eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 شکر نصف لیوان تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد ۸ ق غ سر پر پودر کاکائو ۲ ق غ وانیل نوک ق بکینگ پودر ۱ ق م شکلات تخته ای ۸۰ گرم پودر شکر ۱/۴ لیوان(برای روی کیک) نکته:در صورت دلخواه میتونید از شکلات سفید هم استفاده کنید. طرز تهیه:داخل قابلمه بزرگی به اندازه حدودا سه بند انگشت آب بریزید و بزارید بجوشه. تخم مرغ و شکر رو بزنید تا کف کنه،و بعد از اون،روغن مایع،شیر،آرد،بکینگ پودر وانیل،پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. مواد کیک رو داخل فنجانها بریزید.(پر نکنید)شکلاتهارو نصف کنید و روی مواد کیک بزارید.فنجانهارو داخل ظرف آب در حال جوش قرار بدید.آب باید تا نصف ارتفاع فنجانها بیاد.در قابلمه رو بزارید و ده دقیقه زمان بدید.بعد از پخت از داخل قابلمه در بیارید پودر شکر بپاشید و داغ سرو کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
4 عدد کدو سبز 1 عدد تخم مرغ 1 آب معدنی 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن 8 قاشق غذاخوری آرد نمک ، فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پودر نعناع خشک 1 ق چ بیکینگ پودر مایع برای سرخ کردن
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3 عدد تخم مرغ 1 فنجان شکر 1 فنجان چای خوری روغن (125 میلی لیتر) 1 فنجان شیر (200 میلی لیتر) 2 فنجان آرد 3 قاشق غذاخوری کاکائو 1 ق چ وانیل 1 ق چ بیکینگ پودر برای تزیین: شکلات تخته ای ذوب شده قالب کیک را در قابلمه بزرگی قرار می دهیم مه اب موجود در ان در حال جوش باشه آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید و درب آن را ببندید ، سپس به مدت 45 دقیقه با حرارت کم روی شعله بزرگ اجاق بزارید شعله پخش کن هم حتما بزارید ، بدون باز کردن درب آن بپزید و بعد از خنک شدن آن را جدا کنید ، سپس شکلات ذوب شده را روی آن بریزید.
🍓 😋 ▫️پودر ژله آناناس ۱بسته ▫️پودر ژله آلبالو ۱بسته ▫️توت فرنگی 🔸بچه ها اول قالب ژله رو یکم با پنبه روغنی چرب میکنیم بعد توت فرنگی هارو میچینیم ته قالب بعد پودر ژله آناناس رو که تو یه لیوان و نیم اب جوش حل کردیم و بهش اضافه کردیم به قاشق میریزیم روی توت فرنگی ها به اندازه ای که نصف توت فرنگی هارو بپوشونه بعد میزاریم توی یخچال تا نیم بند بشه و توت فرنگیا حرکت نکنن بعد بقیه ژله آناناسمون رو میریزیم روی توت فرنگی هامون و میزاریم توی یخچال تا ژله کاملا ببنده تو این فاصله ژله آلبالو رو اماده میکنیم میزاریم تو دمای محیط خنک بشه فقط برای اینکه ژلاتینش یجا نمونه هراز گاهی یه هم بزنید و بعد میریزیم روی ژله آناناسی که کاملا بسته شده و بعد از یک ساعت ژلمون آمادست دور قالب رو با چاقو جدا کنید و چند لحظه قالب رو توی اب گرم قرار بدین و ژله رو خارج کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍗 😋 🔸برای درست کردن پاچینی ابتداپوست کتف مرغ جداکرده بعدگوشت ازقسمت انتها باچاقوبریده به سمت انتها میتراشم وداخل مواد که شامل پیاز وابلیمو وزعفران وفلفل ونمک میباشد به مدت دوساعت استراحت دادم سپس ازموادخارج کرده وگوشت به سمت بالا جمع کرده وداخل سه ظرف جدا شامل اردسفید،مخلوط تخم مرغ وزعفرون،واردسوخاری بترتیب گذاشته ودرروغن داغ باشعله کم سرخ کردم
