eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آش بادمجان 🔶 مواد لازم :👇 ۲ کیلو بادمجان نخود یک پیمانه عدس یک پیمانه گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم کشک نمک و زردچوبه پیاز داغ آرد سفید ۴ قاشق دو حبه سیر . طرز تهیه :👇 ابتدا بادمجان هارو پوست میگیرید نگینی خرد میکنید داخل قابلمه میریزید یکم روغن میریزید درب قابلمه رو ببنیدبد اجازه میدید تا سرخ بشه و یکم نرم بشه بعد عدس و میریزید و آب میریزید داخل قابلمه اجازه میدید تا خوب بپزن داخل زودپز نخود و گوشت را میپزید وقتی گوشت و نخود پخته شد به عدس و بادمجان و پیاز داغ و دو حبه سیر اضافه میکنید و سپس برشتوک آرد گندم درست میکنید. برای برشتوک ابتدا ۴ قاشق آرد گندم رو بو میدید و سپس روغن میریزید هم میزنید تا صاف بشه بعد به آش اضافه میکنید و کشک را داخلش میریزید آش بادمجانتون آماده هست. نوش جان❤
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب جنگلی 👇👇👇👇👇👇
آشپزی ایرانی🍔
کباب جنگلی 👇👇👇👇👇👇
کباب جنگلی ‏@ وقتی میرید سفر و میخواید یه غذای متفاوت و دورهمی داشته باشید گزینه بسیار جذاب و خوبیه این ‌‌ 👨🏻‍🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید ‌ ❤️ اگه از این آموزش لذت بردید و اونو مفید دونستید لطفا این اموزشش رو با دوستان خود به اشتراک بذارید ‌ مواد لازم برای ۴-۵ تا شیکموووو 😋 * مرغ متوسط ۱ عدد * حلب روغن * سیخ مخصوص ‌ برای مزه دار کردن مرغ * پیاز کوچیک ۱ ک * سیر ۵-۴ حبه * گوجه ۲ عدد * فلفل سبز ۳-۴ عدد * میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود ۲ ق غ * زعفرون دم کرده ۱/۲ پ * روغن مایع ۱ پ * فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام ۱/۲ ق غ * نمک بمقدار لازم (حدود ۲ ق غ) نصف پیازها رو کامل بندازید ‌و خورد نکنید که برای داخل شکم مرغ از همین مواد استفادن بشه ‌ داخل قابلمه ابتدا کمی اب بریزید بعد داخل اتیش بذارید. بجای پایه از صلیب چوبی و یا هرچیز مشابه میتونید استفاده کنید. حتما اتیش با حلب حدود ۴۰-۵۰ سانت فاصله داشته باشه و دور حلب تعدادی سوراخ با چاقو ایجاد کنید. شعله آتیش نبایید خیلی زیاد باشه. 💥برای مواد داخل قابلمه هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید (گوجه، پیاز، فلفل تند، ترخون تازه و...) ‌‌ ‌ نوش جان ‌ امیدوارم این پست براتون مفید باشه . ‌
آشپزی ایرانی🍔
فیله مرغ سوخاری
برای ۳ نفر سینه مرغ ۱ عدد (یا فیله مرغ) پیاز ۱ عدد سس مایونز ۲ ق غ نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم آب لیمو ۱ ق غ آرد سفید به میران لازم تخم مرغ ۲ عدد پودر سوخاری به میزان لازم سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز نصف بسته من سینه مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و به صورت فیله حدودا ۱۰ تکه کردم . حالا می تونین بزرگتر بشه تکه ها به ۴ تکه تقسیم کنین . مرغ رو همراه با یه پیازی که خلالی کردم و نمک و فلفل و پودر سیر و سس مایونز و آب لیمو مخلوط کردم و گذاشتم ۳ تا ۴ ساعت یخچال تا مزه دار بشه . بعد توی سه تا ظرف یکی توش آرد سفید و دیگری توش آرد سوخاری و دیگری تخم مرغی که کمی با چنگال زده بودم قرار دادم . تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . توی یه ظرفی روغن ریختم و گرم شد فیله های مرغ رو انداختم و سرخ کردم شعله هم کم باشه حتما و بعد روی یه سبد یا یه پارچه