eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم برای چهار نفر: فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده از هر کدام یک عدد قارچ حلقه شده 20 عدد آبلیمو 1/4 پیمانه تخم مرغ یک عدد رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری عصاره مرغ یک عدد آب یک و نیم پیمانه روغن به میزان لازم طرز تهیه: قارچ ‌ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد. در تابه ای دیگر فلفل دلمه ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته 30 دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را می‌توان با برنج و نان سرو کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک اسفنجی موادلازم: ۶۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. ۳ عدد زرده تخم مرغ شیر ۴۵ گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. ۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان😍😋
🍗 😋 ▫️سینه مرغ ۲ عدد ▫️فلفل قرمز ۱ق چ ▫️فلفل سیاه ۱ ق چ ▫️نمک ۱ ق چ ▫️سیر ۱ حبه ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️آب گاز دار (یا دلستر بدون طعم ) ۱ لیوان ▫️آرد ۵ ق غ ▫️بکینگ پودر ۲ ق چ ▫️روغن مایع به اندازه لازم 🔸در ابتدا سینه های مرغ را حداکثر به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید و همه مواد ( آرد ، تخم مرغ ،بکینگ پودر ، فلفل و سیر ) کاملا مخلوط کنید. آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که به غلظت ماست هم زده برسد . در انتها مرغ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال استراحت داده و بعد از آن با روغن سرخ کردنی که از قبل داغ شده سرخ میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای تزیین برنج کلم بنفش+ابلیمو=صورتی کلم بنفش+بکینگ پودر=آبی رنگ آبی+زرد زعفرون=سبز آبی +صورتی= بنفش صورتی+زردزعفرون=نارنجی
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
🥓 😋 ▫️دوعدد تخم مرغ ▫️دونيم ليوان شير ▫️يك ونيم ليوان آرد ▫️يه قاشق چاي خوري نمك ▫️يك چهارم ليوان هم روغن مايع 🔸كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان
🍮 😋 ▫️ارد سمولينا يا سوجى ١پ ▫️شكر ٢پ(بستگى به ذائقه كم و زياد ميشه) ▫️روغن ٢پ ▫️اب٢پ ▫️پودر هل ١ق چ 🔸اول از همه روغن را گرم ميكنيد و پودر هل را كمى تفت ميديد سپس ارد سمولينا را الك كرده همراش تفت ميديد تا عطر خوبى سرخ شدن ارد بلند شه ولى رنگش تغيير نكنه (من خودم سفيد دوست دارم،شما ميتونيد كمى بيشتر تفت بديد كه طلاى روشن بشه) در اين حين شكر و اب را ميزاريد بجوشه و شكر حل بشه اخرش نصف پيمانه شير هم اضافه كنيد حلواتون نرم و خوشمزه تر ميشه(فوت كوزه گرى) اين شربت را ارام ارام داخل ارد مريزيد و حتما در پوش ديگ يا قابلمه را موقع اضافه كردن شربت رو حلوا تون نگه داريد كه اب و روغن رو خودتون نپاشه بعدش مدام هم ميزنيد تا حلوا از ديواره ظرف جدا بشه و به روغن بيوفته با آجيل دلخواه تزیین کنید
یخنی به دو صورت هست یخنی مرغ و گوشت که غذای اصیل درگز هست و ادویهاش کاملا با هم متفاوته برای دو نفر سینه مرغ دو تکه زنجبیل یک ق چ دارچین یک ق غ زعفرون به میزان لازم هل و میخک دو پنس پیاز دو عدد بزرگ فلفل و نمک به میزان لازم پیازهارودرشت خورد کنید بزارید کاملا طلایی رنگ شه بعد مرغهارو تیکهای متوسط برش بدید بزارید با پیازها کمی تفت بخوره بعد تمام ادویهارو به مواد اضافه میکنید حدود ۵دقیق با خرارت کم تفت میدیم بعد یک لیوان اب جوش به مرغ اضافه کنید بزارید با دل خودش یک ساعت بپزه وبه روغن بیاد این غذا هم با سس که از مواد به دست میاد خورده میشه هم خشک اما من پیشنهاد میکنم از سس که به جا میمونه استفاده کنید چون بینهایت خوشمزست و با پلو سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕صبح ما خیر است 🌸ای یاران ز پیغام شما 💕جـان مـا مست اسـت 🌸دائم از می جـام شما 💕کام ما هر صبح شیرین گردد 🌸از پیغامـتان 💕چون عسل شیـرین کند 🌸یـزدان ما کـام شـما 💕سلام صبح بخیر 🌸روزتـون پـر مـهر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌🌸🍃🌸🍃🌸
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک_مرغ ماست پر چرب،نمک،پاپریکا،پودر سیر،گشنیز وجعفری،پیازچه،سینه مرغ پخته و رنده شده،خیار شور رنده شده،تخم مرغ رنده شده،هویج نگینی پخته ، ذرت و آخرم که باقی مونده ماست و 3 قاشق سس مایونز ..اینا رو به ترتیب طبق فیلم با هم مخلوط میکنید نان تست میچینید ته ظرف مورد نظرتون و از مایع روی نان تست میریزید و دوباره نان تست میذارید،من تا 3 لایه این کار رو انجام دادم و بعد پلاستیک کشیدم روش توی یخچال گذاشتم تا به مدت چند ساعت استراحت کنه تا مواد به خورد نان تست بره و طعم دار شه.. زمانی که خواستین سرو کنید سس مایونز روی کیک بریزید،صاف کنید و تزیین کنید.. به یک بسته نان تست"من از مارک نان آوران استفاده میکنم بافت خوبی داره" احتیاج داریم از کیک 10اسلایس درست میشه برای ده نفر که به عنوان پیش غذا خیلی عالیه..