🦪 😋 🔸تهيه سس براى مزه دار كردن ماهى : /نمك /فلفل سياه تخم گشنيز ريحون و جعفرى و تره فرنگى تازه و سير اب ليمو تازه /يك قاشق شير /خردل /و كمى روغن مايع / سبزى ها و سير را ريز خرده كرده سپس بقيه مواد را بهش افزوده و خوب مخلو ط ميكنيم /فيله ماهى بدون پوست را شستم كمى نمك و فلفل سياه زدم و در يك قاشق روغن بهمراه چند حبه سير بمدت ٦ دقيقه دو طرف ماهى را سرخ كردم توى يك ظرف نسوز مقدارى كرفس و هويج خرد شده چيدم و بعد ماهى هاى نيم سرخ شده را روش چيدم و روى ماهى را از اون سس زدم و مقدارى سير خرد شده هم روش ريختم و بعد روى ان را با كاغذ نسوز پوشوندم و بمدت ٣٠دقيقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ قرار دادم و با همان ظرف ر وى ميز سرو کنید
😋 🔸مواد کوکو‌سبزی رو‌اماده می کنیم‌(من یه سیب زمینی،سبزی کوکو،تخم مرغ،گردو و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم‌مخلوط می کنم )بعد نان باگت یا فرانسوی رو دو‌سانت دوسانت برش میزنیم و‌توش روخالی می کنیم و توی تابه کمی روغن میریزیم و دو‌طرف نان ها رو به روغن اغشته می کنیم(خیلی چرب نکنید)بعد توی نان ها رو از مواد کوکو‌میریزیم ‌‌درب تابه رو میذاریم ‌وبا حرارت کم میذاریم تا سرخ بشه،طرف دیگه رو هم سرخ می کنیم
📆میخوای بدونی چه موقع ازدواج می‌کنی سریع بزن رو ماه تولدت 😱👇 فروردين😍اردیبهشت😍خرداد😍تیر👇 https://eitaa.com/joinchat/2352807996C3554b60ac4 مرداد😰شهریور😰مهر😰آبان👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2352807996C3554b60ac4 آذر👻 دی👻 بهمن👻 اسفند👻👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2352807996C3554b60ac4 تولدتون رو لمس کنید 👆
طرز تهيه ابتدا کرفس ها را بشویید. سپس به اندازه ی دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد كرفس ‌های خرد شده را اضافه کنیدِ سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید پس از پختن گوشت می‌توانید سبزی‌های سرخ شده را اضافه کنید. رب نارنج رو براي ترشي خورش اضافه كنيد و با حرارت ملایم 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
موادلازم سيب 1 كيلو شكر 1 كيلو آبليمو 1 ق غ گلاب نصف استكان رنگ خوراكي قرمز 2 قطره سيب هارو شسته و پوست انهارو گرفته (با پوست هم ميشه)وبا چاقو يا ابزار مخصوص وسط سيب را از زير خالي ميكنيم در يك قابلمه شكر را با اب داخل قابلمه ريخته ميزاريم ده ديقه بجوشد بعد سيب هارو داخل شربت ريخته بمدت 40 دقيقه تا سيب ها پخته بشه و قوام بياد البته پخت سيبها بسته ب نوع سيب داره اگه سيبتون سفت بود زمان بيشتري ميبره چون سيب من نرم بودن 35 دقيقه زمان برد و در اخر آبليمو و گلاب و رنگ قرمز خوراكي را اضافه كرد چند جوش ك زد از رو حرارت برداشته و وسط سيب هارو با گردو پر كرده سرو مينماييم نوش جان 💝 🍎🍏🍎🍏🍎🍏🍎
خوب اينم يه نوع غذاى تركى ديگه كه خيلى خيلى خوشمزه است و خيلى زود هم آماده ميشه... . براى كباب يه پياز رو رنده كنيد و ابش رو بگيريد و بعد گوشت رو اضافه كنيد،يه قاشق ارد سوخارى،يك سوم پيمانه جعفرى خرد شده،نمك و فلفل و پاپريكا،زردچوبه اضافه كنيد و ورز بديد... توى تابه اى روغن زيتون بريزيد و يه سيب زمينى و يه پياز و دوتا گوجه فرنگى رو حلقه حلقه كنيد و كمى زنجبيل تازه روش رنده كنيد،ادويه هارو روشون بپاشيد و از مواد گوشتى برميداريم و شكل بديد و روشون بچينيد،توى يه كاسه دو قاشق رب گوجه فرنگى رو با يك ليوان اب مخلوط كنيد و روشون بريزيد و بهد با شعله ى ملايم و درب بسته بذاريد تا بپزه و ابش خشك بشه وسس غليظى داشته باشه.