قرار دادم تا روغن اضافه اش بره . برای سیب زمینی ها هم از سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز استفاده کردم . خیلی راحت و بسیار ترد میشه داخل تابه روغن ریختم و ردی حرارت گذاشتم و سیب زمینی ها رو همون طور که منجمد هست داخل روعن ریختم و سرخ کردم . بسیار عالی و ترد میشه . در مورد آرد سوخاری هم من از آرد سوخاری پانکو (مارک نیستش نوع هستش ) استفاده کردم . اما از هر نوع پودر سوخاری می تونین استفاده کنین یا خونه خودتون درست کنین . از نظر پخت مرغ هم خیالتون راحت راحت باشه حسابی مغزپخت و نرم میشه . چون گوشت سینه مرغ نیاز به پخت زیادی نداره
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلیه بادمجان😋 مواد لازم🔻 🌸بادمجان ؛ سه یا چهار عدد 🌸گوجه؛ دوعدد 🌸پیاز ؛ یک عدد بزرگ 🌸گوشت گوسفندی ؛ ۲۵۰ گرم 🌸لوبیا چشم بلبلی؛ یک چهارم لیوان 🌸ماش؛ یک چهارم لیوان 🌸عدس ؛ یک قاشق غ خ 🌸نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم 🌸رب گوجه فرنگی : نصف قاشق غ خ طرز تهیه🔻 از شب قبل حبوبات رو خیس کنید نا نفخ آن گرفته شود ، پیازا رو نگینی خرد کنید و بزارید کمی سرخ شود ، پوست گوجه ها رو بگیرید و درشت خرد کنید ، بادمجونا رو یکی درمیون پوست کنید و حلقه حلقه کنید، پیازا وقتی سبک شد بادمجون و گوجه رو اضافه کنید و کمی تفت ودهید ، در همین حین ادویه ها رب گوجه رو نیز اضافه کنید، گوشت و حبوبات رو هم اضافه کنید و مقداری آب برزید روش و وقتی به جوش اومد بزارید روی شعله کم تا سه ساعت خوب جا بیوفته . بسیار عالی و خوشمزه ست و به امتحانش می ارزه.
مواد لازم: تخم مرغ ۲ عدد پودر شکر ۳ ق غ(سر پر) پودر کاکائو ۳ ق غ شیر نصف لیوان روغن مایع ۴ ق غ آرد ۱ لیوان بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ برای کرم؛ پودر خامه قنادی یک پاکت شیر نصف لیوان(بنا به دستور روی جعبه) توت فرنگی یا هر میوه دیگه بنا به فصل ۱۰ عدد طرز تهیه:داخل ظرفی تخم مرغهارو بریزید پودر شکر اضافه کنید و با همزن بزنید.شیر،پودر کاکائو،روغن مایع،وانیل،آرد و بکینگ پودر اضافه کنید و خوب هم بزنید.تابه تفلون رو روی اجاق بزارید تا گرم شه،و به هر اندازه که دوست دارید(بزرگی دسر)از مواد روی تابه بریزید(به اندازه یک قاشق ریختم).و قتی روش شروع به حباب زدن کرد با یک قاشق اونو از تابه بردارید(یه طرفش بپزه)بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد با دست به شکل کلاه حالت میدیم و میزاریم کاملا خنک شه،و در این حین پودر خامه قنادیرو با شیر بزنید و و داخل کلاه ها پر کنید.بنا به دلخواه با توت فرنگی و یا پودر بادام زمینی تزیین کنید.نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوریتو تخم مرغ و قارچ و پنیر😋 خب این خوشمزه ی آسون که تو ویدیو میبینید نکته ی خاصی نداره هر نون که بشه تاش کرد رو میتونید استفاده کنید،نون تصلی ترتیای مکزیکیه که ارد ذرت داره یکم کره استفاده کنید خوشمزه تر میشه داستان زیاد پر ملات درستش نکنید چون ازش میریزه بیرون ضدحال میشه هر پنیر و تاپینگ دلخواه دوس دارید میتونید استفاده کنید من از سس فلفل هالوپینو برای خوشرنگ شدن نون استفاده کردم.اگه استفاده نکنید نون رنگ خودشو حفظ میکنه و جذابیتش کمتره سعی کنید سریع انجامش بدید که نون خشک نشه و موقع تا شدن خرد نشه
