eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
162.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.2هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد تشکیل دهنده: ⠀ 3 عدد تخم مرغ ⠀ 25 گرم اسفناج خرد شده ⠀ 1 قاشق غذا خوری چیپس خرد شده ⠀ 1 قاشق غذاخوری شوید خرد شده 70 گرم موذارلا رنده شده⠀ 50 گرم چغندر 25 گرم پارمسان ▫ آب جوش 100 میلی لیتر ⠀ نمک و تازه فلفل ⠀ 1 قاشق غذاخوری کره طرز تهیه زرده ها را در یک کاسه کوچک و سفیده ها را در کاسه همزن خود قرار دهید بعد آب و جوش شیرین را اضافه کنید و با دور تند همزن اینقدر بزنید تا حجم آن چند برابر شود. سپس زرده های تخم مرغ به همراه اسفناج خرد شده، چیپس، شوید، پنیر ها (حدود 20 گرم از پنیر هارا برای مرحله آخر نگه دارید) و نمک و فلفل را اضافه کنید. ⠀ یک ماهیتابه کوچک کوچک را روی حرارت کم تا متوسط ​​گرم کنید و 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را به آرامی به ماهیتابه اضافه کنید و آن را کمی تکان دهید تا آن را به لبه ها بکشید. اجازه دهید یک دقیقه بگذرد سپس مابقی پنیرها را روی سوفله بپاشید و اجازه دهید کاملا بپزد
🥗 کوکو باقالی مواد لازم: 2 پیمانه باقالی یک عدد سیب زمینی یک عدد پیاز کوچک 3 تا 4 حبه سیر 3 عدد تخم مرغ 2 قاشق شوید خشک فلفل و زردچوبه طرز تهیه: باقالی ها را بشویید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند. سپس آن را به همراه سیب زمینی، سیر و پیاز داخل غذاساز بریزید و خرد کنید. مواظب باشید خیلی له نشن. مواد را داخل کاسه بریزید. شوید، نمک، فلفل سیاه و زرچوبه و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. داخل تابه متوسط روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مواد را داخل روغن بریزید. شعله را کم کنید. در تابه را بگذارید تا پخته و طلایی شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز طلایی شود.
زندگی سازِ دل است... تو نوازنده‌ٔ این سازی و بس ... تو اگر شاد زنی شاد شوی گرچه باشی چو قناری به قفس ساز زندگیتون همیشه کوک🌸🎻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با با یک دستور کباب خوشمزه .. راز این است که می توانید از این سس مخصوص روی همه گوشت ها استفاده کنید .👌😋 این دستور تهیه مخصوص سس آشپزها است. . مرغ با سس سرآشپز 2 گوشت سینه مرغ نصف لیوان شیر نصف فنجان روغن زیتون 2 حبه سیر 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 قاشق چایخوری رب فلفل 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی آویشن ، زیره سبز ، فلفل سیاه ، فلفل ساییده شده ، فلفل چیلی ، نمک طرز تهیه: گوشت ها نازک برش خورده اند. به صورت نواری. مواد سس مخلوط می شوند. با گوشت مرغ مخلوط کنید حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت داده می شود. بزنید به سیخ چوبی و روی کاغذ روغنی توی سینی فر و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد پخته می شوند. با برنج سرو می شود. . شما باید این سس افسانه ای را امتحان کنید. .نوش جاااان🙋‍♀️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
🥥 😋 ▫️تخم مرغ (سفیده) درشت ۴ عدد ▫️شکر ۱ پیمانه ▫️پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری ▫️روغن ۷۰ گرم ▫️پودر نارگیل ۲/۵ پیمانه 🔸فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید. وقتی مخلوط گرم شد،‌ آن را از روی حرارت بردارید. پودر وانیل، روغن و پودر نارگیل را درون آن بریزید. در ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید. روی سینی فر، ‌کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق از خمیر را بردارید و با فاصله آن‌ها را روی کاغذ مخصوص بچینید. آن‌ها را به اندازه 20 الی 15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سینی را از فر خارج کنید، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند
🧁 اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻 🔸تنظیم بودن دمای فر حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه 🔸بکینگ پودر کهنه نباشه 🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه 🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه 🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه
🍸 😋 آب لیمو یک پیمانه آب زرشک یک پیمانه آب 4 پیمانه شکر یک و یک چهارم پیمانه 🔸شکر و 1 پیمانه آب را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر در آب حل شود.بعد شهد به دست آمده را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود. 🔸سپس شهد خنک شده را با آب لیمو ، آب زرشک و 3 پیمانه آب باقی مانده مخلوط کنید و هم بزنید.برای خنک کردن لیموناد بدست آمده میتوانید چند تکه یخ در آن بریزید و یا به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
سوسیس انگشتی ها رو سرخ کردم خمیر یوفکا رو ۲ سانت برش دادم دور سوسیس رول کردم داخل روغن با شعله ملایم سرخ کردم من با گوجه فرنگی و بیسکوئیت پتی بور سبزیجات سرو کردم هم خیلی سریع درست میشه هم خیلی خوشمزه است🥰❤️