریختن فلفل دست و دلباز باشید😅😋و حتما با نون بربری و خیارشور و گوجه و ترجیحا پیاز خرد شده همراه با جعفری و سس تند فلفلی میل کنید😋😍 نوش جانتون
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میخوایم پاپ‌کورن مرغ و پنیر سوخاری درست کنیم😍 یه بشقاب سوخاری خیلی جذاب😋 فلیک های طلایی و اسپایسی برای سوخاری کردن🍗 پودر مرینیت برای مزه دار کردن مرغ😋 و پودر بتر که جایگزین تخم‌مرغ برای سوخاری کردنه👌🏻 نکته اینکه بعد از اینکه مرغ و پنیر رو با فلیک ها پوشوندیم بهتره حداقل نیم ساعت داخل فریزر بذاریم بعد سرخش کنیم.😉 این کار باعث میشه روکش سوخاری از روی مواد جدا نشه.😍 مرینیت بسیار خوش طعم بود و کامل بوی مرغ رو گرفته بود.😍 فلیک ها تحمل حرارتی بالایی داشتن و تا کامل پخته شدن مرغ طلایی و ترد ترد موندن و طعم و بافت خیلی خوبی داشتن.🤗 . همه توضیحات داخل ویدئو هست جز سسی که درست کردم.🙏🏻 که اونم ترکیب ۳ قاشق مایونز،۱ قاشق خردل،نصف پیاز کوچیک خرد شده و ۲ تا خیار شور خرد شده و شوید خشک😍 این سس هم خیلی با سوخاری خوشمزه میشه😋 —————————————————————
🍕 😋 🔸یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و دو قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم رو ده دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در ظرف دیگه ای یک لیوان سرخالی شیر ولرم و یک سوم لیوان روغن و یک قاشق چایخوری نمک ریخته و ابتدا دو لیوان آرد بریزید با قاشق یه همی بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و کم کم بهش آرد بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی که به دست نميچسبه آماده بشه چند دقیقه ورز بدید و داخل کاسه بزرگی که چرب کردید بزارید و روی اون رو با سلفون بپوشونيد و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدید تا حجمش بیشتر بشه بعد از اینکه خمیر ور اومد چند دقیقه ورز بدید تا هوای داخل خمیر خالی بشه و با وردنه باز کنید و برای این پیتزا لقمه ها با کاور گرد یا مثل من با یه کاسه ماست خوری قالب زده .توی سینی فر بزارید روی خمیر رو سس کچاپ بزنید و مواد دلخواهتون رو روی اون بریزید و داخل فر تا حاضر شه
🍛 😋 🔸یدونه پیاز رو نگینی خورد و سرخ کردم.گوشت گوسفندی رو قیمه ای خورد کردم به پیاز داغ اضافه کردم و تفت دادم. رب گوجه،نمک،فلفل سیاه ،زردچوبه،دارچین و کمی ادویه ی مخلوط اضافه کردم و تفت دادم.به مقدار کافی آب اضافه کردم و زمان دادم تا خورشتم‌جابیفته.این غذا نباید آبدار بشه پس اجازه میدیم آبش کاملا کشیده بشه و قوام بیاد. بعد هم زعفران فراووون اضافه میکنیم و‌چند دقیقه بعد شعله رو خاموش میکنیم. پلو رو به دلخواه کته یا آبکشی درست میکنیم. خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم.
مواد لازم ۳ تا ۴ عدد فیله مرغ ۴قاشق غذا خوری روغن ۳۵۰ گرم قارچ خرد شده یک عدد پیاز قرمز کوچک دو پیمانه اب مرغ (می تونید یک عدد عصاره ی مرغ رو توی دو پیمونه اب حل کنید) یک دوم پیمانه خامه ۲ قاشق غذا خوری کره ۱ حبه سیر له شده یک دوم قاشق چایخوری نمک یک قاشق غذا خوری ارد یک قاشق چایخوری پودر سیر یک سوم قاشق چایخوری نمک یک چهارم پیمانه ارد طرز تهیه سینه یا فیله ی مرغ و با استیک کوب می زنیم تا یکم نازک بشه داخل یک کاسه یک چهارم پیمانه ارد و نمک و سیر رو مخلوط می کنیم تکه های مرغ رو با این مخلوط کامل می پوشونیم ودر روغنی که کامل داغ شده می ندازیم تا دو طرف مرغ کامل سرخ شه وقتی سرخ شد مرغو از ماهیتابه بر می داریم و داخل همون ظرف پیاز ریز خرد شده رو میریزیم یکم که تفت خورد قارچو اضافه می کنیم و می ذاریم کامل بپزه کره و سیر له شده رو اضافه می کنیم کمی دیگه می پزیم یک قاشق اردو می ریزیم و سریع هم می زنیم اب مرغ و نمک و فلفل رو به مواد اضافه می کنیم و می ذاریم بجوشه تایکم غلیظ شه خامه رو اضافه می کنیم و یک دقیقه ی دیگه می جوشونیم مرغ هارو به تابه بر می گردونیم تا با قارچو سس پوشیده بشه و تازمانی می ذاریم روی حرارت بمونه که مرغ ها گرم بشن (اگر از عصاره ی مرغ به جای اب مرغ استفاده کردیداز نمک استفاده نکنید).