🌯 😋 ▫️ فیله مرغ ▫️پیاز نگینی شده ▫️سیر له شده ▫️ قارچ اسلایس شده ▫️آب لیمو ▫️ زنجبیل ▫️ فلفل دلمه ای کوچک خورد شده ▫️خیار شور ▫️گوجه فرنگی ▫️ کاهو ▫️ ذرت 🔸فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را لا هم مخلوط کرده بعد سینه ی مرغ را درون آن بریرید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بچیبونید و سپس برگردونید تا مرغ نزه قارچ را بگیرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️در این صبح زیبای زمستانی 💗زنـدگـی از سـر شـوق ☕️خنــدیــدن از تـه دل 💗آرامـشـی مـانـدگــار ☕️ســلامتــی پـایــــدار 💗رزقــــــی سرشـــــار ☕️و زیبـاترین و بهتـرینها 💗را از صمیم قلب برایتان ☕️از خدای مهربان خواستارم ☕️سلام ؛ صبحتون بخیر و نیکی 💗روز دوشنبـه تون ☕️سرشار از خوشی و خوشبختی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین گزینه برای شام😍😍 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
آش شلغم عدس نصف پیمانه ... ماش نصف پیمانه .... برنج ایرانی نصف پیمانه .... سبزی نیم کیلو ( اگر کمتر دوس دارین کمتر بریزین سلیقه ایه) ... پیاز سه عدد درشت ..... شلغم چهار عدد متوسط .... ابتدا یه دونه پیاز را کاملا ریز خرد کرده با برنج و ماش میزاریم خوب بپزه و برنج حسابی لعاب بندازه و وا بره .. عدس را هم جدا بپزید . و به برنج اضافه کتید . ( اگر نوع عدس اطمینان دارین که زود می پزه همون اول با برنج توی قابلمه بریزین ) بعدش سبزی را اضافه کنید .( بعضی ها این اش را فقط با گشنیز درست میکنند و عده ای با سبزی آش یعنی تره جعفری . گشنیز. اسفناج. سبزی ها که نیم پز شده شلغمها را شسته و پوست گرفته و خرد کرده( من خیلی ریز میکنم گاهی درشتتر میزارم بعدش درمیاریم و میکوبم تا له بشه  اینجوری بچه هام متوجه شلغم نمیشن اخه شلغم دوس ندارن )حالا توی یه ماهیتابه پیاز داغ با زرد چوبه درست کنید و توی آش بریزین با پیاز داغ خوشمزه میشه ( اگر سرما خوردین که پیاز داغ هم فکر کنم مضر باشه😩) و بعد هم نعناع داغ برای تزیین و  کمی توی آش .نعناع داغ توی آش ریختین سریع خاموش کنید که تلخ نشه. این آش خیلییی خیلیییی  خوشمزس و برای این روزها که هوا سرد میشه و خدایی نکرده سرما خوردین مناسبه. اگر ماش نداشتین به جای ماش همون عدس بریزین اما از خواص ماش غافل نشین atefeh.ghanbarei ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
امیدوارم که همیشه خنده به لبای خوشگلتون باشه 🤗 آموزش امروز کرپ هست، میتونید درست کنید ،اونم با یک خمیر کرپ دو طعم متفاوت درست کنید 😋بچه ها خیلی‌ دوس دارن😉😊 برای 10 عدد کرپ ، شما به مواد زیر احتیاج دارید: مواد لازم 250 گرم آرد سفید 3 عدد تخم مرغ 500 میلی لیتر شیر( 2لیوان) 1 پنس نمک 1 قاشق غذاخوری شکر(میتونید کمی بیشتر بریزید) 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو طرز تهیه: مواد را به ترتیب به غیر از پودر کاکائو در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید و مخلوط کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. پودر کاکائو را به یکی از آنها اضافه کنید ، سپس خوب مخلوط کنید تا مایه کرپ کاکایویی صاف و یکدست شود. تابه نچسب را کمی چرب کنید(فقط همین یکبار،برای مابقی کرپ ها لازم نیست چرب کنید) وبزارید روی حرارت متوسط و با ملاقه کمی از مایه بریزید و وقتی یکطرف پخته شد برگردانید تا طرف دیگر بپزید. تمام کرپ ها را بهمین صورت درست کنید و بعد روی کرپ ها شکلات صبحانه بمالید و رول کنید.به همین راحتی 🤗😍 نوش جان کپی فقط با ذکر اسم پیج ترجمه شده 🙏 ترجمه_tarfandashpazie_ کار از ikrcook ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فلفلی فرانسوی ✅مواد لازم برای (۲ نفر) ۲ قاشق غذا خوری دانه های فلفل سیاه ۲ قاشق چای خوری نمک درشت ۴۰۰ گرم استیک ۱ قاشق غذا خوری روغن گیاهی ۲ قاشق غذا خوری کره فلفل دلمه ای ۱ پیمانه کره یک سوم پیمانه سرکه قرمز ۱ قاشق غذا خوری خردل ۱ عدد پیاز ✅ هر دو طرف استیک را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. با دست به خوبی ورز بدید تا پودر فلفل به خورد گوشت برود. درون تابه متوسط، یک قاشق غذا خوری کره را آب کنید تا رنگش عوض بشه. سپس تابه را ۴ دقیقه کنار بذارید،استیک را درون تابه بذارید و ۱۰ دقیقه تفت بدید تا آبدار و پخته بشه. در صورت تمایل میتونید برای مدت زمان بیشتری آن را سرخ کنید. استیک را از تابه خارج کنید و به نوار های باریک برش بدید و به همراه پیاز و فلفل دلمه ای خوب تفت بدید و کنار بذارید. در این فاصله، حرارت را کم کنید. سرکه را به تابه بیفزایید و بذارید بجوشه، سپس، خامه، خردل و کره را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بذارید بجوشند تا غلیظ شوند. استیک را درون ظرف مورد نظر چیده و از سس روی آن بریزید و سرو کنید.نوش جان💖 ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری گوشت چرخکرده سس گوجه فرنگی : ۴۰۰ گرم رب گوجه فرنگی : ۸۰ گرم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم سیر : ۴ حبه پیاز : ۱/۲ پیاز تخم مرغ : ۱ عدد ریحان : ۱/۲ پیمانه ریکوتا : ۸۰۰ گرم پنیر پارمزان : ۳/۴ پیمانه کره : ۲ قاشق چایخوری آرد : ۲ قاشق چایخوری شیر : ۱ و ۱/۲ لیوان طرز تهیه : ابتدا گوشت چرخکرده همراه با پیاز، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل تفت دهید بعد از خشک شدن آب مواد و رب_گوجه را اضافه کنید صبر کنید تا مخلوط غلیظ و جا بیافتد. پنیر ریکوتا، تخم_مرغ، ریحان و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید. داخل ظرف را آغشته به روغن کرده و همانند فیلم با ورقه های پخته لازانیا، پنیرموزارلا، مخلوط گوشت و سس پنیر لازانیا را بصورت طبقه ای بچینید تا لازانیا قالبی درست شود و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۴۵ دقیقه بپزید. آرد با کره تفت داده قبل از اینکه آرد تغییر رنگ دهد شیر را اضافه کرده و بعد جوش آمدن نمک، فلفل و پنیر پارمزان را ریخته تا غلیظ شدن سس صبر کنید. لازانیا را با سس مورد نظر سرو کنید. نوش جان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
اسنک 🥪 🔸برای این خوشمزه اول گوشت چرخکرده رو با ادویه تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی اضافه کردم و کمی رب گوجه فرنگی ریختم و تفت دادم‌. آخر هم مواد رو روی نون تست ریختم آویشن ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دادم. 🔸چندتاشو هم ژامبون مرغ ( و سوسیس به دلخواه که من نریختم) رو تفت دادم قارچ و فلفل دلمه نگینی و ذرت اضافه کردم سس کچاپ ریختم با آویشن. و روی نون تست ریختم و پنیر پیتزا و یه نون تست گذاشتم روش و داخل دستگاه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
کوفته کشک اصفهان 🥘 . طرز تهیه: . ✔️ ۶۰۰گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱عدد پیاز درشت، سبزی کوفته، نمک، فلفل سفید، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر و نصف پیمانه برنج نیم پز شده خوب ورز میدیم به مدت ۵ دقیقه فقط ورز میدیم تا خوب جا بیفته و همه مواد مخلوط بشه سپس از موادمون به اندازه ۱ عدد پرتقال برداشته و گرد میکنیم و توی سینی میچینیم.همه کوفته ها رو که درست کردیم به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه میذاریم توی فریزر تا ببنده کوفته ها. 🌀در این فرصت توی قابلمه ۱ عدد پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت میدیم و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و نمک اضافه کرده سپس نصف پیمانه برنج هم اضافه کرده و یه تفت کوچیک میدیم و تقریبا ۲ ق غ خ نعنا خشک و ۲ق غ خ سبزی کوفته اضافه کرده و خوب تفت میدیم و به اندازه ۳ لیوان روش آب جوش میریزیم. آب که به جوش اومد کوفته ها رو از جا یخی دراورده و توی قابلمه میذاریم به آرامی و شعله گاز رو ملایم میکنیم. به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه که پخت بهش ۳ الی ۴ قاشق کشک اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه با کشک هم بپزه و آماده میشه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذا رو میتونید با برنج سرو کنید سینه مرغ یک عدد پوست لیمو ترش رنده شده 1 دوم ق چ سیر خرد شده 1 ق چ سس سویا 1 ق غ نمک 1 ق چ فلفل 1 ق چ آرد تخم مرغ پودر سوخاری عصاره مرغ 60 میلی لیتر پوست لیمو ترش رنده شده 1 ق غ آب لیمو ترش 1 دوم پیمانه شکر 4 ق غ آب 1 ق غ آرد ذرت 1 دوم ق غ ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و با پوست رنده شده لیمو ترش، سیر، سس سویا،نمک و فلفل مزه دارش میکنیم و اول داخل ارد بعد تخم مرغ و در اخر در پودر سوخاری زده و داخل روغن سرخ میکنیم . سس مخصوص این مرغ را اماده میکنیم برای تهیه این سس ابتدا عصاره مرغ را با پوست رنده شده لیمو ترش، آب لیمو ترش، شکر، مخلوط اب و آرد ذرت همه این مواد را با هم مخلوط کرده و مرغ های سرخ شده را با این سس تفت میدهیم چیکن لیمویی آمادست. این غذا را میتوانید با برنج سرو کنید و با مقداری فلفل هالپانو و کنجد تزیین کنید و سرو کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر: برنج ایرانی.......دو لیوان ک دو سه ساعت با دولیوان اب و نمک خیس میکنیم و بعد کمی روغن اضافه و به شکل کته روی حرارت میذاریم وقتی آبش کشیده با باقی مواد مخلوط میکنیم ماست سفت......یک لیوان سر پر زرده ی تخم مرغ......سه تا اگر کوچیک بود ۴ تا (من ۴تا ریختم) زعفران .....دم کرده ی غلیظ ب مقدار دلخواه مرغ با استخوان ......۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم(مرغ رو با پیاز و ادویه ونمک میپزیم بعد با چنگال ب قطعات کوچک خردش میکنیم) بادمجان.....دو عدد (به صورت حلقه ای برش زده و سرخ شده پیاز داغ...... یک عدد متوسط زرشک..... تفت داده شده مقدار دلخواه دارچین..... کمی روغن یا کره......چهار ق غ   
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نگهداری از 👇 گوشت چرخ کرده نباید زیاد در یخچال بماند و حتی اگر خراب نشود کیفیت خود را از دست می‌دهد. سعی کنید گوشت چرخ کرده را سریع فریز کنید. در فریز کردن گوشت چرخ کرده نیز این را در نظر بگیرید که نباید حجم زیادی از گوشت در کیسه گذاشته شود یا قلنبه شود، گوشت را کاملا در کیسه فریزر تخت کنید و سپس در فریزر قرار دهید. همه جای گوشت باید در معرض یخ زدگی قرار بگیرد، هر چقدر گوشت ضخیم تر باشد دیرتر یخ می زند.
رولت شکلات سویسی
آشپزی ایرانی🍔
رولت شکلات سویسی
‌ رولت شکلات سوئیسی ‌ مواد لازم: تخم مرغ: 4 عدد آرد: نصف پیمانه پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری پودر شکر: یک پیمانه وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری خامه: یک پیمانه شکلات: یک پیمانه . طرز تهیه: فر را روی حرارت 170 درجه روشن کنید. . زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سه دقیقه سفیده را با همزن بزنید, نصف شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا فرم بگیرد. در ظرف دیگری زره تخم مرغ و باقی شکر و وانیل را بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود .حالا یک قاشق از سفیده را با زرده به آرامی مخلوط کنید, سپس مخلوط زرده را به سفیده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. . آرد را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید,پودر کاکائو را هم الک کنید و خوب مخلوط کنید. سینی فر به ابعاد 25 در 35 را با کاغذ بپوشانید و مواد را روی کاغذ به طور یکنواخت پهن کنید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از خارج کردن سینی از فر آن را روی کاغذ دیگری که روی آن پودر شکر پاشیده اید, برگردانده و رول کنید. اجازه دهید تا سرد شود. . برای تهیه مواد میانی, خامه را روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا زمانیکه اطراف ظرف حباب ایجاد شود, شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود, حالا از روی حرارت بردارید و اجازه دهید در یخچال خنک شود. .پس از سرد شده رولت, خامه شکلاتی را روی ان بکشید و رول کنید, با شکلات و میوه دلخواه تزئین کنید. نوش جان🎂🎂🍫‌ ‌
مواد لازم: عسل ۲ قاشق غذاخوری شیر ۲۰۰ گرم آناناس ۱ فنجان خرما ۱ فنجان شکلات آب شده ۱ فنجان طرز تهیه: ابتدا در ظرفی مناسب شیر و عسل را با همزن برقی خوب به هم می‌زنیم آناناس و خرما را به آن اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم.قالب را آماده کرده و کمی شکلات آب شده داخل آن میریزیم و خوب میگردانیم تا تمام دیواره ها را بپوشاند و بعد مواد را داخل آن میریزیم و در فریزر می‌گذاریم تا یخ بزند.بعد از یخ زدن بستنی آن را از قالب خارج می‌کنیم و با یک قیف بقیه شکلات را به داخل بستنی تزریق کرده و آن را سرو ته مدتی در فریزر قرار میدهیم تا شکلات سفت شود و بعد آن را سرو میکنیم. سایر نکات: میتوانید از سایر میوه ها هم برای تهیه بستنی استفاده کنید میتوانید به موادتان خامه هم اضافه کنید تا بستنی شما خوشمزه تر شود تهیه این بستنی با پوره موز بسیار لذیذ